Gricko je po meni malo bolji od prosjecnog napadaca i to je sve.. Takvih kao on imas brdo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gricko je po meni malo bolji od prosjecnog napadaca i to je sve.. Takvih kao on imas brdo
O čemu ti pričaš? Čovjek je konstantno bio u top 5 igrača u zadnjih par godina. I to igrajući u ekipi koja igra defanzivno.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
sad ce ih barca natrpati, ali bez obzira, prvo poluvreme dosta lose
Iskljuci tv
This time next year we'll be millionaires
Roberto je jos u igri... Gadi mi se doslovno.
messi je u zadnje 2 utakmice fulao 10 prilika. cudno
Nazalost Messi ne moze kupit gol, ali 3 asistencije danas. No, opet gol iz prekida.
ahhhhh
Lenglet je prosječan stoper. A sudac se izgubio na obe strane.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E moj Roberto, kako ti uspijevas igrati svaku utakmicu kad si ovako los samo ti znas.
sramotno suđenje.
cisti penal..
Rakitic spor ko puz
Komotno var neka se ukine. Nema potrebe da primaju placu ti koji sjede u sobi.
Smijesna utakmica. Nekako se nadam da ce Roberto uci u igru jedino ako nam se doslovno svi drugi ozljede. Sudac - nemam rijeci, koliko lose sudenje, katastrofa.
Nogomet je postao sport običnih p*čkica i instagram zvijezdica. I zato se ovakve stvari ne sude kao penal. Da ono nije bio Messi, nego recmo Neymar ili Ronaldo, oni bi se bacili na pod i sudac bi sudio penal. Messi pošteno pokušava ostati na nogama dok ga ovaj vuče sa obje ruke oko struka i ovaj ne sudi penal samo zato sto je Messi ostao na nogama. Danas te suci kažnjavaju ako igraš pošteno.
Općenito utakmoca sa najlošijim suđenjem u zadnjoh ne znam koliko godina.
Najgora barca godinama unazad.
Toliko losi indovidualno da je tu gadno.
Griezmann prevara stoljeca.
Rakitic,roberto arthur vidal i busqets najsporiji vezni igraci u povijesti
Smece od suca, ali pobjeda je tu, jos u gostima, s dosta losim kadrom...
Najgore je to sto se ne vidi neki pomak, konstantno igramo losije, dok se prije dogadjalo losija utakmica, ali sljedeca je vec bolje.. Sada vise toga nema :(
Rakitić mi nije jasan nikako. Znači uđeš u igru u zadnjih 10 minuta i povedeš kontru dva puta, idemo 2 na 1 i 3 na 1. A ovaj se vuče kao puž doslovno? Razumio bi da je neki igrač koji je igrao 90 minuta pa nema snage, ali ovaj uđe u zadnjih 10 i ne može potrčati?
Realno, nije bila neka blještava predstava ali mi smo si sami ovu utakmicu zakomplicirali, trebala je biti lagana pobjeda. Mi smo om doslovno poklonili 2 gola glupim greškama. I osim toga, ja se doslovno ne sjećam niti jednog njihovog šuta na gol. Mi smo osim ovih golova imali jos par šansi.
Ono što mi je drago vidjeti je to da se ekipa nije raspala psihički nakon što smo 2 puta gubili u ovoj utakmici. I to na vrućem gostovanju. A to je gotovo uvijek bio slučaj u zadnje 2 godine.
Nogomet je postao sport običnih p*čkica i instagram zvijezdica. I zato se ovakve stvari ne sude kao penal. Da ono nije bio Messi, nego recmo Neymar ili Ronaldo, oni bi se bacili na pod i sudac bi sudio penal. Messi pošteno pokušava ostati na nogama dok ga ovaj vuče sa obje ruke oko struka i ovaj ne sudi penal samo zato sto je Messi ostao na nogama. Danas te suci kažnjavaju ako igraš pošteno.
ma otkud ti to da nije svirao penal zato sto Messi nije pao. Jel to zato sto je to komentator rekao (Sportklub)
Nije mu ga svirao zato sto nije htio da svira. Bas kao sto nije svirao ni faul na Messiju (a bilo je za zuti karton) bas prije penala za Betis. Lik je zlo, baš kao i sudija protiv Bilbaoa.
Ova sezona je cista kopija sudjenja iz 2017 kad su nam uzeli titulu i dali je Zidaneovom Realu. IDENTIČNA.
ma otkud ti to da nije svirao penal zato sto Messi nije pao. Jel to zato sto je to komentator rekao (Sportklub)
Nije mu ga svirao zato sto nije htio da svira. Bas kao sto nije svirao ni faul na Messiju (a bilo je za zuti karton) bas prije penala za Betis. Lik je zlo, baš kao i sudija protiv Bilbaoa.
Ova sezona je cista kopija sudjenja iz 2017 kad su nam uzeli titulu i dali je Zidaneovom Realu. IDENTIČNA.
Ja čak mislim da bi to smeće sigurno dalo žuti karton Leu zbog simuliranja, da je pao? A očigledan penal je bio. O tekmi stvarno nemam što reći, nije vrijedno. E da nam je još netko kao De Jong?
danasnji sudac ocajan, broj kartona govori samo o tome da nema autoritet, znanje i da ga pokusava nadomjestiti navedenim
drugo poluvrijeme dosta bolje nego prvo, mali fekir se doslovce ugasio. Za messija ne znam šta pametno reći, ne ide ga gol a ipak genijalac uspije 3 asistencije podjelit.
danasnji sudac ocajan, broj kartona govori samo o tome da nema autoritet, znanje i da ga pokusava nadomjestiti navedenim
drugo poluvrijeme dosta bolje nego prvo, mali fekir se doslovce ugasio. Za messija ne znam šta pametno reći, ne ide ga gol a ipak genijalac uspije 3 asistencije podjelit.
nisu oni ni mogli drugo poluvrijeme odigrat kao prvo. pristup im je skroz bio partizanski. izgorili su u prvom dijelu. drugo su igrali sa malo snage ato im je ostalo. cesto je i guardiola tako lomio ekipe.
jos jad bi ovdje neki ugasili internet do kraja utakmice pa onda pisali komentare, gdje bi nam kraj bio.
Davno sam rekao to za Lea. Pogledaj samo koliko to ima lažnjaka koji glume kao De Niro , a nisu ni dotaknuti? Onaj sinoć pada polumrtav, drži se za zube, a snimka pokaže da ga je okrznuo po ključnoj kosti? To bi trebao biti žuti karton obavezno!! Kada je Umtiti ostao ležati ja sam mislio da je gotov i slijedi pauza od 4 mjeseca? Leži na leđima i ne miče se? Za dvije minute trči ko zeko? Većina igrača apsolutno nema stida.
Ne mogu vjerovati da njihova obrana stoji na 30 metara od gola, a da nas nijedan napadac nije primio loptu ko De Jong kad je dao gol...
Semedo je 50 puta utrcavao a nije dobio 2 dobre lopte.
Igraju u sirimu, ko da ne zele dat gol.
Dali smo gol kod de jonga, jednom je messi primio loptu od griezmanna i skoro dao gol.Takoder jednom i od Busqetsa.
3 lopte 3 mrtve
Mi smo Betis sinoć limitirali na 2 šuta na gol (i to su bila 2 gola koja smo im mi sami poklonili greškama). A sa loptom smo igrali pametno što je njih učinilo potpuno bezopasnima.
To je činjenica, ova Setienova Barca ne dozvoljava toliko prilika protivnicima. U ovakvim utakmicama na vrućem gostovanju bi mi redovno gubili bodove. A roster nam je tanak da tanji ne može biti. Setienov rad se već vidi.
Jedino se nadam da će se Arthur vratiti u formu i izgubiti pokoji kilogram. Vidjelo se sinoć da on donosi nešto u sredini terena, ali u ovakvom stanju fizički ne može igrati 90 minuta.