FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.802.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Biće pravo zanimljvo vidjet ko ce nam doci u polufinalu ako Romu prodjemo. Ako vec moramo na Reala bolje da budu 2 utakmice. 

10 godina
Re: FC Barcelona
Barcelonista kaže...

Biće pravo zanimljvo vidjet ko ce nam doci u polufinalu ako Romu prodjemo. Ako vec moramo na Reala bolje da budu 2 utakmice. 

Barcelona - Liverpool

Real - Bayern

Barcelona - Mes que un club
9 godina
FC Barcelona

Za mene, kao navijač Barce, veći je favorit Liverpool od Man Cityja u današnjoj utakmici. Isto tako, smatram Liverpool jednim od kandidata za finale Lige prvaka uz Barcu, Bayern i Real Madrid. Meni je Liverpool najopasniji od svih engleskih klubova.

Bude Barca prošla Romu, s pol snage, ne brinem se ja, s Messijem kao savršenim igračem.  

Visca el Barca!

13 godina
protjeran
thekeyofdestiny13 kaže...

Za mene, kao navijač Barce, veći je favorit Liverpool od Man Cityja u današnjoj utakmici. Isto tako, smatram Liverpool jednim od kandidata za finale Lige prvaka uz Barcu, Bayern i Real Madrid. Meni je Liverpool najopasniji od svih engleskih klubova.

Bude Barca prošla Romu, s pol snage, ne brinem se ja, s Messijem kao savršenim igračem.  

Visca el Barca!

od svih ekipa u LP mislim da nam je liverpool potencijalni najtezi protivnik.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Dzekson ce presuditi barci vecars, 3 komada ce da uvali.

Eye In The Sky
17 godina

Ma malo si i rekao, jedno 5-6...

edit:

može link na stream?

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 21:08 (Pero Dinamit).
8 godina
protjeran
FC Barcelona

I liverpool i Man City igraju 433...tko bi rekao da taktika koju sam preporucao kao najbolju prije koju godinu sad ima toliki utjecaj...vidim da liverpool vodi 2:0, ali ja se na ovu tekmu ne bih kladio...

Brajanov život
10 godina
odjavljen
Liverpool leti i oni su sposobni dobit svakog. Ako ne prime gol prolaze sigurno.
8 godina
protjeran
FC Barcelona

vidim da barca igra 4-2-4...fluid counter...losija taktika dosta od 442, ali mozda bude uspjesnija ako vec igraci nisu na razini za very fluid....ali protiv prave 442 ili 433 nema sanse...cudan mi je ovaj valverde...

Brajanov život
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Raketa i Semedo najbolji, Suki najslabiji. Dembelea unutra, treba njegove brzine

12 godina
Gorstak79 kaže...

I liverpool i Man City igraju 433...tko bi rekao da taktika koju sam preporucao kao najbolju prije koju godinu sad ima toliki utjecaj...vidim da liverpool vodi 2:0, ali ja se na ovu tekmu ne bih kladio...

Gorstak79 kaže...

vidim da barca igra 4-2-4...fluid counter...losija taktika dosta od 442, ali mozda bude uspjesnija ako vec igraci nisu na razini za very fluid....ali protiv prave 442 ili 433 nema sanse...cudan mi je ovaj valverde...

ajde bogati i ti i football manager

12 godina
FC Barcelona

UEFALONA standardno vijetar u ljedja od sudija. Cist penal nad Edinom, a ovaj slobodnjak jedva svirao omisljao se 10 sekundi.

12 godina
anelko kaže...

UEFALONA standardno vijetar u ljedja od sudija. Cist penal nad Edinom, a ovaj slobodnjak jedva svirao omisljao se 10 sekundi.

ajde gelipteru masi usima

8 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...
 ajde bogati i ti i football manager

Da sam bar bio pametniji pa unovcio 4 godine analize i preko 10 tisuca sati potrosenih na ucenje taktika....nego ja fino saznanja podijelio javno i mukte :facepalm:

Brajanov život
12 godina
Del_Boy97 kaže...
anelko kaže...

7 godina
neaktivan
anelko kaže...
Del_Boy97 kaže...
anelko kaže...

U pravu si, penal čist nad Edinom, ali se je premišljao jer mora da odluci jeli bio penal i slobodni, a za to mu treba signal pomoćnog. 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Raketa je kralj, to ja stalno govorim, ali nekima je uvijek lakše Rakitića popljuvat nego pohvalit!

8 godina
protjeran
FC Barcelona

samo vidis di igra onaj tko igra i di igra onaj sto ga pljuje i sve ti je jasno...

Brajanov život
13 godina
protjeran
gomes me s ovom frizurom podsjeca na ladislava ilcica.
15 godina

Odlična utakmica. Moglo bi biti trpanja u Rimu, Roma će se otvorit i mogla bi Barca iz kontri zabit dosta golova.

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
protjeran
semedo po meni igrac utakmice
17 godina
Mora ici s Dembeleom naprijed i Semedo na RB u uzvratu.

Neka odmori Iniestu i neka stavi Roberta u vezni red.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jesam ja jedini vam koji jucer nije vidio bas odlicnu igru Barce i koji misli da smo mogli puno losije proci, tj. da je rezultat
pomalo zavaravajuci. Imao sam dojam kao da gledam Barcu koja igra prijateljsku utakmicu, kao da nisu ozbiljno shvatili 

protivnika. Bit ce zanimljivo u polufinalu, kako stvari stoje, Liverpool, Bayern i mozda i glavni kandidat Real Madrid.
Liverpool preporoden pod Klopom, jako opasan. Bayern pod starim liscem Heynecksom, te uvijek opasni u ligi prvaka posebno,
Real madrid. 

17 godina
Barca jos nije naletila na Top 5 protivnika i to je dosta opasno. Juve u grupnoj fazi je bio jos losiji nego sada i nije vise kandidat za osvajanje LP, pa cak i Serie A.

Bojim se da kad naletimo na Liverpool da se necemo snaci. Jednostavno nasa obrana jos nije imala takav test ove sezone.
15 godina
Mitch kaže...
Barca jos nije naletila na Top 5 protivnika i to je dosta opasno. Juve u grupnoj fazi je bio jos losiji nego sada i nije vise kandidat za osvajanje LP, pa cak i Serie A.

Bojim se da kad naletimo na Liverpool da se necemo snaci. Jednostavno nasa obrana jos nije imala takav test ove sezone.

Real M, ATM, Sevilla, pa i taj Juve. Liverpool je  lošiji od navedenih. Pa ti vidi kako smo prošli. Tražite dlake u jajetu. Ovo je napokon sezona gdje ne primamo gol u svakoj utakmici. A i protiv jačih ekipa igramo dobro. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Mitch kaže...

Real M, ATM, Sevilla, pa i taj Juve. Liverpool je  lošiji od navedenih. Pa ti vidi kako smo prošli. Tražite dlake u jajetu. Ovo je napokon sezona gdje ne primamo gol u svakoj utakmici. A i protiv jačih ekipa igramo dobro. 

najpouzdanija barcelona u historiji. Kome treba ljepota nek upali romanticnu komediju na Novoj. Ova Barca je izvanredna. Meni najdraza otkad je pratim

17 godina
x18x05x kaže...
Mitch kaže...

Taj Real, ATM nisu bili isti ko ovi u ovoj formi. Griezmann sada trpa ko lud, a Real je proradio na obje polovice terena.

A Sevillu smo se sad upravo izvukli nakon 2-0 do 80' min. Pa ti reci...

10 godina
FC Barcelona

Ne sekirajte se puno, Dembele će napraviti prevagu na terenu. Samo je pitanje na čiju stranu.

14 godina
neaktivan
Bog,hrvati,real madrid i evil access!
10 godina
Evil Access kaže...

Miralem Pjanke Panjic ce u barcu. Igrac po mjeri Barcelone. 

Hahaha

Pjanke u Real

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice