FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 433.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Odlična tekma, presretan sam. Ajmo redsi još kojega utrpat.

16 godina
FC Liverpool

Caroll iz utakmice u utakmicu sve bolje igra. Bit će nešto od njega

E moj Pepe xD

3-1 

4-1 Shelvey 

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 22:21 (AmonZero).
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

4:1 too

15 godina
FC Liverpool

I završilo je 4-1. Odlična utakmica. Eh da ovako svaku igraju, gdje bi nam bilo kraja?!?

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Evo dres za novu sezonu. Meni se sviđa, retro i jednostavan. http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/our-new-home-kit-for-2012-13

16 godina
Re: FC Liverpool
Praetorian1 kaže...

Evo dres za novu sezonu. Meni se sviđa, retro i jednostavan. http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/our-new-home-kit-for-2012-13

Meni nije baš neki {#}

{#}

Malo sprdnje

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 9:56 (AmonZero).
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Kenny Dalglish više nije trener Liverpoola. Kako vam se činio i tko bi po vama mogao biti sljedeći trener? http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2145163/Kenny-Dalglish-faces-Liverpool-axe-today--EXCLUSIVE.html

17 godina
FC Liverpool

Valjda neće bit AVB. {#}

14 godina
FC Liverpool

Kada sam ja neki dan "sugerirao" na takvo nešto, slab je bio odaziv na mogućnost promjene, a sada evo je ne neminovna već okrutno stvarna, vjerojatno na sreću ili manje vjerojatnije na nesreću {#} !

Volio bih predložiti listu mogućih potencijalnih ili koje/g bi/h bilo lijepo imati u svom dvorištu, ma mi niti jedan ne pada baš na pamet, ali kako je Pep Guardiola otišao iz Barcelone, pokušavam zamisliti tika taka kako funkcionira u engleskoj, u liverpool-u {#} ??!!

1 Pep Guardiola i tika taka!
9 Drugi koji nije tika taka!
ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...

Kada sam ja neki dan "sugerirao" na takvo nešto, slab je bio odaziv na mogućnost promjene, a sada evo je ne neminovna već okrutno stvarna, vjerojatno na sreću ili manje vjerojatnije na nesreću {#} !

Volio bih predložiti listu mogućih potencijalnih ili koje/g bi/h bilo lijepo imati u svom dvorištu, ma mi niti jedan ne pada baš na pamet, ali kako je Pep Guardiola otišao iz Barcelone, pokušavam zamisliti tika taka kako funkcionira u engleskoj, u liverpool-u {#} ??!!

Pep je jedan od rijetkih koji bi mogli donijti puno toga pozitivnog u Liverpool i možda ga vratiti na stare staze. Ne znam koji je drugi "veliki" trener još slobodan i u potrazi za novim klubom i novim izazovom. Naravno da bi Guardiola odustao od tika take jer budimo realni morao bi promjeniti gotovo cijelu ekipu za tako nešto ili se zadovoljiti polupropalom idejom. Bio bi to zanimljiv spoj... 

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ma kakav Pep i Liverpool ti se šališ?

Drago mi je da je KD otišao, nadam se da će novi trener uspijet preporoditi klub.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Mnogi Liverpoolovi fanovi žele opet Rafu, možda bi to čak i bila dobra ideja, ako ne uskoči neki drugi. I mislim da Pepova tika-taka taktika ne bi prošla u Liverpoolu, ipak se engleski i španjolski nogomet razlikuju.

14 godina
FC Liverpool

Za sve prave ljubitelje i štovatelje ovog kluba, jedna odlična stvar ako želite {#} biti u tijeku !!!!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imano.lfcconnect&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5pbWFuby5sZmNjb25uZWN0Il0

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
FC Liverpool

SRETAN TI ROĐENDAN KAPETANE!
Mogu slobodno reći jedan od najboljih igrača na svijetu iako mnogi misle da je njegovo vrijeme gotovo, NIJE, krive su ozljede koje su ga u zadnje vrijeme nesretno pratile! 
Mogu reći jedan od onih koji igra srcem za klub i kojemu nisu važne "masne pare" koje je dobivao da prijeđe u drugi klub, financijski veći klub.
Svaka čast! Može biti uzor svim nogometašima!  

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 0:16 (Liverpool1892).
17 godina
17 godina
ATJLučko kaže...

Ovo je čisto {#} !!!!

i cifra od 1Mil € je također {#}

13 godina
FC Liverpool

Sljedeće sezone Redsi osvajaju domaću ligu nakon 20 i kusur godina - sada sam apsolutno uvjeren u takav ishod!

{#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 22:47 (pr0n_addict).
17 godina
14 godina

Ako je ovo istina, auuuuuu, kuku lele, koja sramota, koji {#} , nemam prave riječi za opisati negodovanje osim {#} dizajneru!!!!

ATJ Lučko
17 godina
FC Liverpool

čini se da će biti ovakav. {#}

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Srećom pa nam to nije prvi dres. To je ja mislim 3 dres, tak da ga neće puno ni oblačit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 16:43 (Praetorian1).
17 godina
FC Liverpool

Da to bi trebao biti 3. i dres.

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Evo nesta novo u sobi :D 

LFC <3 

EDIT: Evo jos jedna novina posteljina :D 

Soccer &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 18:24 (GTR bs).
16 godina
GTR bs kaže...

Evo nesta novo u sobi :D 

LFC <3 

To si sam crto ili preko nekog "kalupa"  ?

Super je ispalo !

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ma nisam sam ima jedan covjek koji radi tetovaze i tak svasta crta i onda s nekim  bojama (nije sprej) i apratom crta tj preko projektora.Stavi sliku na zid i onda tako boja ugl. prezadovoljan sam i cjena je oko 400 kn

Soccer &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
14 godina
FC Liverpool

Samo da javim svima koji imaju MAX TV, a vjerojatno i Sportski Paket, na 414 kanalu SportKLUB ide uživo prijenos FC Liverpool : Toronto! Kako je komentator u najavi kazao, novi trener Liverpool-a će na ovoj utakmici odigrati dva poluvremena sa dva kompletno različita postava, obzirom uvježbava kombinacije za Premiership 2012/2013.

Koliko mogu vidjeti, samo mi je nekako Jamie Caragher i Charlie Adam poznata faca, svi su mi neke face uvjerljivo neke nove, brojni su igrači koji su ili novi ili definitivno mladi, koji se nisu mogli previše dokazivati prošle sezone!  

ATJ Lučko
14 godina
Praetorian1 kaže...

Navodno je ovo "prva" utakmica s ovakvim novim dresovima, i mogu reći samo, da izgledaju vrlo odlično {#} !

ATJ Lučko
14 godina
FC Liverpool

Kako brojač kaže, ovo je 300 post, a u kojem najavljujem večerašnju utakmicu kontra Rome na Sjevernoameričkoj turneji! Obzirom kako su igrali prethodnu utakmicu, ako se ne varam kontra Toronta, kada su igrali samo 1 : 1, poluvrijeme 0 : 0, a obzirom kako igra Roma na turneji, prognoziram zasigurno a barem po jedan pogodak u mrežama čuvara, a opet, kod Liverpoola barem na onoj utakmici nije branio ni Reina a niti Doni, tako da očekujem streljanu sa oba dvije strane!

Prijenos ove utakmice je na MAX TV ( pretpostavljam sportski paket), kanal 415 SportKlub+ u 00.30 sati po našem europskom vremenu! 

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice