FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.604
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
protjeran
FC Barcelona

Čitam i mogu se složiti sa dosta toga, ali ipak meni se nikako ne sviđa ovaj stil sa 1000 dodavanja (ovo 1000 mi izgleda kao neka zajebancija, kad ono stvarni podatak)? To je dobro zamišljeno, ali kod nas se debelo u tome pretjeralo! Malo umrtviš, izvrtiš protivnika pa ugrizeš iznenada, kao zmija. Kod nas fali taj "ugriz" i igraju kao pokvarena ploča koja preskače, odnosno dodavanja u beskraj? A oni  ne da umrtve protivnika, već umrtve i nas navijače pa i sami sebe? Onda postanu i sami svjesni da je to u biti, ne superiornost već nemoć pa počinju kavge sa protivnicima, žuti zbog prigovora i adio Mare. Znam da je to i nedostatak igrača koji znaju, ali opet? To je stvar trenera, da to jednostavno zabrani i naredi ofanzivnu, napadačku igru u kojoj se može promašiti, pogriješiti pa i izgubiti, a ne ovako gdje nitko ne griješi, ali nitko ni kurcem ne mrda da nešto promjeni? Messi će to, Messi će sve, a mi na blagajnu na početku mjeseca po milijune?!  Mislim da će Dembele biti prekrasno osvježenje kad se vrati? Nadam se da neće trajati samo 15-20 min pa opet dva mjeseca pauze? 

P.S. ne smijem ni zamisliti što bi bilo da sam trener Arturu, a on ima tri slobodna igrača, ali se vrti bezobrazno u krug, guzi sa protivnikom, ali svojima ne dodaje?? Zatim padne, a sudac ga izignorira jer u biti nije ni bio fauliran? To bi napravio jednom i nikad više! Da ne spominjem Grizmana - dodir i povratna, Rakitića - prvom do sebe, Albu, itd........ Sve redom umišljene veličine!

7 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 11:09 (bananaman1).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Wtf, nakon 2.5 godine ne treniraju samo rondo https://instagram.com/stories/fcbarcelona?igshid=ciwbzxvbsid5

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

moramo biti strpljivi. da laporte i ekipa nisu bili strpljivi guardiola bi dobio otkaz jer mu je pocetak bio los. 

Klopp trosi 5 sezonu u liverpulu a ima samo jednu titulu , al je zato doslo sve na svoje. 

moguce da je Setien savrse trener za barcu pa i po cijenu da nista ne osvoji ove godine. 

neka rade pa cemo vidjeti za mjesec ima li napretka i koliko je brz

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 14:08 (Barcelonista).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Izgleda da je Barcelona kupila Brunu Fernandesa i da ce ga poslati na posudbu u Valenciju za Rodriga tako da ga nece kupovati.

Bolje platiti Bruna 60 miliona nego vog panja koji je dao 2 gola ove sezone ali ocito svake godine se mora slusati i pricati o mogucim pojacanjima iz Valencije.

A za ne faliti nikad Gayu da spomenu koji nas je unistio proslu tekmu.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
FC Barcelona

Uprava je pokupila neku bolest, retardiranost. Ne vide dalje od Valencie.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
FC Barcelona

Citam sad da odjednom vise ne zele Rodriga nego Tadica iz Ajaxa. Ni sami vise ne znaju di gone.

11 godina
protjeran

Pametno.Debili traze suho zlato za treceg nspadaca dabpgda im ostao do kraja karijere

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Suarez dvije godine, ako ne i više, nije dao gol u gostima LP? Pored toga i ovako je bilo tekmi da bi ga rođena mater odmah u Kinu prodala, ali debili sad u zadnji čas traže zamjenu? WTF? Šta je to - skrivena kamera, neka zajebancija?

15 godina
ks95hr kaže...

Evo danas:

van Jong 9 izgubljenih lopti

Valencia čak 12(!) puta više, 108

PROTÉGÉ

Luka Modrić protiv Valladolida:

63 dodavanja, 16 izgubljenih lopti.

"Najbolji veznjak desetljeća, bolji od Xavija i Inieste!!!!!"

Eto mogao bi se i ja praviti glup nakon svake utakmice u vašoj temi kad bi to želio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 23:43 (antimadridista).
7 godina
protjeran
FC Barcelona

Šta veznjak, Zlatna lopta, a Messi tek peti??? Ah, taj Real?

11 godina
protjeran

Moramo shvatiti da smo postali komercijalni klub koji je finamcijski trenutno najuspjesniji na planeti i nece odustati od dovodenja zvijezda u cilju povecanja imidza.

Plan ne postoji nego samo kupovanje zvijezda

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Moramo shvatiti da smo postali komercijalni klub koji je finamcijski trenutno najuspjesniji na planeti i nece odustati od dovodenja zvijezda u cilju povecanja imidza.

Plan ne postoji nego samo kupovanje zvijezda

Financijski najuspješniji? Odakle ti to? Pa Barcelona jedva isplaćuje plaće igračima, zbog svih tih silnih transfera koji su iznosili preko 100 milijuna u zadnjih par godina. Zato se sad prodaju klinci iz La Masije da bi se nešto sitno zaradailo na njima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran

Po forbsu.

Mislim da oni vise znaju od nas.

Najveci proracun u povojesti sporta.

Da nemaju novaca za place ne bi im onda davali tolike place

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Po forbsu.

Mislim da oni vise znaju od nas.

Najveci proracun u povojesti sporta.

Da nemaju novaca za place ne bi im onda davali tolike place

Možda imamo najveće prihode. Ali to ne znači da smo i financijski najuspješniji u praksi. Pogledaj koliko novca Barca troši na plaće igrača u usporedbi sa drugim velikim klubovima. Ok, jasno je da će jedan Messi biti najplaćeniji igrač na svijetu, ali nama svaki prosječan igrač u ekipi, čak i oni koji su propali, zarađuju previše.  

Svaki relevantni izvor što se tiče Barce piše da se prodaju igrači iz La Masije kako bi se dobio neki sitniš.

14 godina
KingNothing kaže...

Citam sad da odjednom vise ne zele Rodriga nego Tadica iz Ajaxa. Ni sami vise ne znaju di gone.

ali zasto kupuju igrace koji su vec odluzili svoje?? tadic je na kraju karijere.. isuse koji su to idioti

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
16 godina

Zato sto traze igraca koji bi igrao samo dok je Suarez ozlijeden. Takoder, tariji igraci su uglavnom puno jeftiniji

14 godina
FC Barcelona

pa jel se moze sad kupiti ista? uostalom nema pravo sudjelovanja u LP koliko znam, ako i dodje

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Negdje sam citao da Barca i Messi imaju cilj osvojiti dvije LP prije njegovog umirovljenja..Mozda lazna informacija ali Liga Prvaka je sigurno nesto o cemu se prica u klubu i logicno je da imaju neki cilj vezan za to natjecanje ali ako je istina to da planiraju bas dva puta u tom periodu dizati LP to je onda SMIJESNO.

To je nemoguce sa trenutnim kadrom koji siguran sam, igra najpickastiji nogomet u gostovanjima, ja u 10 godina pracenja Barcelone i opcenito nogometa nisam vidio da postoji skupina takvih pickica kao sto je Barcelona u zadnjih nekoliko godina.

I jos kad se u obzir uzmu ostali problemi FC Barcelone to onda jos vise dobiva na tezini.

Pa trenutno imaju mozda 3 tehnicara ukljucujuci Messija, novog nedokazanog trenera, smjena generacije, losa transfer politika i jos brdo problema..Ponavljam, smijesno.

Svi ti sadasnji problemi biti ce i buduci problemi i mislim da Barcelona opcenito nece vidjeti trofej Lige Prvaka jos sigurno par godina. Nadam se da grijesim ali sve vodi ka tome.

Ne kazem da Barcelona ne moze uzeti klempu, moze, da. Ali ne 2 i ne u tako kratkom periodu, tu jednu da uzmu treba im se puno toga poklopiti uz odredeni koficijent srece. 

Jedino sto moze promjeniti sve navedeno je da novi trener pokaze tko je gazda i autoritet i da se prestanu bojat svake utakmice i tek onda da pocnu igrati pravi NOGOMET, e tada bi mogli zaboraviti na ostale probleme.

Ali za tako nesto se mora previse toga posloziti a i nisam siguran da je Setien pravi kandidat za ovako tesku misiju ali treba mu svakako dati barem 4 mj. 

PREMALE su sanse za bilo kakav trofej osim La Lige a i to je upitno, naravno 100% mozete ocekivati transfer bombe od xxx milijuna. Vidi se da im je to plan a,b,c,d i ž. 

Zato i ciljaju iskusne igrace, na brzinu ih ubace u vatru i ocekuju brda i doline. E moja Barcelona na sta si ti spala.

Barcelona - Mes que un club
15 godina
el.šef kaže..

PREMALE su sanse za bilo kakav trofej osim La Lige a i to je upitno, naravno 100% mozete ocekivati transfer bombe od xxx milijuna. Vidi se da im je to plan a,b,c,d i ž. 

Zato i ciljaju iskusne igrace, na brzinu ih ubace u vatru i ocekuju brda i doline. E moja Barcelona na sta si ti spala.

Ja nas ni u ligi ne vidim kao favorite. Pogotovo sad bez Suareza. U gostima izgledamo kao trećeligaši svaku utakmicu. Tako se ne može osvojiti jedna jaka liga. Malo bi bilo žalosno da u eri Messija izgubimo ligu protiv ovako prosječnog Reala (u usporedbi sa njihovim ekipama prošlih godina).

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

BOLNA ISTINA

14 godina
FC Barcelona

Ok , ovaj trener je glup? 

hebeni FATI u veznom redu, a Arthur koji je veznjak, na klupi? 

pa ovo je gore nego sto je Valverde radio. Sramota

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2020 18:56 (exer1234).
15 godina
exer1234 kaže...

Ok , ovaj trener je glup? 

hebeni FATI u veznom redu, a Arthur koji je veznjak, na klupi? 

pa ovo je gore nego sto je Valverde radio. Sramota

Ne igra u sredini terena nego na desnoj strani, krilo koje pomaže i u obrani, u formaciji sa trojicom iza. Prestani trolati. Trebalo bi vam biti drago da se pokušava nešto novo jer po starom više nije išlo.

14 godina
FC Barcelona

Nije stvar u pokusavanju, nece se tu nista promjeniti ako bude igrao na krilu ili u napadu,, nije bitna formacija, nego da ljudi igraju kako treba..

do sad u ove 3 utakmice nije nista pokazao, unazadili smo, ali evo sad je vrijeme da se dokaze, ako danas ne bude barem 4-5 komada, nemamo sta pricati

15 godina
exer1234 kaže...

Nije stvar u pokusavanju, nece se tu nista promjeniti ako bude igrao na krilu ili u napadu,, nije bitna formacija, nego da ljudi igraju kako treba..

do sad u ove 3 utakmice nije nista pokazao, unazadili smo, ali evo sad je vrijeme da se dokaze, ako danas ne bude barem 4-5 komada, nemamo sta pricati

Zašto od Valverdea nisi zahtjevao isto? Zašto si bio zadovoljan nikakvom igrom i minimalnim pobjedama a sad mora biti 5 komada?

14 godina
FC Barcelona

Pa pogledaj rezultate za vrijeme njega, evo zadnje rezultate. sve je bilo s puno golova.. 3-4-5 na strani barce ;) 

11 godina
Gdje gledate tekmu? Može link?
14 godina
FC Barcelona

samo spanjolski. ako imas dobar engleski, baciite

http://60fps.live/barcelona-vs-leganes/?utm_source=footybite

15 godina
FC Barcelona

Vodimo 2-0 ali je utakmica dosadna za popizdit. Ono protiv Granade je bilo 100 puta ljepše za gledati.

11 godina
playjob kaže...
Gdje gledate tekmu? Može link?

Arena 1 ako slucajno imaš... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice