FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Sjecam se ima godinu dana kad sam govorio da dodvedu Dybalu koji je sam izjavio da bi doplivao do Barce ako bi ga zvali.

A vidi cuda sad...Lik vrijedi troduplo vise.
Carasco je isto slab sa golovima,
ali je fizicki mocniji 1 v 1 nezaustavljiv.Vietzto je odlucan tehnicki ali ne igra mi takvu poziciju kakva Barci treba.

Vise bi volio Lucasa Pereza.
Mahrez navodno nije opcija.

Inace Costa i Gamiero dolaze u Atletico a tko ide vidjet cemo.

Pise ss i da do kraja tjedna bi transfed napadaca u Barcu trebao biti gotov,navodnk rade u tajnosti.

Nebi me cudilo da bude neko ime koje se nije culo dosada.
This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Nemojte uspoređivat igru u Atleticu i Barceloni, mislim da bi Viettu koji ima solidnu kontrolu lopte više pasala Barcelona, nije on neki prebrz igrač ali može izbacit 1 na 1 bilo koga..

Uostalom, 2014/15 prvi asistent u Europa ligi, i to u Villarealu, njega samo treba pronaći jer se izgubio u Atleticu

Kad bi piknuli njega za budućnost i Mahreza koji stalno govori da mu je Barcelona san snova, a to znači da će dat 110% od sebe u tih 20 minuta koje dobije, napravili bi jako dobar posao..

Vidis ta rijec solidna kontrola lopte. U barci moras imati bar vrlo dobru kontrolu. U villarealu je bio dobar,
u atelticu nije. Kako ocekujes da ce se pronaci u barci gdje su ocekivanja u startu velika, gdje nece imati vremena
da odigra 19 utakmica sa samo jednim golom. Gdje ce se od nbjega ocekivat da kvalitetno zamjeni 
nekog od MSN-a.  Ja u njemu ne vidim igraca za barcu. Super ako me demantira, al sumnjam.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo kako je on igao u Villarealu.

Znači trčao u prazan prostor,ostavi povratnu.Bez lopte je čak i može proći po brzuini ali po meni ne može proći 1 vs 1,sklab je tu dosta.

Znači on je igrao u sustavu 4-4-2 nekakvu polušpicu ili malo povučenijeg napadača a te pozicije u Barci nema nit Barca igra tako.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Sjecam se ima godinu dana kad sam govorio da dodvedu Dybalu koji je sam izjavio da bi doplivao do Barce ako bi ga zvali.

ali je fizicki mocniji 1 v 1 nezaustavljiv.Vietzto je odlucan tehnicki ali ne igra mi takvu poziciju kakva Barci treba.

Pise ss i da do kraja tjedna bi transfed napadaca u Barcu trebao biti gotov,navodnk rade u tajnosti.

Za dybalu sam se i ja nadao prosle sezone da ce ga dovesti. A barca ga pusti u juventus gdje je otiso za
30 milijuna i bonuse, a danas vrijedi preko 60 milijuna. Umjesto njega mi smo doveli turana od 30 godina za iste pare.
Znam da nisu ista pozicija, al samo sam naveo radi usporedbe. 

11 godina
protjeran
Da...nekad treba riskirati al kad das onoliko golova i asistencija h Palermu onda to znaci nesto...

Nista nadajmo se da ce doci Carasco ako ne onda Lucas Perez.
11 godina
protjeran
Cak bi prije da dovedu Llorentea za par miliona nego Vietta.
Sa njim bi dobili opciju skoka protiv bunkerasa.

Ali opet od svih transfera Enrique je jedan promasio.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nevjerojatno je s kakvim ciframa se danas prodaju igrači...Danas ce se jedan osrednji igrac prodati za minimalno 40mil €. U zadnji par godina ako izuzmemo Suareza i Neymara najbolje Barcino pojacanje je Rakitic kojega su platili 18 mil €, a vrijedi danas po transfermarktu 50mil €. A danas ni Barcina akademija nije kaj je nekad bila iako ispliva na povrsinu koji igras no uglavnom bez ikakvog velikog znacaja. Po meni Barca ima poteskoca sa kupovinom kvalitetnoga pojacanja (ako gledamo vezu i napad) jer tu se unaprijed zna tko igra u prvih 11, dakle ostaje jedino obrana. Problem je taj da ako decko od 20+ godina dodje u Barcu on zeli odmah igrati i ako se to ne dogodi sljedece sezone odlazi za male novce u drugi klub. A i opet rotacija u Barcinoj igri zapravo ni nema osim u obrani, kaj se tice veze i napada one se događaju jedino ukoliko je neki od glavnih igrača ozlijeđen. Barca dakle za napad treba nekog iskusnog jokera s klupe koji ce uc u 80min potrgat se na terenu i zabit taj 1 gol koji udarna postava nije mogla dat do trenutka njegova ulaska. Kaj se tice veze tu mora na klupi imat igraca koji akoNe igra Iniesta, Rakitic, Busquets mora biti taj oslonac koji ce se odmah povezat za ostalim igracima kao da igra s njima svaku utakmicu i moci ce odigrati kvalitetne pasove/djeliti kvalitetne asistencije, dakle opet mora biti joker s klupe i opet bi trebao biti netko iskusniji. Barcina veza i napad su igraci koji ce igrat u udarnoj postavi jos sigurno 5 godina. Iniesta je nezamjenjiv, kao i Busquets, dakle ostaje jedino mozda i Rakitic kojeg bi se dalo rotirati, a on se vec jako dobro uigrao i to je igrac koji iza MSN-a zabije najvise pogodaka. Dolazimo do zakljucka da bi mladi igraci (vezni red/napad) novi talenti trebali zaobilaziti Barcu jer se nece pored ovih 6 igraca naigrati i htjet ce nakon godinu/dvije otici u drugi klub. Imaju Sergi Roberta kojeg trebaju koristit kao buducnost Barce i trebaju ulagati samo u obranu jer je ona jedan od vecih Barcinih problema. 

artuditu
11 godina
protjeran
Moguc je dolazak Jesusa.
Vjerovatno ce ga kupiti a ostat ce na posudbi.Akk tako bide mozda i kupe nekog tipa Perez koji je jeftin i takk rjese oba problema.

Vhdjeli smo prosle godine da nam treba djri kadar i bolja klupa jer da smo je imali prosetali bj se kroz LP.
15 godina
danny_2 kaže...

Za dybalu sam se i ja nadao prosle sezone da ce ga dovesti. A barca ga pusti u juventus gdje je otiso za
30 milijuna i bonuse, a danas vrijedi preko 60 milijuna. Umjesto njega mi smo doveli turana od 30 godina za iste pare.

Usporedba ti prvenstveno nema smisla jer se Arda ogromnim dijelom doveo i zbog toga da se ATM oslabi (što baš i nije uspjelo), a ne samo Barca pojača.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Baš zato i žele Carrasca.

Jesus je u Realu, gotova stvar.
Nama ide Gabriel Barbosa koji je možda i bolji. No u usporedbi s Pjacom mi nisu nešto.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Neki dan se pisalo da nitko ne želi doći radi msn-a i ne možeš ih kriviti, da Mahrez ili Carrasco dođu, igrali bi svaku 20 tekmu, i to je pitanje, a bezveze bi trunuli na klupi, čisto sumnjam. Nekako najvjerojatnija je opcija Vietto, što je i dobar potez.

Costa ostaje u chelseau.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 22:56 (Tommy_123).
12 godina
FC Barcelona

Ode Vietto u Sevillu.

Nama je najveci problem to sto igraci koje bi mi doveli ne zele sjediti na klupi, sto je i razumljivo s njihove strane.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 22:48 (jopaa991).
11 godina
protjeran
Zanimljivo u najmanju ruku.

Barem se vece sanse da Carasco dode koji ionako ni tamo nije standardan.Inace je odbio novi ugovor.

Vietto otpada znaci Carasco i Perez jedine ozbiljne opcije.
Nije lose kako god se okrene ali opet Carasco je za 3 puta bolji igrac dok je ovaj 3 puta jeftiniji i imao bi manju placu i nebi trazio nekakve minutaze.
11 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

Nevjerojatno je s kakvim ciframa se danas prodaju igrači...Danas ce se jedan osrednji igrac prodati za minimalno 40mil €. U zadnji par godina ako izuzmemo Suareza i Neymara najbolje Barcino pojacanje je Rakitic kojega su platili 18 mil €, a vrijedi danas po transfermarktu 50mil €. A danas ni Barcina akademija nije kaj je nekad bila iako ispliva na povrsinu koji igras no uglavnom bez ikakvog velikog znacaja. Po meni Barca ima poteskoca sa kupovinom kvalitetnoga pojacanja (ako gledamo vezu i napad) jer tu se unaprijed zna tko igra u prvih 11, dakle ostaje jedino obrana. Problem je taj da ako decko od 20+ godina dodje u Barcu on zeli odmah igrati i ako se to ne dogodi sljedece sezone odlazi za male novce u drugi klub. A i opet rotacija u Barcinoj igri zapravo ni nema osim u obrani, kaj se tice veze i napada one se događaju jedino ukoliko je neki od glavnih igrača ozlijeđen. Barca dakle za napad treba nekog iskusnog jokera s klupe koji ce uc u 80min potrgat se na terenu i zabit taj 1 gol koji udarna postava nije mogla dat do trenutka njegova ulaska. Kaj se tice veze tu mora na klupi imat igraca koji akoNe igra Iniesta, Rakitic, Busquets mora biti taj oslonac koji ce se odmah povezat za ostalim igracima kao da igra s njima svaku utakmicu i moci ce odigrati kvalitetne pasove/djeliti kvalitetne asistencije, dakle opet mora biti joker s klupe i opet bi trebao biti netko iskusniji. Barcina veza i napad su igraci koji ce igrat u udarnoj postavi jos sigurno 5 godina. Iniesta je nezamjenjiv, kao i Busquets, dakle ostaje jedino mozda i Rakitic kojeg bi se dalo rotirati, a on se vec jako dobro uigrao i to je igrac koji iza MSN-a zabije najvise pogodaka. Dolazimo do zakljucka da bi mladi igraci (vezni red/napad) novi talenti trebali zaobilaziti Barcu jer se nece pored ovih 6 igraca naigrati i htjet ce nakon godinu/dvije otici u drugi klub. Imaju Sergi Roberta kojeg trebaju koristit kao buducnost Barce i trebaju ulagati samo u obranu jer je ona jedan od vecih Barcinih problema. 

Ti se salis?? Ti stvarno mislis da ce iniesta u Barcinoj postavi moc igrat jos 5 godina?? Ajd uozbillji se.
Pa iniesta je vec prosle sezone pokazao da sto sezona odmice on sve vise pada. Nije on star sa 32 godine,
ali taj tempo u Barci se tesko podnosi. Da je u nekom manjem klubu mogao bi mozda, al u Barci nema
sanse. Prosle sezone se to jako dobro vidilo. Svaka borbena i rastrcana momcad nas je na kraju sezone
mucila da smo skoro ostali bez ijednog trofeja. I tu se vidilo da nam fali trkje u vezi, da nam fali onog presinga sto je Barca
nekad imala, ali sada to ne moze.

Takoder sto se messia tice sumnjam da ce i on narednih 5 godina biti prvotimac. Pa covjek se vec sad slabo krece i povlaci u sredinu
gdje manje trci. I zbog toga nam pati igra dosta cesto, samo on svojim genijem to nadoknaduje donekle. Naravno da messi jos ima ispred
sebe vrhunskog nogometa, ali u Barci nece trajati 5 godina kao prvotimac. Danasnji nogomet zahtjeva trku, messi, a pogotovo iniesta tu padaju.
I mislim da ce messi izdrzat vise od inieste, jer vezna linija nam najvise trpi i iznosi napadacki trojac sto se obrane tice i njihovog pomaganja, a to 
je pretesko. 

Obrana Barci i nije neki veliki problem, i tu se varas. Problem je sto veza sve manje uspijeva pomagati obrani, tako da obrana ostaje sama na velikom
prostoru. To se vidilo savrseno u dosta utakmica. Druge ekipe se brane sa 11 igraca i puno trke, Barca se cesto brani samo sa 4 obrambena i rakiticem i busiem,
pa ti vidi sto im je to lako. I onda lako kriviti basu obranu, a ne vidimo da nam rupe nastaju prvo u napadu, pa u vezi, a obrana to tesko nosi.
Tako da prestanite samo obranu krivit, jer cesto ostaju sami na velikom prostoru, plus oba nasa bocna jako pomagaju u napadu.

I zato barci treba jedan mladi odlican veznjak koji ce ne biti zamjena, vec koji ce se rotirati sa iniestom sto vise je potrebno, jer na taj nacin
i taj mladi bi dobivao dosta utakmica, iniesta bi sacuvao svjezinu za kraj sezone, a u igri Barce se n ebi osjecao prevelik izostanak.
A i top je jos ejdan razlog zasto u napadu trebao jednog dobrog, dobrog igreaca koji moze trcat i zna igrat. Jer ni messi ne moze cijelu
sezonu iznjeti.  Ako Barca nastavi s ovim tempom nepopunjavanja u vezi i napadu, doci ce samo jednom do zida kad ce imat previse
za popuniti, a premalo novaca. I zapravo jedino sto su dobro za sad napravili je vracanje suareza, jer se nadam da ce uspiti pokazatio da jedobar za Barcu.

11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
danny_2 kaže...

Usporedba ti prvenstveno nema smisla jer se Arda ogromnim dijelom doveo i zbog toga da se ATM oslabi (što baš i nije uspjelo), a ne samo Barca pojača.

Usporedba ima savrsenog smisla. To sto ti ne razumijes je druga stvar. Ali pojasnit cu ti.
Dakle dok neki klubovi dovode mlade i kvalitetne igrace s ciljanom kupnjom i na taj nacin
pametno trose novce, za to vrijeme Barca dovodi starije igrace koji im ne trebaju ili su promasena kupnja ili
su kupljeni iz krivog razloga. Koji god od ovih razloga uzmes cinjenica je da dok drugi dovode mlade
i osiiguravaju si buducnost, barca iste te novce trosi na stare i proamsene igrace i sjebava si buducnost,
ali i finacnije, jer ce kad tad morati datio novce za mlade igrace, samo ce oni onda postat puno skuplji...

Nadam se da sada razumijes uspredbu. I jos nesto, ako je turan kupit da se oslabi atletico,
onda smo postali jadni kao real koji kupuje igrace samo jer ih Barca zeli. Stvarno zalosno ako je
to razlog za kupovinu turana. Barca je vise od kluba i treba mislit na sebe, kupovat igrace koji ce igrat, koji
im trebaju i na terenu biti bolji od suparnika, a ne kojekakve igrice kupi da oslabis ili da ih neko drugi ne kupi...
Koji god razlog na kraju bio, nastetio je Barci prosle sezone, a vidit cemo ove kak ce bit.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Zanimljivo u najmanju ruku.

Barem se vece sanse da Carasco dode koji ionako ni tamo nije standardan.Inace je odbio novi ugovor.

Vietto otpada znaci Carasco i Perez jedine ozbiljne opcije.
Nije lose kako god se okrene ali opet Carasco je za 3 puta bolji igrac dok je ovaj 3 puta jeftiniji i imao bi manju placu i nebi trazio nekakve minutaze.

Da to bi moglo pomoci u dovodenju carrasca. Ako vec mora biti rezerva, onda mu je bolje to biti u Barci. 
I jos jedna stvar, Barci treba igrac koji ce traziti minutazu, koji ce ginit na terenu. Dovest igraca koji se pomirio
da je rezerva i da sjedi i skuplja mrvice, taj bi mogo i kad ude biti manje nabrijan da se tak izrazim. Mogo bi to bit i dvosjekli mac.
Uostalom, mislim da bi ako se dovede carrasco da bi mu lucho trebao vise minutaze dati i vise rotirati.

11 godina
protjeran
U sportu navode dovodenje Gamiera za 25 miliona stk znaci da ako dode do ovog nece kupiti Lemosa i ostaviti ga na posudbi
12 godina
FC Barcelona

25 miliona za Gameira? Nema sanse. Pa nisu ovi iz Seville glupi da ga daje za te pare, ali ajd vidjet cemo. Naravno da bi bilo dobro ali cisto sumnjam u to sve.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

José María del Nido Carrasco, potpredsjednik Seville, danas je potvrdio da će Kevin Gameiro napustiti klub samo pod uslovom da se za njega ponudi 40 miliona eura.

Gamiero i Vietto definitivno po meni otpadaju.Barca neće čekati zadnji dan prijelznog roka da mapravi transfer.

Očekujem da pojačanje uskoro dođe u liku Lucasa Pereza.

Halilović ide u HSV preema TV3 koji je prvi objavio transfer Dignea u Barcu.5.5 miliona eura transfer a pravo otklup asljedeće godine 10 miliona.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 22:12 (Boixus Nois PS).
11 godina
protjeran
Atletico ppnudio 60 miliona za Higuaina ,kupuju napadaca sto znaci da neko ide.

Mislim da bi se ovo moglo brzo rjesiti cim nasi odluce kakvog napadaca zele.
14 godina
neaktivan
Alex Song potpisao za Rubin K. cijena transfera nepoznata,ali sumnjam da je otišao za više od 7-8 milijuna.Volio bi vidjeti Tella barem u ovim pripremnim utakmicama,za Munira je izmislio nogomet,ako ništa svojom brzinom je radio probleme obranama,kad se sjetim samo kako mu je Messi namještao golove.Treba mu dati šansu pa vidjeti je li postao išta bolji igrač od prije.
11 godina
protjeran
Kakav tello to je igrac tehnicki na razini hnl-a.

Od 10 puta 1v1 9 puta ce pogoditi golmana.To je panj kojeg se mora prodati.
11 godina
protjeran
Enrique rekao da zele klasicnog napadaca a ne krilnog.

Uz to Montoya i Tello su otpisani kako i treba biti.

14 godina
neaktivan
Gledao sam highlightse i puno se popravio,nije više onako jednodimenzionalna.Može vrlo lako proći 1v1,zna dati povratnu,opaliti...uglavnom napredovao je dosta,a sad ionako bi on ulazio s klupe i kad bi protivnički igrači bili umorni svojom brzinom bi i mogao nešto napraviti.Poanta je ako može Munir biti u Barci može i on,kvalitetniji je igrač sigurno,ali opet s druge strane znam da će ga se Barca vrlo vjerovatno riješiti uskoro,ali etp volio bi da dobije još jednu priliku iaonako ih neće ništa koštati.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma gledao sam neke njegove golove on 1v1 jedva zabije.Sjećam se kad je dao 4 gola u kupu svaki put 1v1 sa golmanom i svaku put mu je golman obranio ali bi se odbilo ili nesto tako.

Neće ni Munir dugo u Barci na Tellu se može zaraditi 7-8 miliona.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kada bi mogli saznati novog napadaca, ima li nekih glasina?

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
FC Barcelona

nista konkretno.Uvijek iste gluposti ali Vietto najblizi Barci jer je predsjednik Seville rekao da ga nisu mogli dovesti jer želi u Barcu.Od tada ništa.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Zvanično: André Gomes (22) novi je igrač FC Barcelone. Uskoro više detalja.

Znači službeno iz vedra neba.Ovo mi se jako sviđa.Vamosssssssss

12 godina
FC Barcelona

35 + 20 u bonusima 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

znaci,netko iz veznog reda mora ići.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice