FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

I igraci i uprava su zakazali.

Ne znam sto se bune i jedni i drugi.

Sramote se redovno.

Messi ove sezone nije kao prosle, nece ni sljedece bit bolji nego sto je.

Ne dovedu li se prava pojacanja ovo ljeto jadni li smo.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
Re: FC Barcelona
playjob kaže...
Nemoj bit toliko siguran. Da sad ponovno igraju 100% sam siguran da bi ih ovakvi Inter i Dortmund porazbacali na parampaščad i kod kuće i u gostima.

ne bi... trust me, Barca je Barca  ;) 

dokle god imamo messija koji sam moze odluciti utakmicu, nema straha.... 

Naravno, samo da se vrati u formu, i da nema problema s ovom ozljedom

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

I igraci i uprava su zakazali.

Ne znam sto se bune i jedni i drugi.

Sramote se redovno.

Messi ove sezone nije kao prosle, nece ni sljedece bit bolji nego sto je.

Ne dovedu li se prava pojacanja ovo ljeto jadni li smo.

Tu se slažem. Svi su krivi. 

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
FC Barcelona

Na Dembelea treba prestat mislit, nema od njega ništa. Okrenut se drugom promašaju. Možda pod novim trenerom nešto i pokaže.

15 godina
FC Barcelona

Kad uprava radi glupe poteze, onda navijači žele od Messija da progovori protiv uprave da bi se njih smijenilo. Sad kad uprava prozove ekipu u novinama i Messi stane na stranu suigrača i progovori protiv uprave, onda opet ne valja.

Dovoljno nas je vadio na terenu. Zar je na njemu da riješava sad i one probleme van terena? 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...

Kad uprava radi glupe poteze, onda navijači žele od Messija da progovori protiv uprave da bi se njih smijenilo. Sad kad uprava prozove ekipu u novinama i Messi stane na stranu suigrača i progovori protiv uprave, onda opet ne valja.

Dovoljno nas je vadio na terenu. Zar je na njemu da riješava sad i one probleme van terena? 

Na stranu sve što je napravio za klub al nije on za kapetana. Puyol je bio neko koga se poštivalo, Xavi i Iniesta isto. Messi je previše blag u svojim stavovima. Treba svaki put javno nekog kritizirati kao sada kad se i njega napalo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2020 20:59 (x18x05x).
14 godina
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...

Na stranu sve što je napravio za klub al nije on za kapetana. Puyol je bio neko koga se poštivalo, Xavi i Iniesta isto. Messi je previše blag u svojim stavovima. Treba svaki put javno nekog kritizirati kao sada kad se i njega napalo.

a kog ce staviti? normalno da ce staviti lika koji je cijelu karijeru u klubu, neces staviti rakitica ili suareza za kapetana

11 godina
exer1234 kaže...
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...

a kog ce staviti? normalno da ce staviti lika koji je cijelu karijeru u klubu, neces staviti rakitica ili suareza za kapetana

Tko uopće u ovakvoj Barceloni i može bit kapetan? Pique?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2020 21:48 (playjob).
14 godina
FC Barcelona

pa to i kazem. pique mi se cini vise kao komedijas, nego neki ozbiljan lik, dok je Puyol bas bio za gazdu!

btw jesu oni normalni? koji k je ovo

http://sportklub.hr/Nogomet/Primera/a107059-Barca-u-Madridu-nasla-zamjenu-za-Dembelea-i-Suareza.html

11 godina
protjeran

A sto si mislio koga ce dovesti?

Jedino neki igrac iz domace lige koji je rezerva pa nece ga klub htjeti zadrzati, ili igrac van lige kojem je uguvor istekao.

najjace pisu po spanjolskim medijima za ovog angela iz getafea da moze igrati krilo, pa koji kurac im treba krilo fali im devetka.

16 godina
FC Barcelona

Sve je otišlo tako daleko da više ne znaju kojim im igrač treba.

15 godina
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...

Pa zašto ga onda svi zovu diktatorom i slično? Ako je preblag? Kako netko tko je preblag može odlucivati koga klub kupuje, tjera igrače i trenere i slično? To je moja poanta. S jedne strane svi govore kako je preblag i treba biti ošteiji, a u isto vrijeme govore kako je bahati diktator. Kako? Ne drži vodu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...

Pa zašto ga onda svi zovu diktatorom i slično? Ako je preblag? Kako netko tko je preblag može odlucivati koga klub kupuje, tjera igrače i trenere i slično? To je moja poanta. S jedne strane svi govore kako je preblag i treba biti ošteiji, a u isto vrijeme govore kako je bahati diktator. Kako? Ne drži vodu.

Kao kapetan treba biti puno stroži. On to nije, što više i ne čuje se. 

15 godina
FC Barcelona

Kapetan se može biti na više načina. Ne samo vikanjem na suigrače. Postoje kapetani koji nisu preglasni ali su primjer ostalima po ponašanju, "lead by example" što bi rekli Englezi. Isti su bili Iniesta i Xavi. Nikome nisu smetali takvi kapetani kad smo osvojili tripletu 2015. 

Nema ova kriza veze sa kapetanima. Samo sa lošim vođenjem kluba od strane uprave. I to traje već godinama i polako se skuplja. A sada je kulminiralo.

16 godina
FC Barcelona

Ja sam samo reagirao na to da se javlja kad ga se napadne. I za mene kapetan treba da viče inače igrači baš nebudu slušali.

12 godina
x18x05x kaže...

Ja sam samo reagirao na to da se javlja kad ga se napadne. I za mene kapetan treba da viče inače igrači baš nebudu slušali.

To sve zavisi kakva si ti osoba i kakvi su ljudi tvoji suigraci ako si ti po prirodi smiren tesko da ces biti agresivan. I nije dobar vodja agresivan vodja ti mozes voditi ljude na razne nacine ne samo kroz viku i galamu, imas citavu psihologiju kako voditi ljude. Messi nije tip osobe da vice, psuje i samara nit su to bili Xavi i Iniesta. Uostalom nije posao kapetana da vice i psuje na svoje suigrace vec trenerova, trener je taj koji je vodja koji bira 11 ljudi sa kojima ce braniti boje kluba i ako on vidi da su oni psihicki pali onda on kao psiholog treba naci nacin da ih probudi. Kad sam gledao onaj dokumentarac i bila je scena na poluvremenu protiv Liverpoola kad smo gubili 1:0, sam Valverde je izgledao uplaseno i nesigurno i zato nam je drugo poluvrijeme i doslo glave jer im je Valverde prenio tu nesigurnost. Ja vjerujem da je Valverde dobra osoba i da se trudio ali na zalost on nije bio trener za Barcu. Abidal je krenuo pljuvati po igracima kako su losi kako se ne trudi govorio je nasiroko i Messi mu je dobro odgovorio ako misli prozivati neka kaze tocna imena a ne pricati okolo naokolo i na kraju reci nista eto samo da bi se nesto reklo. Bartemeu je najveci krivac za krizu u kojoj se nalazi Barcelona postavio je krive ljude da upravljaju Barcom, sjebao je La Masiu, svaki transfer poslije Suareza se pokazao kao promasaj kupuju se igraci samo da bi se pokazala moc kupovanja a ne zato jer ti treba igrac(Malcolm), kupuju se igraci za pozicije na kojima vec imamo igrace pa ih se potom stavlja na njihove neprirodne pozicije i onda se cudi zasto se igrac nije snasao(Coutinho), Valverdeu je trebao dati otkaz kad je izgubio kup od Valencije uzeti novog trenera tako da novi trener ima vremena upoznati igrace, smisliti taktiku i pripremiti igrace za novu sezonu kako on misli da treba a ne ostaviti Valverdea i onda mu dati otkaz u pola sezone i onda ocekivati da ce novi trener napraviti cudo i spasiti sezonu itd ima se tu jos puno pisati koje je sve zajebe napravio. To se tako ne radi. Tako se ne vodi posao, preko kurca.

8 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

A sto si mislio koga ce dovesti?

Jedino neki igrac iz domace lige koji je rezerva pa nece ga klub htjeti zadrzati, ili igrac van lige kojem je uguvor istekao.

najjace pisu po spanjolskim medijima za ovog angela iz getafea da moze igrati krilo, pa koji kurac im treba krilo fali im devetka.

ne slazem se. vise nem fali krilo od devetke. nemamo nikakve sirine u napadu. da nema fatija to bi bilo katastrofa.

15 godina
FC Barcelona

Eto ono o čemu pričam. Jučer se pisalo da Abidal odlazi jer je Messi tako naredio. A na kraju se ispostavilo da su to bile izmišljotine i Abidal ostaje. I tako se stvaraju mitovi o Messiju kao diktatoru. Novinari izmišljaju priče po sistemu "ako prođe, prođe".

Prije ove sezone su nas zatrpali sa vijestima kako je Messi naredio da Barcelona mora dovesti Lautara iz Intera i da će on ove sezone igrati za Barcu. Pa eto vidmo kako je to završilo.

A upravi odgovara da se Messijevo ime tako vuče po medijima u tom kontekstu zato što im je Messi štit i na terenu i van terena. Kad god se dogodi neka kriza koju prouzroči uprava, najviše se priča o Messiju. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2020 13:52 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

Eto ono o čemu pričam. Jučer se pisalo da Abidal odlazi jer je Messi tako naredio. A na kraju se ispostavilo da su to bile izmišljotine i Abidal ostaje. I tako se stvaraju mitovi o Messiju kao diktatoru. Novinari izmišljaju priče po sistemu "ako prođe, prođe".

Prije ove sezone su nas zatrpali sa vijestima kako je Messi naredio da Barcelona mora dovesti Lautara iz Intera i da će on ove sezone igrati za Barcu. Pa eto vidmo kako je to završilo.

A upravi odgovara da se Messijevo ime tako vuče po medijima u tom kontekstu zato što im je Messi štit i na terenu i van terena. Kad god se dogodi neka kriza koju prouzroči uprava, najviše se priča o Messiju. 

Pa mislim da to nije bez razloga.

Zna se koliko mu se podilazi u reprezentaciji, a osobno vjerujem da i u Barceloni situacija nije puno drugacija.

Pa u iole ozbiljnom klubu, Valverde bi pedalu dobio davno, a vjerujem da zahvaljujuci Messiu i nije.

Meni se cini da vise skaces za njega, nego sto drugi pricaju protiv.

Ovdje ne pricam o igrackim kvalitetama, nego o utjecaju igraca na situaciju u ekipi.

15 godina
zabranjeniples kaže...
antimadridista kaže...

Pa mislim da to nije bez razloga.

Zna se koliko mu se podilazi u reprezentaciji, a osobno vjerujem da i u Barceloni situacija nije puno drugacija.

Pa u iole ozbiljnom klubu, Valverde bi pedalu dobio davno, a vjerujem da zahvaljujuci Messiu i nije.

Meni se cini da vise skaces za njega, nego sto drugi pricaju protiv.

Ovdje ne pricam o igrackim kvalitetama, nego o utjecaju igraca na situaciju u ekipi.

U reprezentaciji mu se mora podilaziti jer je Messi sve što oni imaju. Da ih on nije izvadio u zadnjij utakmoci, ta ekipa se nebi niti plasirala na svjetsko prvenstvo. Toliko su očajni. Barcelona je institucija koja je više od desetljeća u vrhu nogometa i bori se za svaki trofej. Messi je za to najzaslužniji, ali daleko je to od slučaja Argentine. 

Jasno da ga se neke stvari pitaju u Barci. Ali da odlučujue o svemu i da je diktator, to ne vjerujem niti za to ima dokaza. Dosta tih vijesti se pokazalo lažnim. Ali tako funckioniraju moderni mediji. Ako nešto pročitaš 10 puta, to će postati istina bez obzira što je činjenično laž.

16 godina
FC Barcelona

Lol, Messi u reorezentacijk sve sto imaju.

Zasto Icardi nije bio pozivan, obzirom da se u to vrijeme radilo o jednom od najboljih strijelaca ?

To je samo jedan od primjera.

Opce poznata stvar u Argentini je ta da je Messi dirigirao sastavom, a ne izbornik i to im se itekako odbilo o glavu.

Messi je strasan nogometas, ali nogometas treba i ostat, a ostale stvari pustit ljudima koji su i placeni za taj posao.

15 godina
zabranjeniples kaže...

Lol, Messi u reorezentacijk sve sto imaju.

Zasto Icardi nije bio pozivan, obzirom da se u to vrijeme radilo o jednom od najboljih strijelaca ?

To je samo jedan od primjera.

Možda zato što je j*bao ženu suigraču i bivšem kolegi iz reprezentacije? Malo istraži kako na Icardija gledaju svi u Argentini sa gađenjem. Kako Lautaro dospije u reprezenatciju bez problema?

Dopuštate da mediji upravljaju vama i formiraju vam mišljenje. Bez da se uopće trudite analizitati bilo što. Messi "diktator" je iz nekog razloga "činjenica". Unatoč nula dokaza.

I da, Messi je Argentini sve što imaju. Što reći o reprezentaciji kojoj je jedan Otamendi najbolji obrambeni igrač, a Biglia I Lo Celso najbolji veznjaci? Jedino su im špice prave (i to samo u klubovima).

Ne znam što ti je tu smiješno. Argentina je za vrijeme Messijeve suspenzije gubila od svih i on ih je u zadnjoj utakmici morao sam odvesti na svjetsko. Tebi je to ekipa na dobroj razini? Ekipa koja se bez Messija niti ne plasira među 32 najbokje na svijetu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2020 14:58 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Da, problem je sto je karinđao zenu igraca koji vise ne igra za reprezentaciju, ali ne to sto je isti jedan od boljih prijatelja Lionelu.

Ooet kazem, pricam o igrackim kvalitetama, a ne o kojekakvim glupostima.

Znaci nije istina da je Messi favorizirao Ernesta ?

Zar ti stvarno vjerujes da je jedini razlog sto ranije nije dobio pedalu, uprava ?

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Messi je taj zbog kojeg je valverde istao.

Podrzao ga je jer su Suarez,Alba,Pique bili u svakoj utakmici po 90 minuta.

Taktika je skrojena tako da se brane u 442 suarez i messi naprijed.

To je donekle funkcioniralo u prvenstvu , da  bi u lp bili silovani.

15 godina
zabranjeniples kaže...

Zar ti stvarno vjerujes da je jedini razlog sto ranije nije dobio pedalu, uprava ?

Zbog čega Valverde onda i dalje nije trener ako Messi odlučuje o svemu? Ne piju vam vodu te teorije zavjere. 

Da Messi odlučuje o svemu, onda Barcelona nebi danas bila osuđena na to da ovisi o 17-godišnjem Fatiju i ekipi od ukupno 15 igrača u lovu na sve trofeje. Morao bi biti teški mazohist.

Dobro znamo one priče od prošlog ljeta. Diktator Messi ne želi Griezmanna i on neće doći u Barcu. Ili Messi je odlučio da Neymar mora doći. Na kraju, što je ispalo? Griezmann u Barci, Neymar ostao. Uključite mozak. Barcelona ima najnesposobniju upravu od svih top klubova. Sve ostalo je okolišanje.

Blago bi nama bilo kad bi nam jedan Messi bio najveći problem u klubu...

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Odakle ti ove gluposti izvlačiš? Majke ti Isusove, ovakve tračeve ne možeš čuti ni na nedjeljnoj špici pred dućanom u dalmatinskoj zagori. 

A vi ovakve stvari predstavljate kao činjenice.

16 godina
FC Barcelona

Ja nigdje nisam napisao da je Messi glavni problem.

Pa i ako ga je podrzavao, nije ga ostavit ns klupi vjecno.

Valverde je imao toliko kikseva, da je to za klub kakav je Barcelona strasno.

Messi je ucinio puno ne samo za Barcelonu, nego nogomet oocenito.

Ali Barcelona ne moze zivit vjecno na tome i ocekivat da ce vjecno igrat najljepsi nogomet na svijetu.

Ne moze se vjecno sve vrtit oko Messia, a igra Barcelone se temelji uoravo na tome.

15 godina
zabranjeniples kaže....

Ne moze se vjecno sve vrtit oko Messia, a igra Barcelone se temelji uoravo na tome.

Pa jel Messi kriv što uprava 5 godina nije dovela pravo pojačanje pa nas on mora izvlačiti iz govana? Messi je prvi koji bi htio da ne vuče toliki uteg za sobom.

Meni nije jasno kako ne vidite neke stvari. Uprava dovodi igrače koji su velika imena i koji prodaju dresove. Bez obzira trebaju nam ti igrači ili ne (Coutinho i Griezmann najbolji primjeri). To NIJE Messijeva krivica. To nisu njegova pojačanja.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Suki da, posto su najbolji prijatelji, ali ajmo realno.... Koji Barcin napadac moze zamjeniti sukija? itina da ne zna s loptom, ne moze proci igraca, itd.. ali zna zabiti... tokvog igraca barca trenutno nema, osim messija

15 godina
exer1234 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Suki da, posto su najbolji prijatelji, ali ajmo realno.... Koji Barcin napadac moze zamjeniti sukija? itina da ne zna s loptom, ne moze proci igraca, itd.. ali zna zabiti... tokvog igraca barca trenutno nema, osim messija

Ma da. Al bitno je da kruže teorije zavjere da Suareza drži Messi. Sad vidimo gdje smo bez Suareza. Kaonda igramo sa 10 igrača u polju. Špice nemamo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice