FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.803.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FC Barcelona

Kru te masni, daj mjenjaj nešto u vezi. 0 izmjena a ništa ne radi

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma to je ono podcjenjivanje protivnika o čemu sam pisao neki dan. Stvarno mora pasti treći gol da bi i Barca zabila.

Ili se varam, Valverde na svojoj kontrolnoj ploči samo treba pritisnuti tipku 'very fluid' ili 'turbo' i problem riješen xD

10 godina
FC Barcelona

Očito roma treba zabiti još jedan pa da uđe dvostruka zamjena paulinho/dembele

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nešto mi u praksi ne funkcionira varijanta Semedo-Sergi Roberto kad su obojica u igri...

10 godina
FC Barcelona

HAHAHAHAHAHAHHHAHAHHAHAHAHHA

13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
valverde danas gubi moju podrsku, sramota.
10 godina
FC Barcelona

Sad će DEMBELE da nas iščupa

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cijelo vrijeme govorim da je Messi taj koji izvlaci Barcu, koji je zasluzan sto je Barca imala take dobre rezultate. Danas se to potvrdilo,
kad te sreca napusti, Valverdea nema nigdje. Ova njegova defenzivna igra, postava i to je VELIKA SRAMOTA i vrijeme je da ga oteraju iz kluba 
i dovedu trenera koji nije pickica, koji pod pritiskom zna sta radi, koji ce nam vratiti napadacki nogomet, a ne ovo defenzivno sranje. 

Cijelu utakmicu nas razbija jedna Roma, a on nista ne poduzima, on i dalje forsira svoje sranje i onda nam uvede Gomesa. Odjebi valverde iz barcelone.
Kukavica jedna od trenera, koji dode u Romu sa 4:1 branit se, koji kad vidi da ne funkcionira njegova 442 on ne zna sta bi,
on nema hrabrosti ni znanja da stavi u napad i krene po gol, on ceka kraj utakmice i treci gol. 

Chelasea nas je napado u obje utakmice, prosli smo na Messia i srecu, Roma nas je napadala u obje utakmice, Barca kao pickice. 

Zao mi je Messia, ovo je jedna velika, velika sramota. Valverde nek se vrati treniranju manjih klubova, pa nek se brani koliko hoce.
Danas se i Cruyf okrece u grobu, pokoj mu vjecni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2018 22:35 (danny_2).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije sramota izgubit, nego je sramota ne reagirati cijelu utakmicu. 

16 godina
FC Barcelona

Cijelu sezonu se sprdamo sa Realom, sad je Barca sprdnja :(

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Sta reci i kakvu poruku poslati? 

Eye In The Sky
12 godina
FC Barcelona

nije podjeb ali di je sada "najveci" ikad? on je trebao tekmu dobiti sam danas...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Više me ni nije volja pratit Barcu do kraja sezone nažalost :/

16 godina

Bas to, ova utakmica me tolko ubila da me ni potencijalni liga i kup nece razveseliti :/

14 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Bas to, ova utakmica me tolko ubila da me ni potencijalni liga i kup nece razveseliti :/

Ma realno jebeš više prvenstvo i kup, radije bi da osvoje ligu nego to dvoje...svake godine ista priča

17 godina
Barcina realnost nista drugo.

Kvazi treneri, peak forme prerano i nedostatak motivacije.

Dobro je sto je momcad mlada, ali jako mi je drago zbog Rome!

Liverpool i Roma prosli dalje, ko bi rekao!
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Volio bih da Real dobije Romu u polufinalu pa da osveti Barcu. 

Eye In The Sky
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema veze, idemo dalje. Nije prvi put.

17 godina
Mislis ne idemo dalje.
17 godina
Uglavnom dosta velik nedostatak kreacije. Znao sam da je obrana labilna, ali bar kreaciju smo uvijek imali.
Suarez se moze pokrit usima.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Popravi mi veče ovaj rezultat. Hhahahahhahahahahhahahaha, potapanje kupusa ...

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
12 godina
FC Barcelona

Bravo Roma, zasluzeno!

Ocajna igra, jebala ga 4-4-2 i liga bez poraza. Otkaz i cao.

11 godina
neaktivan
toma20 kaže...

nije podjeb ali di je sada "najveci" ikad? on je trebao tekmu dobiti sam danas...

Nije uvreda, ali jesi stvarno toliko glup ili??? Ti stvarno mislis da jedan igrac moze sam svaku utakmicu nositi ekipu
i provlaciti je. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Smijanje realu na početku sezone ali ako ga sad dignu, nemaju za čim žaliti uopće hah

10 godina
danny_2 kaže...
toma20 kaže...

Nije uvreda, ali jesi stvarno toliko glup ili??? Ti stvarno mislis da jedan igrac moze sam svaku utakmicu nositi ekipu
i provlaciti je. 

Nije glup. Rekao je u kontekstu da kada Messi nije u formi (kao danas), Barca je prosječan klub, i to je činjenica, argument, apsolutna istina.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znači spavao sam i nisam gledao utakmicu, ali ček ne razumijem, pa kako je ovo moguće. Pa postati ćemo veća sprdnja od PSGa. Valverde ako je imalo dostojan ponuditi će sam otkaz jer ovo ne neviđena sramota od kad pratim Barcu, ispasti nakon onakvog rezultata. Vidim opet Dembele sjedi na klupi. Ma užas...

11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Nema veze, idemo dalje. Nije prvi put.

Kuda dalje, s malim trenerom i kukavicom koji nije sposoban uvidjeti da Barca igra cijelu utakmicu prelkose i nista ne reagira
dok vec nije bilo kraj. Ono sto je zalosno je sto ovo nije prva utakmica Barcelone gdje je losa, bilo ih je jos dosta, samo se provlacilo,
eto sada nije. Ne zbog ispadanja ili poraza, vec zbog nereakcije, valverde je pokazao da je u ovom trenu trener za male momcadi,
nije dostojan velike ekipe kao Barca. Barcelona je i prije gubila i igrala lose, ali uvijek su napadali, trudili se napadati, ovaj Valverde
toliko obrambeno reagira da je sramota da vodi jedan klub kao Barcelonu. 

Nemogucnost da vidi da njegova taktika ne funkcionira, da neki igraci su van forme, da ne funkcioniraju i njegov izostanak 
djelovanja je jasan pokazatelj da Barca ne ide dalje. Sramota.

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...
danny_2 kaže...
toma20 kaže...

i provlaciti je. 

Nije glup. Rekao je u kontekstu da kada Messi nije u formi (kao danas), Barca je prosječan klub, i to je činjenica, argument, apsolutna istina.

Sorry, ali uopce mu izjava ne zvuci ni blizu tome kontekstu koji si ti shvatio. najveciu pod navodnike, pa izjava da je sam trebao dobiti tekmu
nije ni blizu ovome sto si ti shvatio. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Katastrofa a nije da imamo za cime zaliti...

Valverde bi nogao biti bivsi nakon ovoga...

Suarez je za prodaju ovo je negledljivo vise.

A i pola momcadi ala Digne,Gomes i Paco.

This time next year we'll be millionaires
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovi sto su dosli sad da pametuju na forum to su uglavnom oni sto su poslije super kupa pametovali da cemo se borit za ligu prvaka. Bolje postedite tastaturu.

Sezona je odlicna. Tim se stabilizovo, blizu smo uzimanja lige i kupa. Igraci su fokusirani dijelom i na svjetsko. bolje nije moglo ove sezone.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice