FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.604
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Busquets apsolutno preporođen sa Setienom. Znam da je mali uzorak ali je toliko očito da mu paše ovakva igra. Brze izmjene, jak presing kad se izgubi lopta

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

ma igra je dobra, ali fali golova!

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
16 godina
Re: FC Barcelona
exer1234 kaže...

jeste.. sta su ikada osvojili? da li su igrali u europi?

to sto igraju prvu ligu, i sto su na sredini tablice (to im je najbolji domet) je za mene noname.. 

btw prosle sezone igrali 2 ligu. wow jakog li kluba

J*be tebe ograničenost. Aj na blok.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
14 godina
x18x05x kaže...
exer1234 kaže...

jeste.. sta su ikada osvojili? da li su igrali u europi?

to sto igraju prvu ligu, i sto su na sredini tablice (to im je najbolji domet) je za mene noname.. 

btw prosle sezone igrali 2 ligu. wow jakog li kluba

J*be tebe ograničenost. Aj na blok.

nije ogranicenost. .takve ekipe se moraju pobjedivati 9 od 10 puta (barem kuci na domcem teretanu), nema druge price. na malim utakmicama se gubi prvenstvo

16 godina
antimadridista kaže...

Busquets apsolutno preporođen sa Setienom. Znam da je mali uzorak ali je toliko očito da mu paše ovakva igra. Brze izmjene, jak presing kad se izgubi lopta

Dosta brže igra i nekako mu se vratila kreativnost.

14 godina
FC Barcelona

Barcinih šest zadnjih domaćih utakmica u ligi:

Barcelona 4 - 0 Sevilla
Barcelona 5 - 1 Real Valladolid
Barcelona 4 - 1 Celta Vigo
Barcelona 4 - 1 Deportivo Alavés
Barcelona 0 - 0 Real Madrid
Barcelona 5 - 2 Mallorca

15 godina
FC Barcelona

Čini li se to meni il se Arthur udebljao?

VISCA BARCA
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Možemo biti zadovoljni igrom, iako ne realizacijom, ali uglavnom već se vidi napredak, agilni su, brzi protok lopte, lopta je kraće od 3 sekunde u nogama i samim time se stvaraju šanse a i manji manevarski prostor protivnika i stoperi konačno mogu odahnuti. Pravi test će biti u gostima gdje su do sada bili očajni pa ćemo vidjeti kako će iskontrolirati igru. Jedino i dalje slabo šutiraju po golu.

16 godina
FC Barcelona

Ja sam zadovoljan. Neki igrači su oživjeli sa ovom igrom. A neki su baš jadni i vrijeme je za klupu. Prije su ekipe došle na Camp Nou da se nadigravaju, često i zabiju prvi. Večeras jedan ozbiljan šut i nigdje ih nije bilo. 

15 godina
FC Barcelona

Neke pozitivne stvari koje se već sad mogu zaključiti o Setienu unatoč malom uzorku:

- Ekipa radi veći presing kad se izgubi lopta. Za ovo sam siguran da nije riječ samo o jednoj utakmici nego će ostati uvijek. Jer se vidi ogromna razlika. I zato smo omogućili protivniku samo 1 šansu u cijeloj utakmici. I to nakon individualne greške Roberta.

- Busquetsu paše ovakva igra. I ovo je velika stvar jer se radi o jednom o najvažnijih igrača u ekipi. U pravilu je uvijek bilo, kad Busi igra dobro, onda igra i Barca. Kod Valverdea to jednostavno nije funkcioniralo.

- Setien ima muda. Kod rezultat 0-0, 20 minuta do kraja, on uvodi Puiga i onda Pereza. To može samo trener koji vjeruje u svoj stil do kraja. Ovo mu je bio trenerski debi, pritisak je ogroman, a on uvodi klince jer vjeruje da mu oni zaista mogu donijeti razliku. I jesu (bez presina Puiga nema onog gola).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2020 22:59 (antimadridista).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Dobro je bilo fali efikasnosti.

Pitanje je tko ce te golove zabijati na messiju se umor osjeti.

Griezmann ne dolazi u prilike kao Suarez.

Mislim da je vrijeme da Dembouz nesto napravi 

Nije mi jasno da Barcelona osim Messija nema trenutno igraca koji moze proci 1v1.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

Valverdeova ekipa je imala presing samo na momente, ne pamtim utakmicu kad smo odigrali ovakav presing cijelu utakmicu. To je razlika. I to smo danas odigrali sa veznom linijom koja je dosta stara jer drugih opcija Setien nije ni imao. Kad tu još dođe De Jong, biti će puno bolje. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2020 23:06 (antimadridista).
7 godina
protjeran
FC Barcelona

Psi laju, karavani prolaze..........................i opet na kraju - hvala Leo! Nije loše za prvu utakmicu. Imam dojam da će ovaj trener bit dobar? Robertu umrla mama jučer i on večeras igra (ili sam krivo čuo)?

15 godina
bananaman1 kaže...

Psi laju, karavani prolaze..........................i opet na kraju - hvala Leo! Nije loše za prvu utakmicu. Imam dojam da će ovaj trener bit dobar? Robertu umrla mama jučer i on večeras igra (ili sam krivo čuo)?

Ma komentator je kreten. Ja sam ima 10-ak dana pročitao da mu je umrla mama. 

I onda još i ovaj debil od komentatora stalno ponavlja da onaj start nije za crveni, tj. drugi žuti. A ne razumije da nije pokazao žuti isključivo zbog tog starta, nego zbog niza prekrsaja istog igrača.

7 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Nije mi jasno da Barcelona osim Messija nema trenutno igraca koji moze proci 1v1.

Ima tu previše alibi igrača, onih koji odmah daju što dalje od sebe pa prema Leu da on nešto napravi (laka lova - trčkaraš, brzo se riješiš lopte, a milijuni sjedaju)? Nema nam nego čekati da trener tome posveti pažnju ili dok se ne vrati "stakleni" na teren?

11 godina
protjeran

Toga se i bojim da cemo imat veliki posjed ali da nece biti ideje.

Ali dobro vidjet cemo protiv Valencije sljedece kolo dosta toga.

Ovaj Fati sto duze igra to je losiji.

Treba ga ubaciti 15 minuta i tjt.

This time next year we'll be millionaires
7 godina
protjeran
antimadridista kaže...
bananaman1 kaže...

Ma komentator je kreten. Ja sam ima 10-ak dana pročitao da mu je umrla mama. 

I onda još i ovaj debil od komentatora stalno ponavlja da onaj start nije za crveni, tj. drugi žuti. A ne razumije da nije pokazao žuti isključivo zbog tog starta, nego zbog niza prekrsaja istog igrača.

E to je onda u redu. Nije mi bilo jasno kako može igrati u toj situaciji? Mom poznaniku pas imao srčani i cijela obitelj par mjeseci u depresiji?? Komentator je kreten, al stvarno.

7 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Toga se i bojim da cemo imat veliki posjed ali da nece biti ideje.

Ali dobro vidjet cemo protiv Valencije sljedece kolo dosta toga.

Ovaj Fati sto duze igra to je losiji.

Treba ga ubaciti 15 minuta i tjt.

Naći će trener neko riješenje? Fati je super, al je jako mlad. Suarez je odigrao 50 utakmica lošijih od malog danas. Neka on njega stavi i iduću od početka. Mali zaslužuje puno kredita i strpljenja.

15 godina
FC Barcelona

Fati ima mušica u igri sto je normalno jer mu je tek 17 godina. Ali je izuzetno zreo igrač za svoje godine. Kad god izgubi loptu, odmah sprinta natrag. Dobro se kreće i utrčava u prostor. Nekad malo sili kad ne treba ali doći će to na svoje. 

U ovoj utakmici je nekako i normalno da nam je štekala realizacija jer Suareza nema, a Griezmann je opet dobio nekakvu novu ulogu. Čak i Fati koji je dosad igrao čisto lijevo je danas mijenjao s jedne na drugu stranu. Trebat će vremena da to dođe na svoje. Ali neke osnove su danas funkcionirale jako dobro.

16 godina

Barcelona je večeras imala ukupno 1005 tačnih dodavanja pri čemu je Sergio Busquets bio igrač s najviše dodavanja, čak 157.

14 godina
antimadridista kaže...

Neke pozitivne stvari koje se već sad mogu zaključiti o Setienu unatoč malom uzorku:

- Ekipa radi veći presing kad se izgubi lopta. Za ovo sam siguran da nije riječ samo o jednoj utakmici nego će ostati uvijek. Jer se vidi ogromna razlika. I zato smo omogućili protivniku samo 1 šansu u cijeloj utakmici. I to nakon individualne greške Roberta.

- Busquetsu paše ovakva igra. I ovo je velika stvar jer se radi o jednom o najvažnijih igrača u ekipi. U pravilu je uvijek bilo, kad Busi igra dobro, onda igra i Barca. Kod Valverdea to jednostavno nije funkcioniralo.

- Setien ima muda. Kod rezultat 0-0, 20 minuta do kraja, on uvodi Puiga i onda Pereza. To može samo trener koji vjeruje u svoj stil do kraja. Ovo mu je bio trenerski debi, pritisak je ogroman, a on uvodi klince jer vjeruje da mu oni zaista mogu donijeti razliku. I jesu (bez presina Puiga nema onog gola).

nisu tu muda u pitanju... Sto ne znaci da ih nema, 

jednostavno RAKITIC I FATI su bili jako losi i izmjene su se morale napraviti... jedino perez i puigi su bili raspolozivi i eto ti

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

nema leba od Dembelea, jednostavno je podlozan ozljedama.. igrat ce par utakmica i opet par mj biti ozljedjen

14 godina
bananaman1 kaže...

krivo si cuo,  umrla je jos krajem godine

samo bi idiot danas igrao, a da mu netko toliko blizak umre jucer

14 godina
x18x05x kaže...

Barcelona je večeras imala ukupno 1005 tačnih dodavanja pri čemu je Sergio Busquets bio igrač s najviše dodavanja, čak 157.

gledam statistiku, 83 vs 17 posto posjeda lopte.. dakle totalna dominacija, alii DZABE sve to ako nema golova. Ovakva igra, posjed i sve, ali uz puno golova, to zelimo

15 godina
exer1234 kaže...
x18x05x kaže...

gledam statistiku, 83 vs 17 posto posjeda lopte.. dakle totalna dominacija, alii DZABE sve to ako nema golova. Ovakva igra, posjed i sve, ali uz puno golova, to zelimo

Znači prije je bilo da su najvažnija 3 boda, a sad to odjednom mijenjaš jer Valverde više nije na klupi? Na polivremenu prve utakmice Setiena si već počeo sa prigovaranjem.

Al zato smo mi po vašem misljenju bili budale jer smo kritizirali Valverdea nakon 2 godine što je bio tu.

16 godina
FC Barcelona

Valverde je imao par trenutaka dok je vodio Barcu, sve ostalo je za povratit. Ovo je zadnji put da ga spominjem. 

Što veći posjed to manja šansa za protivnike da zabiju gol. 

Tak je trenirao Pep, Tito Vilanova, Luis Enrique i kratko Tata Martino. Ako se to vrati i napad konačno počne zabijat. (Ne samo Messi) Eto nam stare Barce.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

imate stvarno prevelika očekivanja.

Ovo bi se komotno mogao nazvati Forum ŽELJA navijača Barcelone.

De malo skromnosti.

Bilo je odlično večeras. Bilo je samo 1 0 al biće takvih utakmica još gomilu, kao što će biti i sa 5-0 i sa 4-2 itd. I naravno poraza.

Sad je vrijeme da vidimo kakvi smo u gostima, jer je to bio problem, i za mene najvažniji izazov i problem koji Setien mora riješiti. Ako to promjeni, osvajamo ligu.

15 godina
FC Barcelona

Danas smo izdominirali sredinu terena bez De Jonga. Jedva čekam vidjeti trojac Busquets - De Jong - Arthur ili Busquets - De Jong -Vidal pod Setienom.

Jednostavno ne vidim mjesta za Rakitića u ovom sistemu. Niti je dovoljno dobar na lopti da radi to što rade Busquets ili De Jong, niti radi bez lopte koliko radi Vidal. Kod Vidala se vidi manjak igračke inteligencije, ali on to nadoknađuje trkom. Ono što je nekad radio Rakitić. A Rakitić ni vamo ni tamo. Samo dodaje prvom do sebe. Busquets jako dobar na lopti i u pas igri. De Jong odličan u oba smjera. Vidal odličan radnik. A što je točno Rakitić danas u Barceloni?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2020 1:00 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Busquets: "Setién-Valverde? Svaki trener donosi svoj stil, ali znamo da Barcelona ima igrače kojima odgovara specifičan stil i način igre".

Mislim da je ovime sve rečeno. Nije popljuvao Valverdea ali je poruka jasna.

14 godina
antimadridista kaže...
exer1234 kaže...
x18x05x kaže...

Znači prije je bilo da su najvažnija 3 boda, a sad to odjednom mijenjaš jer Valverde više nije na klupi? Na polivremenu prve utakmice Setiena si već počeo sa prigovaranjem.

Al zato smo mi po vašem misljenju bili budale jer smo kritizirali Valverdea nakon 2 godine što je bio tu.

Hocu reci da je sama igra BOLJA, ali efikasnost ne.. Ali prva utakmica, igraci nisu navikli na taj sistem igre. vidjet cemo kasnije. Za sad mi se svidja, Ter stegen nije imao nist posla, sto je pozitivno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice