FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.534
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Vodimo 2-0 ali je utakmica dosadna za popizdit. Ono protiv Granade je bilo 100 puta ljepše za gledati.

Doma to još dobro izgleda. Sviđa mi se pozicija Messija. 

Kad se Dembele vrati budemo puno opasniji dok se opet ne povrijedi.

Fati još uvijek nema tu kvalitetu da prođe 1na1 i asistira za gol.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
FC Barcelona

Fali nam prava devetka. Griezmann je odličan igrač i polako se privikava a i dosta radi u obrani. Ali opet nije prava devetka ndgo polušpica koja igra između linija. Zanima me kako ćemo se nositi s time kroz ostatak sezone, bez pravog napadača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2020 19:57 (antimadridista).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije to lose...Vidi sa da fali detalaj u fazi napada ali ja sam optimistican.

Griezmann je na ovoj poziciji puno bolji.

Busqets dosta los vidi se da je pao fizicki ja ne znam kako on moze biti onako spor, puno dribla a nije mocan kao i prije

Kad dode Dembele i odigra barem 2 utakmice prije nego sto se ponovo ozlijedi bar na nesto ce to licit.

Vidal pokazuje zasto treba igrati ispred Rakitica i Arthura.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
antimadridista kaže...

Fali nam prava devetka. Griezmann je odličan igrač i polako se privikava a i dosta radi u obrani. Ali opet nije prava devetka ndgo polušpica koja igra između linija. Zanima me kako ćemo se nositi s time kroz ostatak sezone, bez pravog napadača.

Sve ovisi o Dembeleu, dal se bude povredio ili ne. 

15 godina
exer1234 kaže...

Pa radije bih stavio Arthura, izbacio Buskica . Vidal u ovoj poziciji odlican, Buskets dosta los. Fali nam napadac, fati jos mora puno žganaca  jesti

Arthur nije zadnji vezni. Realno jedino De Jong može to odigrati osim Busquetsa, ali onda gubiš De Jonga kao prednjeg veznog i nastaje tu rupa. 

Naš najveći problem je to što se za ove starije igrače nije našla zamjena na vrijeme. Svi su zagazili u 30-e bez da imaju ikakve zamjene. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Isto tako, bez Busquetsa nemamo pravu distribuciju. To se pokazalo nebrojeno puta. On će napraviti i grešaka u dodavanjima, ali nam

omogućuje tu dobru distribuciju lopte u sredini terena koje bez njega realno nema. Vidjeli smo kako je to izgledalo u El Clasicu bez njega, a igrali smo doma.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2020 20:06 (antimadridista).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Ansu Fati trenutno nije igrac za prvu ekipu.

16 godina
kexzoR kaže...

Ansu Fati trenutno nije igrac za prvu ekipu.

Svi to znaju. Trenutno nema koga stavit.

15 godina
FC Barcelona

Slabo se krećemo sa loptom i bez lopte. Kod kuće takve stvari još i prolaze, ali u gostima se ne može pobijediti nikoga sa takvom nonšalancijom. To je tako već 2 godine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2020 20:37 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Ovaj Messi igra onako preko k*rca cijelu utakmicu, čisto odrađivanje posla bez da se oznoji praktički. I svejedno zabije dva gola, asistira jedan i sudjeluje u svakom golu. Čudesno.

16 godina
FC Barcelona

Trebala nam je ovakva utakmica, je da su ovi amateri al opet. Pobjeda je pobjeda i napokon bez primljenog gola.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

dobro je, al se nije vidio napredak od Valencije, samo losiji protivnik. 

realno nama jos 300 miliona da barca igra onako kako setien zeli.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Treba nam dobar vezni koji moze stici nekog u obrani a i sudjelovati u napadu.

Treba nam kirlo ili 2 i napadac. Cini se da smo doveli nekoga iz brage talenta cini se odlican i to za 30 miliona .

U obrani treba svega na svakoj poziciji ne vidim nijednog igraca svijetske klase u obrani koji u nasoj ekipi.

15 godina
FC Barcelona

Znači Barca je dogovorila transfer Bakambu-a, posudba s opcijom otkupa. I igrač leti iz Hong Konga u Seoul, da bi od tamo uhvatio let za Barcelonu. I Barcelona u zadnjem trenutku odustaje od transfera.

Ne, ovo nije šala niti nešto izmišljeno u novinama jer se Bakambu  upravo našalio u vezi ovoga na društvenim mrežama. 

Stvarno ne znam što je žalosnije, to što smo uopće mislili dovesti Bakambua ili to što se iz dana u dan sve više sramotimo sa ovom upravom i amaterskim načinom vođenja kluba. Stvarno smo postali najveća sprdačina Europe.

11 godina
protjeran

Bio je to dobar igrac dok je igrao u Villarealu, otisao za parama u Kinu.

Bolje on nego nitko, ali stvarno sramotno sto rade pa ovaj ABidal se bruka.

15 godina
FC Barcelona

Svatko tko je otišao van Europe više nije za ozbiljan nogomet. Da se ovo ostvarilo, dogodilo bi se isto što se dogodilo i sa Boatengom. Igrač koji je trenutno toliko daleko od razine Barce da nebi uspio niti 2 utakmice odigrati.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

arthur je usao u 72 minuti. i za tih preostalih 20ak minuta de jong je vise vd njega pretrcao. 

poluprofesionalan.

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Meni je Arthur od početka izgledao kao prepotentni, brazilski napuhanko! Volio bih da griješim, ali sumnjam.

7 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Znači Barca je dogovorila transfer Bakambu-a, posudba s opcijom otkupa. I igrač leti iz Hong Konga u Seoul, da bi od tamo uhvatio let za Barcelonu. I Barcelona u zadnjem trenutku odustaje od transfera.

Ne, ovo nije šala niti nešto izmišljeno u novinama jer se Bakambu  upravo našalio u vezi ovoga na društvenim mrežama. 

Stvarno ne znam što je žalosnije, to što smo uopće mislili dovesti Bakambua ili to što se iz dana u dan sve više sramotimo sa ovom upravom i amaterskim načinom vođenja kluba. Stvarno smo postali najveća sprdačina Europe.

Ne mogu reći da se ubijam od praćenja nogometa, znam dosta, ali ovaj mi je nepoznanica? To su mislili dovesti? Baš za vjerovali ili ne! 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Stigao je neki Trincao. Nisu htjeli dati 20mil za Haalanda i Eriksena, a za ovog su dali 30.

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Sa ovima nikad ne znaš. Kako su počeli kupovati, hm, ni ja više nemam onaj stari osjećaj sigurnosti. Da me grubo ne otrgnu od zavičaja? Bez pitanja.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Setien dosao prije dvije sedmice i odmah dovodi neke anonimuse. nepotrebno i nelogicno.

15 godina
Barcelonista kaže...

Setien dosao prije dvije sedmice i odmah dovodi neke anonimuse. nepotrebno i nelogicno.

Da ispravim tvoj post. Setien došao prije 2 tjedna i krpa rupe koje su ostavili ova uprava i prijašnji trener iza sebe.

Što drugo da Setien radi kad smo postali toliko ovisni o Suarezu i Messiju, i onda se Suarez ozljedi do kraja sezone? A klub naravno nije imao njegovu zamjenu na vrijeme, kao i uvijek sa svakim važnim igračem u ovom klubu. Naravno da onda moraš napraviti paničan potez.

Barcelona trenutno u rosteru ima 19 igrača, čak i kad se broje ovi ozlijeđeni. Kakvo je to planiranje?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2020 14:27 (antimadridista).
16 godina
Barcelonista kaže...

U intervjuu je rekao da ga uprava nije nista pitala u vezi Trinicaa i da ne zna tko je te da je posalo Pereza na posudbu zato sto mu je receno da ce biti doveden napadac.  

8 godina
neaktivan
KingNothing kaže...
Barcelonista kaže...

U intervjuu je rekao da ga uprava nije nista pitala u vezi Trinicaa i da ne zna tko je te da je posalo Pereza na posudbu zato sto mu je receno da ce biti doveden napadac.  

naravno da nema Setien veze sa ovim,  kao sto ni Valverde nije imao veze sa transferima. to je bio moj ironican komentar na gluposti koje sam citao.

a ovi sad komentari su jos gluplji jer je opcepoznato da oni dolaze tek na ljeto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2020 16:52 (Barcelonista).
15 godina
FC Barcelona

I da ovakav Real najvjerojatnije osvaja ligu. A žalosti na što smo spali.

16 godina
antimadridista kaže...

I da ovakav Real najvjerojatnije osvaja ligu. A žalosti na što smo spali.

Baš ih gledao danas. Imaju dosta dobru igru, nisu toliko loši.

14 godina
FC Barcelona

ovakav Real? kakav to? igraju dobro.. na pocetku sezone losije ali sada nemaju problema. Dominiraju.  Ronaldo fali, ali opet tada je sve bilo oko njega, sad je Benzema taj koji igra puno bolje nego prije, tako da se ne vidi neka razlika...

Btw sto se tice Barce, bezveze kupuju noname igrace, i na kraju ni ne igraju.. koliko smo ih samo u zadnje vrijeme pokupovali. kad se sjetim. 

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2020 20:32 (exer1234).
15 godina
FC Barcelona

Igraju neloše. Ali ova trenutna ekipa Reala, da si ju stavio u bilo koju sezonu lige unazad 10 godina, ova ekipa nebi mogla osvojili ligu niti jednom osim ove sezone.

Ovo nije ni 60% Reala od prije 3 godine. O Mourinhovom iz 2012. da ne pričam. Jednostavno je toliko pao standard Barce (pa i Reala).

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2020 21:27 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

real ce ove godine u lp doci daleko.. jaki su ;) pazi sta kazem. proci ce MCITY ko plitak protok

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice