FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Po mojoj procjeni Valverde je novi trener.

Ističe mu ugovor ove sezone,nije ga produžio a predsjednik Bilbaoa je najavio sastanak za četvrtak.

Mislim da je on uz Sampolia najbolje rješenje.E sad nešto spominju da bi mogao biti problem u tome da će pauzirati godinu dana od treniranja svih klubova...

Ali kroz tjedan-dva znat ćemo tko će biti trener.

Treba već pripremiti anketu za Unzuea mislim da će je potpisati milion ljudi u roku od 5 dana.

Ove godine je shoping u Arsenalu...Bellerin,Sanchez i Ozil bi mogli put pod noge.

Iako je Bellerin prebrz i poznaje naš stil i sve to,mislim da bi Aurier bio bolje rješenje.

Ali opet lik je divljak teški bilo bi crvenih svako drugu tekmu...

Nadam se da Rafinha ili Denis pakuju kofere jer su igrač manje...Jedan je preslab i nije ništa pokazao a drugi je stalno ozilijeđen.

I koliko vidim Monaco nam uzima vjerovatno najvećeg talenta Mbulu...Kupit će ga 100 000 eura a dogodine vrijedi 30 miliona.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona
Bellerin je Alba broj 2, samo na desnoj strani. On nema ništa osim brzine. Neka njega što dalje od Barce. Treba baciti oko na bočne igrače Monaca.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Po mojoj procjeni Valverde je novi trener.

Ističe mu ugovor ove sezone,nije ga produžio a predsjednik Bilbaoa je najavio sastanak za četvrtak.

Mislim da je on uz Sampolia najbolje rješenje.E sad nešto spominju da bi mogao biti problem u tome da će pauzirati godinu dana od treniranja svih klubova...

Ali kroz tjedan-dva znat ćemo tko će biti trener.

Treba već pripremiti anketu za Unzuea mislim da će je potpisati milion ljudi u roku od 5 dana.

Ove godine je shoping u Arsenalu...Bellerin,Sanchez i Ozil bi mogli put pod noge.

Iako je Bellerin prebrz i poznaje naš stil i sve to,mislim da bi Aurier bio bolje rješenje.

Ali opet lik je divljak teški bilo bi crvenih svako drugu tekmu...

Nadam se da Rafinha ili Denis pakuju kofere jer su igrač manje...Jedan je preslab i nije ništa pokazao a drugi je stalno ozilijeđen.

I koliko vidim Monaco nam uzima vjerovatno najvećeg talenta Mbulu...Kupit će ga 100 000 eura a dogodine vrijedi 30 miliona.

Uopće nemam pozitivna očekivanja od ljetnih transfera. Spominju se kojekakva kvalitetna imena, ali već se neko vrijeme govori kako klub baš i nema baš nešto love pa me živo zanima otkud će izvuć svu tu lovu za te igrače. Jasno, prodat će nešto, ali ako nas je povijest nečemu naučila to je da rade izlazne transfere debelo ispod cijene. Pretpostavljam da će otić Arda, Matju, Masche i možda još neko jači tipa Raketa makar sumnjam. A što se (upitnog) šopinga tiče, ako dođe samo jedan od ovih što se najviše spominju (bellerin,coutinho,verati...) to će bit čudo, poznavajući ekipu iz uprave. 

A ovo oko trenera me užasno nervira jer vječito kemijaju s tim nekim polutrenerima - Tata, Enrike, Unzue...  Makar Unzue nije ništa kriv i nemam generalno ništa protiv čovjeka, uprava je kriva što ljudi imaju takvo mišljenje. Iskreno se još uvijek nadam Sampaoliju iako ništa od toga čini mi se, a Valverde bi bio prihvatljiv s obzirom kakvi su se levati spominjali..

Ayee!
15 godina
FC Barcelona
Što bi dao za Verrattija...

Nikad nisam nikog iščekivao u Barci kao njega trenutno. Teško da će ga PSG prodati bez obzira na cijenu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran

Slažem se...Sidibe,Verratti i Theo.Bolje ne može.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Btw vidim da Meunier igra više ove sezone u PSG-u a to treba iskoristiti i dovesti Auerira.To bi nam trebala biti prva opcija.

12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Btw vidim da Meunier igra više ove sezone u PSG-u a to treba iskoristiti i dovesti Auerira.To bi nam trebala biti prva opcija.

link pisalo se zadnjih dana da ide u MU

11 godina
protjeran

Neznam što će im on ali zna se da je united svake godine zainteresiran za 20-ak igrača...A i Valencija je dosta dobar pa ne znam što će im još jedan odličan bek.

Ako ide ide u Barcu ili United.

16 godina

Opet su zbili gol iz zaleđa. Koja sramota, fakat.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
x18x05x kaže...

Opet su zbili gol iz zaleđa. Koja sramota, fakat.

Pa nije gol iz zaleđa. Sudac je kasnio svirat, ali drugi ubačaj i sami gol su skroz regularni.

Naravno da do tog ne bi došlo da je ova budala svirala.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

CR7 upravo osvojio zlatnu loptu. Pozdrav iz Madrida. 

...
11 godina
protjeran
Nije to slucajno
16 godina

Nemože biti regularno kada je prije gola bilo čisto zaleđe, sve kasnije što se desilo se nije smjelo desit.

17 godina
x18x05x kaže...

Nemože biti regularno kada je prije gola bilo čisto zaleđe, sve kasnije što se desilo se nije smjelo desit.

A kaj možeš sad...samo kukat na netu jbga.

Da je UEFA prava, Atletico bi se žalio i poništio bi se prvi gol, ostalo bi 1-0 za uzvrat. 

17 godina
Evil Access kaže...

Izmigoljio si nakon El Classica a? Ne znam po čemu je to osvojio.

Nije u top 5 po nijednoj statistici u Europi. Glavni strijelac LP je poluargument.

12 godina
Mitch kaže...
x18x05x kaže...

A kaj možeš sad...samo kukat na netu jbga.

Da je UEFA prava, Atletico bi se žalio i poništio bi se prvi gol, ostalo bi 1-0 za uzvrat. 

u medjuvremenu ovi klošari primili još jedan

16 godina

Sada su primili još jedan.

17 godina
FC Barcelona

Pa to je bilo za očekivat, ne vidim stvarno da ste mislili da će Atletico proć.

Čak bi se dao kladit da bi bila još veća kanta da je igrala ona postava od vikenda (Morata, Kova itd.) i to je još bolji i uigraniji Real (barem meni).

No ne sumnjam da će Juve (vjerojatno) teško dobit u finalu. 

9 godina
protjeran
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Nije u top 5 po nijednoj statistici u Europi. Glavni strijelac LP je poluargument.

Tko je bolji?

...
11 godina
protjeran
Nazad u rupu.
17 godina

Messi 49 golova, 15 asistencija.

Ronaldo 35, 12. Tu priča staje, bok.

16 godina
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Što je najžalosnije ukoliko Real osvoji LP, dobit ce zlatnu loptu samo zbog toga jer ima više trofeja od Messija (kao što je to bilo prošle godine) što je potpuno smiješno i apsurdno. Zamislite da CR ima isti broj zlatnih lopti kao Messi, po meni je to čista sramota i ta nagrada bi potpuno izgubila smisao.

17 godina

ne bu zbog toga nego zato jer je najkorisniji igrač na prvoj momčadi koja je osvojila LP dve sezone za redom

Ali hebiga....i dalje nitko neće mislit da je bolji od Ronaldinha, Maradone itd. osim casual fanova nogometa poput fakee(ovaj evil access) i klinkica kaj prate Cr7 na insu :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.5.2017 22:54 (Mitch).
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Netko misli da Messi treba dobiti zlatnu loptu nakon sto je prespavao 4 najvaznije tekme sezone 2xPSG 2xJUVE jer puni mreze osasuni i slicnim poluamaterima?! 

...
17 godina
Evil Access kaže...

Netko misli da Messi treba dobiti zlatnu loptu nakon sto je prespavao 4 najvaznije tekme sezone 2xPSG 2xJUVE jer puni mreze osasuni i slicnim poluamaterima?! 

A kad ih Ronaldo pikne 3x zbog toga onda je ok?

Msm ne važno tko ima više lopti, Messi je bitniji i bolji igrač.

16 godina
Mitch kaže...

ne bu zbog toga nego zato jer je najkorisniji igrač na prvoj momčadi koja je osvojila LP dve sezone za redom

Ali hebiga....i dalje nitko neće mislit da je bolji od Ronaldinha, Maradone itd. osim casual fanova nogometa poput fakee(ovaj evil access) i klinkica kaj prate Cr7 na insu :)

Casual fanovi ste zapravo i vi i oni. Zato jer umjesto da se natežete tko je zapravo bolji, mogli bi razmisliti i prihvatiti da su zapravo oba dva igrača sam vrh. Jednostavno su oba dva na drugoj razini od svih ostalih top igrača.

Zapravo vi niti niste fanovi NOGOMETA, nego Barcelone i Reala kolko vidim. Ovako sa strane kad netko gleda zna da su oba dva vrhunski igrači izna svih ostalih. Htio to netko prihvatiti ili ne.

A to da netko dobiva samo radi trofea si možete obrisati u guzicu jer da je tako Sneijder bio dobio to 2010 kad je osvojio sve sa klubom, a na SP u južnoj africi došao do finala sa reprezentacijom, te dodatno bio najbolji strijelac i mislim u top 3 po asistencijama. U svakoj ekipi je bio glavni igrač.

Ali naravno lik nije završio niti u prva 3.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovaj Atletico je izgledao ko Getafe danas...Griezmann je bolji zadnji vezni nego napadač.

Završio je zenit Atletica ljudi su pročitana knjiga.

17 godina
Jack Sparrow kaže...
Mitch kaže...

Casual fanovi ste zapravo i vi i oni. Zato jer umjesto da se natežete tko je zapravo bolji, mogli bi razmisliti i prihvatiti da su zapravo oba dva igrača sam vrh. Jednostavno su oba dva na drugoj razini od svih ostalih top igrača.

Zapravo vi niti niste fanovi NOGOMETA, nego Barcelone i Reala kolko vidim. Ovako sa strane kad netko gleda zna da su oba dva vrhunski igrači izna svih ostalih. Htio to netko prihvatiti ili ne.

A to da netko dobiva samo radi trofea si možete obrisati u guzicu jer da je tako Sneijder bio dobio to 2010 kad je osvojio sve sa klubom, a na SP u južnoj africi došao do finala sa reprezentacijom, te dodatno bio najbolji strijelac i mislim u top 3 po asistencijama. U svakoj ekipi je bio glavni igrač.

Pa tko nije prihvatio da su oba igrača samo vrh?

Samo smirujem tenzije i vraćam malo realnosti u komentare.

11 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Mitch kaže...

Daj mi onda objasni zašto je Ronaldo dobio zlatnu loptu prošle godine? Da oba igrača jesu vrh, samo što uspoređivati boga nogometa i jako dobrog strijelca nema smisla.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Zaboli me za Real više me brine to da će dovesti retardi za treenera onog klauna Blanca što je trenirao PSG...

Ja stvarno mislim da onaj predsjednik želi uništiti Barcu sa onakvim transferima izborima trenera i ostalih sranja...

Čovijek sve krivo radi.

Verratti demnatirao ili njegov agent da će otići u Barcelonu ili neki drugi klub na ljeto.

Jedna opcija manje...

Ako se ovaj transferski rok ne pogodi sa igračima jao se nama...3-4 loša igrača za naš sistem bi nas mogli ukopati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.5.2017 23:34 (Boixus Nois PS).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice