FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.834.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona

Zašto skrenuo? Da je barem to istina i da je toliko radikalan to bi bilo super.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
14 godina
FC Barcelona

mislim da ovo nije istina, danas je izjasla objava da su stvari smirene..

iako, ajmo realno, volio bih ga vidjeti u nekoj drugoj ekipi, barem sezonu dvije... iako moram priznati, za barcu navijam samo zbog messija :D .. tj navijao sam jos od doba ronaldinja..

da sad nema messija, mislim da bi mi bilo totalno svejedno

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2020 16:45 (exer1234).
15 godina
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan

Slazem se da su nuzne odredene promjene, ali ne moze to dobro zavrsiti kad igrac umisli da je veci od kluba i ponasa se kao kakav diktator. 

15 godina
ks95hr kaže...

Slazem se da su nuzne odredene promjene, ali ne moze to dobro zavrsiti kad igrac umisli da je veci od kluba i ponasa se kao kakav diktator. 

Eto realovac će zaključivati tko upravlja čime i tko vodi klub. Na temelju clanka s indexa. Upravo ono o čemu pričam. Teorije zavjere. Dajte se obrazujte.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Messi ima utjecaj i to je jednostavno tako.Nije bezveze bila prica u medijima da igraci ne zele griezmanna u ekipi.

Pitanje za anti-a...Dali mislis da bi valverde ostao a da je messi htio da on ode?

Ne branim upravu oni su nas pokopali prvi ali zna se da messi ima utjecaja u svemu.Covijek je nadisao ovaj sport i normalno da se njega pita dosta toga.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pitanje za anti-a...Dali mislis da bi valverde ostao a da je messi htio da on ode?

Čekaj malo. Ti si taj koji je teoretičar zavjere u ovom slučaju i na tebi je da predočiš dookaze o svojim tvrdnjama, ne na meni.

Kažeš da Messi ima ogroman utjecaj i da je volio Valverdea. Pa ajde onda kad si iznio tu teoriju, odgovori mi zašto Valverde nije ostao na klupi? Ako Messi vuče poteze i ako ga je volio. Zašto je Griezmann doveden ako ga Messi i njegova ekipa nosu željeli, a oni vuku poteze?

Msssi je odmah nakon one utakmice superkupa protiv Atletica stao u obranu trenera (s cime se nisam slagao jer sam bio za smjenu Valverdea), a klub mu je 2 dana kasnije uručio otkaz. Kako, ako Messi dirigira svime?

Ja baratam činjenicama, ti barataš teorijama zavjera za koje nemaš dokaza. A od mene tražiš da ti nešto dokazujem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2020 17:32 (antimadridista).
11 godina
protjeran

U svakom normalnom klubu bi dobio davno smjenu nakon izleta u lp na onakav nacin.

Nema kompletan utjecaj ali ga se pita kao sto sam 10 puta napisao.

Uprava ga je smjenila zbog pritiska javnosti i neuspjeha u superkupu

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Messi ima utjecaj i to je jednostavno tako.Nije bezveze bila prica u medijima da igraci ne zele griezmanna u ekipi.

Ne branim upravu oni su nas pokopali prvi ali zna se da messi ima utjecaja u svemu.Covijek je nadisao ovaj sport i normalno da se njega pita dosta toga.

ali odakle ti to? odakle crpis te informacije???? 

ali i normalno je da se pita njega, jer covjek je odrastao ovdje, realno puno ucinio na barcu, bez njega sigurno ne bi bili to sto jesmo, ali isto tako i barca ga je stvorila, i bez nje mozda ne bi bio toliko dobar....

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

U svakom normalnom klubu bi dobio davno smjenu nakon izleta u lp na onakav nacin.

Nema kompletan utjecaj ali ga se pita kao sto sam 10 puta napisao.

Uprava ga je smjenila zbog pritiska javnosti i neuspjeha u superkupu

Pa kako ga sad uprava smijenila ako Messi ima tako golem utjecaj? Sad si selektivan. Kad paše tvojoj priči, onda uprava odlučuje. A kad ne paše, onda ajmo kriviti Messija. Nećemo tako raspravljati.

11 godina
protjeran

Ti stojis prvi svojoj tvrdnji da messi nista ne utjece?

14 godina
FC Barcelona

ne utjece, jer da utjece, doveli bi neymara, kojeg je toliko zelio ;) 

e sad,da li se nesto pita Messija? svakako da da, ali da li on odlucuje i njegova rijec je glavna? naravno da ne.. Sto se i vidi po prilozenom.

mislis da bi messi doveo sve ove jazavce od igraca koje smo zadnjih par godina kupovali? mos mislit ajde 

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ti stojis prvi svojoj tvrdnji da messi nista ne utjece?

Ne, ja vjerujem da se njega neke stvari pitaju, što je i normalno s obzirom na činjenicu da se ekipa gradi oko njega.

Ali u manjoj mjeri. Ne vjerujem da mijenja trenere, bira suigrače i slične gluposti koje čitate na indexu i sličnim portalima, a 90% toga se na kraju pokaže kao izmišljotina. Vjerujem da je zbog toga Messi i pop*zdio sad, što se svaka kriza prelama na njemu a nitko ne priča o ljudima kojo vode klub.

15 godina
FC Barcelona

Možda će zvučati čudno, ali ja na ovo s druge strane medalje gledam kao na nešto pozitivno. Već 2 godine stvari ne funkiconiraju ali sve je prolazilo bez riječi, bez da je itko ista rekao. A to nije zdrava atmosfera, možda je ovako nešto baš i trebalo.

Sjetimo se one krize 2015. godine isto u siječnju-veljači, slično ovome sad. Pa smo osvojili tripletu 3 mjeseca kasnije. Istina, imali smo bolju i mlađu ekipu nego sada. Ali ovo može biti preokret, možda se napokon svi probude u klubu

16 godina
FC Barcelona

RSO trpa Reala na Bernabeu. 1-3

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2020 20:17 (x18x05x).
15 godina
FC Barcelona

Rekao sam ja da je Real nista posebno. Žalosno bi bilo da od njih ozgubimo prvenstvo. Mi bar kad kuće dominiramo, oni jednako igraju svugdje. Imali su niz pobjeda ali sve je to bilo tijesno bez neke dominacije.

16 godina
FC Barcelona

Evo i naše postave:

16 godina
antimadridista kaže...

Rekao sam ja da je Real nista posebno. Žalosno bi bilo da od njih ozgubimo prvenstvo. Mi bar kad kuće dominiramo, oni jednako igraju svugdje. Imali su niz pobjeda ali sve je to bilo tijesno bez neke dominacije.

Nekako traljavo igraju, sada je već 1-4

11 godina
protjeran

Zadnjih 4 pobjede , sve su im stoperi donijeli.

Ne igraju dobro nek imaju vise srice nego pameti

16 godina
FC Barcelona

Večeras bude teška utakmica. Ako Bilbao zabije prvi jao nama. 

16 godina
FC Barcelona

Ispade Real, zasluženo.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

znaci mirandes, granada i sociedad.

koje ludilo u kupu hahahha

16 godina
FC Barcelona

Uh, Fati već 2 lopte fulao. 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Messi je JEDINI igrac u ekipi koji moze zabiti, asistirati, kreirati sanse i driblati. NIJEDAN igrac u ekipi nema NITI JEDNU od ovih karakteristika osim Lea. U kurcu smo.

15 godina
FC Barcelona

Vezni red ne postoji, igra samo napad i obrana. Messi kao da igra s invalidima, sve mora sam. Nadam se Vidalu i Griezmannu u drugom pol.

VISCA BARCA
16 godina
FC Barcelona

Jel samo meni smeta ovo dodavanje na našoj polovici? 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Treba nam trener s mudima da potera Busquetsa i Rakitica bas kao sto je Pep potjerao Deca i Ronaldinha. Jebes vezne igrace koji ne znaju dati loptu naprijed. Messi mora otici na centar i asistirati sam sebi jer nitko nije u stanju poslati pravu loptu i zabiti. Mi osim Messija nemamo nijednog tehnicki potkovanog igraca koji ima viziju i kreativnost. Na terenu izgledamo kao krdo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2020 21:55 (kexzoR).
14 godina
FC Barcelona

O tome i pricam, previse dodavanja a nista konkretno ....  mozemo mi drzati loptu 90%  u nasim nogama, ali nema opasnosti, dok ovi iz jedne kontre mogu zabiti. 

uglavnom dosta losi svi skupa

16 godina
FC Barcelona

Pogrešni igrači za ovaj stil nogometa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice