FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 433.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Liverpool

Tek je od jučer službeno.

Novi #10

http://www.ftbpro.com/xposts/anfieldred/112105/coutinho-unveiled?ref=fb_post&team=Liverpool

Osvrt na jučerašnju utakmicu:

Nakon što smo vodili 0:2 ovaj bod je velik ko kuća {#}

Ruku na srce, arsenal je trebo sva tri boda uzet, a mi smo komotno mogli dat još 2 gola iz dvije odlične prilike ( Henderson prazan gol i Agger kada je Podolski izbacio loptu s crte)

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
13 godina
neaktivan
Re: FC Liverpool
AmonZero kaže...

Tek je od jučer službeno.

Novi #10

http://www.ftbpro.com/xposts/anfieldred/112105/coutinho-unveiled?ref=fb_post&team=Liverpool

Osvrt na jučerašnju utakmicu:

Nakon što smo vodili 0:2 ovaj bod je velik ko kuća {#}

Ruku na srce, arsenal je trebo sva tri boda uzet, a mi smo komotno mogli dat još 2 gola iz dvije odlične prilike ( Henderson prazan gol i Agger kada je Podolski izbacio loptu s crte)

u svakom slučaju bolja tekma od el klasika!!!

14 godina
FC Liverpool

Evo gledam utakmicu između Manchester City-a i FC Liverpool-a i u 75 minuti Steven Gerrard da golčinu za 1 : 2 samo takvu, ali avaj, u 77 ulazi Martin Škrtel i ne odigra ono za što je plaćen i Sergio Khün Aguero vara Pepe-a Reinu i izvan šesnaesterca zabija za 2 : 2 {#} munje i gromovi 100 mu prženih piceka {#} !!!!

Pa neka mi sada opet netko kaže kako je Martin Škrtel DOBAR {#} igrač, ma on je {#}, živo SMEĆE KANCEROGENO SMRDLJIVO USRANO, eto to je on, nije u stanju 15 j......  minuta sačuvati prostor ispred svog šesnaesterca, ma treba ga kazniti sa 4 mjeseca na kruhu i vodi, bez i jednog Penny-a plaće!!!!!   

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

samo Reina i možda drvo Gomes mogu izvesti onakvu glupost{#}

kakvu je golčinu zabio Gerrard{#}

16 godina
FC Liverpool

Ja neam pojma koji k*rac je bio Reini da ide izlazit tako van ! Nakon što se rezultat preokrenio bio sam presretan, a onda je Reina nastupio. 

Man City preloša ekipa. Dali 2 sretna gola i opet mi izgubili 2 boda ko i u prvom susretu. {#}

14 godina
FC Liverpool

Vidim da ekipa stišće TD, no problem guys, samo budite realni da je danas zbog Škrtela a prošlu utakmicu ne znam zbog koga FC Liverpool izgubio 4 {#} boda, koja da je osvoji bi bio i dalje sedmi, ALI, PONAVLJAM ALI, Arsenal ne bi bio na pet bodova razlike, bili bi izjednačeni, tako da, ako i ove sezone FC Liverpool ostane bez kvalitetne europe, neka se zna tko je KRIVAC, TKO JE DAS IDIOT PEDRO {#} !!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

umjesto 6 bodova samo 2 mizerna boda....prežalosno....reina nemam pojma što je tebi u glavi bilo....aguero sreća....ali plete se lagano igra tako da očekujem od iduće szeone će puno bolje izgledat :)

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

A nije ni Agger kod prvog gola baš dobro reagirao. Nezna dal da ide na loptu ili igrača.

12 godina
neaktivan
FC Liverpool

to je to..

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 21:41 (djexon13).
15 godina
neaktivan
djexon13 kaže...

to je to..

Nešto što je meni sveto, zbog čega krv vrije, netko tko u mom srcu ima mjesta za koga teško ginut nije. I kad sjedim u tišini i kad ginem na tribini Liverpool moj životni je drug naša ljubav kao začarani krug!

16 godina
FC Liverpool

Ja {#} ne vjerujem kako je ovaj Liverpool loš !!!

Do 80 min kad je omjer šansi 18-0 na strani LIV, kada ti sude penal iz vedra neba (kojeg na kraju promašiš), kada imaš dvije 100% prilike s 3 m od gola i ne zabiješ... I onda ti dođe WBA, ekipa koja do 80 min nije prešla pola terena i iz jedne akcije izbori korner i da gol iz njega za 0-1 (da, još je LIV igrao i kod kuće). Zatim iz 2. pokušaja na utakmici (2. put su preli preko polovice) da opet gol za 0-2. Treba još naglasit da WBA u zadnjih 8 utakmica nije pobijedio ! Pa ja ne mogu vjerovat kako je loš taj Liverpool.

Jedini dobar koji je odigro je Lucas ovi ostali nisu ni za {#}. I onda mi stavi onog Borinija u igru umjesto Sturridge-a (koji je grijo klupu na tribinama) {#}

Ja bi im svakom od plaće odbio zbog ovakve utakmice !!! {#}{#}{#}

{#}

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

vidi se da LFC jednostavno nema sreće...neide ga i neide....

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Sturridge nije igrao zbog ozljede, pa je zato grijao klupu.
Po meni Shelvey nije trebao igrati od 1. minute, nego Borini ili netko sposobniji.

14 godina
FC Liverpool

Evo još malo, počinje utakmica u kojoj će se vidjeti koliki je potencijal i kapacitet ovog i ovakvog FC Liverpool-a?!?!

Iskreno od sveg srca se nadam da neće izgubiti, neka odigraju egal, neka pobijede moguće i neka "poginu" ako treba, ali neka se iskažu, neka ostave srce i dušu u obranu imena ovog kluba!!!!

Neka im je sretno danas tamo daleko!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Evo još malo, počinje utakmica u kojoj će se vidjeti koliki je potencijal i kapacitet ovog i ovakvog FC Liverpool-a?!?!

Iskreno od sveg srca se nadam da neće izgubiti, neka odigraju egal, neka pobijede moguće i neka "poginu" ako treba, ali neka se iskažu, neka ostave srce i dušu u obranu imena ovog kluba!!!!

Već duže vremena odgađam ovo reći, ali Liverpool je postao, nažalost prosječan klub!

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

očekivan poraz.englezi i eu liga{#}njima je cilj ispasti,da se mogu posvetiti ligi

i chelsea se pati sa spartom, 0:0 nakon sat vremena

prosječna ekipa su već par godina...jednostavno ne znaju kupiti odličnog igrača,već samo poluproizvode,koje skupo plačaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 20:19 (hitmanovich).
14 godina
FC Liverpool

Evo sam pogledao statistiku FC Liverpool-a, ma srce mi se steže kada vidim, šut prema golu 0, šut u okvir gola 0, korneri 1, što kazati, nikome plaću slijedjeća dva mjeseca, na kruh i vodu, a ne mogu se ne okrznuti niti na Martin Škrtela, dobio je žuti, vjerojatno se je jedini i borio tamo, govorim napamet, nisam mogao pogledati utakmicu, ali svejedno {#}!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Evo sam pogledao statistiku FC Liverpool-a, ma srce mi se steže kada vidim, šut prema golu 0, šut u okvir gola 0, korneri 1, što kazati, nikome plaću slijedjeća dva mjeseca, na kruh i vodu, a ne mogu se ne okrznuti niti na Martin Škrtela, dobio je žuti, vjerojatno se je jedini i borio tamo, govorim napamet, nisam mogao pogledati utakmicu, ali svejedno {#}!

Bilo ja najmanje 2-3kornera za Liverpool, 5-6 udaraca, par dobrih prilika, nije iskorišteno! 
Što NE daš to dobiješ, tako je pilo i u prošloj tekmi, Gerrardu obranio penal, i odmah protivnik zabio za vodstvo...

16 godina
FC Liverpool

Nisam ni htio danas gledat utakmicu danas, kako vidim po vašim komentarima i bolje što nisam.

16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
ATJLučko kaže...

Već duže vremena odgađam ovo reći, ali Liverpool je postao, nažalost prosječan klub!

Al kao i takav je u mom srcu. Jedan i jedini nogometni klub kojeg volim i za kojim srce brže kuca kada igraju utakmicu{#}

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Liverpool1892 kaže...

Al kao i takav je u mom srcu. Jedan i jedini nogometni klub kojeg volim i za kojim srce brže kuca kada igraju utakmicu{#}

To nije upitno {#}

14 godina
Liverpool1892 kaže...
Praetorian1 kaže...
Liverpool1892 kaže...

To nije upitno {#}!!!!

Ali koliko ću kose i živaca više imati dok nešto učine uskoro {#}?!?!

Brendon Rogers je dobar trener sa nečim u glavi, ali koliko sezona će mu trebati da se iskristalizira materijal za osvajanje Premiership-a i Lige Prvaka, primjetite da sam izostavio poštapalicu "ili" ?!?!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ali koliko ću kose i živaca više imati dok nešto učine uskoro {#}?!?!

Brendon Rogers je dobar trener sa nečim u glavi, ali koliko sezona će mu trebati da se iskristalizira materijal za osvajanje Premiership-a i Lige Prvaka, primjetite da sam izostavio poštapalicu "ili" ?!?!

Mislim da više nije stvar do trenera, već do igračkog kadra, a Liverpool nema te igrače da bi osvojio Premiership, a za ligu prvaka još ne, da igra nokaut fazu i ja zadovoljan. 
Treba dovesti 4-5 dobrih igrača. Kao što su pogodili sa Suarezom.  

Jel ovo zadnja sezona Carraghera? 

16 godina

Da

Gerrard ga je pokušao nagovorit, al ovaj ostaje pri svojoj odluci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 22:45 (AmonZero).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

ako se nešto ne promjeni suki odlazi na ljeto, vlasnici sigurno neće odbit ponudu za njega....može on priča da je zadovoljan, potpisan novi ugovor, no vidjet ćemo...

16 godina
FC Liverpool

Mogu se 2 kvalitetna igrača kupit za te pare (moglo bi bit oko 40-50 M za Suareza). Samo da opet ne maše s kupovinom.

16 godina
FC Liverpool

Op Op  vidi 4 komada već {#}

17 godina
AmonZero kaže...

Op Op  vidi 4 komada već {#}

strašno kako dobro igraju {#}

15 godina
FC Liverpool

Liverpool danas izgleda fenomenalno. Ustvari, oni igraju dobar nogomet cijelo vrijeme od dolaska Rodgersa, možda ne najefikasniji, ali lijep nogomet. A ponekad im stvarno fali i sreće, eto danas se sve otvorilo.

Treba ipak vremena da se sve to posloži, jer je čovjek dolaskom u klub skroz promijenio način igre, a iz trenutnog kadra igrača izvlači maksimum. Vjerujem da će Liverpool sljedećih nekoliko sezona jačati i vratiti se gdje im je i mjesto, samo moraju kupovati prava, dokazana pojačanja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 17:41 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Koja tekma, vodimo 3:1. Suarez{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice