FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 433.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Liverpool
Praetorian1 kaže...

Zabio Škrtel autogol.

EDIT: al nije ni čudno što loše igramo, kad igramo s drugom postavom praktički.

Ta druga postava bi trebala dobit ekipu kao Fulham.

Kao što rekoh prosipamo bodove protiv điđimiđi ekipa.

Guild Wars 2 User ID: dermonis.7614 IGN: Royca
14 godina
FC Liverpool
Ne mogu preć preko ovog poraza, a samo zbog kretena Škrrela, da on je za mene kreten i gore od toga, nije mu prvi puta da je usrao motku na štetu FC Liverpool-a, nažalost ali to je realna stvarnost i to tako je!
Usput budi rečeno, svakako da finale i moguće osvajanje FA Kupa je lijepa stvar, ali ako je "europa" osigurana, makar i sve, osim statistike, koja je realno korist od osvajanja u ovoj i ovakvoj sezoni, a Lige Prvaka sejeno ni/ne/no/nein/... !!!!
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Ne mogu preć preko ovog poraza, a samo zbog kretena Škrrela, da on je za mene kreten i gore od toga, nije mu prvi puta da je usrao motku na štetu FC Liverpool-a, nažalost ali to je realna stvarnost i to tako je!
Usput budi rečeno, svakako da finale i moguće osvajanje FA Kupa je lijepa stvar, ali ako je "europa" osigurana, makar i sve, osim statistike, koja je realno korist od osvajanja u ovoj i ovakvoj sezoni, a Lige Prvaka sejeno ni/ne/no/nein/... !!!!

Opet ja i ti oko Škrtela {#}

"Kreten" Škrtel kriv za gol? E, nebih se složio niti malo oko toga, zar nisi vidio da je igrač ispred njega zahtvatio loptu tj. okrznula ga, lopta promjenila smjer i lupila u škrtela! 
Škrtel je bio dobro postavljen, da lopta nije protivničkog igrača okrnznula, Škrtel bi to očistio.
Da je bio neko drugi na njegovom mjestu isto bi se dogodio auto gol! 
Jesi igrao kad za koji klub? Ako jesi onda moraš znati da tu Škrtel nije ništa kriv! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 23:36 (Liverpool1892).
14 godina
FC Liverpool
Da lijepo zboriš, ali se sve na kraju svodi, što bi bilo kad bi bilo!
Da je Škrtel bi pravilno postavljen, bio bi makar ispred tog igrača i lopta bi pogodila njega, možda bi bio prekršaj u napadu i kao krajnja stvar, ne bi dobili tako jeftin gol.
Na kraju krajeva, 89 minuta je/su imao/li vremena dati i oni sami gol, a nisu, tako da ne priznajem nikakva opravdanja i isprike, ako si obrambeni igrač, znaš opseg i opis svog posla i prostora u kojem "moraš" biti naj, odaberi riječ koju smatraš najprikladnijom!
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Da lijepo zboriš, ali se sve na kraju svodi, što bi bilo kad bi bilo!
Da je Škrtel bi pravilno postavljen, bio bi makar ispred tog igrača i lopta bi pogodila njega, možda bi bio prekršaj u napadu i kao krajnja stvar, ne bi dobili tako jeftin gol.
Na kraju krajeva, 89 minuta je/su imao/li vremena dati i oni sami gol, a nisu, tako da ne priznajem nikakva opravdanja i isprike, ako si obrambeni igrač, znaš opseg i opis svog posla i prostora u kojem "moraš" biti naj, odaberi riječ koju smatraš najprikladnijom!

Da je bio Škrtel pravilo postavljen? Pa i bijo je.
Pogledaj na slici označeno sa crvenim čiji je to igrač,  a vidi škrtela(plava boja), da je napao tog igrača, druga strana bi bila opet čista za protivničkog igrača.
Tako da je tu škrtel najmanje kriv.
Protivničkog igrača okrznula lopta, promjenila smjer i eto ti problema.
P.s: Nije da volim, ili branim Škrtela ali gledam realno kako je uistinu.
Zar nisam u pravu? {#} 

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Nisam stigao gledat drugo poluvrijeme, ali dosta sam zadovoljan igrom u prvom bio. Prvih 20 minuta je Liv. bio loš, ali nakon toga su krenuli igrat puno bolje i stvarali su prilike, samo nije bilo sreće da lopta zađe u gol. I moram pohvalit Kellya, odlično je igrao.

Šta je s Lucasom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 12:32 (Praetorian1).
15 godina
FC Liverpool

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/dinamo-bolji-od-liverpoola-i-partizana

Hahahaha pogledajte ovo. Što reći???

Ne znam koje bu*ale ovo rade, al su stvarno bu*ale {#}

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
15 godina
sako9800 kaže...

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/dinamo-bolji-od-liverpoola-i-partizana

Hahahaha pogledajte ovo. Što reći???

Ne znam koje bu*ale ovo rade, al su stvarno bu*ale {#}

Statistika je skup točnih brojeva koji daju krivu sliku.

tw@antejuki || YT/vaporCRO
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Sutra je velika utakmica i mi i plavi ulazimo u nju s porazima u zadnjim utakmicama.

14 godina
FC Liverpool
@Praetorian, slažem se, ali uz 2 velika ALI i ALI,
prvi je taj da nama nažalost onaj poraz nije značio ulazak ili ne u Ligu Prvaka,
drugi je taj da nas opet nažalost ne čeka finale te iste Lige Prvaka,

sada, kada malo bolje promislim, "sadašnji" trener sigurno važe koja mu je utakmica važnija, obzirom ima tu i Premiershipa nešto, jel'te, a ako i izgubi u finalu FA Kupa, nije velika greda, ali finale Lige Prvaka, hmmmmm, to mi ide maaaalo teže!
Opet, Droghba nije igrao protiv Newcastlea, a DiMatteo je trebao/morao znati da mu je ona utakmica, odnosno pobjeda, ulaznica u Ligu Prvaka iduće sezone, posao na mjestu trenera, a sada ovako mogu/možemo aspektirati na xy solucija, a la Pep Guardiola idući trener Chelsea, i uglavnom tako dalje.

Main line ovog posta je da predmnjevam tešku ali slatku pobjedu mog/našeg FC Liverpoola, makar nisam siguran koja je osim osvajanja trofeja još beneficija/korist osvajanja kupa samog, makar, istina znam, ovaj kup je Najvažniji od tri engleska, ali svejedno, što nam donosi????
ATJ Lučko
16 godina
FC Liverpool

1-0 za chelsea

Neznam zašto Reina nije pokrio prvu stativu -.-

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

1-0 za chelsea

Neznam zašto Reina nije pokrio prvu stativu -.-

Pokrio je koliko je mogo, ništa nije on kriv!
aaaaa umalo 1-1 

14 godina
FC Liverpool
Makar su sve utakmice gubili u startu, uvijek su makar u 90+ pobijedili, do sada!
Sada gledano dok pišem gube 1 : 0, ali ima baruta i vremena do kraja!!!!

Pitanje svim navijačima FC Liverpoola; kako sa trenerom za/iduću/e sezone????
7 Ja sam za ostanak K. Dalglisha
2 Ja sam za novog boljeg trenera
ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Trebaju i bolji igrači.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Gdje je Lucas Leiva?

Spearing je još zelen za igranje na tak velikom nivou.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 19:11 (Praetorian1).
16 godina
FC Liverpool

2-0

Tuga i jad. Dobro pa cijela ekipa koja sad igra nije pauzirala prošlu utakmicu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 19:26 (AmonZero).
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

2-0

Tuga i jad. Dobro pa cijela ekipa koja sad igra nije pauzirala prošlu utakmicu. {#}

2-1 carroll!

17 godina
FC Liverpool

Evo nade. Carrol 2:1!

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

uh koja obrana

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

MA ne mogu nikak naći dobar prijenos, prokleti HRT kad neprenosi.

17 godina

Carroll pucao glavom,lopta prošla crtu,ali nisu htjeli priznati gol...

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
17 godina
emerik kaže...

ja mislim da nije prešla, da je samo polovica lopte prešla, a druga polovica je bila na crti.

15 godina
emerik kaže...

lopta nije prešla crtu, vidjelo se iz jednog kuta kamere da nije cijela.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 19:58 (antimadridista).
17 godina
protjeran
emerik kaže...

Lopta treba preći cijela, po ovom snimku ne bih rekao da je cijela prošla. No možda nakon utakmice bude neki bolji kut.

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
15 godina
neaktivan
epic kaže...
emerik kaže...

Lopta treba preći cijela, po ovom snimku ne bih rekao da je cijela prošla. No možda nakon utakmice bude neki bolji kut.

nije cjela prošla.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ova sezona je tak i tak uopropaštena, nadam se boljoj idućoj sezoni.

16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Evo slike koja je uslikana navodno jučehttp://www.lfccro.com/forum/index.php?topic=390.930, treba nam Lucas što prije da se vrati. Samo da se oporavi. Jer užasno nam fali ka defanzivni vezni igrač. Spearing je još zelen za igrat tako važnu rolu u Liverpoolu.

17 godina
FC Liverpool

Kakva utakmica, prvo pol. 3:0, još je Downing promašio penal. Jest da je Chelsea oslabljen, ali Liverpool igra fenomenalno. Moglo je biti 6-0 za Liverpool.

evo i link sa engleskim komentatorima u HD-u: http://www.livefootballol.com/streaming/channel/bloodzeed-hq-sopcast.html

samo skinite Spocast.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 21:57 (Balvan8).
16 godina
Balvan8 kaže...

Kakva utakmica, prvo pol. 3:0, još je Downing promašio penal. Jest da je Chelzea oslabljen, ali Liverpool igra fenomenalno. Moglo je biti 6-0 za Liverpool.

Kako igraju bit će i više {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice