Biće pravo zanimljvo vidjet ko ce nam doci u polufinalu ako Romu prodjemo. Ako vec moramo na Reala bolje da budu 2 utakmice.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Biće pravo zanimljvo vidjet ko ce nam doci u polufinalu ako Romu prodjemo. Ako vec moramo na Reala bolje da budu 2 utakmice.
Barcelona - Liverpool
Real - Bayern

Za mene, kao navijač Barce, veći je favorit Liverpool od Man Cityja u današnjoj utakmici. Isto tako, smatram Liverpool jednim od kandidata za finale Lige prvaka uz Barcu, Bayern i Real Madrid. Meni je Liverpool najopasniji od svih engleskih klubova.
Bude Barca prošla Romu, s pol snage, ne brinem se ja, s Messijem kao savršenim igračem.

Visca el Barca!
Za mene, kao navijač Barce, veći je favorit Liverpool od Man Cityja u današnjoj utakmici. Isto tako, smatram Liverpool jednim od kandidata za finale Lige prvaka uz Barcu, Bayern i Real Madrid. Meni je Liverpool najopasniji od svih engleskih klubova.
Bude Barca prošla Romu, s pol snage, ne brinem se ja, s Messijem kao savršenim igračem.

Visca el Barca!
od svih ekipa u LP mislim da nam je liverpool potencijalni najtezi protivnik.
Dzekson ce presuditi barci vecars, 3 komada ce da uvali.
Ma malo si i rekao, jedno 5-6... 
edit:
može link na stream?
I liverpool i Man City igraju 433...tko bi rekao da taktika koju sam preporucao kao najbolju prije koju godinu sad ima toliki utjecaj...vidim da liverpool vodi 2:0, ali ja se na ovu tekmu ne bih kladio...
vidim da barca igra 4-2-4...fluid counter...losija taktika dosta od 442, ali mozda bude uspjesnija ako vec igraci nisu na razini za very fluid....ali protiv prave 442 ili 433 nema sanse...cudan mi je ovaj valverde...
Raketa i Semedo najbolji, Suki najslabiji. Dembelea unutra, treba njegove brzine
I liverpool i Man City igraju 433...tko bi rekao da taktika koju sam preporucao kao najbolju prije koju godinu sad ima toliki utjecaj...vidim da liverpool vodi 2:0, ali ja se na ovu tekmu ne bih kladio...
vidim da barca igra 4-2-4...fluid counter...losija taktika dosta od 442, ali mozda bude uspjesnija ako vec igraci nisu na razini za very fluid....ali protiv prave 442 ili 433 nema sanse...cudan mi je ovaj valverde...
ajde bogati i ti i football manager
UEFALONA standardno vijetar u ljedja od sudija. Cist penal nad Edinom, a ovaj slobodnjak jedva svirao omisljao se 10 sekundi.
UEFALONA standardno vijetar u ljedja od sudija. Cist penal nad Edinom, a ovaj slobodnjak jedva svirao omisljao se 10 sekundi.
ajde gelipteru masi usima
Da sam bar bio pametniji pa unovcio 4 godine analize i preko 10 tisuca sati potrosenih na ucenje taktika....nego ja fino saznanja podijelio javno i mukte :facepalm:

U pravu si, penal čist nad Edinom, ali se je premišljao jer mora da odluci jeli bio penal i slobodni, a za to mu treba signal pomoćnog.
Raketa je kralj, to ja stalno govorim, ali nekima je uvijek lakše Rakitića popljuvat nego pohvalit!
samo vidis di igra onaj tko igra i di igra onaj sto ga pljuje i sve ti je jasno...
Odlična utakmica. Moglo bi biti trpanja u Rimu, Roma će se otvorit i mogla bi Barca iz kontri zabit dosta golova.
All truly great thoughts are conceived by walking.
Neka odmori Iniestu i neka stavi Roberta u vezni red.
Jesam ja jedini vam koji jucer nije vidio bas odlicnu igru Barce i koji misli da smo mogli puno losije proci, tj. da je rezultat
pomalo zavaravajuci. Imao sam dojam kao da gledam Barcu koja igra prijateljsku utakmicu, kao da nisu ozbiljno shvatili
protivnika. Bit ce zanimljivo u polufinalu, kako stvari stoje, Liverpool, Bayern i mozda i glavni kandidat Real Madrid.
Liverpool preporoden pod Klopom, jako opasan. Bayern pod starim liscem Heynecksom, te uvijek opasni u ligi prvaka posebno,
Real madrid.
Bojim se da kad naletimo na Liverpool da se necemo snaci. Jednostavno nasa obrana jos nije imala takav test ove sezone.
Bojim se da kad naletimo na Liverpool da se necemo snaci. Jednostavno nasa obrana jos nije imala takav test ove sezone.
Real M, ATM, Sevilla, pa i taj Juve. Liverpool je lošiji od navedenih. Pa ti vidi kako smo prošli. Tražite dlake u jajetu. Ovo je napokon sezona gdje ne primamo gol u svakoj utakmici. A i protiv jačih ekipa igramo dobro.
All truly great thoughts are conceived by walking.
Real M, ATM, Sevilla, pa i taj Juve. Liverpool je lošiji od navedenih. Pa ti vidi kako smo prošli. Tražite dlake u jajetu. Ovo je napokon sezona gdje ne primamo gol u svakoj utakmici. A i protiv jačih ekipa igramo dobro.
najpouzdanija barcelona u historiji. Kome treba ljepota nek upali romanticnu komediju na Novoj. Ova Barca je izvanredna. Meni najdraza otkad je pratim
Taj Real, ATM nisu bili isti ko ovi u ovoj formi. Griezmann sada trpa ko lud, a Real je proradio na obje polovice terena.
A Sevillu smo se sad upravo izvukli nakon 2-0 do 80' min. Pa ti reci...
Ne sekirajte se puno, Dembele će napraviti prevagu na terenu. Samo je pitanje na čiju stranu.
Lave sta si ono sra za messija i poreze ? 🤣🤣
Bog,hrvati,real madrid i evil access!