FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
Procurio ugovor koji kaze da Messi ima 100 mil eura godisnju placu...ne znam kolika je istina.

Uglavnom i da ovo s klauzolom ne prode, a Barca kaze da ne prodaje ispod 700....Messijevo neigranje i nezadovoljstvo bi bilo puno preskupo za upravu. Jednostavno ce ga dati za sto god City ponudi

ovo su davno pisali
https://www.index.hr/sport/clanak/otkrivena-messijeva-placa-100-milijuna-eura-godisnje-bez-ogromnih-bonusa-i-premija/1019163.aspx

15 godina
odjavljen
playjob kaže...
Čeka se službena potvrda, i njega i Rakitića. 😂

Ništa to 

15 godina
FC Barcelona

Tisuće navijača ispred stadiona traži smjenu Bartomeua i poručuje Messiju da ostane. Malo su se kasno sjetili protestirati. Godine i godine uništavanja kluba i svi šute. I onda naravno treba Messijev odlazak da digne ljude na noge. Kasno je to...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
FC Barcelona

kad je benedito skupljao potpise za izvanredne izbore prije par godina nitko ga nije jebao ni 2 posto

15 godina
FC Barcelona

Puno se priča o tome kako će odlazak Messija biti pozitivna stvar s financijske strane. Ali nitko ne gleda drugu stranu medalje. Igrač kao Messi zbog svoje kvalitete i popularnosti je sam donosio klubu milijune i milijune eura. Osobno znam ljude koji su na neke utakmice Barcelone išli zbog Messija. Uopće nisu fanovi kluba nego su htjeli vidjeti Messija. Mislim da je takvih bilo na milijune u zadnjih 10-ak godina. A da ne pricam o sponzorima koji će sad drugačije gledati na klub i možda i otkazivati.

Da ne nabrajam druge negativne stvari koje se vežu uz ovo. Način na koji će Messi otići iz kluba, što mislite kako će na to gledati igrači koji potencijalno mogu potpisati za Barcu? Kad znaju da jedan Messi koji je institucija u gradu i klubu ode na taj način jer je nezadovoljan načinom na koji klub funkcionira. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2020 13:44 (antimadridista).
17 godina
Pa meni je zao sto nisam imao vremena otici na Camp Nou i vidjeti Lea u dresu Barce...Griezmanna i slicne ne bih nikad isao gledat. Eventualno trofeje i ceremonije
15 godina
Mitch kaže...
Pa meni je zao sto nisam imao vremena otici na Camp Nou i vidjeti Lea u dresu Barce...Griezmanna i slicne ne bih nikad isao gledat. Eventualno trofeje i ceremonije

O tome pričam. Velika većina nogometnih fanova nisu ljudi koji idu na utakmice svaki vikend. Milijuni ljudi su pratili Barcu i isli na utakmice zbog Messija. Ok, riješit ćeš se njegove plaće i to je pozitivna stvar. Ali on sam je donosio silne milijune u klupski proračun, što zbog ljudi koji su ga dolazili gledati, što zbog dresova, marketinga, sponzora... Mislim da ćemo čak i financijski biti više u minusu nego u plusu što se tiče transfera Messija. A da ne govorim što to znači za klub moralno, gubitak Messija na takav način.

11 godina
FC Barcelona

Iskren da budem, dosadila mi je cjelokupna situacija oko Messija. Ako je odlučio otić, nek digne sidro i ode kad je to najavio.

11 godina
FC Barcelona

Sad Radio Catalunya prenosi kako će Bartomeu odstupit ako Messi javno obznani da ostaje u Barceloni. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Messi ide i to je gotovo.

Vec vidim upravu kako panicno kupuju pannja Lautara za 100 miliona.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Messi ide i to je gotovo.

Vec vidim upravu kako panicno kupuju pannja Lautara za 100 miliona.

Tako nešto... Kao što su bacili pare na Dembelea i Coutinha kad je otišao Neymar, umjesto da su planski kupili nekoliko igrača na bitnim pozicijama za duge staze, sad će bacit previše za Martineza i nekog razvikanog obrambenog, a panja (Luiza npr.). A svi trljaju ruke znajući da će izmust ogromne pare od idiota.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kad kupe Manea ili Salaha za 200miliona koji su u 29 godini

12 godina
FC Barcelona

Opet bartomeu manipulira, odstupit će ako messi ostane i objavi da je uprava ta koja ga je natjerala na odlazak.

I onda bi opet od messija pravio nekog lošeg tipa koji je kontrol frik i koji vodi klub.

Ako do toga dođe(u što sumnjam), nadam se da će skupa sa njim ustati i ostali igrači barce a posebice ovi "senatori"

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2020 21:18 (Del_Boy97).
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Opet bartomeu manipulira, odstupit će ako messi ostane i objavi da je uprava ta koja ga je natjerala na odlazak.

I onda bi opet od messija pravio nekog lošeg tipa koji je kontrol frik i koji vodi klub.

Ako do toga dođe(u što sumnjam), nadam se da će skupa sa njim ustati i ostali igrači barce a posebice ovi "senatori"

I pazi, odstupio bi samo Bartomeu ali bi svi ostali iz uprave i dalje ostali. Ma Messi je bivši, on iz ove situacije ne može izaći kao pobjednik ako će i dalje ostati u Barci. Jer da ostane, poslije iduće sezone (koja će biti za zaborav sa Messijem ili bez njega jer je ekipa u rasulu), svi bi upirali prstom u Messija kako je "potjerao" predsjednika i vodi klub.

Messiju želim puno uspjeha u Cityu jer zaslužuje ekipu koja se bori za sve u zadnjih par godina svoje karijere. A Barcu čeka teško razdoblje. Samo se nadam da će pravi ljudi dobiti izbore sljedeće godine pa da se polako krene ispočetka.

15 godina
FC Barcelona

Da Barca ce biti u losijem polozaju, ali nece ni biti toliko katastrofa koliko se misli. Ima tu kvalitetnih igraca - Ter Stegen, De Jong, Fati, Dembele, Griezmann, Coutinho ako se vrati, Puig, Pjanic, Trincao... + ako dode neko pojacanje. Naravno da Barca vise nece biti favorit u svakom matchupu, ali ni to nije ekipa za bacit. Mislim da se i dalje mogu natjecat za svaki trofej. Pogledajmo samo kako je Lyon dosao do polufinala, Ajax do finala, Monaco prije par godina i slicno. To su sve ekipe koje nisu imale toliko poznata imena vec dobru i utreniranu ekipu. Naravno da zelim da Messi ostane, ali i ako ode Barca nije toliko losa - po imenima naravno.

VISCA BARCA
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Bayern bez Messija je pomeo Barcu sa 8-2. Dzabe imena. 

B.Silva,E.Gracia,100miliona za Messija. 

Kupit Upamecana i nekog napadaca. Mislim da bi to bio dobar posao.

Samo sto bi trebalo dovesti zvijezdu zbog marketinga.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Bayern bez Messija je pomeo Barcu sa 8-2. Dzabe imena. 

B.Silva,E.Gracia,100miliona za Messija. 

Kupit Upamecana i nekog napadaca. Mislim da bi to bio dobar posao.

Samo sto bi trebalo dovesti zvijezdu zbog marketinga.

Pa imaju tri zvijezde. Gri, Cou i Demb.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Slabo je to. Mislio sam igraca koji konkurira za zlatnu loptu tipa Mane,Salah,Neymar,Mbappe...Od buducih Sancho ili Haaland.

15 godina
FC Barcelona

Spominju se B.Silva,E.Gracia i G.Jesus kako bi fair play bio zadovoljen. Meni se to cini cisto okej. Ne treba neka zvijezda koja bi osvojila ili moze osvojiti zlatnu loptu da bi se osvojila liga ili liga prvaka. Ponavljam Monaco 2016/17. nisu imali zvijezde, Lyon ove god nisu imali zvijezde, Ajax je imao dobre igrace ali nijedna tolika zvijezda. Ako se dovede neki stoper i neka spica ili krilo moze biti svega. Ne kazem da ce odmah osvojit sve, ali momcad uopce nije losa i moze osvojiti bar ligu.

VISCA BARCA
12 godina
FC Barcelona

i sad opet zamisli silva griezzman i coutinho u istoj ekipi.

Pa to je gužvetina na praktički istoj poziciji.

Plus, kako ćemo nadomjestit tu 50-60 golova messija i suareza plus 30ak asistencija.

U ekipi nemamo igrača koji po sezoni može zabit(ili je znao zabijat) 20 golova osim griezzmana

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2020 23:14 (Del_Boy97).
15 godina
FC Barcelona

Davno je Cruyff rekao da je Barcelona jedini klub koji je sam sebi najveći neprijatelj. Toliko politike i ljudi koji guraju svatko na svoju stranu nema u niti jednom drugom velikom klubu. Neke od najvećih generacija kluba su mogle trajati puno duže i osvojiti puno više da su svi gurali na isti mlin, ali uvijek je završavalo ružno. Cruyffov dream team iz 90-ih slično iskustvo kao ovo danas, strašna ekipa koja se raspala prerano zbog lošeg vodstva kluba i unutarnjih svađa.

Trenutna generacija je osvojila puno, ali uvijek će ostati pitanje što je moglo biti da je klub vođen na pravi način.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2020 13:14 (antimadridista).
8 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Davno je Cruyff rekao da je Barcelona jedini klub koji je sam sebi najveći neprijatelj. Toliko politike i ljudi koji guraju svatko na svoju stranu nema u niti jednom drugom velikom klubu. Neke od najvećih generacija kluba su mogle trajati puno duže i osvojiti puno više da su svi gurali na isti mlin, ali uvijek je završavalo ružno. Cruyffov dream team iz 90-ih slično iskustvo kao ovo danas, strašna ekipa koja se raspala prerano zbog lošeg vodstva kluba i unutarnjih svađa.

Trenutna generacija je osvojila puno, ali uvijek će ostati pitanje što je moglo biti da je klub vođen na pravi način.

da je baba muško, zvala bi se Duško 

15 godina
neampojma kaže...
antimadridista kaže...

da je baba muško, zvala bi se Duško 

Koja je tvoja svrha sudjelovanja u ovoj temi, ali zbilja? Svakodnevno napišeš nekoliko postovs a da uopće ne pridonosiš raspravi u bilo kojem smislu. Ima tu nrkoliko ljudi koji otvoreno hejtaju i čak i to ima više smisla od tvojih postova.

10 godina
FC Barcelona

Messi je igračina, možda i najbolji ikad, no Messi ne vrijedi kao tri super zvijezde. Liverpool je jača ekipa od nas sa Messijem kao i mnoge druge. Ne treba žaliti za njim u smislu da ćemo biti hendikepirani ako se nađe dostojna zamjena kroz 2, 3 igrača. Mane i Jesus imaju vrijednost zajedno jednog Messija, no gledajući kroz duže staze, Barca sa ta 2 igrača je jača nego sa Messijem bez njih. Budimo realni, dao sam samo primjer. 

Kad bi išli Jesus i Sterling u paketu, auuuu. Jackpot.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2020 15:24 (matrix777).
17 godina
Je Sterling je jackpot, pogledaj kraj tekme City Lyon...takav nikome ne treba.
15 godina
matrix777 kaže...

Messi je igračina, možda i najbolji ikad, no Messi ne vrijedi kao tri super zvijezde. Liverpool je jača ekipa od nas sa Messijem kao i mnoge druge. Ne treba žaliti za njim u smislu da ćemo biti hendikepirani ako se nađe dostojna zamjena kroz 2, 3 igrača. Mane i Jesus imaju vrijednost zajedno jednog Messija, no gledajući kroz duže staze, Barca sa ta 2 igrača je jača nego sa Messijem bez njih. Budimo realni, dao sam samo primjer. 

Kad bi išli Jesus i Sterling u paketu, auuuu. Jackpot.

Ti zbilja misliš da je pravi nogomet tako jednostavan i da nadomjestiš takvog igrača bez problema kao da je videoigra? Tako je i Milan mislio za Maldinija, da mogu dovesti hrpu solidnih igrača koji će kao cjelina moći nadomjestiti jednog Maldinija ili Cafua. Pa ih vidi gdje su danas.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Trenutno nema na trzistu osim Haalanda nijedna dobra devetka. Pogotov kad je Werner potpisao za Chelsea a igrac takvog tipa bi nam dosao ko budali pleska ali eto Bartomeu ce dovesti Maxi Gomeza ili Lautara Martineza. Sramota.

Crno nam se pise, Messi je to shvatio. Nije problem da Messi ode, ako se ima plan za dovesti prave igrace. 

Ali kad citam da je cilj dovesti Depaya,Wijnalduma,Lautara,Gomeza odnosno igrače koji su maksimalno u sezoni dali po 12 golova odnosno niti 40 njih 4 skupa u prvenstvu onda znas da nam se crno pise.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Trenutno nema na trzistu osim Haalanda nijedna dobra devetka. Pogotov kad je Werner potpisao za Chelsea a igrac takvog tipa bi nam dosao ko budali pleska ali eto Bartomeu ce dovesti Maxi Gomeza ili Lautara Martineza. Sramota.

Crno nam se pise, Messi je to shvatio. Nije problem da Messi ode, ako se ima plan za dovesti prave igrace. 

Ali kad citam da je cilj dovesti Depaya,Wijnalduma,Lautara,Gomeza odnosno igrače koji su maksimalno u sezoni dali po 12 golova odnosno niti 40 njih 4 skupa u prvenstvu onda znas da nam se crno pise.

Gabriel Jesus bi bio.dobar za Barcu ako već Messi odlazi u City, neka se dogovore da Jesus dođe u Barcu. Istina nema neke ogromne brojke ali stilom igre bi nam odgovarao. A i radi dosta bez lopte u fazi obrane.

17 godina
ESPN smatra da Suarez i Messi idu u paketu.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne radi se ovdje ni o novcu, ni o Messiju, ni o Bartomeu. Mozda bi bilo idealno za buducnost kluba da ga prodaju za 200 300 miliona. 

Ali ovdje se radi o obrazu kluba. Xavi je legenda Barce, al Messi je 10 puta veca. 

Ko zna engleski, ovdje je to savrseno objasnjeno:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice