FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Ova slika zatvara debatu uopće. (izuzev ovog za LP, gdje je sad CR7).

Osobno smatram da je nogomet zadnjih 10 godina bitno brži i tehnički debelo naprijed nego u 80ima. Nemoguće je reći da je bolji od onog prije, ali svakako je drugačiji. Messi je u težoj konkurenciji, napravio puno više toga nego Maradona. A ne vidim nijedan aspekt Maradonine igre, niti se mogu sjetiti, gdje bi on bio bolji od Messija.

Iduće godine će SP biti šlag na tortu...očekujem Argentina Francuska finale.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 14:53 (Mitch).
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Apsolutno je besmisleno ponovo pokretati pricu dal je messi najbolji igrac svih vremena, ili cak dal je najbolji trenutno. To je potpuno besmisleno, jer je to odavno potvrđena cinjenica. Vec sa 23, 24 godine najveci autoriteti u svijetu fudbala su etiketirali najvecim ikada, i do danas, kada on ima 30, ta teza je samo obogaćena novim činjenicama. Jednostavno, ko tako ne misli ili je glup, ili bolestan ili nema pojma o fudbalu. Trece ne postoji.

14 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Ako se gleda samo Svjetsko Prvenstvo, natjecanje koje se održava jednom u 4 godine i traje par tjedana, onda je i Iniesta bolji igrač od Messija, a svi znamo da nije. Ti mitovi o Maradoni su presmiješni, čovjek je individualno napravio isto što i Messi na SP, bio najbolji igrač turnira (isto kao i Messi) i dogurao ekipu do finala (isto kao i Messi). Samo što je imao sreće da su njegovi napadači, za razliku od Higuaina iskorisitili svoje šanse u finalu. Maradona nije odlučio finale SP-a. Isto kao što je Ronaldo imao sreće što su mu suigrači odlučili finale nakon ozljede. To može popraviti njihov imidž, činjenica da su osvojili SP ili EP. Ali nikako ne može biti korišteno kao argument da su bolji od Messija kad individualno nisu napravili ništa što nije napravio i Messi. Samo je njihova ekipa napravila ono što Messijeva nije. To je timski sport, koliko god da si dobar, uvijek uvelike ovisiš o suigračima.

Učiniti u Napoli-u ono što je Maradona, Mesi bi vrlo teško pa nikako, čisto tada ga nebi mogli "izlječiti" u njegovom problemu, ma kako bio talentiran. 

Maradona NIJE ODLUČIO  finale?!?! 

Pa sigurno je za reprezentaciju tada učinio više nego sada Mesi. 

Mitch kaže...

Osobno smatram da je nogomet zadnjih 10 godina bitno brži i tehnički debelo naprijed nego u 80ima. Nemoguće je reći da je bolji od onog prije, ali svakako je drugačiji. Messi je u težoj konkurenciji, napravio puno više toga nego Maradona. A ne vidim nijedan aspekt Maradonine igre, niti se mogu sjetiti, gdje bi on bio bolji od Messija.

Nema šanse Mika  !!!! 

U mojem slučaju, teško da će Francuska daleko, ako "politički", ali Engleška, Italija, Espana već može, kao i neka srednje američanska reprezentacija! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 15:35 (ATJLučko).
9 godina
protjeran
Mitch kaže...
Evil Access kaže...
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Pa nije Neymar rodjen u Barceloni da mora igrati za Barcelonu, nema njemu nikakve razlike igrao za PSG ili Barcelonu, samo ce u PSG biti placen koliko vrijedi i nece mu se igra svoditi na ono "pass to Mike" kako je Kukoc opisao strategiju najbolje kosarkaske ekipe u povjesti za doigravanje. Za vas ovdje koji ste malo spori u glavi Mike je Michael Jordan, a u barci se naravno radi o Messiju.

Znači, Messi je najbolji svih vremena?

Slažemo se svi znači super

Logika ti nije bas jaca strana. Najbolji je u barceloni trenutno, najbolji svih vremena je naravno Diego Armando Maradona, najbolji igrac na svijetu trenutno je onaj koji ce dobiti zlatnu loptu, vidjeti ce mo koga ce izabrati.

Smiješno mi je kad ti to napišeš.

Usporedio si MJa i Messija, MJa koji je nedvojbeno prema svima najveći sportaš uopće. Razmisli onda o svojoj logici. Maradona svakako već neko vrijeme nije u razgovoru za GOAT.

Usporedio sam im ulogu u klubu, citaj s razumjevanjem . A sto se tice uspredbe MJ i Messija, to bi moglo, kada bi Mesi imao 6 LP i 2 SP. Ono, usporedjivati Messija i MJ, ma rofl...

...
12 godina
neaktivan

Kriva tema, molim moda da obrise post.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 16:01 (LeskiRM).
17 godina
Evil Access kaže...

Usporedio sam im ulogu u klubu, citaj s razumjevanjem . A sto se tice uspredbe MJ i Messija, to bi moglo, kada bi Mesi imao 6 LP i 2 SP. Ono, usporedjivati Messija i MJ, ma rofl...

Jesi ti upravo usporedio NBA ring sa LP? Općenito se igrači ne uspoređuju po timskim postignućima. Teško je rangirati tko tome pridonosi, pogotovo ne sportovi 5x5 i 11x11.

Baš si smiješan i tužan lik. Tvoja filozofija za sport mi je fenomenalna. Zato komentari na društvenim mrežama (LeBron 3-5, GSW blew 3-1, Messi CR7 gifovi i debilizmi) i jesu u k*rcu kad sport najviše prate djeca s previše vremena, a premalo mozga. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 16:18 (Mitch).
17 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

Nema šanse Mika  !!!! 

U mojem slučaju, teško da će Francuska daleko, ako "politički", ali Engleška, Italija, Espana već može, kao i neka srednje američanska reprezentacija! 

Ha ne znam....Francuska na skoro  svakoj poziciji ima valjda najboljeg mladog igrača na svijetu...

Mendy, Umtiti, Varane, Laporte, Bakayoko, Kante, Pogba, Griezmann, Mbappe, Dembele.....stari moj :D

15 godina
Messi je prije par tjedana u anketi u kojoj je sudjelovalo preko 20 tisuća ljudi na Sky-u izabran za najboljeg sportaša u povijesti što se tiče timskih sportova, pa ti gledaj na to kako hoćeš.

I glupo je uspoređivati NBA (jedna liga, jedno natjecanje) sa nogometom, a posebno SP-om, natjecanjem koje se održava jednom u 4 godine.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
protjeran
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Jesi ti upravo usporedio NBA ring sa LP? Općenito se igrači ne uspoređuju po timskim postignućima. Teško je rangirati tko tome pridonosi, pogotovo ne sportovi 5x5 i 11x11.

Baš si smiješan i tužan lik. Tvoja filozofija za sport mi je fenomenalna. Zato komentari na društvenim mrežama (LeBron 3-5, GSW blew 3-1, Messi CR7 gifovi i debilizmi) i jesu u k*rcu kad sport najviše prate djeca s previše vremena, a premalo mozga. 

Ti to ozbiljno stavljas znak jednakosti izmedju Messija i MJa?!?! MJ ima temperaturu i povraca i pobjedi sam utakmicu u finalu doigravanja...

Mesi je igrao finale svjetskog prvenstva, najveci trofej u nogometu i trofej koji je najteze osovjiti. I sta se desilo?! Nije se pojavio u finalu, mislim, bio je na terenu, ali nije bio . Kad je bilo najvaznije lik je, ne podbacio, vec nije uopce bio prisuatan i to je tebi najveci igrac svih vremena?!

Na kraju krajeva, CR7 je u svakom smilsu postigao vise od Messija u nogometu, tako da...

...
11 godina
Svetoga ti Ante Padovanjskog, šta je ce er postigo u svom životiću osim što parama čini nemoralne postupke, konkretno ovo s djetetom? Šta je napravio na EP '16? Prošli su na jedva jedvite jade cijeli turnir, u finalu nije ni igrao, da bi dobio zlatnu loptu na račun drugih igrača, puj je***te živote
11 godina
Svetoga ti Ante Padovanjskog, šta je ce er postigo u svom životiću osim što parama čini nemoralne postupke, konkretno ovo s djetetom? Šta je napravio na EP '16? Prošli su na jedva jedvite jade cijeli turnir, u finalu nije ni igrao, da bi dobio zlatnu loptu na račun drugih igrača, puj je***te živote
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Mesi je igrao finale svjetskog prvenstva, najveci trofej u nogometu i trofej koji je najteze osovjiti. I sta se desilo?! Nije se pojavio u finalu, mislim, bio je na terenu, ali nije bio . Kad je bilo najvaznije lik je, ne podbacio, vec nije uopce bio prisuatan i to je tebi najveci igrac svih vremena?!

Na kraju krajeva, CR7 je u svakom smilsu postigao vise od Messija u nogometu, tako da...

15 godina
Ronaldo će biti zapamćen po tome što je u 9 godina uspio samo 2 puta osvojiti ligu kad je bio oči u oči sa Messijevom Barcelonom. Sve ostalo su bajke.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
@zlocko

Ali bitno da je Ronaldo bio na visini zadatka na zadnjem Europskom, pogotovo u finalu.

Budalice mala.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
FC Barcelona

Ma uopće je bespotrebna rasprava sa nekim tko ne razumije osnove nogometne igre. Svatko sa imalo mozga u glavi vidi da je Messi bolji igrač. Suludo je uspoređivati igrača koji je golgeter sa kompletnim igračem koji je jedan od najboljih strijelaca, asistenata i driblera u povijesti nogometne igre. Sve u jednom.

Jedno je preferirati nekog igrača, nečiji stil, ali nešto drugo je tvrditi da je taj igrač bolji. Pa dijete od 5 godina može vidjeti da Messi nudi dimenziju više zato što nije samo strijelac. To je isto kao da su u 70-ima ljudi tvrdili da je Gerd Muller bolji igrač od Cruyffa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 17:24 (antimadridista).
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ronaldo imaj trofej sa reprezentacijom. Ronaldo ima osvojenu LP sa dva razlicita kluba. Na kraju krajeva bilo bi zanimljivo vidjeti Messija u nekom drugom klubu, u Barceloni je sve podredjeno njemu, mislim da bi puno igraca bilo dobro kao on da cjela ekipa Barcelone radi za njih.

Rekoh vam opet. MESSI JE IGRAO U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA I NIJE SE SASTAO S LOPTOM!!! Znaci u najvaznijoj utakmici u nogometu uopce nije pokazao nista!!! Kako vas nije stid govoriti da je najbolji.

Ronaldo je svoju velicinu pokazao u finalu zadnjeg eura, iako su ga ozljedili on je stao uz teren i bodrio svoje suigrace, iako nije bio na terenu bio je najvazniji igrac. To je prava velicina!!!

...
15 godina
Evil Access kaže...

Ronaldo je svoju velicinu pokazao u finalu zadnjeg eura, iako su ga ozljedili on je stao uz teren i bodrio svoje suigrace, iako nije bio na terenu bio je najvazniji igrac. To je prava velicina!!!

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znači logika Madridiota

Maradona > Messi - zbog osvojenog SP sa Argentinom
CR7 > Messi - zbog osvojenog EP sa Portugalom, iako je Messi osvojio Olimpijsko zlato (jer ono, EP>OI, iako na OI igraju najjače momčadi svijeta) i odigrao finale SP (opet važnije je osvojit EURO nego doći do finala SP)

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Pustite klaunove ajmo malo o transfer vijestima...

Navodno UEFA je naredila PSG-u da ako hoće kupiti Neymara da prodaju igrača za 110 miliona eura...Ako baš hoće zadržati Verrattia onda tražiti Rabiota i Draxlera plus npr 130 miliona eura ili nešto tako...

Marca navodi da je Griezamnn u nekim kombinacijama za zamjenu za Neya ali sumnjam da ima išta od toga...

Dembele izjavio da ga ne zanimaju glasine o Barci...

Moglo bi biti svega jer nemamo upravu da nam dovede prave igraće i mega pojačanja...Čak je Coutinho najrealnija opcija.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Znači logika Madridiota

CR7 > Messi - zbog osvojenog EP sa Portugalom, iako je Messi osvojio Olimpijsko zlato (jer ono, EP>OI, iako na OI igraju najjače momčadi svijeta) i odigrao finale SP (opet važnije je osvojit EURO nego doći do finala SP)

Kitalonci su poznati kao najvece nogometne neznalice.

9 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

Znači logika Madridiota

Maradona > Messi - Maradona je bog, kraj price, Leo je vrhunski igrac, ali porediti ga s bogom je glupo.

Messi je imao sansu u finalu SP da pokaze da je najveci svih vremena, nije, i to je to, bar meni, cekao sam potvrdudu i nije to potvrdio. CR7 je uradio sve sto i Messi i jos je osvojio EP pa ti racunaj ako imas mozga tko je bolji.

P.S. OI igraju djeca.

...
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Evil Access kaže...

taman kad covjek pomisli da ga evil ne moze iznenaditi on uspijeva,da njega nema ova tema bi bila mrtva

15 godina

Pitajte ga da nabroji tri igrača reala. Al bez Google tražilice.

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
Gledam ovaj PSG u super kupu. Preglup tim, ubi ih monako iako ne izgubio pola tima. Ne znam fakat o cemu nejmar razmislja. Bolje mu je u Everton da ode.
14 godina
neaktivan
Jel zna netko neki dobru aplikaciju za gledanje tekme preko moba, a da je slika dobra. Pokušao sam sa sopcastom ali nešto ne funkcionira.
12 godina
barcafan12 kaže...
Jel zna netko neki dobru aplikaciju za gledanje tekme preko moba, a da je slika dobra. Pokušao sam sa sopcastom ali nešto ne funkcionira.

Cuo sam da je onaj mobdro jako dobar

15 godina
jopaa991 kaže...
barcafan12 kaže...

Nije baš dobra. Kvaliteta streama je dosta loša. Ali u nedostatku boljeg može proć.

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
jopaa991 kaže...
barcafan12 kaže...

Nije baš dobra. Kvaliteta streama je dosta loša. Ali u nedostatku boljeg može proć.

Hej, skini sa google playa Ace Stream Media i onda samo sa stranica kupis linkove i ubacujes. vrlo jednostavno, a slika je vrhunska. Linkove mozes naci na redditu, footballlol.me, rojadirecta i jos dosta drugih stranica

14 godina
neaktivan
Hvala svima na pomoći.
11 godina
Možda ne bi bilo loše dovest Charlesa Musondu, 20 godina ima, i razvijat ga malo pomalo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice