Čitam i mogu se složiti sa dosta toga, ali ipak meni se nikako ne sviđa ovaj stil sa 1000 dodavanja (ovo 1000 mi izgleda kao neka zajebancija, kad ono stvarni podatak)? To je dobro zamišljeno, ali kod nas se debelo u tome pretjeralo! Malo umrtviš, izvrtiš protivnika pa ugrizeš iznenada, kao zmija. Kod nas fali taj "ugriz" i igraju kao pokvarena ploča koja preskače, odnosno dodavanja u beskraj? A oni ne da umrtve protivnika, već umrtve i nas navijače pa i sami sebe? Onda postanu i sami svjesni da je to u biti, ne superiornost već nemoć pa počinju kavge sa protivnicima, žuti zbog prigovora i adio Mare. Znam da je to i nedostatak igrača koji znaju, ali opet? To je stvar trenera, da to jednostavno zabrani i naredi ofanzivnu, napadačku igru u kojoj se može promašiti, pogriješiti pa i izgubiti, a ne ovako gdje nitko ne griješi, ali nitko ni kurcem ne mrda da nešto promjeni? Messi će to, Messi će sve, a mi na blagajnu na početku mjeseca po milijune?! Mislim da će Dembele biti prekrasno osvježenje kad se vrati? Nadam se da neće trajati samo 15-20 min pa opet dva mjeseca pauze?
P.S. ne smijem ni zamisliti što bi bilo da sam trener Arturu, a on ima tri slobodna igrača, ali se vrti bezobrazno u krug, guzi sa protivnikom, ali svojima ne dodaje?? Zatim padne, a sudac ga izignorira jer u biti nije ni bio fauliran? To bi napravio jednom i nikad više! Da ne spominjem Grizmana - dodir i povratna, Rakitića - prvom do sebe, Albu, itd........ Sve redom umišljene veličine!

This time next year we'll be millionaires