FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...
Danas/sutra lopetegui dobiva otkaz.

Nebitno uopće. Da barem hoće Valverdea smjenit, muka mi od ovakve igre.

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona
Smjena trenera usred sezone je dvosjekli mač. Apsolutno me čudi da Real želi dovesti Mourinha, jerbo izgubio je svoj identitet "The Special One" davnih dana. Njegova filozofija je skroz kontra onoga što Real želi igrati. Sa druge strane, kaj se tiče Valverdea, ništa do kraja sezone, kada će se sve remizirati. Ako će igrati igru kao protiv Intera, onda sam siguran u pozitivan rezultat. Benzema je najveća opasnost, čovjek koji ima nikakvu formu u samo djelić sekunde pravim potezom zabije gol i donese problema u igru. Obrana da je na nivou i golovi će sami doć. Barca ima ovaj dvoboj u šaci. Više me zanima kako će najbolji igrač svijeta Modrić odigrati
artuditu
11 godina

Dobra fora hahaha...

Nešto manje od četiri sata dijeli nas od spektakla, nadam se pobjedi, pa čak i da nedostaje igre, bitna je pobjeda...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 13:26 (playjob).
8 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...
Smjena trenera usred sezone je dvosjekli mač. Apsolutno me čudi da Real želi dovesti Mourinha, jerbo izgubio je svoj identitet "The Special One" davnih dana. Njegova filozofija je skroz kontra onoga što Real želi igrati. Sa druge strane, kaj se tiče Valverdea, ništa do kraja sezone, kada će se sve remizirati. Ako će igrati igru kao protiv Intera, onda sam siguran u pozitivan rezultat. Benzema je najveća opasnost, čovjek koji ima nikakvu formu u samo djelić sekunde pravim potezom zabije gol i donese problema u igru. Obrana da je na nivou i golovi će sami doć. Barca ima ovaj dvoboj u šaci. Više me zanima kako će najbolji igrač svijeta Modrić odigrati

pa on i nije mogao prije igrati onakvu igru

15 godina
FC Barcelona

Ista postava ko protiv Intera, Rafinha starta.

VISCA BARCA
15 godina

Evo i sastav:

10 godina
neaktivan
FC Barcelona
stream hd/full hd?
artuditu
13 godina
protjeran
NAJBOLJI LIJJEVI BEK NA SVIJETU!
11 godina
FC Barcelona

Steka sve i jedan stream izgleda da je navala prevelika. 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona
Na ovome uvijek ima dobrih https://www.totalsportek.com/fc-barca/ ... samo preko soccer streams na redditu ima 1080p, a baš za ovu tekmu nisam našao nijedan
artuditu
13 godina
protjeran
Lukita ballon d'or 😂😂😂😂😂😂
15 godina

2-0.. Nisam to očekivao. Real je lošiji od Seville.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Solidna igra Barce. Real više nego očajan. 
Rafinha očajan kao i Real. Čovjek nema brzinu, dribling, udarac niti pas. Jedino pozitivno kod Rafinhe je što ulazi u sredinu po loptu i pomaže veznim igračim u transferu lopte. (da je malo bolji igrač imao bi asistenciju Albi da nije onako retardirano uputio pas)
Žao mi što Semedo ne igra, imao je 4-5 utakmica u nizu odličnih, ali danas i Roberto odličan defenzivno. 

10 godina
FC Barcelona

Kao i inace puni staru musteriju.. Nista cudno

Barcelona - Mes que un club
15 godina

Opet obrana pliva i gol Reala. Sad je Real bolji, napadaju ko osice.

11 godina
FC Barcelona

Lijep gol El pistolera... fenomenalno, 3-1

Edit:
Hat-trick, kako mi je drago radi Zubareza...
Courtoisa za sad primio 24 gola protiv Barcelone, u karijeri, mlad je, 26 godina...

Edit 2:
Hahahaha, Dembele asistirao prekrasnim ubačajem s lijeve strane, Vidal glavom za 5-1

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 18:00 (playjob).
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nikad ne dovodite Roberta u pitanje. Buduci kapiten

11 godina
FC Barcelona

Kako se Realovci pozdravljaju nakon utakmice s Barcelonom?

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Tesko je Realu naci motiv za odigrati ovake utakmice, vidi se kada dignu u brzinu vise da su bolja ekipa, ali treba ipak malo vise zapeti da bi se pobjedila solidna ekipa Barcelone. Nista, vidjeti ce mo u ligi prvaka na proljece tko je tko.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
14 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Nikad ne dovodite Roberta u pitanje. Buduci kapiten

Gdje je Rafinha? Zar nije on budući kapiten Barce? 

12 godina
FC Barcelona

cestitke zasluzeno,sad se vidi razlika u napadu Benzema ne moze kopacke Suarezu cistiti

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kakvo samaranje...

El Pistolero uhvatio formu kakvu je trebao imati.

Dominacija na slabasnim Realom bilo je napeto jedno 5 minuta utakmice.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
FC Barcelona

Otkaz Valverdeu!!!

15 godina

Mislim da nakon večeras nemamo pravo kritizirati nikog od igrača. Bitna je pobjeda i to uvjerljivo najbolja utakmica bez Messija.

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Mislim da nakon večeras nemamo pravo kritizirati nikog od igrača. Bitna je pobjeda i to uvjerljivo najbolja utakmica bez Messija.

Do prve losije utakmice. Onda krece paljba. A doci ce prije ili kasnije.

11 godina
FC Barcelona

Prekrasno, u ligi prvaka smo gotovo rješili prolaz, prvi smo na tablici u la ligi, najgore je prošlo, sada idu lakše utakmice i onda se vraća Leo :)

10 godina
FC Barcelona

Rakitić odigrao vrhunski, njegova najbolja utakmica.

13 godina
protjeran
RIP
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vrijeme je da mnogi ovdje  pocnu cijeniti igrace i trenera Barce. Evo veceras vam je prilika. Kritika je uredu, al razumna i sa mjerom.

To je odlika pravih navijaca

15 godina
FC Barcelona

Gdje su realovci iz ove teme koji su pljuvali po Messiju i zvali Modrića najboljim igračem na svijetu? 

Busquets mu održao nogometnu lekciju. Može Real kupiti neznam koliko indvidiualnih nagarda, zlatnih lopti čega sve ne svojim igračima, ali ja imam svoje oči na svu sreću.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice