FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 434.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Šta je Charragherom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 19:31 (Praetorian1).
14 godina
FC Liverpool
Koliko sam mogao čuti tijekom prijenosa da nije uopće igrao, a zbog čega, ne znam, vjerojatno je povrijeđen.
ATJ Lučko
15 godina
FC Liverpool

Liverpool - Wigan 1:2. Druga za redom izgubljena utakmica. Ja stvarno ne znam koji im je. Taman pomislim da će im krenit, da će početi pobjeđivati i ove "manje" klubove. Teško da ćemo i 6 mjesto osvojiti. Ajde bar ostaje FA Cup. Nažalost, naš najveć rival bi mogao opet osvojiti prvenstvo. City je odigrao 1:1 sa Stoke Cityem.

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 22:05 (sako9800).
14 godina
FC Liverpool
Počela je gostujuća utakmica kontra Newcastlle-a, i makar do sada u Premiershipu Liverpool ima kontra njih najbolji skor u gostima, nekako sam nakon dva teška i glupa poraza skeptičan obzirom na formu Newcastlle-a, nažalost ali treba biti realan, a ionako je sezona s*ebana kompletno!!
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
FC Liverpool

Za 20min počinje polufinale FA Cup-a
Liverpool - Everton.
Stream -> KLIK 

16 godina
Re: FC Liverpool
Liverpool1892 kaže...

Za 20min počinje polufinale FA Cup-a
Liverpool - Everton.
Stream -> KLIK 

Ovo je jednostavnije

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
neaktivan
FC Liverpool

Evo nas u Finalu :)
Liverpool - Everton 2:1 (0:1 Jelavić, 1:1 Suarez, 2:1Carroll
1.Poluvrijeme jako loše odigrano, glup gol primili!
2.Poluvrijeme odlično odigrano
Golovi: http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?168152 

Sutra ćemo doznati s kime igramo u Finalu.
Koga bi vi htjeli u finalu?

8 Chelsea
5 Tottenham
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ma toooooooooooooo Liverpool je dobio, presretan sam{#}

Glasovo sam za Chleasea dosta nam oni leže.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 15:31 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ma toooooooooooooo Liverpool je dobio, presretan sam{#}

Glasovo sam za Chleasea dosta nam oni leže.

za sve navijace liverpoola iz hrv,trostruko veselje,liv je pobijedio,jelavic dao gol,i onaj promasaj od carolla dao gol (nemojte se uvrijediti,ali objektivno covijek je najveci promasaj u zadnjih 5g.)

{#}

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Dobro da je i Caroll zabio, možda ga krene.

15 godina

baš sam jučer gledao nekakav dokumentarac o tome,strava i užas. Nisam znao do jučer što se to točno dogodilo tamo,znao sam za tu nesreću i pogibiju navijača ali nsiam znao na koji način se to dogodilo. Sva sreća pa se u novije vrijeme takve stvari više nemogu dogoditi,pogotovo u Engleskoj koja je nakon tog događaja nešto i naučila.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 15:04 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

baš sam jučer gledao nekakav dokumentarac o tome,strava i užas. Nisam znao do jučer što se to točno dogodilo tamo,znao sam za tu nesreću i pogibiju navijača ali nsiam znao na koji način se to dogodilo. Sva sreća pa se u novije vrijeme takve stvari više nemogu dogoditi,pogotovo u Engleskoj koja je nakon tog događaja nešto i naučila.

Nažalost to se nemože sa sigurnošću tvrditi.

15 godina
Praetorian1 kaže...

Nažalost to se nemože sa sigurnošću tvrditi.

u tom dokumentarcu je spomenuto da se nakon tog događaja svi ovi noviji stadioni rade na način da se to nemože nikako ponoviti,a osim toga tada je jedan od glavnih krivaca bila ograda naprijed (u to vrijeme kao neka vrsta zaštite od huliganizma),a danas na Engleskim stadionima nema tih ograda. A glavni krivac je bila policija koja nije dobro organizirala utakmicu,a nakon tog događaja se to više nije dogodilo do danas,i nadajmo se da neće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Jedva čekam novu sezonu, nadam se da ćemo se vratit u velikom stilu. I jedva čekam da se Liverpool vrati u Ligu Prvaka, pa da Gerrard digne pehar{#}

15 godina
neaktivan
FC Liverpool

15. TRAVNJA 1989. Da se ne zaboravi!! 
You'll never walk alone

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 18:55 (Liverpool1892).
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Potresne slike, i neponovilo se nikad više.

15 godina
FC Liverpool

U finalu F.A. Cupa igramo protiv Chelsea koji je sa 5:1 razbio Tottenham.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Kad je utakmica i u koliko sati?

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kad je utakmica i u koliko sati?

5.5.2012 u 18:15h (Vrijeme utakmice će se sigurno mjenjati)

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Kak bi bilo ljepo da to naša televizija prenosi, ali Bruno Kovačević je upropastio HRT.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 22:22 (Praetorian1).
15 godina
Praetorian1 kaže...

Kak bi bilo ljepo da to naša televizija prenosi, ali Bruno Kovačević je upropastio HRT.

Ma da. Nema više toliko nogometa, samo liga prvaka srijedom, nema F1 itd. Ali bitno da ima onih glupih emisija kao što su Trenutak spoznaje, Duhovni izazov i još par. Nadam se da će prenositi Sport 1 na MaxTV-u.

14 godina
FC Liverpool
Rijetko kad kao sada žalim što realno spamam temu i ulazim u offtopic, ALI, na državnoj televiziji/dalekovidnici ima puno Bruna Kovačevića još od i prije njega samog, tako da je ovakva shiiiiiit situacija neminovna!
Popis onoga što su une(s)redili je po mojem skromnom mišljenju predug, pa samo ako spomenem nogomet liga petice, kup utakmice kao finala FA Kupa i slične, a tu je i F1, očajno!

Da knijga ostane i na ova dva slova samo, i to je puno previše!
ATJ Lučko
15 godina
FC Liverpool
nema više kao što je prije bilo što se tiče sportskog sadržaja,sad se to kupuje u paketima,primjerice Sportklub za Premiership ili Arena za Primeru,dok je pojedinačan događaj preskup i puno skuplji nego prije,tako da posebno specijalizirani programi za sport uzimaju primat što se tiče toga. Ali greška je što mi nemamo jedan takav sportski program koji je dostupan za sve gledatelje unutar osnovnog TV programa,nego se moraju dati veliki novci da bi čovjek gledao nogomet ili bilo koji drugi sport koji ga zanima,katastrofa. Oprostite na off-topicu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 22:39 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Divite se

14 godina
FC Liverpool
@Praetorian1; sjedni 5!!!!

Odličan video clip, mam sam ga arhivirao!
ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Sutra igramo protiv West B. šta mislite, može li Liverpool slaviti?

14 godina
FC Liverpool
Uvjeren sam u čak i hendikep iz jednostavnog razloga, europa je dvostruko osigurana, skori kraj Premiershipa, prekasni rast firme, protivnik je na konopcima, eto zato!
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sutra igramo protiv West B. šta mislite, može li Liverpool slaviti?

Vjerovali ili ne, Premier League me ove sezone više ne zanima, jer su katastrofalni, što moramo priznati, već 2-3godine.
Nadam se da će dovesti 4-5 pravih igrača, jer su nam zaista potrebni.

Osigurali su Europsku Ligu-Ponižavajuće jer znamo da im je mjesto u Ligi prvaka, ali što je tu je!
Osvojili su Carling kup-Pohvalno.
U Finalu FA Kupa-Nadam se da će osvojiti jer će im to biti spas sezone.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ma men je Liverpool u srcu bez obzira kak igra. Naravno da bih volio da igraju dobro i da konkuriraju za naslov. Ali trenutno je takva situacija u klubu, valjda će dovest neke igrače. Iako i sad ima dobre igrače koji mogu bolje igrat nego što to trenutno pokazuju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice