FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FC Barcelona

Užas od igre. Iduće gostovanje i već će biti kiks. Točnije kod Alavesa

15 godina
Re: FC Barcelona

Drugo poluvrijeme lošije od prvog a prvo je bilo ne gledljivo.

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina
FC Barcelona

Neymar danas 2 komada utrpao. Drugi bio maestralan. To je u Barci bila rijetkost za njega. Spasio se kad je otišao.

11 godina
matrix777 kaže...

Neymar danas 2 komada utrpao. Drugi bio maestralan. To je u Barci bila rijetkost za njega. Spasio se kad je otišao.

I dvije asistencije, al to je sve moguće u francuskoj ligi

8 godina
neaktivan
Za prvu tekmu i gomilu problema, igra je bila sasvim dobra. Jak presing, trka po cijelom terenu, bas ko u vremenu guardiole. Fali magije u sredini, al realno trenutno nemamo igrace za takvo nesto. Ipak, vidi se i neuigranost, al to ce doci s vremenom. Sergio roberto ima pluca ko pavaroti. Cijelu utakmicu je zujio po terenu. Kompletan igrac.
Ako dodju obecana pojacanja mogli bi izdominirat sezonu.

Nazalost, koliko god je losa situaciju u barci kao klubu, ovdje na forumu je jos gora. Nakupilo se mnogo smećara koji nemaju pametnija posla u zivotu nego da nama smetaju koji volimo i pratimo barcu da vodimo normalne razgovore. Kad vise nemaju maste, dosadjuju sa vjestima o igracima francuske lige. Kakva bolest.
12 godina
neaktivan
Nisam gledal, vidim ovaj iznad mene vidi odlicnu igru, ostali kritiziraju?
Kaj je na kraju?
8 godina
neaktivan
LeskiRM kaže...
Nisam gledal, vidim ovaj iznad mene vidi odlicnu igru, ostali kritiziraju?
Kaj je na kraju?

pogledaj full hajlajte i vidjeces :D

11 godina
Par smećara koji komentiramo da je neymar dao dva gola i dva put asistiro? Da nisi ti smećar, pazi smećar(............), koji druge omalovažavaš? Btw jebem te u gramatiku hehe
8 godina
neaktivan
playjob kaže...
Par smećara koji komentiramo da je neymar dao dva gola i dva put asistiro? Da nisi ti smećar, pazi smećar(............), koji druge omalovažavaš? Btw jebem te u gramatiku hehe

a šta je kod mene gramatički neispravno?

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Danas sam cjeli dan proveo uz nogomet i nije ta barca tako losa uopce, nesto u Messiju me danas dok sam gledao podsjetilo na Rocky Balbou. Puno je sranja trenutno u i oko barce, ALI, ako osvoje prvenstvo i LP, to je to IMMORTAL i GOAT za Messija jos jedna zlatna lopta i samar nikad mocnijem Realu. Nije nemoguce, sjecam se prosle godine sam bio na rucku onaj isti dan kada se igrala uzvratne utakmice sa PSG i kazem ekipi mrtav hladan da me netko pita da stavim kucu i da se kladim na prolaz PSG ne bih to uradio, znaci imas razbijenu barcu u prvoj tekmi i 4:0, ali ipak ne bih se kladio protiv barce. Ova ekipa sto je igrala danas s raspolozenim Messijem i Suarezom moze dobiti svakoga sa 3 gola razlike, bas svakoga. Sjetite se samo Reala kakvo je stanje bilo u klubu kad je dosao Zidan i sta se predvidjalo, strasna sportska prica Real i Zizu, ali ako Messi ove godine uzme LP i prvenstvo, dobije zaltnu loptu to ce biti jos veca prica!!!

...
12 godina
Barcelonista kaže...
playjob kaže...

highlight i vidjet ćeš 

mada nebitno

8 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Barcelonista kaže...
playjob kaže...

highlight i vidjet ćeš 

mada nebitno

da sam zelio napisati tako, napisao bi. mada je sigurno da nije na to mislio, jer to i nije dio teksta. al da, nebitno je.

Journalist Gerard Romero says:
Tomorrow, be aware of what will happen.

hajde bas da vidimo sta nas u ponedjeljak ceka.

16 godina
FC Barcelona

S obzirom na trenutnu situaciju u klubu i cekanje kvalitetnih pojacanja, jucerasnja utakmica me sasvim ugodno iznenadila.

Vrsili su pritisak po cijelom terenu, Semedo potencijalna zvijer, Umtiti stijena, Messi nesretan jucer sto nije postigao bar jedan gol (3 stative), Deulofeu igra ko pickica... Sjecam se lika prije koju godinu kad su ga prozivali da je skrt i sebican, sad se sasvim promijenio. Boji se prijeci igraca, boji se uci u duel, samo vraca loptu kao Kruno Jurcic. 

Jos uvijek je panika kad protivnik krece u kontru i na tome treba raditi. 

Dembele objavio na instagramu da su u pitanju jos sati do transfera, navodno bi i Seri trebao biti finaliziran ovih dana. Coutinho gotovo nemoguce, iako se sprema nova ponuda i za njega.

Podsjetnik da ovo nije tema za masturbiranje po Neymaru koji vise nije igrac Barcelone.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
Ili Messi odlazi ili Dembele dolazi. S obzirom na tu priču kako je Messi počeo pratiti City na Instagramu pa kako je klub lagao navijače da je novi ugovor dogovoren uopće me ne bi začudilo da Leo ode. E ako se to dogodi onda, Bože me oprosti, ono što je ISIL napravio prije par dana ima da bude 0 naspram onog šta bi navijači trebali napraviti. Ja iskreno ne mogu zamisliti da likovi toliko unište klub da im ode najbolji igrač u povijesti, to bi bilo nečuveno. A i poserem se Guardioli u usta, čim je otišao iz Barce zakleo se da neće nikad kupovati Barcine igrače, barem ne ove najbolje.

Uglavnom ajde da vidimo prvo šta će se desiti pa ćemo tek onda suditi.
10 godina

Pa dobro ne mislis valjda da je Messi kao Neymar pa ce otici? Posto su isti po karakteru. Sta ste se vi svi digli na noge to sto je Barcelona odigrala lose par tekmi i sto je Suarez ozljeden ne znaci da je gotovo sve. Zabrijali ste a jos ludji ste sto vjerujete novinama koje iskoristavaju svaku priliku da naprave pricu.. Pojacanja dolaze sigurno a tako ce i novi rezultati. 

Po vasoj prici ispada da su sa Neymarom otisli i Suarez,Iniesta,Busqets,Pique,Alba pa mora sam igrat sa novim momcima..

Barcelona - Mes que un club
10 godina
FC Barcelona
10 godina

Vidim ja tebe jos muce kompleksi, lijepo je to

12 godina
barcafan12 kaže...
Ili Messi odlazi ili Dembele dolazi. S obzirom na tu priču kako je Messi počeo pratiti City na Instagramu pa kako je klub lagao navijače da je novi ugovor dogovoren uopće me ne bi začudilo da Leo ode. E ako se to dogodi onda, Bože me oprosti, ono što je ISIL napravio prije par dana ima da bude 0 naspram onog šta bi navijači trebali napraviti. Ja iskreno ne mogu zamisliti da likovi toliko unište klub da im ode najbolji igrač u povijesti, to bi bilo nečuveno. A i poserem se Guardioli u usta, čim je otišao iz Barce zakleo se da neće nikad kupovati Barcine igrače, barem ne ove najbolje.

Uglavnom ajde da vidimo prvo šta će se desiti pa ćemo tek onda suditi.

Pa zapratio je on i Chelsea odavno pa sto sad s tim 

14 godina
neaktivan
Ne kažem da je to gotova stvar, ali gdje ima dima ima i vatre, uvijek bilo i bit će. Ja osobno ne vjerujem da će on otići ali ajde ko može bit siguran u bilo šta danas pored ove uprave. Od "riješenih" transfera Verrattija,Coutinha i Dembelea do prodaje Neymara kupovine Paulinha, pa sad interesa za Serijem i Di Mariom. Svaki dan se stvari okrenu za 360 stupnjeva i dok prijelazni rok ne završi službeno ni u šta više nisam siguran.
14 godina
barcafan12 kaže...
Ne kažem da je to gotova stvar, ali gdje ima dima ima i vatre, uvijek bilo i bit će. Ja osobno ne vjerujem da će on otići ali ajde ko može bit siguran u bilo šta danas pored ove uprave. Od "riješenih" transfera Verrattija,Coutinha i Dembelea do prodaje Neymara kupovine Paulinha, pa sad interesa za Serijem i Di Mariom. Svaki dan se stvari okrenu za 360 stupnjeva i dok prijelazni rok ne završi službeno ni u šta više nisam siguran.

Apropos 360', kada se "tako" okreneš, vratio si se ustvari na početnu točku/ishodište/startnu poziciju 

Obzirom ste pumpali visinu transfera za Neymara, za Messija je još napumpaniji, evidentno je da ste "puni kao tanker", pa da će stoga shodno tome, i drugi za svoje eventualne transfere vama pumpati cijenu i preko limita, pa i za duplo! 

Za one koji su prizivali ekvivalent "Salary Cup" sistema, nekako mi smrdi da je to U Europskom nogometu "zabranjena tema" 

ATJ Lučko
11 godina
protjeran
Pa City je potvrdio da nece dovoditi Messija nezz o cemu pricate.

Dembele dolazi,Seri takoder a moguce i Di Maria za 40 milki.

To je sve pitanje trenutka...

Vidio sam. da je netko za Dembelea napisao da je na instagramu nesto pisao...moze li link

This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
15 godina

Nemojte više pisat o Neymaru. On više nije igrač Barce, tako da većinu nije ni briga dal zabija i kako igra. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
16 godina

Idem u 10 misec u Barcelonu na utakmicu, izgleda da ću gledat Gomesa i ostale

9 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Nemojte više pisat o Neymaru. On više nije igrač Barce, tako da većinu nije ni briga dal zabija i kako igra. 

Nemoj biti buthurt, naravno da vecinu zanima kako igra Neymar, bilo je i drugih opcija da je uprava imala muda i mozga...

...
11 godina
Inače se ne slažem s Evilom, al ovaj put je suprotno, barca ga je popušila a mogli su mu uvalit poboljšani ugovor i zadržat ga, svaki put ću udarit nešto o neymaru jer zbilja smatram da je to potrebno i da dosta ljudi to zanima
8 godina
neaktivan
playjob kaže...
Inače se ne slažem s Evilom, al ovaj put je suprotno, barca ga je popušila a mogli su mu uvalit poboljšani ugovor i zadržat ga, svaki put ću udarit nešto o neymaru jer zbilja smatram da je to potrebno i da dosta ljudi to zanima

pa idi covjece na Parizov forum, druži se i razgovaraj o Nejmaru. Koga ovdje osim ponekog smećara madridskog zanima koliko je asistencija imo Nejmar protiv nekih ekipa po kvalitetu gorih od Hajduka (bez uvrede za navijace, to mi je jako drag klub). 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice