FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 434.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Suarez magican danas kako covjek s lakocom prolazi nevjerojatno !!

Soccer <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 23:47 (GTR bs).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

znači sutra gube tekmu?

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Suarez ko i uvjek predobar,i drago mi je zbog malog Sterlinga!

Soccer <3
16 godina
FC Liverpool

Laganih tri komada. Moglo je bit i više (oko 6-7), al dobro je i ovo. Trenutno 8. na tablici. Idemo polako gore {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

čekamo OT

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Bilo bi jos i bolje da smo Stoke dobili ali sta je tu je !

Soccer <3
13 godina
neaktivan
Re: FC Liverpool
GTR bs kaže...

a aston villa? hahaha

15 godina
HDesignz kaže...
GTR bs kaže...

a aston villa? hahaha

Koji je tebi?? Jel trollaš ili si neki Manu fan?

14 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
GTR bs kaže...

a aston villa? hahaha

Covjece stvarno te neshvacam ako imas komplekse ili navijas za ManU Chelsea ili sta ja znam idi u tu temu nas ostavi na miru !

Soccer <3
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

samo nešto pogrešno rekao?!

16 godina
FC Liverpool

A i vi odma prašinu dižete, pustite da čovjek piše što hoće. Nema ništa loše u tome što je napisao.

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Gerrard najviše asistencija kapetan opet briljira !

Soccer <3
15 godina
neaktivan
FC Liverpool

Uhhh, što bi volio da se danas ponovo 2009.g. kada smo man.united pobjedili 4:1 u gostima.
Mislim da su golove dali Gerrard, Torres, Dossena i Aurelio

14 godina
FC Liverpool

Ma kako i ja takvo nešto želio, nisam baš uvjeren u pobjedu, egal velik k’o kuća {#} !!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ma kako i ja takvo nešto želio, nisam baš uvjeren u pobjedu, egal velik k’o kuća {#} !!

Bitno da je pobjeda.

16 godina
FC Liverpool

Sturridge FENOMENALAN. Kako se dečko gradi, otkriva, drži loptu, ulazi u prostor ma nek ga svaku utakmicu stavi napreijed sa Suarezom i bit će golova ko blata.

2. gol Man Utd čisto zaleđe, al ajde bila je dosta teška situacija za vidit.

Realan rezultat 2-2

Man je prvo poluvrijeme naše drugo. Nismo iskoristili prilike koje smo imali i eto. 

Zadnje 3 min utakmice samo su se jedni navijači čuli na stadionu (kao da  samo pobijedili)... YNWA

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Sturridge FENOMENALAN. Kako se dečko gradi, otkriva, drži loptu, ulazi u prostor ma nek ga svaku utakmicu stavi napreijed sa Suarezom i bit će golova ko blata.

Realan rezultat 2-2

Man je prvo poluvrijeme naše drugo. Nismo iskoristili prilike koje smo imali i eto. 

Zadnje 3 min utakmice samo su se jedni navijači čuli na stadionu (kao da  samo pobijedili)... YNWA

Ja kao navijač Liverpoola teškog srca mogu reći da nema govora o zaleđu... Slika govori više od 1000 riječi:

Nema zaleđa Nema zaleđa
15 godina
Liverpool1892 kaže...
AmonZero kaže...

Realan rezultat 2-2

Ja kao navijač Liverpoola teškog srca mogu reći da nema govora o zaleđu... Slika govori više od 1000 riječi:

ne vidi se na toj slici, jer mislim da je nakon Evre Vidić dirao loptu, a bio je iza Evre. Ali svejedno mislim da nije bilo zaleđa, mislim da je jedan igrač Liverpoola ostao više iza, skoro na stativi.

Liverpool odličan zadnjih pola sata, šteta što nisu uzeli bod. Proradili su nakon što je ušao Sturridge, Sterling je ipak premlad i još neiskusan za ovakve utakmice.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Liverpool1892 kaže...
AmonZero kaže...

Realan rezultat 2-2

Budem ti postao video kasnije. 3 sec poslije te tvoje slike Evra udara loptu glavom i pogađa Vidića koji se nalazi u zaleđu i od kojeg se lopta odbija i odlazi u gol.

http://footyroom.com/manchester-united-2-1-liverpool-3-2013-01/ video govori više od 1000 {#}.

Gledo sam na TVu gdje je slika bila odlična i vidio sam zaleđe, čak je i komentator rekao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 17:12 (AmonZero).
15 godina
AmonZero kaže...

Budem ti postao video kasnije. 3 sec poslije te tvoje slike Evra udara loptu glavom i pogađa Vidića koji se nalazi u zaleđu i od kojeg se lopta odbija i odlazi u gol.

http://footyroom.com/manchester-united-2-1-liverpool-3-2013-01/ video govori više od 1000 {#}.

Gledo sam na TVu gdje je slika bila odlična i vidio sam zaleđe, čak je i komentator rekao.

nema zaleđa, sad sam zaustavio snimku kad je Evra dirao loptu i vidi se da je Vidić ipak malo ispred Evre.

Za Liverpool je najvažnije da igra počinje poprimati ono što Rodgers želi od početka, ono što je radio u Swanseaju. Ove sezone se ionako ne očekuju rezultati i trofeji, ali uz par pojačanja može on napraviti pravi posao kroz sljedećih nekoliko sezona.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
AmonZero kaže...

nema zaleđa, sad sam zaustavio snimku kad je Evra dirao loptu i vidi se da je Vidić ipak malo ispred Evre.

Za Liverpool je najvažnije da igra počinje poprimati ono što Rodgers želi od početka, ono što je radio u Swanseaju. Ove sezone se ionako ne očekuju rezultati i trofeji, ali uz par pojačanja može on napraviti pravi posao kroz sljedećih nekoliko sezona.

Ako je bio ispred Vidić onda je bilo zaleđe.

15 godina
Liverpool1892 kaže...
Ako je bio ispred Vidić onda je bilo zaleđe.

zabuna, ispred-iza, pomiješalo mi se malo{#}

uglavnom, Evra je bio bliže golu kad je dirao loptu.

edit. evo sad sam našao ovu sliku, izgleda da je ipak bilo zaleđe jedan korak, ali sucu je to stvarno teško za vidjeti, pogotovo kad mu još Evra smeta u ovoj situaciji. Nije za zamjeriti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 17:31 (antimadridista).
16 godina

Da, reko sam da je bila teška situacija za vidjet.

Začudilo me danas koliko smo lopti izgubili danas na 20-30m. Dobro pa Man nije iskoristio sve te greške, samo je Allen dao 2-3 krive lopte nazad stoperima koje su napadači Man Utd presjekli, ali dobro pa su Agger i Reina dobro reagirali. Ruku na srce, prvo poluvrijeme su nas mogi natrpat. Što god Rodgers rekao igračima u svlačioni svaka mu čast. Potez dana uvođene Sturridge-a s klupe.

16 godina

Eto da ja dam viđenje tekme iz drugog kuta :D

United odličan prvo poluvrijeme, moglo se dati puno više od jednog gola i završiti tekmu.

Liverpool puno bolji drugo poluvrijeme, Sturridge je napravio pravu pomutnju, no nije bilo dovoljno.

Što se tiče gola, izgleda da je bilo zaleđe, no kako ste rekli, jako teško za vidjeti i ne može se to zamjeriti pomoćniku (iako je bio jako loše postavljen). Uz tu grešku, mislim da je Johnson trebao dobiti drugi žuti, a i Škrtel je dobro prošao sa samo žutim kod onog faula nad Persijem kad je bio zadnji igrač. No, lopta je otišla daleko od njega pa se zato nije sudilo ono "čista šansa za postizanje gola". Neki suci bi za to dali crveni, drago mi je da Webb nije, opet bi bilo repova iza tekme bezveze.

Ono što volim gledati je kombinacija Welbeck-Kagawa-Cleverley. Strašno kako kombiniraju na malom prostoru, fantastični su. Još uz njih dodaj Carricka u životnoj formi i tu i puno bolje vezne linije od Liverpoolove ne mogu ništa. Šteta što fizički Kagawa još nije na razini Premiershipa, ali doći će i to.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
FC Liverpool

Welbeck je odličan. Što se tiče Johnson-ovog 2. žutog, bilo je obostranog potezanja (prvo je Valencia njega povukao za ruku). Ja bi možda i crveni dao Škrtelu za prekršaj na Welbacku jer je prilika bila izgledna.

EDIT:

Jedan zanimljiv članak

http://www.ftbpro.com/posts/james.gibney/104194/the-3-main-reasons-behind-liverpool-s-downfall?ref=fb_post&team=Liverpool

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 22:27 (AmonZero).
16 godina
FC Liverpool
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

pa zgrabili su ga :)

16 godina

Link ? 

Gledam na službenim i nema ništ

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

ne razumijem baš politiku Intera...sve što vrijedi su rasprodali,u napadu im igra livaja i sad je na redu da se proda budućnost

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice