FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.483
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Tako je, treba pravi napadac, na kraju ce Vidal igrati spicu... 

Antsu je dobar za neke utakmice, ali nema jos zrelost i iskustva za vece, osvojiti LP bez napadaca je nemoguca misija

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
12 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Zbilja ne razumijem zašto se pljuje po dečku, kao da se namjerno ozljeđuje.

Niti je on odlučivao koliko će koštati njegov transfer, niti može utjecati na sve te ozljede. Te frustracije treba usmjeriti prema nekome drugom.

zato što se ne jednom pisalo o tome kako ne ulaže nikakve napore u poboljšanje svog zdravlja

Razmisljam na način ako kasni na treninge redovito, onda se sigurno ne konzultira s nutricionistima, fizioterapeutima...

15 godina
Del_Boy97 kaže...
antimadridista kaže...

Zbilja ne razumijem zašto se pljuje po dečku, kao da se namjerno ozljeđuje.

Niti je on odlučivao koliko će koštati njegov transfer, niti može utjecati na sve te ozljede. Te frustracije treba usmjeriti prema nekome drugom.

zato što se ne jednom pisalo o tome kako ne ulaže nikakve napore u poboljšanje svog zdravlja

Razmisljam na način ako kasni na treninge redovito, onda se sigurno ne konzultira s nutricionistima, fizioterapeutima...

Dobro, igra i to neku ulogu. Ali sad baš da živi toliko nesportski do te mjere da ne može ostati zdrav 3 mjeseca u godini, u to sumnjam. Jednostavno ima staklene noge. Puno je takvih igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovo od Messija nisam ocekivao. brutalno mu odgovorio.

ovo je ozbiljna prica. ne znam da je ikada ovako reagovao

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Dembele operira biceps noge....jel to problem zbog kojeg je najviše bio ozlijeđen ili je to jedan od "sto" problema? Ako je samo to, onda i treba operirati pa da se već jednom riješi jada? Što se tiče Leove izjave za Abidala, što reći osim - hvala ku.cu da se i Leo jednom oglasi! Vođa i mesija mora reći što misli, jednostavno mora!

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerujem da je Messi osjetio da je Abidal udario na tim, i on je kao kapiten morao reagovati.

15 godina
FC Barcelona

Abidal mi je tako pao u očima u zadnje vrijeme. Em u ničemu nije uspješan kao djelatnik kluba, em se prodao ovoj bagri od predsjednika i ostalih. Strašno sam ga volio kao igrača ali čovjek je postao običan klaun.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

U Barci problem, za problemom i ovo sad vec ide nizbrdo i to nezaustavljivo. Fali igraca u napadu, moglo bi i u obrani. Znaci od trenerea i uprave se ocekuje da oni ne sjednu zajedno i rasprave neke stvari, ali cinis e da su svi nesposobni, valverde je platio , ali ostali su jos Abidal i bartomeu i njih treba otjerati pod hitno. Mada iskreno steta je ucinjena i mogla bi barca se godinama oporavljati od loseg rada proteklih godina. 

U meduvremenu neki pametniji klubovi kupuju Hallanda koji i dalje nezaustavljivo trpa, nije bitno sto trpa, ali nije bio skup, a kvalitete ima. Dani olmo otisao u njemacku isto nikakvi novci, a stvarno sam misljenja da je u barci mogao naci svoje mjesto. Naravno nitko nije znao da ce se Suarez ozljediti, ali svi znaju da nam dosta igraca preko 30 godina proslo i nitko to ne shvaca od njih ozbiljno.

Zasto sam cijeniio iniestu i xavia, ne samo zbog igre, vec kad je doslo vrijeme sami su znali reci dosta, vise ne mogu pruziti ono sto se ocekuje i prvo su postali zamjene bez da su se bunili,a  onda su otisli. Nas rakitic se bunio, a stvarno slabo igra, ne samo on. 

U nogometu je stvarno svasta moguce i tako Barca moze osvojiti ove godine i ligu prvaka ili primeru, ali to ce bitio podvig s obzirom na situaciju. Kako bilo, idemo dalje, pa kak god zavrsili.

15 godina
FC Barcelona

Jedina stvar koja ide ovoj upravi je kritiziranje igrača. Što je zaista odvratno, da ljudi koji rade u upravi kluba izlaze u medije i pričaju ovako ružno o igračima da bi zaštitili svoje dupe. Messi je postupio ispravno kao kapetan, zaštitio je svoje suigrače. A već vidim da ga se kritizira (ne tu u temi nego na drugim mjestima). 

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

ako setien u ovoj situaciji osvoji ligu onda je on zicer za naredne sezone. nista drugo, samo je liga meni dovoljna.

sa messijem fatijem i grizmanom to bi bilo nestvarno.

12 godina
FC Barcelona

Imamo pravo dovest jednog slobodnog igrača ili jednog iz španjolske lige koji neće moći biti registriran u LP. 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Napisao sam ovdje prije vise od godinu dana da su Valverde, Bartomeu i Abidal krvnici Barcelone. Sad se pokazalo da je to istina.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ja cak i podrzavam Abidala.

Igraci su radili sto su htjeli, bili su nespremni a to se vidjelo protiv svakog u LP gdje jedna Sparta Prag nas unisti u obe utakmice.

Da se Messi nije zauzeo za Valverdea, davno bi on letio sa klupe.

Messi uvjetuje igranjem Suareza, bira kome ce dodati loptu kome ne.

Sjecam se izjave Jordi Albe, ne sjecam se tocno rijeci ali rekao je da

je njemu dobro da igra svaku utakmicu i da zeli da Valverde ostane.

Senatori koji su za klupu igraju svaku utakmicu a pojacanja se ne dovode

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan

Pa ti si još na ovom forumu hahaha ja mislio da si se pokopao od srama

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Igraci su radili sto su htjeli, bili su nespremni a to se vidjelo protiv svakog u LP gdje jedna Sparta Prag nas unisti u obe utakmice.

iHala Madrid

14 godina
FC Barcelona

ali suarez trpa... on uvijek moze ciniti razliku.. bez njega nemamo takvog napadaca... ok Fati, ali on ce jednu utakmicu zabiti i onda 10 nista. Pogotovo nije za LP...

ajd napoli bi trebao biti macji kasalj (u teoriji bi trebao biti), ali kasnije ce biti problema.... trebali su kupiti nekog napred i onda bi se vec dalo razgovarati

11 godina
Čuj napoli mačji kašalj, pa nama je i sparta prag u grupnoj fazi lige prvaka uzela bod... s istim rosterom kakav je sad
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2020 13:01 (playjob).
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Da, Messi koji je trpao i trpao unatoč nikakvoj igri ekipe je krivac. Čovjek je JEDINI  razlog zašto se jos uvijek borimo za bilo kakav trofej. A Abidal, koji je član uprave koja nije dovela pravo pojačanje već 5 godina je heroj. Stvarno svašta se tu može pročitati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2020 13:16 (antimadridista).
11 godina
protjeran

Citas sto hoces da procitas.

Poanta je da 90 posto igraca iz nase ekipe su umisljene zvijeude koje se preko medija namecu kao sto je Rakitic a godinama dobru utakmicu nije odigrao.

Messi je taj razlog zasto je Valverde ostao tako da krivite i njega zbog tog.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Citas sto hoces da procitas.

Poanta je da 90 posto igraca iz nase ekipe su umisljene zvijeude koje se preko medija namecu kao sto je Rakitic a godinama dobru utakmicu nije odigrao.

Messi je taj razlog zasto je Valverde ostao tako da krivite i njega zbog tog.

Pa rekao si da si na strani Abidala. Ne znam što se tu ima krivo za shvatiti. Podržavaš to da članovi uprave koja ne radi nikakav posao izlaze u medije i javno kritiziraju ekipu, i to bez da kažu točno imena igrača po kojima pljuju? Shvaćaš li koliko je to jadno?

A govoriš protiv Messija već neko vrijeme, nedavno si napisao da je govno od od čovjeka i slično. Nemoguće da ste toliko slijepi.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Eto igraci na terenu ginu svaku utakmicu, jadni imaju najvece place u svijetu nogometa, zadnjih 6 gostovanja lknockout faze lp primili su 25 komada.

Nisam na strani uprave, ali podrzavam abidala sto kritizira igrace jer su toliko bjedni i jadni da to treba.

11 godina
protjeran

A ovo za messija, covijek ne dodaje lopte Griezmanu i tp je cinjenica.

To se vidi na terenu.

14 godina
playjob kaže...
Čuj napoli mačji kašalj, pa nama je i sparta prag u grupnoj fazi lige prvaka uzela bod... s istim rosterom kakav je sad

da li znas da je drugacija prica glupa LP gdje se realno ne igra 100%, pogotovo kad znas da ces ici dalje, a drugo je eliminacijski dio lp gdje moras pokazati najbolje od sebe. Vec smo u pripremama dobili napoli, prva utakmica je bila dosta losa, ali u drugoj je bila cista dominacija, a tada je barca bila neuigrana. dakle macji kasalj

14 godina
FC Barcelona

Dodaje, ali samo kad je u dobroj prilici, jbg... messi je taj koji spasava barcu, koliko nas je puta spasio prosle sezone,, ufff.. 

btw mi kukamo, a imamo rjesenje nasih problema, pa vratio nam se Arda Turan

15 godina
FC Barcelona

Da je Messi toliko volio Valverdea i da Messi toliko odlučuje o svemu u klubu kako se piše, pa valjda bi Valverde i dalje bio trener?

14 godina
FC Barcelona

podrzavao ga je.. ne vidim problem sto su ga igraci voljeli, ocito je imao dobar odnos s njima. Igrali smo drugacije, istina, ali opet je bilo rezultata, ne mozete reci da nije. E sad, oni failovi protiv luzerpoola, rome itd, nije trenerova krivica, nego igracka, usrali su se ko picke... Tu trener ne moze nista.... da je barca prosla (a trebala je),i osvojila LP, onda bi dizali valverdea u nebesa

15 godina
exer1234 kaže...

podrzavao ga je.. ne vidim problem sto su ga igraci voljeli, ocito je imao dobar odnos s njima. Igrali smo drugacije, istina, ali opet je bilo rezultata, ne mozete reci da nije. E sad, oni failovi protiv luzerpoola, rome itd, nije trenerova krivica, nego igracka, usrali su se ko picke... Tu trener ne moze nista.... da je barca prosla (a trebala je),i osvojila LP, onda bi dizali valverdea u nebesa

Ja prvi nebi. I uvijek sam ga kritizirao jer su bili vidljivi problemi. Trofej više-manje i sam Messi to ne može sakriti. 

Ona tripleta iz 2015. je najbolji primjer. Ljudi su nakon toga mislili da klub ide u pravom smjeru, a čak i tada je bilo očito da imamo velikih problema dugoročno. Ali ljudi nikad ne gledaju širu sliku. I naravno da je onda Bartomeu dobio izbore odmah nakon te sezone.

11 godina
A znaš li ekseru da igrat igrice na konzoli i igrat nogomet u stvarnom životu nije isto?
U grupi smo bili sa Borussijom Dortmund, Interom iz Milana i Slavijom Prag. Bodove smo prosuli na vlastitom terenu protiv češke ekipe. Lako se sve moglo zakomplicirat u grupi pa da ispadnemo u EL ili da niti tamo ne doguramo. Nemoj grupni dio tako olako shvaćat.
14 godina
FC Barcelona

brate, za barcu se nikad ne bojim sto se tice skupina, pa nece valjda ispasti od noname intera ili solidnog dortmunda? :) 

barca je bar klasu bolja od obje ekipe, nema straha ;) 

pa i inter je odigrao lose protiv sparte, ocito su tvrdi

11 godina
Nemoj bit toliko siguran. Da sad ponovno igraju 100% sam siguran da bi ih ovakvi Inter i Dortmund porazbacali na parampaščad i kod kuće i u gostima.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice