FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

dada,stvari koje si procitao na internetu koje su potekle od madridskih medija mora da su tocne,pa kad su ljudi na internetu lagali,evo ne znam stvarno ne mogu se sjetiti

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Slika govori vise od tisucu rijeci. Pitanje je kako ce se ovaj debakl osjetiti na Messiju i na njegovim igrama u Barceloni.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
14 godina
Re: FC Barcelona
x18x05x kaže...

Suki - Cavani i 1-0. Ajde poslat i tetkicu doma.

Da je Čakir imao makar malo muda, dosudio bi penal za Nigeriju kod 1 : 1, a pitam se, bi li Arđentina mogla onda do 3 : 2?! 

Dok sudac ne odsvira svoje, budi miran, do kraja možda bude i 1 : 3 za Portugao 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Suki - Cavani i 1-0. Ajde poslat i tetkicu doma.

Da je Čakir imao makar malo muda, dosudio bi penal za Nigeriju kod 1 : 1, a pitam se, bi li Arđentina mogla onda do 3 : 2?! 

Dok sudac ne odsvira svoje, budi miran, do kraja možda bude i 1 : 3 za Portugao 

Samo polako, zabit će Urugvaj još jedan. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
15 godina
Evil Access kaže...

Slika govori vise od tisucu rijeci. Pitanje je kako ce se ovaj debakl osjetiti na Messiju i na njegovim igrama u Barceloni.

Ti si zaljubljen u Lea, jer toliko tepanja samo ljubav može značit.

On bude u Barci igrao kao i svih ovi godina, nastavit će trpati real madrid.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

BRUTALA!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2018 20:53 (Evil Access).
15 godina
Evil Access kaže...

BRUTALA!!!

Evo jedna prigodna. 

15 godina
Evo ode i Ronaldo. Napokon je na razini Messija
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ronaldo je par sati ostao duze na turniru. GOAT!!!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ok Messi je ispao šupac što nije čestitao Rakitiću, i pozdravio se s ostalim igračima ali barem je bio iskren i ponašao se kako se osjeća u tom trenutku ali kad sam vidio danas Ronalda kako gleda u kameru i kad skuži da je u kadru pa kao bodri svoje suigrače,pravi neke grimase, fuj, toliki glumac, egomanijak da je to strašno. Na kraju đabe mu ta 4 gola koja je zabio ide doma isti dan kad i Messi. Njihovo vrijeme na najvišoj razini barem što se reprezentacija tiče je završeno, na scenu stupaju mlade zvijezde ala Mbappe. 

Kad sam kod Mbappea ako ga ikad PSG proda klub koji će platit 250+milijuna za njega neće požaliti, takav talent, dribling,brzina, pas, čudo, a ni 20 mu godina,danas je ispišao Argentinu. Nadam se da će naši u nekoj budućnosti pokušati dovesti malog, desno on, lijevo Dembele, bila bi to noćna mora za protivnike.

15 godina
Evil Access kaže...

Ronaldo je par sati ostao duze na turniru. GOAT!!!

Samo se tješi. Kad tetkica ode iz reala, crno vam se piše. Još 10 godina nećete osvojit prvenstvo ni kup a za ligu prvaka da ne pričam.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Portugal je 3 puta bolja reporezentacija od Argnetine ne zbog kvalitete igrača nego zbog izbornika.Onaj celavi ne moze voditi ekipu koja ej sastavljena od fakea,luckog,ks95hra i evila.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Portugal je 3 puta bolja reporezentacija od Argnetine ne zbog kvalitete igrača nego zbog izbornika.Onaj celavi ne moze voditi ekipu koja ej sastavljena od fakea,luckog,ks95hra i evila.

mogao bi ih voditi na special olympics.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina

Nebi se ni tamo vjerojatno proslavili

12 godina
FC Barcelona

da da, zato je sa čileom osvojio copa americu

jednostavno on je trener bielsinog kova i on uvijek ima nešto ekstravagantno za izvuc bilo pozitivno ili negativno

16 godina
FC Barcelona

Lijepo je vidjeti kako ste popljuvali lika kojeg ste prije cca godinu i koji mjesec dana htjeli za trenera 

Ako mislite da pričam pizdarije stavivete u serach teme Sampaoli 

15 godina
plavi08 kaže...

Lijepo je vidjeti kako ste popljuvali lika kojeg ste prije cca godinu i koji mjesec dana htjeli za trenera 

Ja sam ga htio za trenera, šta je napravio od Seville je čudo. Sa Arg ga nije bilo nigdje.

13 godina
protjeran
Laxalt je 5 puta bolji igrac od dignea. Mislim da Sampaoli nije kriv za debakl argentine, on je vrhunski trener, dokazao se u sevilli I chileu. Imam osjecaj da mu argentinski mamici sastavljaju ekipu jer ne vidim drugi razlog zasto Dybala nije igrao.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2018 23:07 (kexzoR).
12 godina
x18x05x kaže...
plavi08 kaže...

Ja sam ga htio za trenera, šta je napravio od Seville je čudo. Sa Arg ga nije bilo nigdje.

nije, zato sto za njegov stil igre treba puno više vremena za prilagodbu ekipe a to je posebice tesko kad ti u reprezentaciji imas tjedan dana sa igračima svakih par mjeseci

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Problem argentine je jako složen. Kriminal u savezu, razne turbulencije koje su nakon prvenstva u brazilu isplivale (mislim da je predsjednik AFA-e pretprosle godine nakon 30 godina vladanja savezom smijenjen i onda su nastupili sukobi raznih grupacija za pozicije) i sve se to osjetilo na stalnim promjenama trenera bez ikakvog plana o organizaciji i radu. Samo za jedne kvalifikacije promjenit tri trenera je sramotno, a za ekipu porazno. Kad sve to uzmeš u obzir, tim je bio i dobar. Sama cinjenica da su se nasli na prvenstvu je uspjeh. 

Sa takticke strane, Sampaoli, iako je vrhunski trener, nije mogao puno uraditi za tako malo vremena, a sto se same pozicije selektora tice, argentina je najgore mjesto na svijetu. Nigdje ne postoji veci pritisak nego tamo. Bas zato i stvaraju "bozanstva" od onih koji uspiju, poput maradone. NIje maradona za njih "bog"  zato sto je osvojio svjetsko, vec sto se uspio izdici iznad drustvene atmosfere koju proizvodi nogomet u toj zemlji. To je toliko daleko otislo da postoji novinar koji je citav svoj rad posvetio pljuvanju po Messiju. Cuven je protest igraca protiv medija nakon niza tekstova protiv Lavecija. 

Sampaolijev problem je po meni sto je uigravao otvorenu napadacku igru, sa visokim presingom, što i jest njegov trenerski trademark. Međutim vec nekoliko godina u svijetu dominira duboka, cvrsta odbrana sa brzim tranzicijama i kontranapadima, i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu. Taj fudbal je njemcima dosao glave, portugal je tako dosao do trofeja na Euru i sada je urugvaj bio uspjesniji defanzivno, i mnogim drugim. Taj fudbal je igrao Sabela sa Argentinom 2014 i dosao do finala. Tako je na kraju krajeva i Francuska izbacila Argentinu jucer.

Svakako dobra vijest je da je nogometna starleta CRonaldo ispala, da nas više mediji ne bombardiraju sa vijestima i ne manipuliraju fudbalom jer ga zbog laznih medijskih slika, projektovanih mišljenja i medijskih kreatura poput potrugalske  starlete nismo ni zavoljeli.  Nek ode u penziju i reklamira parfeme ko Bekam. To su mu svakako namijenili odavno.

9 godina
FC Barcelona

Ajde nek su ispali i Messi i Ronaldo pa da se bar ova dva tjedna forum očisti od ovih dickridera i jednog i drugog

17 godina
FC Barcelona

Argentina me jucer cak iznenadila.

Mozda je Sampaoli i birao momcad ali nije imao nikakav autoritet.

Kad mi netko opravdano objasni izostanak Pastorea, Icardija i Romera onda cemo reci da je trener taj koji je zasluzan za poraz ekipe.

Nisu imali napadaca poput Icardija i nitko mi ne moze reci da im takav napadac ne treba, skok igra naprijed totalna banana...

15 godina
Svaka čast Icardiju, ali nije baš šok da uz Messija, Higuaina, Aguera i Dybalu za njega nema mjesta.

Pastore je prosječan igrač. Bljesne tu i tamo i ništa više.

Romero je prvi vratar repke koji je ozlijeđen pa uopće ne kužim zašto je na listi.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Svaka čast Icardiju, ali nije baš šok da uz Messija, Higuaina, Aguera i Dybalu za njega nema mjesta.

Pastore je prosječan igrač. Bljesne tu i tamo i ništa više.

Romero je prvi vratar repke koji je ozlijeđen pa uopće ne kužim zašto je na listi.

Romero nije ozljeđen.

Pastore je bolji od 50% ovih koji su pozvani.

Icardi je drugi tip igraca i s njime bi dobili dosta u skok igri i mogao bi spustat lopte prema Messiju bez problema, ovi gore navedeni to nisu...

13 godina
protjeran
Zao mi je sto nismo doveli kyliana mbappea, mislim da je trenutno I 200mil eura malo za njega. Decko je cudoviste, ponasa se na terenu kao da ima 500 utakmica u nogama.
14 godina

Hmmmmm ne samo Rakiticu,nego nikome nije cestitao,stovise sjeti se scene na Striniću,sve ti je jasno kakvo je ustvari Messi govno od covjeka...

No zanemarimo ludskost(u kojemu je Ronaldo 20 puta veci od Messija),po igrama Ronalno je puuuuno bolji od maloga napuhanka!

Dragi moji Barca fanovi,nadam se da vam je sada jasno tko je najbolji igrac na svijetu.

Ne vjeruj ženi koja laže!
15 godina
Milka30 kaže...

Hmmmmm ne samo Rakiticu,nego nikome nije cestitao,stovise sjeti se scene na Striniću,sve ti je jasno kakvo je ustvari Messi govno od covjeka...

No zanemarimo ludskost(u kojemu je Ronaldo 20 puta veci od Messija),po igrama Ronalno je puuuuno bolji od maloga napuhanka!

Dragi moji Barca fanovi,nadam se da vam je sada jasno tko je najbolji igrac na svijetu.

Nek si TI nama rekao svoje. Jel ti sad lakše?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2018 9:43 (x18x05x).
16 godina
Milka30 kaže...

to svi misle u tvom razredu ili samo ti?

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina

Haahahah

Ne baš svi,ima i onih par "posebnih" koji misle da je Messi bolji!

Salu na stranu,iako sam prije SP smatrao da je Ronaldo bolji,sada sam 100% uvjeren u to!

Messi mi se bas sada zgadio!

Ne vjeruj ženi koja laže!
15 godina
Milka30 kaže...

Haahahah

Ne baš svi,ima i onih par "posebnih" koji misle da je Messi bolji!

Salu na stranu,iako sam prije SP smatrao da je Ronaldo bolji,sada sam 100% uvjeren u to!

Messi mi se bas sada zgadio!

Slušaj te posebne kako ih nazivaš.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice