FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.805.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
Snoozly kaže...
x18x05x kaže...

Neuer na klupu Stegen u igru. Njemački trener je promašio ceo nogomet sa tim izborom vratara.

S ovim se u potpunosti slažem. Ludost je staviti golmana koji je bio ozlijeđen cijelu sezonu i nije odigrao poštenu utakmicu pored Ter Stegena koji je u ovom trenutku drugi najbolji golman na svijetu (iza De Gee). Ali onda dolazimo do pojma hijerarhije u momčadi gdje je ipak Neur na višoj stepenici.

Obzirom je De Gea primio tri komada od Portugala, baš se nebih busao da je najbolji nešto. 

U slučaju Neuera, moglo bi se svašta tu pobrojati, i vjerojatno bi svako bio u pravu, no lako je poslije bitke biti general! 

ATJ Lučko
9 godina
ATJLučko kaže...

Obzirom je De Gea primio tri komada od Portugala, baš se nebih busao da je najbolji nešto. 

Na osnovi jedne utakmice ne možeš zaključivati. To je isto kao da ja sad kažem da Messi nije jedan od najboljih igrača današnjice, ako ne i najbolji zbog toga što protiv Islanda i Hrvatske nije pokazao gotovo ništa. De Gea je ove sezone jedan od najzaslužnijih za drugo mjesto MUtd i plasman u LP. Također nije primio tri komada od Portugala, već od CR7 što je velika razlika 

14 godina
Snoozly kaže...
ATJLučko kaže...

Na osnovi jedne utakmice ne možeš zaključivati. To je isto kao da ja sad kažem da Messi nije jedan od najboljih igrača današnjice, ako ne i najbolji zbog toga što protiv Islanda i Hrvatske nije pokazao gotovo ništa. De Gea je ove sezone jedan od najzaslužnijih za drugo mjesto MUtd i plasman u LP. Također nije primio tri komada od Portugala, već od CR7 što je velika razlika 

Da si malo bolje skužio kontekst mojeg pisanja, shvatio bi da sam implicirao na nekoliko zadnjih dana "primarno" , gdje sam svakako svjestan da su dečki svoj ugled i reputaciju stvorili prije svega u klubovima, a ne u reprezentaciji. 

No, ako si već zaslužio epitet "najboljeg golmana" ili bar među prva tri, potvrdi to i na Svjetskom prvenstvu. 

Po toj logici najnesretniji čovjek na svijetu je Keilor Navas, jer je osvojio Ligu Prvaka ali u reprezentaciji mu baš ne ide, a zbog čega?! 

Zbog ostalih suigrača u reprezentaciji, kao i De Gei, kao Ter Stegenu, kao i Neueru makar njemu zbog ozljede! 

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže...
Snoozly kaže...
ATJLučko kaže...

Da si malo bolje skužio kontekst mojeg pisanja, shvatio bi da sam implicirao na nekoliko zadnjih dana "primarno" , gdje sam svakako svjestan da su dečki svoj ugled i reputaciju stvorili prije svega u klubovima, a ne u reprezentaciji. 

No, ako si već zaslužio epitet "najboljeg golmana" ili bar među prva tri, potvrdi to i na Svjetskom prvenstvu. 

Po toj logici najnesretniji čovjek na svijetu je Keilor Navas, jer je osvojio Ligu Prvaka ali u reprezentaciji mu baš ne ide, a zbog čega?! 

Zbog ostalih suigrača u reprezentaciji, kao i De Gei, kao Ter Stegenu, kao i Neueru makar njemu zbog ozljede! 

po tom tvom povezivanju je ochoa jedan od najboljih golmana danasnjice, ali eto ne moze to potvrdit na klupskom nivou

sve i jednom golmanu se dogodi par grešaka samo se na toj poziciji puno više osjete i pamte nego na bilo kojoj drugoj

koja glupost, pa čovjek je u real doveden jer je imao fantastično prvenstvo 2014. gdje je skidao sve i svašta

9 godina
protjeran
FC Barcelona
VIOLENCE SPEED MOMENTUM
15 godina

Sva sreća pa si ti glup ko klada. Znamo da se nećeš ubit.

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rusija najbolja zemlja za svjetsko prvenstvo. sve savršeno. treba im dat i naredne tri organizacije. 

Inzagi vs Ronaldinjo - genijalan komentar, svaka čast :D :D :D :D Eto, to je odličan primjer. Vrijeme ucini svoje i nakon nekoliko godina padaju maske, i lazno kreirane medijske slike i sve postane potpuno jasno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2018 0:23 (Barcelonista).
10 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Vrijeme ucini svoje i nakon nekoliko godina padaju maske, i lazno kreirane medijske slike i sve postane potpuno jasno.

Ovom recenicom si sve rekao. Znam da te ovdje svi sprdaju, ali meni si ovime pokazao da shvacas nogomet. Nesto slicno tome rekao je i legendarni napadac Arsenala Ian Wright u ovom videu na 4:00: 

Rekao je: ''U godinama koje dolaze, s obzirom na to kako igra posljednjih godina, Cristiano Ronaldo ce preteci hobita u utrci za najboljeg nogometasa.'', tako da vi koji se spajate iz Vrapca i mozda imate prespor internet ni ne morate otvarati video. Hobit ima srece sto je emisija snimana prije debakla protiv Hrvatske jer bi ga ovi sprdali jace nego neki forumasi sprdaju tebe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2018 2:43 (ks95hr).
14 godina
neaktivan
ks95hr kaže...
Barcelonista kaže...

Nesto slicno tome rekao je i legendarni napadac Arsenala Ian Wright 

e ako je ian wright rekao mora da je istina

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Još penal nije dosuđen Šveđanima, zašto VAR nije zatražen? Totalan promašaj primjene VAR-a.

VAR ne radi kad igra Njemačka. I druge "velike" reprezentacije.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
9 godina
protjeran
Jura iz druge galaksije kaže...
x18x05x kaže...

Još penal nije dosuđen Šveđanima, zašto VAR nije zatražen? Totalan promašaj primjene VAR-a.

VAR ne radi kad igra Njemačka. I druge "velike" reprezentacije.

Ono je bio cist crveni karton i penal, i to se vidilo iz aviona. Jedino rijesenje za ove stvari je da se igraci pokupe i odu pa nek igra sudac.

VIOLENCE SPEED MOMENTUM
16 godina
FC Barcelona

lijepo molim dezurne ronaldo masturbatore da cijelom svijetu objasne po cemu je ronaldo bolji od messija. molim argumente, a to da ima ljepsu frizuru i da je bolje gradjen nije argument.

znaci: jel bolje kreira igru? jel se bolje krece? jel prijedje vise igraca kako bi stvorio sansu ili dao gol? jel daje puno vise golova? jel ima puno vise asistencija? 

ok, bolji je u nekim dijelovima igre, bolje igra glavom (jer ima fizicke predispozicije za to), i statisticki ima bolji omjer kod izvodjenja penala. jos nesto?

odlicno se postavlja kako bi ubacio tap in (pozdrav od Pippa Inzaghija) i puca apsolutno svaki penal, a ima ih fala bogu dosta.

tip trosi lopte ko sumanut, omjer suteva prema golu i golova mu je valjda najgori u europi. ne zna vise predriblati nikoga, eventualno pretrcati nekog sporijeg igraca. kad je u napadu, zadrzi loptu kako bi napravio 85 propelera i finti (za to vrijeme publika dobiva slom zivaca i fucka mu jer je iritantan svima osim onima ispod 6 godina koji nikad nisu vidjeli loptu i misle da su u cirkusu) i onda vrati loptu najblizem igracu.

sto se portugala tice, jel portugalci traze ronalda kako bi kreirao svaku akciju i sam sve napravio ili ga filaju loptama kako bi zabio gol? a kakva je situacija u argentini?

svaka cast ronaldu, trebalo je bodriti momcad u finalu EP s klupe tako strastveno da im je sigurno podignuo moral i najzasluzniji je sto je portugal osvojio EP. 

srali ste po messiju za utaju poreza, bio je lopov i nesportas i ovakav i onakav sutite ko pizde kad se jos gora stvar dogodila ronaldu nakon osude na 2 godine zatvora radi jos vece utaje.

uzas, dvolicnost, jal, bijeda, sramota, djetinjasto ponasanje... 

isto kao i navijaci hrvatske koji su nakon nigerije bili tiho jer smo pobijedili, ali igra nije bila bogznasto, sad smo razbili argentinu koju bi i cibalija pobijedila i sad smo najjaci na svijetu. kad naidjemo kasnije na nekoga i izgubimo, trazit ce se smjena dalica, modric ce biti lazni nosati svjedok, trazit ce se izbacivanje mandzukica i pol ekipe iz reprezentacije i sl.

sere mi se iskreno od svega toga pomalo...

i zadnja stvar, fora s lessijem je bila neduhovita jos 2012.

sjecam se kako su se pojedinci ovdje osobno uvrijedili kad bi netko napisao kako je Kristina odglumila penal ili sl.

pozdrav :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
12 godina
protjeran
...Lukaku sa 25 godina u 70 zadnjih utakmica 40 golova, Messi sa 25 godina i odigranih 69 utakmica 26 golova, Ronaldo sa 25 godina i odigranih 69 utakmica 22 gola....
metalni punker
16 godina
Tallahassee kaže...
...Lukaku sa 25 godina u 70 zadnjih utakmica 40 golova, Messi sa 25 godina i odigranih 69 utakmica 26 golova, Ronaldo sa 25 godina i odigranih 69 utakmica 22 gola....

Igor Cvitanovic je u karijeri dao vise golova od Zidanea. Ergo, Cvitanović je bolji od Zidanea.

Bravo! Velika kvačica i cvjetić za tebe.

12 godina
protjeran
mrzech kaže...

Igor Cvitanovic je u karijeri dao vise golova od Zidanea. Ergo, Cvitanović je bolji od Zidanea.

Bravo! Velika kvačica i cvjetić za tebe.

...koji si ti pajac pa to je nevjerojatno.... statistika je to, protiv koje ne mozes, a uostalom Lesi je u tim godinama zabio vise od Ronalda kolko vidim.... pred Lukakuom je tek dokazivanje to je valjda svima jasno osim tebi..... cekam Nigeriju i dogovaram sleper maramica samo za tebe, trebat ce ti....

metalni punker
16 godina
Tallahassee kaže...

...koji si ti pajac pa to je nevjerojatno.... statistika je to, protiv koje ne mozes, a uostalom Lesi je u tim godinama zabio vise od Ronalda kolko vidim.... pred Lukakuom je tek dokazivanje to je valjda svima jasno osim tebi..... cekam Nigeriju i dogovaram sleper maramica samo za tebe, trebat ce ti....

zbunjujes sam sebe svojim postovima, nemoj se sramotiti vise.

jos uvijek cekam odgovore dezurnih ronaldovih natezaca kozice, ali samo znaju lupati TD... djeco, djeco, nije sve u statistici...

14 godina
mrzech kaže...

lijepo molim dezurne ronaldo masturbatore da cijelom svijetu objasne po cemu je ronaldo bolji od messija. molim argumente, a to da ima ljepsu frizuru i da je bolje gradjen nije argument.

znaci: jel bolje kreira igru? jel se bolje krece? jel prijedje vise igraca kako bi stvorio sansu ili dao gol? jel daje puno vise golova? jel ima puno vise asistencija? 

ok, bolji je u nekim dijelovima igre, bolje igra glavom (jer ima fizicke predispozicije za to), i statisticki ima bolji omjer kod izvodjenja penala. jos nesto?

odlicno se postavlja kako bi ubacio tap in (pozdrav od Pippa Inzaghija) i puca apsolutno svaki penal, a ima ih fala bogu dosta.

tip trosi lopte ko sumanut, omjer suteva prema golu i golova mu je valjda najgori u europi. ne zna vise predriblati nikoga, eventualno pretrcati nekog sporijeg igraca. kad je u napadu, zadrzi loptu kako bi napravio 85 propelera i finti (za to vrijeme publika dobiva slom zivaca i fucka mu jer je iritantan svima osim onima ispod 6 godina koji nikad nisu vidjeli loptu i misle da su u cirkusu) i onda vrati loptu najblizem igracu.

sto se portugala tice, jel portugalci traze ronalda kako bi kreirao svaku akciju i sam sve napravio ili ga filaju loptama kako bi zabio gol? a kakva je situacija u argentini?

svaka cast ronaldu, trebalo je bodriti momcad u finalu EP s klupe tako strastveno da im je sigurno podignuo moral i najzasluzniji je sto je portugal osvojio EP. 

srali ste po messiju za utaju poreza, bio je lopov i nesportas i ovakav i onakav sutite ko pizde kad se jos gora stvar dogodila ronaldu nakon osude na 2 godine zatvora radi jos vece utaje.

uzas, dvolicnost, jal, bijeda, sramota, djetinjasto ponasanje... 

isto kao i navijaci hrvatske koji su nakon nigerije bili tiho jer smo pobijedili, ali igra nije bila bogznasto, sad smo razbili argentinu koju bi i cibalija pobijedila i sad smo najjaci na svijetu. kad naidjemo kasnije na nekoga i izgubimo, trazit ce se smjena dalica, modric ce biti lazni nosati svjedok, trazit ce se izbacivanje mandzukica i pol ekipe iz reprezentacije i sl.

sere mi se iskreno od svega toga pomalo...

i zadnja stvar, fora s lessijem je bila neduhovita jos 2012.

sjecam se kako su se pojedinci ovdje osobno uvrijedili kad bi netko napisao kako je Kristina odglumila penal ili sl.

pozdrav :)

Pa bolje je biti i masturbator na čovjeka, koji je zabio četri gola na Svjetskom Prvenstvu, a ne na hobita, koji nije u stanju zabiti penal u reprezentaciji 

Ako već želiš toliko srati, onda si pročitaj današnji Jutarnji List imzadnju stranicu, informiraj se od dobrim djelima čovjeka, a nigdje ne čitam ništa o hobitu kozojebcu tvom, od kojeg sigurno daje više golova, to je danas EVIDENTNO!!!!! 

mrzech kaže...
Tallahassee kaže...

jos uvijek cekam odgovore dezurnih ronaldovih natezaca kozice, ali samo znaju lupati TD... djeco, djeco, nije sve u statistici...

Utvaram si da si ti nemaš što više od muke natezati, čak niti kose, a o kožici da ne spominjem, od trostruke krune Lige Prvaka, i još bi ti neke odgovore, o od šume u vlastitom oko koju ne vidiš ti tražiš trunku u oku drugog, o kako jadno i kako patetično od tebe !!  

ATJ Lučko
12 godina
protjeran
mrzech kaže...

.........da matematika je egzaktna znanost tebi strani pojam.... 4 - 4 - 0

metalni punker
17 godina
neaktivan
mrzech kaže...

lijepo molim  ...

Lega, naruči jedno ladno pivce i smiri živce. Može srce da otkaže.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
14 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Tallahassee kaže...

cekaj,ti jos nisi skuzio da je statistika bitna samo ako ide u korist ronalda,znaci ronaldo je najbolji igrac u povijesti jer je osvojio euro i lige prvaka,ali kad tim istim ljudima kazes da iniesta ima 2 eura svjetsko 4 lige prvaka i 9 liga onda najednom statistika nije bitna

kad ronaldo zabije 15 golova u ligi prvaka on je najbolji zbog golova,kad u toj istoj sezoni ima manje golova od messia onda golovi najednom nisu bitni

kad ronaldo na euru ne zabije islandu i hrvatskoj sve je u redu,kad messi na svjetskom ne zabije islandu i puno jacoj hrvatskoj messi ne valja

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2018 15:25 (Logigamer).
12 godina
FC Barcelona

Tallahassee isfrustrirana tetkica dolazi u temu samo kad messi faila a to bome nije često sudeći po količini postova u temi

12 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

Tallahassee isfrustrirana tetkica dolazi u temu samo kad messi faila a to bome nije često sudeći po količini postova u temi

...os' sutra u Savu skocit kad vas Nigerija prodje....

metalni punker
12 godina
Tallahassee kaže...
Del_Boy97 kaže...

...os' sutra u Savu skocit kad vas Nigerija prodje....

zađi nazad u mišju rupu i muči se nolanovim filmovima

16 godina
Logigamer kaže...
mrzech kaže...
Tallahassee kaže...

cekaj,ti jos nisi skuzio da je statistika bitna samo ako ide u korist ronalda,znaci ronaldo je najbolji igrac u povijesti jer je osvojio euro i lige prvaka,ali kad tim istim ljudima kazes da iniesta ima 2 eura svjetsko 4 lige prvaka i 9 liga onda najednom statistika nije bitna

kad ronaldo zabije 15 golova u ligi prvaka on je najbolji zbog golova,kad u toj istoj sezoni ima manje golova od messia onda golovi najednom nisu bitni

kad ronaldo na euru ne zabije islandu i hrvatskoj sve je u redu,kad messi na svjetskom ne zabije islandu i puno jacoj hrvatskoj messi ne valja

opcenito zaboravim da argumenti i logika nisu jaca strana ovakvih mrlja na plahtama kakve zalaze ovdje... vjerojatno svi idu u isti razred pa se kasnije nadju na igralistu i razmjenjuju slicice i ronaldove postere.

ATJ_Lucko, opce nisi relevantan... jedva slozis suvislu recenicu i ne namjeravam se raspravljati s tobom jer mi te zao pomalo. ocito je da tu nesto ne stima.

ali kao ni ostali, nitko nije dao nikakav argument zasto je i po cemu ronaldo bolji od messija. fascinantno. samo lupaju TD i sibaju uvrede kakve su procitali negdje na netu i zabiljezili kako bi ih ovdje prosrali. tipa "kozojeb". to je isto bilo fora dok sam jos imao dial-up modem. 

znaci, nitko mi ne zna i ne moze reci po cemu je ronaldo bolji od messija? po tome jer je na ovom SP dao vise golova? znaci Harry Kane je bolji od Ronalda jer ima vise golova u jednako utakmica? isuse boze... ko da se raspravljam s amebama... zalosno. ja isto sto gubim vrijeme ovdje, umjesto da se odem pokenjat kako spada kad citam ovakve proljeve.

14 godina
FC Barcelona

mrzech, spominješ Kane-a totalno u svezi sa Ronaldom ali totalno bez veze sa Kozojebim tvojim, a znaš zašto ?! 

Ronaldo je sa realno ipak slabijom ekipom igrao 3 : 3 protiv jedne Španjolske, pa čak su i vodili, Engleska rastura u svojoj grupi, dok Kozojeb nije dao gola, promašio je penal, imaju negativnu 1 : 4 gol razliku i trenutno su zadnji u grupi, a mali  vanzemljak nikako da se uspije pronaći?!?! 

Po kojem ključu ti njega trenutno možeš okarakterizirati epitetom boljim od prosječnim igračem, po čemu je on zaslužio da ga se ocjeni nekom boljom ocjenom, epitetom, pridjevom???? 

U svakom slučaju, ne brini ti previše za moju strukturu rečenica, bolje razmišljaj kako će Kozojeb igrati iduću sezonu La Lige, dok bude pod presingom očajnog predstavljanja na za njega posljednjem Svjetskom Prvenstvu, gdje će ipak Maradona biti i ostati jedini mali  sa opravdanjem?!?! 

ATJ Lučko
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Problem Messija je karakter, kada dobija onda je sav fin i cool, kada gubi onda je govno. Raketa gine u barci i igra defanzivu, lomi se, ne moze da opuca niti jedan slobodnjak, a dobar mu je bar kao od Messija, podredio je sebe 100% uspijehu kluba i bas tom Messiju, a ovaj dok Raketu sutaju dok lezi na travnjaku ne reagira, onda se na kraju niti ne pozdravi, i onda netko kaze da je Ronaldo ego manijak, sta je onda Messi? Eto njemu je tesko sto mu gubi njegova Argentina... Niti prije nisam vidio nekog sportasa u njemu, ali poslije tekme s nama, sam ga kao covjeka prekrizio skroz. Nula. Covjek bez obraza.

VIOLENCE SPEED MOMENTUM
12 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

zađi nazad u mišju rupu i muči se nolanovim filmovima

....ne moze mene 10 nolana izmucit, kao sto je tebe izmucio reziser Dalic.... nekima komedija tebi horror, sta ces..... samo se vidi ko je mali bezdusni preplaseni mis....

metalni punker
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Najjaci su ovi levati koji uzdizu Ronalda po forumima pa nisam i dalje od nijednog strucnjaka cuo da je rekao da je Ronaldo najbolji na svijetu.

Evo i danas govore za Ronalda jedan od najboljih na svijetu ali nikad i najbolji.A kamoli najolji ikad sto je samo u glavama nogometnih neznalica.

Ovaj Quaresma u desnom prstu svoje noge ima više lijepih poteza i znanja od Ronalda.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
FC Barcelona

Evo ronaldo zabio iz penala, koje rašlje, svaka čast.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Simulator svaki penal dobia tako da gurne loptu i zabije se u igraca.Sramota.

This time next year we'll be millionaires
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice