FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.805.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Realovci pali u depresiju

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva maestralna partija ronalda,trci trudi se,borben ko lav,namjesta prilike suigracima,veliki voda,sam demolirao mocni iran koji je miljama daleko ispred ekipa islanda nigerije i hrvatske skupa,ne sjecam se tko je zadnji otiso ne porazen od irana,maestralan penal,fair play ponasanje na vrhuncu takoder

BOG NA NEBU KRISTIANO NA ZEMLJI!

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2018 21:59 (Logigamer).
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Logigamer kaže...

Kakva maestralna partija ronalda,trci trudi se,borben ko lav,namjesta prilike suigracima,veliki voda,sam demolirao mocni iran koji je miljama daleko ispred ekipa islanda nigerije i hrvatske skupa,ne sjecam se tko je zadnji otiso ne porazen od irana,maestralan penal,fair play ponasanje na vrhuncu takoder

BOG NA NEBU KRISTIANO NA ZEMLJI!

Najbolji igrač na svijetu dokazao to mnogo puta kao i danas.Svaka mu čast ali ipak moram priznati da je malo bolji igrač od Petra Krpana.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
FC Barcelona

ATJ-u morali poduplati terapiju da se oporavi od vecerasnjeg nastupa zgeliranog... na utakmici nije napravio apsolutno nista, osim sto je promasio penal i trebao dobiti crveni zbog udaranja iranskog igraca.

toliko o famoznom filantropu i skromnom nogometasu, velikom vodji ekipe roma na SP-u. tesko je bilo romima protiv nogometne velesile perzijanaca veceras... to je cinjenica.

i kad smo kod kozojeba, vidim da je ATJ-u to nova omiljena rijec, valjda tek sad u 21. stoljecu dosla u njegovo selo ili instituciju u kojoj obitava, pa me zanima zasto kozojeb? zato jer sevi zensku zgodniju od bilo koje koju si vidio u zivotu? ili zato jer je ronaldo pustio kozju bradicu? onda se slazem, messi je u tom slucaju definitivno kozojeb. mozda mi odgovori netko na to, kad vec nitko nije dao nijedan argument zasto je ronaldo bolji od messija... jos uvijek cekam.

btw, ATJ, ne pise se Kane-u, nego Kaneu... eto, znam da nisi bio na tom satu u skoli kad su ucili padeze. 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

...LOL znao sam da ce do ovga doci, s jednom ipak cinjenicom da dva najveca debila od trenera vode dva najbolja igraca.... izvadit Quaresmu najboljeg na terenu wtf????....

metalni punker
13 godina
protjeran
Zasto se madridski talog nakuplja ovdje?
14 godina
mrzech kaže...

ATJ-u morali poduplati terapiju da se oporavi od vecerasnjeg nastupa zgeliranog... na utakmici nije napravio apsolutno nista, osim sto je promasio penal i trebao dobiti crveni zbog udaranja iranskog igraca.

toliko o famoznom filantropu i skromnom nogometasu, velikom vodji ekipe roma na SP-u. tesko je bilo romima protiv nogometne velesile perzijanaca veceras... to je cinjenica.

i kad smo kod kozojeba, vidim da je ATJ-u to nova omiljena rijec, valjda tek sad u 21. stoljecu dosla u njegovo selo ili instituciju u kojoj obitava, pa me zanima zasto kozojeb? zato jer sevi zensku zgodniju od bilo koje koju si vidio u zivotu? ili zato jer je ronaldo pustio kozju bradicu? onda se slazem, messi je u tom slucaju definitivno kozojeb. mozda mi odgovori netko na to, kad vec nitko nije dao nijedan argument zasto je ronaldo bolji od messija... jos uvijek cekam.

btw, ATJ, ne pise se Kane-u, nego Kaneu... eto, znam da nisi bio na tom satu u skoli kad su ucili padeze. 

Obzirom je Kane Englez, a nastavci se za njihova imena pišu kao recimo Tottenham-a a ne Tottenhama, jel'te kao ti po Vuku Karadžiću, zbog toga se piše Kane-u, nije Hrvat, understand dude?! 

U tvojem slučaju, makar si pod nickom mrzech, u Hrvatskom jeziku bi mogao staviti nastavak mrzechov, no da si Englez išlo bi "mrzech-ov"! 

To nisu u pitanju padeži kada su prezimena u pitanju, sjedni 1, J E D A N za kraj školske godine 

ATJ Lučko
14 godina
kexzoR kaže...
Zasto se madridski talog nakuplja ovdje?

Hobit Kozojebački je u stvari talog taloga kolega, hehehehehehehehe !!!! 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldo da je dobio crveni bio bi kaznjen na nekoliko utakmica neigranja, najvjerovatnije 3. Al FIFA ima svoju racunicu. Novac, marketing...i fudbalska starleta mora igrati. Al dobro, takva mu je cijela karijera. Malo fudbala puno marketinga. Sramota. Nikad nijedan igrač u historiji fudbala nije nastupao u više sudijski krajnje kontroverznih i kriminalnih utakmica od Kristine. I to su utakmice od izuzetne važnosti koje odlučuju prolazak ili pobjednika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2018 2:02 (Barcelonista).
16 godina
ATJLučko kaže...

Obzirom je Kane Englez, a nastavci se za njihova imena pišu kao recimo Tottenham-a a ne Tottenhama, jel'te kao ti po Vuku Karadžiću, zbog toga se piše Kane-u, nije Hrvat, understand dude?! 

U tvojem slučaju, makar si pod nickom mrzech, u Hrvatskom jeziku bi mogao staviti nastavak mrzechov, no da si Englez išlo bi "mrzech-ov"! 

To nisu u pitanju padeži kada su prezimena u pitanju, sjedni 1, J E D A N za kraj školske godine 

Boze, daj se prestani sramotiti... to je gradivo osnovne skole. Kakav Tottenham-a? nastavci za strana imena se pisu s crticom? gdje si to naucio, na golom otoku? 

znaci ako se ti zoves Mile Kurz, onda seoske novine pisu "Danas smo odabrali novog seoskog kretena, Mileta Kurz-a?"

ne, ljubavi, to jesu padezi i dekliniraju se i u domacim i u stranim imenima jednako, znaci Harryja Kanea ili Ivana Rakitića, isto je. Kao i genitiv od Zagreb, Zagreba ili od Tottenham, Tottenhama.

zalosno je da odraslom covjeku moras objasnjavati nesto sto je morao savladati u 5. razredu. ali vjerojatno nisi zavrsio 5. razred pa shvacam. i ono najgore je kad se ides bahatiti, a glup si i neobrazovan.

i jos mu Evil Access lajka glupost... :D hahaha... zalosno je sto obojica imate pravo glasovati, zato nam i je drzava u "kurz-u".

isuse, svasta majka pusti na internet.

btw, jos uvijek cekam zasto je ronaldo bolji od messija...  nije cak ni penal mogao zabiti nekom perzijskom pastiru. kad god dobije loptu, bez obzira na to gdje se nalazi, puca po golu. uz takav broj sutova bi i stevie wonder bio  na vrhu ljestvice strijelaca.

svi se slazu da je jucer morao pokupiti crveni, ali onda bi dobio par utakmica kazne pa ne bi igrao vise na SP-u, a to je nedopustivo jer bi se jako plakao i vristao... i po cemu je bolji covjek? jer messi sigurno nikad nije dao ni euro u dobrotvorne svrhe, jel? ovaj mora placati manekenke da mu glume cure da se slucajno ne sazna da je gay... pa tako isto mora placati zenama da mu radjaju djecu.

https://www.index.hr/magazin/clanak/bizarna-obiteljska-situacija-cristiana-ronalda/2006782.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2018 8:05 (mrzech).
17 godina
Evil Access kaže...

Problem Messija je karakter, kada dobija onda je sav fin i cool, kada gubi onda je govno. Raketa gine u barci i igra defanzivu, lomi se, ne moze da opuca niti jedan slobodnjak, a dobar mu je bar kao od Messija, podredio je sebe 100% uspijehu kluba i bas tom Messiju, a ovaj dok Raketu sutaju dok lezi na travnjaku ne reagira, onda se na kraju niti ne pozdravi, i onda netko kaze da je Ronaldo ego manijak, sta je onda Messi? Eto njemu je tesko sto mu gubi njegova Argentina... Niti prije nisam vidio nekog sportasa u njemu, ali poslije tekme s nama, sam ga kao covjeka prekrizio skroz. Nula. Covjek bez obraza.

Sva sreća pa je Penaldo momčina. Baja i pravi faca. Uopće se ne ljuti kao malo dijete kada ne dobije loptu ili kada mu ekipa gubi, ne udara laktom igrača, ne tetovira se jer daje krv (lol), ma prava ljudina. Ljubi ga mama! 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
neaktivan
mrzech kaže...
ATJLučko kaže...

uz takav broj sutova bi i stevie wonder bio  na vrhu ljestvice strijelaca.

tragicno je sta je kane najbolji strijelac sa utakmicom manje

12 godina
Logigamer kaže...
mrzech kaže...
ATJLučko kaže...

uz takav broj sutova bi i stevie wonder bio  na vrhu ljestvice strijelaca.

zabije hattrick sa 2 penala protiv paname i jedan odbijanac

14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

za razliku od ronalda koji uzme loptu u svom petercu i sam predribla 10 igraca,zaobide golmana digne loptu u zrak i zabije skaricama 4 gola

10 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Logigamer kaže...

Primjer tipicnog kitalonca, cim je Lessi propao prebacio se na Ronalda i postao njegov najveci branitelj

16 godina

uzalud ti to... logika i argumenti nisu jaca strana specijalcima iz suprotnog tabora. 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

banega napokon od prve minute, ocekujem pobjedu argentine 2-0.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta danas ne valja,nije zabio 85 golova sam?

13 godina
protjeran
Evo Diego ima poruku za madridski talog.
16 godina
FC Barcelona

di su ATJ_Lucko i ostali masturbatorcici? 

Luckom su vjerojatno iskopcali internet u instituciji jer je bio zlocest, a gdje su ostala djeca? 

vjerojatno jos premotavaju gol Messija (nije Messi-ja Lucko, sreco mamina) i misle si: "Ne sjecam se kad je zalizani rom dao takav gol".

14 godina
mrzech kaže...

Luckom su vjerojatno iskopcali internet u instituciji jer je bio zlocest, a gdje su ostala djeca? 

vjerojatno jos premotavaju gol Messija (nije Messi-ja Lucko, sreco mamina) i misle si: "Ne sjecam se kad je zalizani rom dao takav gol".

Nije tebi lako, no razumijem te, sada si vesel kao vrabac kada dobije malo kruha, no nakon Francuza ću te pitati za hobita i golove 

Bitno da je Hrvatska spremila hobita u džep i da nije pokat mogao apasolutno ništa, NADA !!!! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
mrzech kaže...

Nije tebi lako, no razumijem te, sada si vesel kao vrabac kada dobije malo kruha, no nakon Francuza ću te pitati za hobita i golove 

Bitno da je Hrvatska spremila hobita u džep i da nije pokat mogao apasolutno ništa, NADA !!!! 

za razliku od mocnog zalizanca koji je protiv irana pokazao da je najbolji u povijesti,iran je ipak nogometna velesila i bili su glavni favoriti za naslov

10 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

za razliku od mocnog zalizanca koji je protiv irana pokazao da je najbolji u povijesti,iran je ipak nogometna velesila i bili su glavni favoriti za naslov

Opet si ispao neznalica:

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vecerasnji penal za Nigeriju je jedn od glupljih koje sam vidio ikad. Ono pregledavanje snimaka je besmisleno. Uopce ne uzimaju u obzir jacinu kontakata. Maskerano  ga nije oborio, to se jasno vidi. Bio sam za VAR al sada mi se gadi. Tim vise sto je veceras Cakir trazio potvrdu a nije sam pregledao snimak.

13 godina
Barcelonista kaže...

Vecerasnji penal za Nigeriju je jedn od glupljih koje sam vidio ikad. Ono pregledavanje snimaka je besmisleno. Uopce ne uzimaju u obzir jacinu kontakata. Maskerano  ga nije oborio, to se jasno vidi. Bio sam za VAR al sada mi se gadi. Tim vise sto je veceras Cakir trazio potvrdu a nije sam pregledao snimak.

Penal je.

Nema šta držat protivničkog igrača s dvije ruke, ako nisi znao, to je prekršaj.

Jednu ruku na protivniku nitko neće sudit, ali ako se primjetilo i prati ovo SP, slična držanja se uglavnom dosude kao penali, i to je bolje, više golova, manje prljave igre kod prekida.

Trebao je i bio čisti penal dignuta noga iznad glave nigerijca i udaranje istog tom nogom.(potvrdio beusan)

I sad bi mogli reć da je Nigerija pokradena, ali, ono rušenje di Marie je čisti crveni, tako da bi bilo 1:0 Arg i igrač više, pa do spomenutih situacija nebi ni došlo...

12 godina
neaktivan
Svaka cast izborniku Messiju na uvođenju kun Aguera.
tito vampir! Bog I Hrvati!
12 godina
neaktivan
Svaka cast izborniku Messiju na uvođenju kun Aguera.
tito vampir! Bog I Hrvati!
16 godina
ATJLučko kaže...

Zasto nisi napisao "Hobit-a"? :DDDD

Sunce moje nepismeno... 

Kakve veze ima i ako ispadnu od Francuske? Jos uvijek cekam odgovor na pitanje po cemu je Ronaldo bolji od Messija? Lakse svrsis gledajuci Ronalda? 

Oprosti, zaboravio sam da je na zadnjoj stranici Jutarnjeg pisalo kako je Ronaldo Isus i Mahatma Gandhi u jednom. Ako je tako, zasto je osuđen na 2 godine zatvora? Zasto mora kupovati djecu? Zasto udara sakama perzijske pastire kad mu ne ide? Zasto, zasto, zasto...

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...
ATJLučko kaže...

Zasto nisi napisao "Hobit-a"? :DDDD

Sunce moje nepismeno... 

Kakve veze ima i ako ispadnu od Francuske? Jos uvijek cekam odgovor na pitanje po cemu je Ronaldo bolji od Messija? Lakse svrsis gledajuci Ronalda? 

Oprosti, zaboravio sam da je na zadnjoj stranici Jutarnjeg pisalo kako je Ronaldo Isus i Mahatma Gandhi u jednom. Ako je tako, zasto je osuđen na 2 godine zatvora? Zasto mora kupovati djecu? Zasto udara sakama perzijske pastire kad mu ne ide? Zasto, zasto, zasto...

cekam da neko kaze ''ima bolji sut i slobodnjake'' iako je messi zabio vise golova van 16 i vise slobodnjaka zadnjih par godina,jedini legit argument koji imaju je skok i naravno klasicno ''ali ali ronaldo se ne tetovira da daruje krv'' 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2018 14:58 (Logigamer).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice