Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
GERRARDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Jel ima neko link za Man City vs Arsenal?
Bit će i na SPORTKLUBu ali da nađem stranicu gdje bi ubuduće mogao gledat preko neta...
Hvala.
Isuse, totalno nezesluzeno..Taj Manchester se uvijek izvuce, idu mi na zivce vise..Liverpool bolji, ali Manchester se na ovakve gluposti izvuku u svakoj utakmici..To dolazi od navijaca Chelsea-ja
NEŽELIM VIŠE GLEDAT. GADOVI ĆE SE IZVUĆ. EM IGRAJU LOŠE I SAD IH JOŠ I SUDAC SPAŠAVA. MA GONITE SE
Šta? Opet United tetura...?
Ne gledam jer nisam uspio nigdje na netu naći link...
Svugdje me zavlače s nekim login, naplatama... Banana...
Kakav je rezultat?
Bas se vidi kako su suci na strani uniteda u premiershipu, guraju ih kad god stignu..Liverpool je bolji s igracem manje, united nemoze dati gol, i sad im suci moraju dati gol, kad oni nemogu, ma fuj..nevolim ovakve nepravde..
EDIT: Onda je i van Persie trebao sad dobiti crveni, svasta..
To penal nije bio !
Kontakt uopće ne postoji a sudac je bio na pravoj poziciji i MORAO je to vidjet.
EDIT:
Famozan rečenica upućena treneru Man Utd.

Neznam meni to nije za penal... 
Mislim da United nije pokazao baš ništa i to su imali igrača više, ničim nisu zaslužili pobjedu.
Da i meni to izgleda ko penal.
Pa ja nevjerujem kada sam krenuo gledati utakmicu mislio sam da ManUtd nea nikakve sanse i onda se pojavi sudac stvarno nezasluzeno.
Liver bolji, zaslužio bod, ali falilo je sreće i koncentriranosti igrača. Što se tiče penala i crvenog, po meni čisto ko suza, slike u attachmentu. Za penal se Johnson nije ni malo pobunio, što mislim da sve govori, ruke su na leđima Valencije i guranje u trenutku kad je krenuo pucat. Penal na Suarezu je također trebao biti, al neće on tak skoro dobit penal, stvoril si je reputaciju sa silnim diveanjem i sad će teško nazad. Još Arsenal otkinul bodove Cityju, odličan vikend :D
Majmun od sudca nas je pokrao, svaka mu čast
http://www.givemefootball.com/premier-league/premier-league-team-of-the-week-september-22-23?state=5bb6f065c3254ad09ff2a3ff8c8833ac
Koja je to budala ubacila RVP u ekipu tjedna. Baš je "odlično" odigrao jučer, čak je jednom zapucao prema golu (taj penal koji je zabio). Da u cijelom kolu nije bilo boljeg napadača 
Trebao je biti Rickie Lambert umjesto RVP-a
Nije loše. 0-2 zasad, ali što je Suarez mašio prije 2 zgoditka, jaoooooo 
EDIT:
Može li dan biti ljepši. Pobijedili 2-5 i još man utd gubi 0-2 na pol 
Može li dan biti ljepši. Pobijedili 2-5 i još man utd gubi 0-2 na pol 
Kud ćeš bolje od ovoga
Prezirem taj United lopovski
Danas u 21:00 igramo protiv Udinesea, prijenos na HRT 2.
heh, još na kladionici čekam njih da dobiju i par stotina u džepu
.
heh, još na kladionici čekam njih da dobiju i par stotina u džepu
.
Drž gaće onda 
I to čvrsto nek drži.
Sterling pogodio za 1-0
Presretan sam što je baš on zabio taj gol, zaslužio je svojim igrama.