Evo Dembele napustio trenig 
Pa od čega je ovaj momak, šećera, stakla ne kontam, baš sada kad ima mjesta za njega da se pokaže i pomogne ekipi
zasto? naljutio se?
Povreda
This time next year we'll be millionaires
Messi vam je argument kad treba omalovazavat enrikea, valverdea i setiena a eto guardiola bi bez njega imao i vise trofeja bez njega. a xavi i iniesta nisu nikad ni postojali.
prestanite omalovazavati Barcu i druge igrace s tom pricom.
Razlika je u tome što je Guardiola imao igru i sistem i bez Messija. Messi je bio samo taj bonus koji nas je izdizao iznad ostalih. A u zadnjih par godina Messi je nama početak i kraj. Bilo je par utakmica u kojima se odigralo dobro i bez njega, ali u većini utakmica sramota.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Valjda je neki fajt bio na treningu.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Pa odlaskom Xavija i Inieste bilo je normalno da ce se vise stvari centralizirat oko Messija. Mozda je on cak i htio to tako.
Uprava/klub je lose reagirala sto su propustili dobre transfere tada. Neymar i Suarez ok, ali KDB, Thiago....
Ovaj Dembele ulazi u sve legende! Izgleda tetiva?
Dembe bude nadmašio Vermaelen-a.
Evo kako da čovjek ne izusti neke riječi zbog Dembelea? Bio sam izrazito sretan kad je dolazio, a stvarno je dečko promašaj.
njegova karijera je gotova.. nema leba od njega. Steta, a da je konstantan, puno bi pomogao ekipi, odlican brz lik
Teško je njega samog kriviti zbog ozljeda i staklenih nogu. Prije Barce nije imao niti jednu ozljedu i nitko to nije mogao predvidjeti. Al eto otkad je došao u Barcu same ozljede. Meni je žao dečka, sjećam se kad je imao 17-18 godina je stalno govorio da mu je san zaigrati za Barcelonu.
Istina, za neka stvari ga se može kritizirati, kao kašnjenje na treninge i slično. Ali za te silne ozljede teško da je sam kriv.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Tu se ne može nešto pametno reći, ali da se baš svaki put kad potrči ozlijedi? Ako je istina da stalno igra igrice-----to stvarno nije preporuka za zdravo tijelo? Koliko god trenirali, ali bitno je što radi ostatak dana, onaj veći dio vremena? Nemoguće da klub veličine Barcelone ne vodi brigu baš o svemu, a plate za igrača preko 100 milijuna? Sjećam se kad je nosati mutavac (Valverde) izjavio u vezi Dembelea : ne znam, nismo od tada razgovarali? Zamjetio sam da je bila riječ o dužem periodu i činilo mi se nemoguće da trener ne razgovara sa toliko važnim igračem? Trebao bi na svakom treningu pričati sa njim 10 minuta ili ići na kavu. Velika je to lova u igri, a i nosonja je imao fantastičnu plaću. Kako god, nije dobro.
Barcelona je u ponedjeljak priopćila kako su u sastav Lige prvaka 2019/20. dodali igrače Barçe B, Saverioa, Akiemea i Manaja.
Ovi mladi igrači su dodani uoči knockout faze. Trojica igrača pridružuju se A listi koju čine svi prvoligaši Barçe, plus Hiroki Abe, Ronald Araújo i Ferrán Sarsanedas. Timovima je dopušteno uključiti 25 igrača na njihov konačni popis, iako dva od tih igrača moraju biti golmani.
Jel ovo neka zajebancija? To su igrači Barce? Ako ove godine ne dignemo klempu, nećemo nikad!
Razmišlja li netko ovdje da prijeđe u redove Reala? Preispituje li itko svoju vjeru?
Razmišlja li netko ovdje da prijeđe u redove Reala? Preispituje li itko svoju vjeru?
Nikad pa čak ni tad.
Koji klub ima 25 igraca da su bas svi prvotimci?
oduvijek je ovako bilo
BTJ...... Službeno: Ousmane Dembélé ima puknuće tetive u desnom bedru. U sljedećih nekoliko sati u klubu će donijeti odluku o tretiranju ozljede i načinu oporavka.
BTJ...... Službeno: Ousmane Dembélé ima puknuće tetive u desnom bedru. U sljedećih nekoliko sati u klubu će donijeti odluku o tretiranju ozljede i načinu oporavka.
Na koju foru? Šta on krivo radi kad samo njemu se takve glupe ozljede dešavaju?!
zato sto je od stakla.. nije do barcelone, do njega je
Na koju foru? Šta on krivo radi kad samo njemu se takve glupe ozljede dešavaju?!
Ne znam zasto ga ne posalju najboljim doktorima u Ameriku. Covjek je vanserijski talent, al zbog ozljeda ne moze igrati ni u seoskom klubu.
Ma taj dečko je promašaj zbilja. Od njega nema nikakve vajde, isplaćuje mu se plaća i plaćaju operacije, tretmani, rehabilitacija, smještaj u Dubai-ju, itd.
Baš sam maloprije pročitao kako će Dembele imat više operacija nego postignutih zgoditaka za njegove karijere u Barci.
Prva malo ozbiljnija ponuda i prodat ga.
Offtopic: Neymar OPET povrijeđen na svoj rođendan 😀
lazes?
moglo bi se na kraju ispostaviti da je Valverdeova odluka da pridruzi Fatija prvom timu bila kljucna za sezonu.
lazes?
Samo jedan od izvora, prvi izguglan link
2018: Neymar injured on his birthday
2019: Neymar injured on his birthday
2020: Neymar injured on his birthday
Neymar has also missed a game around March 11 (His sister's birthday)
5 straight years: 2015: Suspended
2016: Suspended
2017: Injured
2018: Injured
2019: Injured
Dembele out 4 mjeseca. Steta, ne vidim razlog za pljuvanje i sprdanje, ko da je decku svejedno i jos tako mlad.
A ove price samo sjedi i igra igrice ne radi, ne trenira, to su ogranicene price. Pa klub se pobrinuo da decko u okviru svojih sata radi onako kako je doktorski tim odlucio, i radio je tako, sta radi u slobodno vrijeme nema veze s mozgom za usporedivat, ako ce danas odraditi neki fizio vjezbe,trening,teretanu ili sta mu vec guraju koga onda briga sta radi u slobodno vrijeme? A sigurno Barcelona kakva god trenutno bila ne tretira igraca od 100+M tek tako, ajmo ga pustit.. Haha, koja ogranicenost.
Meni je zao decka i mislim da nije ni do njega ni do kluba, jednostavno nema srece sto je velika steta jer je mogao dosta pokazati da je malo popravio ponasanje.
Decku pozeljet brz oporavak i zatvorit tu temu, nema se tu sta trazit bitnija je rasprava napadaci kojima Barca trenutno raspolaze. Prelose.
Zbilja ne razumijem zašto se pljuje po dečku, kao da se namjerno ozljeđuje.
Niti je on odlučivao koliko će koštati njegov transfer, niti može utjecati na sve te ozljede. Te frustracije treba usmjeriti prema nekome drugom.
nitko ne pljuje po njemu, ali je presmijesno, nije on za profesionalnog sportasa u tom slucaju.... nek se mane nogometa i ok
Tako je, sve frustracije treba okrenuti prema Bartomeuu i ostatku njegove klaunske ekipe. Prodali i posudili sve sto se moglo, a nisu doveli nikog novog. Barca do povratka Suareza u napadu ima samo Messija, Griezmanna i Ansua.