FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 434.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Liverpool
ph3nom_gamer kaže...
Cerina15 kaže...

Liverpool- Arsenal

14:30

Očekujem zanimljiv derbi... Moglo bi tu biti svašta.

Ma pobjeda sigurna. Protiv većih ekipa liverpool igra odlično, dok arsenal nezna za pobjedu već 2 kola (a igro je protiv điđimiđi ekipa).

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
14 godina
FC Liverpool

Arsenal je do prije tri četri godine imao stvarno ekipu koja je mogla puno drugima napraviti problema, a danas, igraju sa dva tri tadašnja igrača!

Kako su dečki iz Liverpool-a igrali kontra Manchester City-a, očekujem i vjerujem makar u bod, dočim niti uz malo trezveniju igru, govorim o glupim neopreznim prodanim dodavanjima Škrtela, možemo i do prva tri boda ove sezone, i još u gostima, kod uvijek opakog suparnika, gunnersa iz Londona {#} {#}!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ovaj trener je još gori od KD. Nek ode što prije. Al zato sve pohvale Jonju Shelveyju, on mora igrat a ne tamo neki Sahin.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Gerrard, Suarez, Borini i Reina su dosta loši bili. Allen je po meni odigrao najbolje. Nakon odlične utakmice prošlog tjedna, danas sam očekivao puno više. Prvih 10 minuta su bili dobri i mislio sam već da će nešto biti, ali ništa. Nadam se da će Brendan nešto naučiti iz ovog poraza i iskupiti  se u sljedećoj utakmici.

15 godina
AmonZero kaže...

Ma pobjeda sigurna. Protiv većih ekipa liverpool igra odlično, dok arsenal nezna za pobjedu već 2 kola (a igro je protiv điđimiđi ekipa).

ispada da je danas liverpool điđimiđi ekipa {#}

15 godina
neaktivan
FC Liverpool

Strašno, strašno, strašno!
Eh moj Liverpool, teško da ćeš se brzo vratiti na stare uspješne dane! 
Ovo je već 3 ili 4 sezona kako su ispodprosjčni? (znam tek je početak sezone)

17 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ovo je posljedica loše transfer politike. Daglish je insistirao na dovođenju (precjenjenih) Engleza, a Rogders dovodi igrače koje je prije trenirao (Allen-Swansea, Borini-omladiniski pogon Chelsea-a). Allen je solidan igrač, ali Borini mi se čini kao propala investicija. Liverpool-u treba ubica u napadu (Suarez je brz i odličan u driblingu, ali završnica mu nije baš najbolja) i neki sposoban trener (npr. Redknapp)...

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

I novi golman nam treba.

14 godina
FC Liverpool

Ovo nitko do sada nije uočio i stavio, a moglo bi biti vrlo zgodno, ali Del Pierro i engleski stil nogometa, svejedno ne bi bilo loše upoće {#} {#} !!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/grande-alex-karijeru-nastavlja-u-liverpoolu/635256.aspx 

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...

Ovo nitko do sada nije uočio i stavio, a moglo bi biti vrlo zgodno, ali Del Pierro i engleski stil nogometa, svejedno ne bi bilo loše upoće {#} {#} !!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/grande-alex-karijeru-nastavlja-u-liverpoolu/635256.aspx 

http://www.goal.com/en/news/808/australia/2012/09/05/3355280/breaking-news-del-piero-joins-sydney-fc

17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Prešao u Sidney. U svakom slučaju od Borinija nikako ne bi mogao biti lošiji...

14 godina
FC Liverpool

Meni je osobno krivo što nije došao, moglo bi tu biti malo više smislenije igre {#} !

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 15:45 (ATJLučko).
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

15.9 imamo gostovanje kod Sunderlanda, bilo bi super kad bi sad krenuo niz pobjeda. 

16 godina
neaktivan
16 godina
FC Liverpool
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ako već ne možemo dovest neke dobre igrače, onda bolje da ne dovodimo ni prosječne preplaćene klipove. Već je možda bolje da se oslonimo na mlade talente iz vlastite škole.

14 godina
FC Liverpool

Evo tko nama treba, mlad, golman a zabija golove škarama, kada je NAJGUŠĆE {#} !!!!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/vidjeli-ste-mnoge-pogotke-vratara-ali-ovakav-jos-niste/636023.aspx 

ATJ Lučko
16 godina
FC Liverpool
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 16:35 (AmonZero).
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Pozz,

svaka cast legendi koja je otvorila ovu temu {#}

Svi se slazemo da Liverpool  posljednjih godina nije imao najbolje rezultate,al nadamo se da narednih par godina oce,ne kaze uzalud pjesma:

At the end of the storm,there is a golden sky...

Najdrazi strani klub,sa veseljem cu pratit ovu temu {#}

Pozz i jos jednom svaka cast na otvorenoj temi :)

JFT96

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 22:13 (Peroman).
15 godina
neaktivan
FC Liverpool

Samo ću ovo napisati:

Justice for the 96! Never ever forget! YNWA!

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

ohohoooo..ima navijača LFCa

pozdrav ekipi :)

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Covjece trebalo bi otvorit novu temu o svim nogometnim nesrecama,mislim da bi bilo zanimljivo.Pocevsi od Hillsburhga pa onda Munich tragedy,Heysel.... Pa ako neko ima volju {#}

16 godina
FC Liverpool

J*bote život pa oni iz utakmice u utakmicu se gore i gore igraju.

Nitko se netrudi, nemogu 3 točna dodavanja zaredom odigrat, tuga i žalost za gledat.

Jedino ko se trudi je mali Streling, a ostali nisu za ništ. I nek vadi to Gerrarda iz igre, samo smeta na terenu, a o Reini da i nepričamo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 19:20 (AmonZero).
15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
ATJLučko kaže...

Makar u duši i srcu volim najviše FC Liverpool, nisam tako veliki optimista glede sutrašnje utakmice, a još manje cijele sezone, možda sada ja pakljam, ali nekako predmnjevam još slabiju sezonu nego prošlu {#} {#} !!

Nisi jedini! 
I ja isto imam takvo mišljenje. 

Evo ja i ATJLučko smo dobro rekli!

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

s 3:2 na 3:5

wp

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Super da smo dobili, ali primit 3 gola je loše...

16 godina
Praetorian1 kaže...

Super da smo dobili, ali primit 3 gola je loše...

I to glupe golove primili.

16 godina
FC Liverpool

Igra se perfektno. Man Utd nemože ni pola terena prijeć, svaki duel je naš, ma sve bezpirijekrono jedino gol fali i onda dođe idiot Shelvey i bezpotrebno starta i dobije j*beni crveni.

Pa******* {#}{#}{#}

15 godina
FC Liverpool
Kakav kreten, i onda još nešto upire prstom prema Fergusonu :D
Liverpool je i u tih nekoliko minuta sa igračem manje bio bolji na terenu nego United, nebi me iznenadila ni pobjeda Liverpoola na kraju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Liverpool

Hm... Gledanje nogometa na netu mi ko urbana legenda.

Ukucam Liverpool Manchester united stream i banana...

Sve te šalju na neka sranja ili žele naplatiti...

Nisam ja ništa prčk'o.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice