FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.805.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Logigamer kaže...
mrzech kaže...
ATJLučko kaže...

Nije tebi lako, no razumijem te, sada si vesel kao vrabac kada dobije malo kruha, no nakon Francuza ću te pitati za hobita i golove 

Bitno da je Hrvatska spremila hobita u džep i da nije pokat mogao apasolutno ništa, NADA !!!! 

Zasto nisi napisao "Hobit-a"? :DDDD

Sunce moje nepismeno... 

Kakve veze ima i ako ispadnu od Francuske? Jos uvijek cekam odgovor na pitanje po cemu je Ronaldo bolji od Messija? Lakse svrsis gledajuci Ronalda? 

Oprosti, zaboravio sam da je na zadnjoj stranici Jutarnjeg pisalo kako je Ronaldo Isus i Mahatma Gandhi u jednom. Ako je tako, zasto je osuđen na 2 godine zatvora? Zasto mora kupovati djecu? Zasto udara sakama perzijske pastire kad mu ne ide? Zasto, zasto, zasto...

cekam da neko kaze ''ima bolji sut i slobodnjake'' iako je messi zabio vise golova van 16 i vise slobodnjaka zadnjih par godina,jedini legit argument koji imaju je skok i naravno klasicno ''ali ali ronaldo se ne tetovira da daruje krv'' 

i pomaže Palestincima, statistički više od UN-a. 

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Hobit ili ne, Messi je velicina...Hrvatska je bila jako dobro postavljena i kao sto tvrdim vec odavno, ispravno postavljena taktika je bitnija od world classs igraca. I neki 10m vrijedan je sasvim dovoljan.

Za zajebanciju, tu je forum. Za ozbiljnu spiku, tu je inbox.
9 godina
protjeran
FC Barcelona

https://www.givemesport.com/1338085-what-barcelona-fans-tweeted-ivan-rakitic-about-leo-messi-before-croatia-v-argentina

Clanak govori dosta toga o kakvim se navijacima radi. A to sto klub nije cestitao Raketi na pobjedi govori o kakvom se klubu radi. Sretno im s Francuzima, trebati ce im sva sreca svijeta, pa onda na Urugvay/Portugal, pa Brazil i ako sve to prodju, onda opet Hrvati i opet samaranje. 

VIOLENCE SPEED MOMENTUM
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

https://www.givemesport.com/1338085-what-barcelona-fans-tweeted-ivan-rakitic-about-leo-messi-before-croatia-v-argentina

Clanak govori dosta toga o kakvim se navijacima radi. A to sto klub nije cestitao Raketi na pobjedi govori o kakvom se klubu radi. Sretno im s Francuzima, trebati ce im sva sreca svijeta, pa onda na Urugvay/Portugal, pa Brazil i ako sve to prodju, onda opet Hrvati i opet samaranje. 

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1009892454873608193

bice da je ovo moj twitter account i da san ja cestita raketi na pobjedi

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
15 godina
Moraš biti posebno talentiran da bi ti jedna od briga u životu bila je li Barca čestitala Rakitiću ili ne.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
protjeran
Logigamer kaže...
Evil Access kaže...

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1009892454873608193

bice da je ovo moj twitter account i da san ja cestita raketi na pobjedi

Nekom se cestita na sluzbenoj stranici kluba, nekom na twitteru... Ako ti mislis da je to ok onda super.

VIOLENCE SPEED MOMENTUM
17 godina

Kakve veze ima gdje se kome čestita? Ajde ne budi 3.14čkica, samo seruckaš po Barci i ništa pametno ne pišeš. Ti i onaj specijalac ste isti.

Yebote srali ste po Messiju kad je dobio kaznu zbog utaje poreza 2 mjeseca i tu likovali, a vidi Ronalda sada. Isti je. 

Klupska sezona je gotova, Real je sve osvojio, Ronaldo je najbolji u cijelom svemiru i bok.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Kakve veze ima gdje se kome čestita? Ajde ne budi 3.14čkica, samo seruckaš po Barci i ništa pametno ne pišeš. Ti i onaj specijalac ste isti.

Yebote srali ste po Messiju kad je dobio kaznu zbog utaje poreza 2 mjeseca i tu likovali, a vidi Ronalda sada. Isti je. 

Klupska sezona je gotova, Real je sve osvojio, Ronaldo je najbolji u cijelom svemiru i bok.

Kolega, bez nekog konkretnog argumenta, don't srać tu mać, molim lijepo 

A kada i nešto pišem kontra, potrudim se uvijek biti koliko toliko konkretan, dok ekipa sa ove obale baš i nije tamo preko nitimalo smislena, kamoli konkretna! 

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...

A kada i nešto pišem kontra, potrudim se uvijek biti koliko toliko konkretan, dok ekipa sa ove obale baš i nije tamo preko nitimalo smislena, kamoli konkretna! 

samo nemoj ti o argumentima i korektnosti... a jos manje o logici i pismenosti

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
mrzech kaže...
ATJLučko kaže...

samo nemoj ti o argumentima i korektnosti... a jos manje o logici i pismenosti

Kao prvo; a tko tebe što pita ili uopće spominje?! 

Kao drugo; ide mi na q.... kada stvarate famu kako je “on” vanzemaljac, a nije u stanju reprezentaciju odvesti do finala Svjetskog Prvenstva?! 

ATJ Lučko
15 godina

Samo seruckaš bezveze. Da je duplo bolji nego sad nebi odveo Argentinu do naslova jer ta ekipa neće nikad ništa osvojit. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
16 godina
ATJLučko kaže...

Kao prvo; a tko tebe što pita ili uopće spominje?! 

Kao drugo; ide mi na q.... kada stvarate famu kako je “on” vanzemaljac, a nije u stanju reprezentaciju odvesti do finala Svjetskog Prvenstva?! 

ni tebe nitko ovdje nista ne pita ni spominje pa se glasas bez veze... 

evo opet famozne logike: znaci tamo neki mats hummels je vanzemaljac jer je osvojio SP prije 4 godine? 

jel' shvacas da ovo nije tenis? ovo nije individualni sport! on ne igra sam! nogomet je momcadski sport! ajde to si ponovi par puta da usvojis... mozda kao i pravopis neki dan.

znaci treba umanjivati vrijednost jednog balea, ibrahimovica, weaha, drogbe i sl. jer nisu osvojili SP? 

znaci i pele je zapravo zakvrac jer nikad nije igrao u europi? nije osvojio LP? luzer... 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako Messi ne osvoji SP nije najveci svih vremena, panika hvata vijerne obozavatelje hobita pa buncaju.

VIOLENCE SPEED MOMENTUM
8 godina
protjeran
Evil Access kaže...

Ako Messi ne osvoji SP nije najveci svih vremena, panika hvata vijerne obozavatelje hobita pa buncaju.

Ponekad napises nesto kak spada, a ponekad blebnes ovako nesto? Cemu to?

Messi je mozda i najbolji igrac danasnjice i mozemo biti sretni sto ga gledamo u akciji.

Ali kao sto je vec receno, nogomet je timska igra. Mi smo timski nadsisali Argentinu, ali to ne znaci da je Messi los igrac. 

Sto? Sve sto je do sada pokazao nije dovoljno?

Messi je igracina, bez obzira na sve ostalo sto ocito mora ici s tim.

Za zajebanciju, tu je forum. Za ozbiljnu spiku, tu je inbox.
8 godina
neaktivan
Gorstak79 kaže...
Evil Access kaže...

Ponekad napises nesto kak spada, a ponekad blebnes ovako nesto? Cemu to?

Messi je mozda i najbolji igrac danasnjice i mozemo biti sretni sto ga gledamo u akciji.

Ali kao sto je vec receno, nogomet je timska igra. Mi smo timski nadsisali Argentinu, ali to ne znaci da je Messi los igrac. 

Sto? Sve sto je do sada pokazao nije dovoljno?

Messi je igracina, bez obzira na sve ostalo sto ocito mora ici s tim.

di'š budali objasnit

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Nekom se cestita na sluzbenoj stranici kluba, nekom na twitteru... Ako ti mislis da je to ok onda super.

https://www.fcbarcelona.com/football/first-team/news/2017-2018/rakitic-croatia-round-of-16-world-cup

Ovo je moja stranica?

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kkao su naši pacijenti sto se tice rpodaje igrača...Prodaju Marlona za 12 miliona eura a Touluse proda nekog svog za 30 miliona West Hamu.

Ovo stvarno više graniči sa totalnom retardacijom...Ne možemo kupiti nikoga ispod 50 miliona a nikog proati iznad 15.I to englezima koji uvijek pretplate.

This time next year we'll be millionaires
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Halo, halo... ...Leo, Halo, Leo dje si?

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
15 godina
Evil Access kaže...

Halo, halo... ...Leo, Halo, Leo dje si?

Šta je tebi? 

10 godina
FC Barcelona

Provlacenje Argentine danas 100%. Messi bi mogao danas bit jako opasan

Barcelona - Mes que un club
15 godina

Svakako mi je draža Arg od Fra, neka Messi odigra dobro i da ona retardacija od trenera napokon pogodi sa taktikom i eto ih među 8.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Leo dje si?

Kako dje sam? Lessi se vraca kuci!!!

15 godina

Odlična utakmica, samo da je ubacio od prve minute Dybalu, Higuaina te Aguera ko zna možda bi i prošli dalje.?!

11 godina
FC Barcelona

Ako je istina da si je Messi sam određivao ekipu(a i zašto ne bi bila istina) onda je on glavni krivac što je argentina ovako očajno podbacila, gledajući generalno ovo svjetsko prvenstvo, a ne tri utakmice u grupi, a današnja tri gola francuskoj...
Dybala je upisao 23 minute protiv nas, najbolji ili čak drugi najbolji igrač juventusa samo 23 minute odigrao na svjetskom prvenstvu, ma iskreno nek se napuši messi, ne žalim ga niti trunke, prvo jer je sebičan(čemu služi prokleti trener tj. izbornik), drugo ona situacija kad je rakitić ležao na travnjaku, a messi ne bi zaustavio igru dok Dalinho nije ugazio u travnjak, treće nije nikome, a pogotovo ne svom klupskom kolegi Rakitiću čestito na prolazu i hvale vrijednoj pobjedi... Uvijek sam ga volio, al na ovom svjetskom mi se zgadio, nek ide kući

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Kazu da je ovaj Mbape Ronaldo za Messija.

10 godina
neaktivan
playjob kaže...

RESPECT

Da su svi navijaci Barcelone tako objektivni, atmosfera u ovoj temi bila bi puno zdravija.

12 godina
playjob kaže...

Ako je istina da si je Messi sam određivao ekipu(a i zašto ne bi bila istina) onda je on glavni krivac što je argentina ovako očajno podbacila, gledajući generalno ovo svjetsko prvenstvo, a ne tri utakmice u grupi, a današnja tri gola francuskoj...
Dybala je upisao 23 minute protiv nas, najbolji ili čak drugi najbolji igrač juventusa samo 23 minute odigrao na svjetskom prvenstvu, ma iskreno nek se napuši messi, ne žalim ga niti trunke, prvo jer je sebičan(čemu služi prokleti trener tj. izbornik), drugo ona situacija kad je rakitić ležao na travnjaku, a messi ne bi zaustavio igru dok Dalinho nije ugazio u travnjak, treće nije nikome, a pogotovo ne svom klupskom kolegi Rakitiću čestito na prolazu i hvale vrijednoj pobjedi... Uvijek sam ga volio, al na ovom svjetskom mi se zgadio, nek ide kući

A i ZaŠTo Ne BI bILa iSTina?

da da messi bi svog najboljeg prijatelja aguera sigurno drzao na klupi i umjesto njega igrao di mariu i pavona, gimme a break

11 godina
Možda i bolje da ga je držo, ništa specijalno nije napravio, gimme a break od tvojih floskula ili ti ispraznica
15 godina

Suki - Cavani i 1-0. Ajde poslat i tetkicu doma.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice