FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.834.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
exer1234 kaže...

nije lose? ovo danas je bilo katastrofra za gledatri. Toliko gresaka da je to strasno... istina, bilo je prilika za zabiti, ali dzabe kad neki rade iste greske non stop

Imamo na raspolaganju 15 igrača, roster je u kompletnom kaosu. Napadača nemamo, oslanjamo se na klinca od 17 godina. 

Šanse smo stvarali, danas stvarno ne možete prigovoriti za trud igrača do zadnje sekunde. Možda sam u krivu, ali mene ovaj poraz nije toliko razočarao kao onaj proitv Valencije ili neki prije toga. Danas smo stvarno igrali i falilo je sreće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
FC Barcelona

Josep Maria Bartomeu (predsjednik FC Barcelone): "Čestitam igračima. Danas su se borili te pokazali ambiciju i želju."

"Svaka čast Athleticu na pobjedi, ali Barça je zaslužila prolaz."

Sprda li se ovaj?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2020 23:56 (playjob).
14 godina
FC Barcelona

nebitno, bolje da je stavio fati grizman messi, nego onog Roberta, kad je on zadnji put zabio gol? sta ce on u napadu??? 

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
8 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
exer1234 kaže...

nije lose? ovo danas je bilo katastrofra za gledatri. Toliko gresaka da je to strasno... istina, bilo je prilika za zabiti, ali dzabe kad neki rade iste greske non stop

Imamo na raspolaganju 15 igrača, roster je u kompletnom kaosu. Napadača nemamo, oslanjamo se na klinca od 17 godina. 

Šanse smo stvarali, danas stvarno ne možete prigovoriti za trud igrača do zadnje sekunde. Možda sam u krivu, ali mene ovaj poraz nije toliko razočarao kao onaj proitv Valencije ili neki prije toga. Danas smo stvarno igrali i falilo je sreće.

ne grijesis ni sekunde. 

Ja sam veceras iz kafica izasao puno zadovoljniji nego nakon mnogo pobjeda koje smo imali u prethodnom periodu. zapravo, prezadovoljan sam. Imati toliko problema a onako igrati. To je za svaku pohvalu. Setien je sve odlicno uradio. 

bananaman, izvini ali nakon ova tvoja zadnja dva komentara ti ocigledno imas nekih mentalnih problema. nije mi namjera da vrijedjam, al ovo sto si ti napisao ne prilici zdravom covjeku. zao mi je sto sam ovo napisao, al morao sam.

10 godina
Barcelonista kaže...
antimadridista kaže...
exer1234 kaže...

ne grijesis ni sekunde. 

Ja sam veceras iz kafica izasao puno zadovoljniji nego nakon mnogo pobjeda koje smo imali u prethodnom periodu. zapravo, prezadovoljan sam. Imati toliko problema a onako igrati. To je za svaku pohvalu. Setien je sve odlicno uradio. 

bananaman, izvini ali nakon ova tvoja zadnja dva komentara ti ocigledno imas nekih mentalnih problema. nije mi namjera da vrijedjam, al ovo sto si ti napisao ne prilici zdravom covjeku. zao mi je sto sam ovo napisao, al morao sam.

Dobro, no kad ti misliš promjeniti sliku profila i staviti Setiena?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 8:58 (matrix777).
7 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
antimadridista kaže...
exer1234 kaže...

ne grijesis ni sekunde. 

Mentalno zdravom čovjeku priliči da nakon što su milijuni navijača, novinara, trenera, šokirani ispadanjem Barce od ekipe koja se na guzove provukla sve tekme do sada, nakon što Messija već vide u drugom klubu, tom čovjeku priliči da napiše da je PREZADOVOLJAN? Ja sinoć nisam vidio ni jednog PREZADOVOLJNOG igrača Barce, a niti ni navijača. Ali opet. što oni znaju što je PREZADOVOLJAN, koje je stvarno značenje te riječi? Messi je baš ushićen otišao u svlačionicu.  Kako bi ti opisao svoje stanje da smo tukli 5:0 i prošli dalje i uzeli kup? Pazi, riječ PREZADOVOLJAN si već potrošio. S obzirom na tvoje mentalno stanje, ti bi napisao da si OČAJAN ? Moraš uzimati terapiju, vidiš da ovako ne ide!

7 godina
protjeran
Barcelonista kaže...

ne grijesis ni sekunde. 

Gerard Piqué: "Težak je ovo udarac, ali svi smo sretni reakcijom momčadi nakon događanja koja su se zbila ovaj tjedan. Maksimalno smo ujedinjeni."

"Trenutno nam je teško, ali mirni smo i vjerujemo kako možemo osvojiti preostale dvije titule."

Izgleda da Pique nije prezadovoljan izašao iz kafića? Možda si ti u kafiću, na terapiju (a znaš da se ne smije) opalio 6,7 piva pa te to učinilo tako PREZADOVOLJNIM??

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 11:22 (bananaman1).
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

bez ikakve sumnje, Barca je sinoc odigrala NAJBOLJE gostovanje u ovoj sezoni

14 godina
FC Barcelona

Ajmo biti realni sad:

1. Barca je bila bolja sinoc, kad se sve sagleda, trebali smo pobjediti, po meni je ono bio penal na Frenkiju. Sve skupa ok igra u 2 poluvremenu, ali fali igraca

2. Da smo i prosli, igrali bi po 2 utakmice, kuci i uzvrat, a s ovim slabim kadrom mislim da bi to bilo previse. Previse trosenja....

Bitnija je LP i prvenstvo nego ovaj kup.

Naravno poraz nikad nije dobar, ali po meni je ovo bolja opcija jer nemamo igraca!

druga stvar da smo kompletni, pa onda rotiras, ovako ne hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 14:09 (exer1234).
15 godina
FC Barcelona

Ako nastavimo igrati kao sinoć, rezultati će doći. Čak i taj gol koji smo primili je bio tako traljav i nikakva greška ekipe, odbijanac sa ruba 16. Jedino nam fali napadač, a kako to Setien misli riješiti, stvarno nemam pojma.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

pa nikako, jedino mogu uvesti nekog iz B ekipe.. ili kupiti nekog samo za ligu, ali mene liga ne pati.. pati me LP.. Tu bez suareza nemamo sanse....

ne moze jedan fati koji je dobar jednu utakmicu, i onda sljedecih 10 ga nema nigdje (jbg mlad je, ni messi nije bio dobar s 17)

ali po meni Roberto nema sta traziti napred.. nema.. Eventualno u vezi kao rotacija.. Radije bih vidio Semeda napred a njega nazad na beku.. Semedo je puno opasniji po gol

Ali realno bez messija nema nista, ako on ne namjesti priliku ili ne zabije, nece nitko. Steta sto ga jucer nije islo,a imao je par dobrih prilika

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 14:36 (exer1234).
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

meni je cilj da na forumu ima vise pozitivne price, dosta je vise sa blacenjem svega i svacega.

uprava je sranje, to je jasno. imaju nosnza biznis ali ne i za sport.

ako govorimo oigri i ako je ideal koem tezimo Pepova Barca, ovo sinoc je najblize jos od Tita Vilanove tom idealu. Naravno ako nije izuzetak.

mislim da su isplivali i svi problemi sa kojima se Valverde susretao. Uprava je teret koji timu pravi velike probleme i onemogucava napredak koji bi bio veliki. i valverde i setien kako mi se cini dolaskom uspijevaju osvjezit igru, al za duze staze nece ici bez boljeg rada uprave. 

ja se slazem sa exerom da je ovo ispadanje mozda i korisno.

Setien se lavovski bori i to moramo cijeniti. cak napredujemo i brze bego sam ocekivao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 14:48 (Barcelonista).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Prodat Rakitica, dovest nekog veznog koji je potencijal, naprijed dovest igraca tipa Lautaro i jedno krilo koje je mocno 1 na 1 kao Adama naprimjer.

U obranu ne znam sto treba napraviti, Lenglet je moguci materijal za buducnost,Umtiti takoder kad je zdrav,Pique je star...

Trebalo bi nekog novog mladog stopera pronaci.

Semedo je odlican pod Setienom.Valjda ce Setien anpraviti od Firpa ono sto je bio u Betisu.

Sve u svemu ocekujem dolazak Martineza na ljeto i to za 111 miliona.

Koliko je to pametno opet davati tolike novce za igraca iz serie a, ne znam ali da je dobar igrac to sigurno je.

Cak bi rade i doveo Wernera kojem ugovor jos malo istice jer je manje riskantan a nudi nam opciju za tranziciju koja trenutno ne postoji jer je barca vjerovatno najsporija momcad na planeti sto se napadaca a i veznih tice.

EDIT

Ipak je werner produzio ugovor do 2023.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 15:53 (Boixus Nois PS).
11 godina
Adamu vratit nazad, kakva je to zvijer...
14 godina
FC Barcelona

pikac je s onim jucer postao sprdnja :D 

nikad nije bio VRHUNSKI branic, uvijek se gubio, ponekad je igrao odlicno, ali kad sagledas cijelu karijeru, ne

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

prodat messija, suareza, dembelea, kutinja, rakitića, de jonga, buskeca, albu, pikea, umtitija, lengleta, sameda, roberta, vidala, ansu fatija, juniora, neta, tera

dovest, aguera, firminja, salaha, manea, rashforda, neymara, mbapea, veratija, van dajka, alisona, arnolda, robertsona, de brujnea, de lighta, edersona

14 godina
FC Barcelona

seems legit..

messi ne ide nikud

12 godina
FC Barcelona

vidim ja dosta ljudi koji misle da je ovo sada igrački problem hahahahaha

ovo je nazalost puno dublje od toga

15 godina
playjob kaže...

Jest zvijer, ali za ekipe koje se brane, igraju na kontre i imaju prostora. Kad treba probiti 10 igrača koji igraju bunker, on je konstantno najlošiji na terenu. Za njega je engleski nogomet savršen, španjolski ne.

15 godina
antimadridista kaže...
playjob kaže...

Jest zvijer, ali za ekipe koje se brane, igraju na kontre i imaju prostora. Kad treba probiti 10 igrača koji igraju bunker, on je konstantno najlošiji na terenu. Za njega je engleski nogomet savršen, španjolski ne.

Upravo to. Svi pisu kako treba vratiti Adamu, kako je on buducnost ovo ono. On nije igrac kakav je Barci potreban. Barca igra na posjed lopte i na kratka dodavanja, on je tu doslovno beskoristan. On treba veliki prostor i igranje na kontre - nije za Barcu.

VISCA BARCA
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Navodno sad hoce kupiti Willian Josea :(

11 godina
protjeran

Zar mi uz city moramo bit jedine budale na planeti sto ne koriste kontre?

A da si protiv liverpoola koji je imao 11 igraca na nasem prostoru imao adamu/sanea/wernera?

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Zar mi uz city moramo bit jedine budale na planeti sto ne koriste kontre?

A da si protiv liverpoola koji je imao 11 igraca na nasem prostoru imao adamu/sanea/wernera?

To i mene zanima. Imaš posjed i vidiš da ne ide probijanje bunkera. Pustiš igru protivniku i malo se povučeš, sačekaš njihovu grešku i pukneš kontru sa 3-4 igrača.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
11 godina
protjeran

Ljudi bi da igramo kao 2009 a tad nije ni blizu bilo ekipa koje su igrale bunkere kao sada.

Pogledajte 6-2 na bernabeu.

3 dubinske lopte na henrya i 3 gola.

Da liverpool daje golove samo na postavljenu obranu ne bi ih dao ni pola.

Treba taktiku modificirati.

Ponekad dati lagani gol.

A najlakse je kontrom.Pogotovo kad povedes.

Dosta puta ove godine ekipe nas napadnu jer znaju da nema opasnosti ni ako ih izigraju jer je napad spor.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ljudi bi da igramo kao 2009 a tad nije ni blizu bilo ekipa koje su igrale bunkere kao sada.

Pogledajte 6-2 na bernabeu.

3 dubinske lopte na henrya i 3 gola.

Da liverpool daje golove samo na postavljenu obranu ne bi ih dao ni pola.

Treba taktiku modificirati.

Ponekad dati lagani gol.

A najlakse je kontrom.Pogotovo kad povedes.

Dosta puta ove godine ekipe nas napadnu jer znaju da nema opasnosti ni ako ih izigraju jer je napad spor.

A što ti misliš da je to tako jednostavno preko noći? Naša trenutna ekipa je napravljena za drugačiji način nogometa. Naši nosioci igre, glavni igrači nikad nisu igrali kontraški nogomet niti im on odgovara jer su otkad su djeca bili naučeni na nešto drugo. Za takvo nešto moraš promijeniti pola ekipe. Pa nije ovo FIFA.

2015. smo znali odigrati pokoju kontru, ali tad su svi ovi igrači bili 5 godina mlađi i imali smo najubojitiji trojac naprijed u povijesti nogometa. Za biti kontraška ekipa, moraš se znati braniti bez lopte kao ekipa. A to mi ne možemo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 23:31 (antimadridista).
11 godina
protjeran

Bome branilo smo se pod valverdeom u 442 ko atletico atletico mrtvi madrid.Povukli bi se na svojih 16 m u drugom polzvremenu vrlo redovno.

Slazem se da nemamo takav kadar, ali nije to znastvena fantastika da kad je prilika za kontru da se par igraca vise prikljuci i da se cijela momcad podigne.

Nisam mislio igrati cijelo vrijeme na kontre nego kad je to omoguceno.Koliko znam 2015 je nasa zadnja LP koja je osvojena sa lakocom jer smo imala kontre i presing i igru sa loptom.

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Sto teorija, koja je točna? Izgleda da nitko ne zna, ali laički gledano i bez puno filozofije - tko tu može stvoriti višak osim Lea? Tko može uputiti čist, jak i precizan udarac/asistenciju osim Lea? Tko može pobjediti kad velik dio utakmice dodaje loptu SVOM golmanu na 5 metara? Naravno nitko! Oni su sretni kad imaju 1000 dodavanja na tekmi i kad su dodavanja totalno riskantna, kad kidaju živce vlastitim navijačima, e onda su "mangupi" ponosni. To što gube, koga to zanima? Izgleda da se njih to previše i ne tiče, jebe im se? 

14 godina
FC Barcelona

barca je puno opasnija u kontrama, tu nema govora..

ovako kad se dodaju tiki taka, tesko je probiti, svi igraci su iza lopte.. u kontri je druga prica, jedino sto nemamo brzih igraca, osim dembelea

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

doci ce to sve na svoje. igrao je i setienov betis kontre. tako su nama dali prvi gol na no campu kad su nas pobjedili. sve u svoje vrijeme, samo polako...

14 godina
FC Barcelona

ali problem je sto je barca superiornija, tj mora drzati loptu u nogama....

i protivnicima je puno lakse igrati kontre u tom slucaju, dok nama bas i ne

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice