FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.836.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona

Isti su kao i PSG, neće nikad osvojit LP i to je postala činjenica. No, čudi me kak nije i PSG kažnjen, imaju isti način poslovanja kao i City. To valjda svi već znaju.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
12 godina
playjob kaže...

Važan offtopic.

Manchester City dobio kaznu od dvije godine zabrane igranja Lige prvaka + novčana kazna. Razlog tomu je kršenje financijskog ,,fair playa." Ovo je ogromna prilika da se u iduće dvije godine uzme ,,klempo."

,,Istragu je još 2018. potaknula sva sila emailova i dokumenata koje je objavio njemački Der Spiegel. Gazda Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan je prikazivao kako je, od 67,5 milijuna funti za sponzorstvo na dresu, kompanije Etihad dala samo 8 milijuna, a ostalo je iskrcavao sam bin Zayed kroz svoju kompaniju Abu Dhabi United Group."

a psg(katarani) platio neymara tako da je organizirao fiktivno angaziranje neymara kao ambasadora svjetskog prvenstva u kataru, ali naravno oni neće biti kaznjeni jer im je gazda u nadzornom odboru uefe

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Jel to KDB na prodaju :)

This time next year we'll be millionaires
8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Isti su kao i PSG, neće nikad osvojit LP i to je postala činjenica. No, čudi me kak nije i PSG kažnjen, imaju isti način poslovanja kao i City. To valjda svi već znaju.

osvojice ove godine 

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Jel to KDB na prodaju :)

Zamisli veznu liniju De Jong, Arthur (pod uvjetom da se uozbilji) i de Bruyne.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Ne znam zasto, ali mislim da cemo danas razbiti Getafe i da ce Messi zabiti hattrick.

16 godina
kexzoR kaže...

Ne znam zasto, ali mislim da cemo danas razbiti Getafe i da ce Messi zabiti hattrick.

Da bar.. :)

16 godina
FC Barcelona

Evo početnog sastava Barce i Getafe:

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2020 15:13 (x18x05x).
16 godina
FC Barcelona

Nije li ovo malo previše??

15 godina
x18x05x kaže...

Izvor? Messi jest najplaćeniji, ali ne vjerujem da je tolika razlika.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

Izvor? Messi jest najplaćeniji, ali ne vjerujem da je tolika razlika.

"Globe Soccer", sad koliko su oni relevantni, nebi znao.

16 godina
FC Barcelona

Puno previše grešaka rade. Ako se ovako nastavi Getafe bi lagano mogao zabit i pobjediti. Jer ova igra ne vodi doslovno ničemu.

13 godina
protjeran
Jos jedna vrhunska partija uhljeba Krakatog Sergija.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

peglamo loptu ali vrlo pametno. 

steta sto ne udje ova messijeva glavom. 

svidja mi se. tjeramo protivnika da trci, da nas ganja.

13 godina
protjeran
Godinama nam je falio 2. vrhunski lijevi bek, a sad bi mogli imati cak dvojicu. (Cucurella i Emerson)
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

nije getafe djaba treci na tabeli. odlicna ekipa. puna energije. ocekivano trzak mec.

8 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Godinama nam je falio 2. vrhunski lijevi bek, a sad bi mogli imati cak dvojicu. (Cucurella i Emerson)

ne igra cucurela kao pravi bek. ima iza sebe igraca. vise je krilo nego bek

13 godina
protjeran
Ponavljam, Fati nije igrac za prvu ekipu. Nije se jos razvio fizicki. Kod najmanjeg kontakta odleti 5 metara. Dijete je. Trebao bi igrati za Barcu B jos barem godinu dana.
16 godina
FC Barcelona

Jako loša igra. Rade nam visoki pressing i naši jedva to riješavaju. Sva sreća za ova dva gola. Inače Getafe pokazuje zašto su u vrhu. 

16 godina
kexzoR kaže...
Ponavljam, Fati nije igrac za prvu ekipu. Nije se jos razvio fizicki. Kod najmanjeg kontakta odleti 5 metara. Dijete je. Trebao bi igrati za Barcu B jos barem godinu dana.

On ne za zadnjih 15-20 min, više od toga je igrač manje.

16 godina
FC Barcelona

Pa ovo je već retardirano koliko vraćaju loptu golmanu. Lik ima više dodavanja nego Getafe.

13 godina
protjeran
Setien je izjavio da cemo igrati lijep nogomet. Meni je ovo ruznije i losije od Valverdeovog nogometa.
16 godina
kexzoR kaže...
Setien je izjavio da cemo igrati lijep nogomet. Meni je ovo ruznije i losije od Valverdeovog nogometa.

Nisi daleko. Meni izgleda da je pokupio od Valverdea niđe veze nogomet. Ljudi dođu na Camp Nou igrat i nadigravaju Barcu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2020 17:38 (x18x05x).
13 godina
protjeran
Sramotno je da ekipa s 20% posjeda stvori jednak broj sansi kao ekipa s 80%.
16 godina
FC Barcelona

Vezni red očajan, obrana katastrofa, napad bez riječi.

13 godina
protjeran
Ekipu za buducnost mozemo poceti graditi tek kad uhljebi poput Shakire, Busquetsa, Rakitica i Roberta presele na klupu.
16 godina

Uh.. Zaboraviti prolaz dalje u LP. Real nas bude razbio na Bernabeu. Baš je Barca nisko pala. Čestitke Getafe-u, zaslužili su više od poraza.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

vidim neki su konacno poceli shvatat da mi nismo tim sa najboljim pojedinvima na svijetu. il je to samo vazilo dok je Valverde bio tu. al dobro, bolje ikad nego nikad

15 godina
FC Barcelona
Pretjerujete. Getafe je osim gola imao jednu šansu, ono čišćenje s crte. Dok smo mi imali par mrtvaca Griezmanna i jos neke šanse. Prije utakmice ste pisali lagana pobjeda, a očito niste gledali ovaj Getafe ove sezone. To je iskusna ekipa koja ne prima puno golova i dosta su tvrdi. Nisu bezveze treći na ljestvici.

Mi nemamo niti jednu špicu u rosteru, klupa nam je tanka, prisiljeni smo gurati dijete od 17 godina u ovakve utakmice. Uzmite sve to u obzir. Ja sam se pomirio da od ove sezone ne treba nešto pretjerano očekivati onog trenutka kad smo izgubili Suareza i Dembelea za cijelu sezonu. Ali mislim da Setien radi dobar posao zasad s ovime čime raspolaže.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Uh.. Valverde je nešto najgore što se moglo desiti Barci. On je velikim dijelom kriv što su igrači dobili mentalitet gubitnika. 

Promjeniti pola ekipe i prodat Griz što prije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice