FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FC Barcelona

Najvise sansi dajem Viettu i onda Lucasu Perezu. Sumnjam da ce Gameiro dolaziti a Depayu dajem jos manje sanse da dode, iako bi volio. 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Robert Fernandez (sportski direktor): "Napadač će doći uskoro. Dvoumimo se još uvijek da li će to biti stariji i iskusniji igrač ili neko mlađi i željan dokazivanja, ali nismo zabrinuti jer smo već ostvarili određene kontakte i uradit ćemo ono što je najbolje za klub."

Barcelona - Mes que un club
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Ja bih najvise volio depaya,ali da cijena ne prelazi 20mil eura.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Benatia u Juvenrusu za 20m eura... Šteta ša ga nismo upecali...

15 godina
crocked kaže...

Benatia u Juvenrusu za 20m eura... Šteta ša ga nismo upecali...

Da je valjao ostao bi u Bayernu

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Čovijek je od stakla a takav nam ne treba.

A kao drugo kakav kramp je pokazao je protiv Juvea ove godine gdje ga panj morate baca ko budalu.

A kao treće uopće nam ne treba.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
Guardian piše o transferu mahreza u barcu, mišljenja?
16 godina
Del_Boy97 kaže...
Guardian piše o transferu mahreza u barcu, mišljenja?

Ništa od toga, nije igrač za Barcu.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
Pa ono, ne bi bilo loše umjesto Munira na desnoj strani, ali nepotrebno. Treba nam defanzivniji igrač desnog krila.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina

Hmm, Vidal?

17 godina
The_K kaže...

Hmm, Vidal?

I s kim ćeš ga mijenjat? Sergi Robertom? To je kao da staviš Rakitića na desnog beka.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Treba nam Mahrez igrač koji ima dobru tehniku daje golove i ima odličan dribling i brzinu.

Ako on hoće doči i biti zamjena zašto ne.Mi nebi trebali žaliti ako će biti na klupi jer smo vidjeli koliko bi mogao odigrati utakmica prošle sezone.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da mogu pikat uzeo bi Carrasca. A realno gledajuci, ako se uprava odluci za mladju opciju u napadu najvjerovatnije ce to biti Vietto.. 

Carrasco,Vietto,Mahrez,Depay..itd. Previse glasina ima, nemojte se iznenadit ako na kraju dodje netko tipa Gameiro.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Obrana je rjesena osim desnog beka recimo, napad je sad na redu, zakaj to sve nisu odmah rjesili nego ce se sad cekat kraj prijelaznog roka i taj ce igrac odmah uc u novu sezonu i nece se moc odmah snac

artuditu
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Fermamdez je kreao da desni bek neće dolaziti.

Moguće je da dođe drugi golman ako Bravo ode i napadać dolazi 100%. 

Još se misle hoće li iskusnijeg ili mlađeg ali su kontakti sa menađerima i igračima ostaverni.

Rješit će se i to brzo.

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa ono, ne bi bilo loše umjesto Munira na desnoj strani, ali nepotrebno. Treba nam defanzivniji igrač desnog krila.

Defanzivniji igrac desnog krila?? Koji je to vrag?? Jel mislis poziciju desnog beka ili desnog krilnog
sto igra messi?? 

11 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Da mogu pikat uzeo bi Carrasca. A realno gledajuci, ako se uprava odluci za mladju opciju u napadu najvjerovatnije ce to biti Vietto.. 

Carrasco,Vietto,Mahrez,Depay..itd. Previse glasina ima, nemojte se iznenadit ako na kraju dodje netko tipa Gameiro.

Od Carrasca, mahreza i depaya, vietto mi se cini daleko, daleko najlosija opcija.
Radije bi da od ove trojice nekoga izaberu. Depay bi se mogao dobro uklopit.

17 godina
danny_2 kaže...
Mitch kaže...

Defanzivniji igrac desnog krila?? Koji je to vrag?? Jel mislis poziciju desnog beka ili desnog krilnog
sto igra messi?? 

Ma napisao sam dio posta, uglavnom na stranu sam mislio.

12 godina
FC Barcelona

Ja ipak mislim da je od svega najblizi Lucas Perez iz Deportiva. Ima 27 godina, ni vamo ni tamo sto se godina tice. Iskustva ima, pristojna zamjena. Nakon njega mi je svakako Vietto blize nego svi ovi nabrojani. A njih dvojica bi sigurno bili jeftinije opcije od Carasca ili Gameira. Cak mislim da Gameiro ne ide nigdje osim ako ne dode neka luda ponuda. Ako bude jos neke prodaje igraca (Vermalen,Song,Halilovic,Tello.Bravo) mozemo ocekivati cak i dvojicu igraca jos. Mislim da cemo sve znaci kroz 7-10 dana.

Volio bi ja Carasca ili Depaya ili Mahreza ali to cisto sumnjam da ce se desiti. Bio bi to odlicno odraden prijelazni rok za nas, zato mi se to cini nemogucim 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Prema wikipediji Vietto je igrač Barce.Tako je bilo za Dignea možda je i ovaj put točno aiako to nema veze niakve sa stvarnosti.

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20160717/403286918381/vietto-ya-es-del-barca-para-wikipedia.html

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Prema wikipediji Vietto je igrač Barce.Tako je bilo za Dignea možda je i ovaj put točno aiako to nema veze niakve sa stvarnosti.

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20160717/403286918381/vietto-ya-es-del-barca-para-wikipedia.html

Znaci dovodimo napadaca koji je prosle sezone u 19 prvenstvenih utakmica od cega je 12 igrao od pocetka, a zabio je

1, slovima (JEDAN) gol. Strasna zamjena za MSN. Mislim da bi mogli plakat za munirom jos.  Ne kazem ja da mali ne moze
biti cudo narednu sezonu i eksplodirat, ali nekak po svemu videnom jako sumnjam. A jos vise se nadam da se varam, jer 
ako se ne varam, mozemo ocekivati pad i naredne sezone zbog nedostatka PRAVIH zamjena za kljucne igrace.
Jer kada mjenjate igrace kao sto su iniesta, messi, neymar ili suarez, on da ne mozete uvesto solidnog igraca, vec 
barem vrlo dobrog igraca, ako ne vec odlicnog i slicno. 
Dok drugi klubovi trose bez problema na pojacanja, Barca vec drugu sezonu kao neki siromasan, mali klub dovodi
zakrpe. Umtiti je vjerujem pravi transfer i zalog za buducnost, suarez je stvarno potencijal koji ce ove sezone
pokazati il je il nije materijal za barcu.  Digne je solidna alternativa albi, medutim za vrhunske MSN i iniestu koji su kljucni
igraci, za njih nam trebaju ne solidni igraci, vec vrlo dobre il odlicne zamjene. Jako sumnjam da je to vietto. 

17 godina

Strašno. Da je bitan, ne bi ga Simeone prodao. I to baš kad se rješio Martineza, a Torres je u banani.

Na mjesto 4. napadača, odnosno napadača s klupe treba dovest igrača od 27+ godina koji je iskusan, može izbacit igrača na brzinu (jako bitno za zadnjih 20 min tekme) ili barem ima vrhunsku igru glavom, siguran na penalima.

Mislim da bi čak Mandžo koji je na izlaznim vratima Juventusa bio super izbor, ali on ne želi grijat klupu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 0:55 (Mitch).
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Strašno. Da je bitan, ne bi ga Simeone prodao. I to baš kad se rješio Martineza, a Torres je u banani.

Na mjesto 4. napadača, odnosno napadača s klupe treba dovest igrača od 27+ godina koji je iskusan, može izbacit igrača na brzinu (jako bitno za zadnjih 20 min tekme) ili barem ima vrhunsku igru glavom, siguran na penalima.

Mislim da bi čak Mandžo koji je na izlaznim vratima Juventusa bio super izbor, ali on ne želi grijat klupu.

Ja se nadam da se ti zajebavaš.

12 godina
FC Barcelona

Ne znam kako vi ocekujete da se dovede neka odlicna zamjena za MSN? Da damo 30-40 miliona za zamjenu? Koji ce nam to igrac u najboljim godinama i odlicnom sezonom iza sebe pristati biti zamjena?

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nekako od pocetka tih glasina imam osjecaj da ce doci Vietto sto mi se nikako ne dopada..Carrasco ili Mahrez bi bili najbolji izbor, imali bi stvarno sve popunjeno kvalitetnim zamjenama.

13 godina
protjeran
Kakav jebeni mandzukic? Ako njega dovedu ja idem ispred camp noua prosvjedvati.
11 godina
neaktivan
jopaa991 kaže...

Ne znam kako vi ocekujete da se dovede neka odlicna zamjena za MSN? Da damo 30-40 miliona za zamjenu? Koji ce nam to igrac u najboljim godinama i odlicnom sezonom iza sebe pristati biti zamjena?

Da, ako treba dati i 30-40 milijuna za zamjenu, onda to treba dati. Pa ne mozes nekoga od MSN trojca zamjeniti
sa igracem koji kada ude u igru ce biti samo broj da se popuni praznina, vec igrac koji ce dati ono sto treba.
Uostalom ne treba to gledati kao igraca koji ce biti zamjena, vec igraca koji ce biti u rotaciji i koji ce dobivati
solidno vrijeme za igru. Sezona je duga, ozljede su velika mogucnost, umor, losa forma, sve to pokazuje
da ako se dovede vrlo dobra ili odlicna zamjena da bi mogao dobivati lijepo vrijeme za igru. 
A ukoliko je dobar i nametne se, sumnjam da ce proci bez nagrade. Veliki klub mora imati jake igrace na klupi.

14 godina
FC Barcelona

Navijam za atm.Vietto je dobar igrac , to je pokazao u Villarealu kada su harali europa ligom on i dos santos su bili opasan duo.Utakmica Villareal-Wolfsburg nikad je necu zaboravit. Taj jedini gol koji je zabio bio je protiv Reala iz madrida.Stvar je u tome sta atm ima jaku konkurenciju u sredini.Koke iGriezmann su uvijek u standarnih 11.Cholo sada gura Angela Correu biti ce odlicna zamjena za griezmanna ako ode.Oliver torres ceka svoje vrijeme...Saul se dokazao ove sezone.A dosta se igraca vraca sa posudbe i dolazi Gaitan iz benfice.

Za   barcu se ne bojim dok imaju messija i turana.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemojte uspoređivat igru u Atleticu i Barceloni, mislim da bi Viettu koji ima solidnu kontrolu lopte više pasala Barcelona, nije on neki prebrz igrač ali može izbacit 1 na 1 bilo koga..

Uostalom, 2014/15 prvi asistent u Europa ligi, i to u Villarealu, njega samo treba pronaći jer se izgubio u Atleticu

Kad bi piknuli njega za budućnost i Mahreza koji stalno govori da mu je Barcelona san snova, a to znači da će dat 110% od sebe u tih 20 minuta koje dobije, napravili bi jako dobar posao..

11 godina
neaktivan
MGloc kaže...

Navijam za atm.Vietto je dobar igrac , to je pokazao u Villarealu kada su harali europa ligom on i dos santos su bili opasan duo.Utakmica Villareal-Wolfsburg nikad je necu zaboravit. Taj jedini gol koji je zabio bio je protiv Reala iz madrida.Stvar je u tome sta atm ima jaku konkurenciju u sredini.Koke iGriezmann su uvijek u standarnih 11.Cholo sada gura Angela Correu biti ce odlicna zamjena za griezmanna ako ode.Oliver torres ceka svoje vrijeme...Saul se dokazao ove sezone.A dosta se igraca vraca sa posudbe i dolazi Gaitan iz benfice.

Za   barcu se ne bojim dok imaju messija i turana.

Kake veze ima sto atletico ima jaku konkurenciju. Pa sta ce Barci igrac koji ni u atleticu nije
uspio biti joker s klupe, koji je u 19 utakmica zabio tek 1 gol.  Ako nije mogao pokazati se u atleticu
mjenjajuce njihove napadace, kako ce onda mjenjati najbolji napadacki trio u povijesti nogometa???
Kazem, postoji neka luda mogucnost da vietto u barci postane zvijer, medutim mislim da on ipak
nije materijal za barcu. Barci treba igrac koji ce dostojno mjenjati u napadu nekoga, vietto
to nije mogao ni u atleticu cak. Jako se nadam da se varam, ali on nije za barcu nikako.

Sto se turana tice, do sada je bio VELIKI promasaj. Ne samo da nije nista napravio, vec je bio i 
uzasno los. Ima u njemu kvalitete, ali ima i godina vec i nekako sumnjam da ce on u barci pokazati 
ono sto Barca treba. Jos jednom za dobrobit Barce se nadam da se varam. Nekako mi se cini da
turanu pase defenzivan, borbeni stil atletica, te da njegove mane dolaze u vidjelo u barcinom
stilu, jer Barca igra protiv postavljenih zgusnutih obrana, na malom prostoru.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice