FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

I da ovakav Real najvjerojatnije osvaja ligu. A žalosti na što smo spali.

Ima nade dok je Leo tu. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2020 23:03 (bananaman1).
14 godina
FC Barcelona

kao ne bi prepostili realu ligu, a mi da osvojimo lp? uostalom, sta kukate, moraju i oni nekad osvojiti prvenstvo, ne bi bilo fer da uvijek mi

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
16 godina
FC Barcelona

Ne znam koji je svima vama ku**c, kao da je biti drugi iza Reala neka sramota. Real je povijesno daleko najveca ekipa u nogometu. Nisu iza Levantea, nego iza Reala...

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Covjece 3 boda razlike, sta kmecite. Barca lagano uzima ligu, to je odavno privatizirano. 

Barcelona - Mes que un club
16 godina
el.šef kaže...

Covjece 3 boda razlike, sta kmecite. Barca lagano uzima ligu, to je odavno privatizirano. 

Prije 6 bodova razlike.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
KingNothing kaže...

Ne znam koji je svima vama ku**c, kao da je biti drugi iza Reala neka sramota. Real je povijesno daleko najveca ekipa u nogometu. Nisu iza Levantea, nego iza Reala...

Živimo u eri Messija. Osvojili smo 7-8 liga u zadnjih 10 godina, protiv puno bolje konlurencije nego danas. Koga briga za povijest ako su trenutno ništa posebno?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
x18x05x kaže...
el.šef kaže...

Prije 6 bodova razlike.

Utakmica manje  

antimadridista kaže...
KingNothing kaže...

Živimo u eri Messija. Osvojili smo 7-8 liga u zadnjih 10 godina, protiv puno bolje konlurencije nego danas. Koga briga za povijest ako su trenutno ništa posebno?

I dalje stoji sto sam rekao. Nije Real neki bezveze klub koji nece vise nikad osvojiti La Ligu. Nije im se dogodilo sto se dogodilo Unitedu, Milanu, Liverpoolu (do nedavno)... nego su konstanto u top 5 klubova na svijetu bili.

To sto je "era Messija" ne znaci da bi Barca trebala osvojiti svaki trofej svake godine, to jednsotavno nije realno. Nije moguce biti najjaci klub 10 godina. Ljudi se moraju pomiriti sa cinjenicom da Barca vrlo vjerojatno vise nikad nece pokazati ovakvu razinu dominacije nakon ove zlatne generacije sto su imali do prije par godina. Klub je vec godinama losije voden nego Real, ali Messi je neke stvari samostalno vukao. Ne moze tako zauvijek.

16 godina
KingNothing kaže...
x18x05x kaže...
el.šef kaže...

Prije 6 bodova razlike.

Utakmica manje  

Ne znači da budu večeras pobjedili.

14 godina
FC Barcelona

hahahahha.. budu naravno.. 4-5 razlike

16 godina
FC Barcelona

Početni sastav:

15 godina
FC Barcelona

Isuse kakva asistencija Messija

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Koji Lord. 

14 godina
FC Barcelona

solidno, tko bi reko

15 godina
FC Barcelona

Dobro je to, treba Setienu dati vremena bez obzira kako završila ova sezona. Semedo večeras jako dobar.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Semedo monstruozan zadnje 2 utakmice. Ovo je najbolja utakmica otkako je u klubu. Veza i Griezmann stekaju kao i obicno.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Semedo podsjetio večeras na zlatne dane Dani Alvesa... Messi želi namjestit Fatiju prvi hattrick u karijeri, Griezmann neraspoložen... Sviđa mi se što igraju puno okomitije, izgleda to večeras jako dobro sve u svemu, samo da je još veza malo motoričnija... 

14 godina
FC Barcelona

rakiticic danas solidan, jedna 7

17 godina

Jako losa utakmica Griezmanna, mozda i najgora u dresu Barce. Uz ovakve lopte Semeda nema isprike. A Rakitic najbolji veznjak, De Jong nema/ne zna ulogu i boli me to gledat s obzirom kako je igrao u Ajaxu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2020 22:29 (Mitch).
14 godina
FC Barcelona

obrana katastrofa

14 godina
FC Barcelona

isuse kakve su ovo greske.. trebali smo popusit

14 godina
FC Barcelona

evo gola.. kako je ovo lose.. katastrofa drugo poluvreme

16 godina
FC Barcelona

Prvo poluvrijeme ok. Drugo igra pročitana, Levante nas rasturio. Sreća i Stegen zaslužni za ovu pobjedu.

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Jebeš ekipu koja stalno, svojevoljno dovlači protivnički tim u svoj peterac. Pri tome misle i ponašaju se kao da su neko posebno mudo zbog toga?? Mučnina nakon utakmice i tolikog prepotentnog preseravanja! Hvala Leo na nova 3 boda .

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

kakva vam je to prica.

oni su imali tri suta dobra i vi ovdje serete. uvijek vise vrednujete protivnicke sanse nego nase. mi smo ovakvih suteva veceras imali 15

15 godina
Barcelonista kaže...

kakva vam je to prica.

oni su imali tri suta dobra i vi ovdje serete. uvijek vise vrednujete protivnicke sanse nego nase. mi smo ovakvih suteva veceras imali 15

Mi smo Barcelona, oni su Levante. I igralo smo doma. Da, imali smo više šansi. Ali su nas u drugom poluvremenu nadigrali. Ne znam, nemamo konstantu igre već godinama. Igramo na momente.

Treba dati Setienu šansu da dovede igrače koje želi za svoj stil nogometa. Ove sezone ako se bilo što uspije osvojiti biti će dobro. Ne očekujem ništa, da budem iskren.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2020 2:49 (antimadridista).
14 godina
Barcelonista kaže...

kakva vam je to prica.

prvo poluvreme nisu imali nista.. ali drugo su ladno mogli okrenuti, imali su stopostotne sanse!!! dakle, ili smo se mi previse opustili, ili su ovi zapravo tada tek poceli igrati.. nadam se da je ovo prvo, jer znaci da se jos moze napredovati

7 godina
protjeran
Barcelonista kaže...

kakva vam je to prica.

Izbaci Lea iz ove priče pa onda lupetaj. Poraz u Barceloni.

8 godina
neaktivan
bananaman1 kaže...
Barcelonista kaže...

kakva vam je to prica.

Izbaci Lea iz ove priče pa onda lupetaj. Poraz u Barceloni.

Lea nije bilo nekoliko kola na pocetku. u dvije utakmice smo dali 10 golova. 

dovedi prave igrace, shvati da Lea vise nema, odradi dobre pripreme na ljeto bez njega i ides dalje.

Messi vam je argument kad treba omalovazavat enrikea, valverdea i setiena a eto guardiola bi bez njega imao i vise trofeja bez njega. a xavi i iniesta nisu nikad ni postojali.

prestanite omalovazavati Barcu i druge igrace s tom pricom.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ekipa je totalno ne povezana.

Sredina je sramota, oni ne mogu zadrzati loptu izmedu sebe 4 sekunde.

Ne mogu nikog satrati presingom,ne mogu izdrzati  presing, ne daju golove, nemaju asistencije...

Ne znam koja je njihova uloga u ekipi uopce.

Obrana ostavljena na cjedilu jer ovi iz sredine ne mogu pokriti nista.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
FC Barcelona

Vidite, messi je taj koji cini razliku, ALI  da sutra messi ode u mirovinu, opet bi to sve dobro izgledalo s vremenom, igralo bi se drugacije, sve se dovede u red.. Pogledajte RM poslije ronalda

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice