FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.798
|
čitano: 6.664.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Ocekujem 4-0 za nase.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ronaldo je svoje odigrao na najvisem nivou. Nije bitno gdje ce otici jer nece sigurno raditi nigdje razliku kakvu je radio u Madridu.

Sredina sa Rakticem,Robertom i De Jongom. Naprijed se sve zna a bome i obrana bez iznenadenja.

Ajmo po pobijedu Valencija je ubila Real trebamo i mi.

Sve osim lagane pobijede je iznenandenje.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Ronaldo je svoje odigrao na najvisem nivou. Nije bitno gdje ce otici jer nece sigurno raditi nigdje razliku kakvu je radio u Madridu.

Sredina sa Rakticem,Robertom i De Jongom. Naprijed se sve zna a bome i obrana bez iznenadenja.

Ajmo po pobijedu Valencija je ubila Real trebamo i mi.

Sve osim lagane pobijede je iznenandenje.

Vise bih volio da je Umtiti umjesto Lengleta. 

15 godina
FC Barcelona

Bolji Real prvi 20 min.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Proljev od igre.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Katastrofa

10 godina
neaktivan

Uf, kad ode Messi... 

14 godina
FC Barcelona

Čovjek bi pomislio da će VAR donijeti napredak na bolje u suđenju španjolske lige, ali ne daju se...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovo isto sam napisao prije 2 mjeseca. Ovo sto igra Griezmann, mogao je igrati i Munir. Ucinak bi bio isti samo sto bi u blagajni imali 120 mil eura vise. Iako je Coutinho veznjak, na lijevom krilu je svemirski brod za Griezmanna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2019 20:57 (kexzoR).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Stokilas Suarez mora na klupu, a Fati unutra.

15 godina
FC Barcelona

Taktika nula, igra još veća nula. Real nas rastura u svim segmentima. 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Debeli usere barem 20 akcija po utakmici

15 godina
FC Barcelona

Na hramu nogometa ti izvedeš ekipu da se brani protiv Reala. 

14 godina
FC Barcelona

Ocaj, katastrofa, uzas. Treba li nesto vise reci? Vezni red nije postojao, De Jong jedini nesto pokusavao i radio.

VISCA BARCA
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kako je Suarez smijesan igrac kad je daleko od gola. Tek se sad vidi koliko je nemocan. Nema pas, nema dribling, nema nista...Debili iz uprave gledaju kako ce kupiti novog napadaca a da im Griezmann igra krilo.

Pujjj jebem im majku usranu upropastit ce samo tkavog igraca, i Messijeve najbolje sezone jer su retardi i jos drze debila na klupi koji je procitan prvi put kad je pobjedio sa formacijom 442.

16 godina
Kako loš Clasico. Kad se sitin nekada koji su to susreti bili a danas sve meh. Daleko su dani kad su ove dvi momčadi dominirale svjetskim nogometom. Dovoljno je bilo u par navrata čut zvižduke publike. Loše, loše
6 godina
protjeran
FC Barcelona

Zubato guzati majmune, suigrači te ne razumiju, sudac nema pojma, Messi je levat! Jebi ga , samo ti valjaš u ovoj Barci??? Smeće pokvareno i prepotentno! Čovjek 90 min. maše rukama i traži neku, samo njemu poznatu pravdu??? Nosonja rutinski izvede Grizmana (koji nije nešto, ali bar igra sa osmjehom na licu), a trebao je u 46m. izvesti zubato spadalo?! De Jong i Messi su na nivou Barcelone, a većinu ostalih popišat i zapalit. Stručnjaka na klupi da ne spominjem. Prošlogodišnja "Zlatna lopta" na klupi? Ha,ha,ha.......kako se komentator trudio opravdati takav potez pa je izvadio teoriju da je to puno tekmi u 7 dana?? Kao on jedini toliko igra? Real je bio dobar. Poznavajući situaciju večeras ću sanjati da se Messi umirovio i da gledam kako Rakitić vraća Lengletu, a Suarez nekom nešto prigovara??? Naravno nosonja ih bodri sa klupe?

16 godina
Casemiro i Valverde su tocno pokazali sto Barci fali. Fizicki jaci igraci u naponu snage, s opasnim udarcem i dobrom tehnikom.

To danas nogomet trazi, Busquets i Rakitic to jednostavno ne mogu igrat, a Vidal je star.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real se vise nalozio al totalno jalovi u napadu, stotinu bezveznih centarsuteva.

Barca mora popravit reslizaciju. 3 4 promasena zicera. To se ne smije pooviti.

15 godina
FC Barcelona

Utakmica dosta loša. Realno Real je napravio više i po viđenom su više zaslužili pobjedu, tako da je bod i više nego dobar. Ali atmosfera na Clasicu je nešto posebno. Nisam puno slikao, više snimao, ali kad krene himna sa koreografijom i ugasi se muzika i 100.000 ljudi krene pjevati u jedan glas, to je nešto što se ne može opisati nikakvom slikom i videom dok se ne doživi. Imao sam sreće da smo ja i frend dobili predobro mjesto na stadionu.

Uploadat ću i video koreografije i himne kad dođem doma.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2019 14:00 (antimadridista).
11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Utakmica dosta loša. Realno Real je napravio više i po viđenom su više zaslužili pobjedu, tako da je bod i više nego dobar. Ali atmosfera na Clasicu je nešto posebno. Nisam puno slikao, više snimao, ali kad krene himna sa koreografijom i ugasi se muzika i 100.000 ljudi krene pjevati u jedan glas, to je nešto što se ne može opisati nikakvom slikom i videom dok se ne doživi. Imao sam sreće da smo ja i frend dobili predobro mjesto na stadionu.

Bolje da si Hajduka išao gledat

6 godina
protjeran
Vladitor kaže...
antimadridista kaže...

Bolje da si Hajduka išao gledat

Boga mi, tako loše utakmice nema nigdje, a pogotovo ne u Barceloni! Nećemo pretjerivati. Malo mi ovo vuče na zavist?

15 godina
FC Barcelona

Pazi ovih 

Klub koji je postao najveći zahvaljujući vanjskim utjecajima (fašizmu) i otimanju Di Stefana priča i buni se o vanjskim silama. Gdje su bili kad Barca nije dobila penal za istu stvar samo 3 dana prije ove utakmice? Onda je sve pet?

http://24sata.hr/sport/real-madrid-je-zrtva-a-barca-ima-pomoc-sila-van-nogometa-666359

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
FC Barcelona

Pročitajte ovo, koja sramota, šuga od trenera.

6 godina
protjeran
FC Barcelona

Taj čovjek je očigledno kreten bez premca i zaista mi nije jasno tko ga drži takvog mutavog? Ajde ako ti je tetak, stric neki tulipan što cirka i ne zna povezati tri riječi, ali trener Barce, a mutavi panj?

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Drze ga u ekipi Puque,Messi,Suarez i Alba

Glavni igraci se ne zale jer rade sto god hoce.

Pogotovo Suarez i Pique.

Al na lheto smecar ide to je sigurno

15 godina
FC Barcelona

Izašlo u nizozemskim medijima da Valverde nikad nije želio da Barca dovede De Jonga. Nimalo me ovo ne čudi. Štakor nikad nije želio plemenite veznjake u svojoj ekipi. On bi rađe Vidala i I Roberta u sredini, igrače bez mozga. 

A i ovog Rakitića mi je pun k*rac. Nakon ovakve utakmice on izjavi da je neriješeno dobro i da je sretan sa utakmicom. U zadnje dvije utakmice starta i nije napravio ništa. Samo vraća loptu nazad. I onda se čudi kad je na klupi i plače da mu se ne daje šansa. Dosta mi je tog gubitničkog mentaliteta. Moze on i tisuću puta biti Hrvat, al njegovo je vrijeme prošlo i treba to tjerati u tri p*čke materine.

6 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Izašlo u nizozemskim medijima da Valverde nikad nije želio da Barca dovede De Jonga. Nimalo me ovo ne čudi. Štakor nikad nije želio plemenite veznjake u svojoj ekipi. On bi rađe Vidala i I Roberta u sredini, igrače bez mozga. 

A i ovog Rakitića mi je pun k*rac. Nakon ovakve utakmice on izjavi da je neriješeno dobro i da je sretan sa utakmicom. U zadnje dvije utakmice starta i nije napravio ništa. Samo vraća loptu nazad. I onda se čudi kad je na klupi i plače da mu se ne daje šansa. Dosta mi je tog gubitničkog mentaliteta. Moze on i tisuću puta biti Hrvat, al njegovo je vrijeme prošlo i treba to tjerati u tri p*čke materine.

Ha,ha........moram potpisati svaku, ali svaku tvoju riječ!

10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

A i ovog Rakitića mi je pun k*rac. Moze on i tisuću puta biti Hrvat, al njegovo je vrijeme prošlo i treba to tjerati u tri p*čke materine.

Ti si očito Srbin pa imaš takav stav. Razumljivo.

15 godina
matrix777 kaže...
antimadridista kaže...

A i ovog Rakitića mi je pun k*rac. Moze on i tisuću puta biti Hrvat, al njegovo je vrijeme prošlo i treba to tjerati u tri p*čke materine.

Ti si očito Srbin pa imaš takav stav. Razumljivo.

Da, jer kritiziranje bilo čega što je naše automatski znači da si Srbin.

Očito moram govoriti i da je Ivo Sanader junačina i poštenjačina i uredno glasati za HDZ na svakim izborima. U protivnom sam Srbin.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2019 17:57 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice