FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.832
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Jel tko zna gdje je adama traore I gdje ce on zavrsiti?
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Trenutno u Aston Villi koliko znam a ništa se ne priča gdje će.

Vjerujte mi na rijeć kad je netko loš onda ja kažem tako ali Gomes je sasvim dobar igrač za naš stilIako nije nešto brz nije igrač tipa kao Rakitić da je 1v1 pokretan ko drvo.Ima odličnu tehniku na malom prostoru.

Ali vdijet ćemo sumnjam da će naši realizirati išta jer nas pljačka od koga god kupovali.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

Fora mi je kak mislite da je lako pronaći zamjenu za Iniestu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Glupo je uopće razmišljat na taj način, ne postoji zamjena za Xavija i Iniestu. Treba tražit igrače koji se mogu lako uklopit u Barcin stil igre.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
Verratti je ok, De Bruyne ima potencijala, ali da, nema nijedan takav eksplozivan igrac s najsirim pregledom igre
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
FC Barcelona

Verrattia bi odmah uzeo, bez imalo razmisljanja. I ako je ikako moguce iduce sezone svim snagama krenuti po njega ili eventualno Koke-a, ali sumnjam da ce njega Atletiko dati.

Naravno pod pretpostavkom da PSG ne osvoji LP, iako ce biti brutalno jako (prvenstvo sigurno osvajaju). Znaci ako ne osvoje LP, mogao bi Verratti kod nas, volio bi vise nego ista. Njega bi najvise od svih igraca volio vidjeti u dresu Barce.

Ista stvar i za Koke-a, po meni odlican igrac.

Nebi se bunio ni za jednog od njih, ali ipak mi je Verratti broj 1.

Bilo je nekih spekulacija davno ako se ne varam ali ostao je u Parizu, ne znam sto je tocno bilo i jel on ista govorio o tome, jel bi htio doci itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 22:35 (jopaa991).
11 godina
protjeran
Rekao je ni manje ni vise da zeli zavrsiti karijeru u PSGu
15 godina
FC Barcelona

Zadnjih par primjera je pokazalo da neki igrači koji su ATM vrhunski malo pokažu u klubu u kojeg odu. Simeone ima ogroman utjecaj na njih  i čak bih rekao da je dosta riskantno uzeti jednog Kokea. S Ardom ste se već opekli (barem tako izgleda zasad)

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Ma Arda je sam nosio Tursku do 12og mjeseca, a onda mu se desio strašan pad samopouzdanja zbog loših predstava u dresu Barcelone, a sad se to prenjelo i na igru u reprezentaciji

Da je on nastavio sa strašnom formom u reprezentaciji, onda bi rekao da ne paše u Barcelonin stil igre, ali ovako je očigledno..

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ništa od Gamiera.

Sampaoli bivše trener Čilea sadašnji Sevill eje rekao da Gamieiro neide nigdje.A to je potvrdio i Monchi da ga neće dati.

Sljedeća opcija je Lucas Perez.19 golova i 8 asistencija prošle sezone.1.81m igra sve pzocije u napadu a najbolji je na centralnoj poziciji ili na desnom krilu.

Inače ima 27 godina i vrlo je dobra opcija s obzirom na godine,poznavan je lige i sposobnos tigranja svih pozocija u napadu.Igrač Deportiva pa mislim da neće trebati veliki novci.10 miliona eura prema

transfermarktu znači negdje oko 15-18 miliona bi se mogao realizirati transfer.

Inače otkupna klauzula Rodrigueza iz Wolfsburga je pala na 20 miliona eura.

12 godina
FC Barcelona

Time has played in Lucas Perez’s favour, who fits all the demands for the coaching staff and the board. The forward guarantees quality, is good in one-on-one situations, versatile and has a good goal scoring record (17 last season in La Liga). 

As for Depor, they are ready to do business at a reasonable price - for less than the 20 million euro release clause. Sources close to Barcelona estimate the operation could cost around 12 million euros, with an option to include variables. 

The third factor is whether the player is happy to assume the role of back-up to Lionel Messi, Luis Suarez and Neymar. In this sense, there is no problem, with the player theoretically keen to take on that task. 

11 godina
protjeran
jopaa991 kaže...

Time has played in Lucas Perez’s favour, who fits all the demands for the coaching staff and the board. The forward guarantees quality, is good in one-on-one situations, versatile and has a good goal scoring record (17 last season in La Liga). 

As for Depor, they are ready to do business at a reasonable price - for less than the 20 million euro release clause. Sources close to Barcelona estimate the operation could cost around 12 million euros, with an option to include variables. 

The third factor is whether the player is happy to assume the role of back-up to Lionel Messi, Luis Suarez and Neymar. In this sense, there is no problem, with the player theoretically keen to take on that task. 

Odakle si ovo kopirao

12 godina
http://www.sport-english.com/en/news/barca/barca-turn-attention-lucas-perez-search-for-fourth-forward-5248074

A i najrealnije mi je da njega dovedu.
Nije los, nije skup, prihvatit ce ulogu zamjene. Super
11 godina
protjeran
Navodno Dortmund zeli Ardu kao zamjenu zy Mihtykariana.

Ako ga hoce odlicno prodati im ga za 20 milki ali sumnjsm da ce oni kupiti igrača od 29 godina
12 godina
Ma nista od toga. Njima Schurle dolazi vjerojatno
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Navodno Dortmund zeli Ardu kao zamjenu zy Mihtykariana.

Ako ga hoce odlicno prodati im ga za 20 milki ali sumnjsm da ce oni kupiti igrača od 29 godina

"Armenski nogometaš Henrikh Mkhitaryan će u narednih nekoliko dana postati novi igrač Manchester Uniteda. Glasine su dobile i potvrdu na potvrđenoj stranici Borussije, gdje je objavljeno da će 27-godišnji veznjak karijeru nastaviti na Old Traffordu."

Barcelona - Mes que un club
12 godina
FC Barcelona

Vjerojatno je mislio da Miki ide u United (mislim da je sve gotovo ali jos nije predstavljen) pa im treba zamjena. Ali ja mislim da Schurrle ide u Dortmund jer je on velika zelja njihovog trenera Tuchela.

10 godina
neaktivan
jopaa991 kaže...

Vjerojatno je mislio da Miki ide u United (mislim da je sve gotovo ali jos nije predstavljen) pa im treba zamjena. Ali ja mislim da Schurrle ide u Dortmund jer je on velika zelja njihovog trenera Tuchela.

Da, ja sam ga krivo shvatio. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kao što smo i mi govorili cilj Barce je ove godine pojačati klupu sa kvalitetnim igračima a dogodine kupiti pravog igrača to jest klasu koji će biti kupljen da igra u prvih 11.

Arda ostaje u Barci ali ne razumijem što će nam 8 veznih igrača.

Je da Suarez i rafinha mogu na krilne pozicije ali opet nema to velikog smisla.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nadam se ovome.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi i otac osuđeni na 21 mjesec zatvora...Ne znam zašto je Messi uopće tu kad se njegov otac bavio o financijama i porezu u to vrijeme.Ostaje samo za vidjeti hoće li presuda postati i pravomoćna te da li će biti mogućnost uslovne kazne,što će vrlo vjerovatno i biti.Malo vjerovatno je da će najbolji nogometaš svijeta samo tako završiti u prdekani ipak bi to bio ogromni gubitak za nogomet i velike kompanije,no ostaje da vidimo šta će biti na kraju.

Šta se tiče razmjene Arda-Gomes,može naravno,ovaj je mlađi ako ništa,a stvarno sumnjam da će Arda ponuditi nešto više u ovoj sezoni,nadam se da se varam.

11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Messi i otac osuđeni na 21 mjesec zatvora...Ne znam zašto je Messi uopće tu kad se njegov otac bavio o financijama i porezu u to vrijeme.Ostaje samo za vidjeti hoće li presuda postati i pravomoćna te da li će biti mogućnost uslovne kazne,što će vrlo vjerovatno i biti.Malo vjerovatno je da će najbolji nogometaš svijeta samo tako završiti u prdekani ipak bi to bio ogromni gubitak za nogomet i velike kompanije,no ostaje da vidimo šta će biti na kraju.

Šta se tiče razmjene Arda-Gomes,može naravno,ovaj je mlađi ako ništa,a stvarno sumnjam da će Arda ponuditi nešto više u ovoj sezoni,nadam se da se varam.

Messi je tu zato što je njegov potpis tu. I kazna je uvjetna.

11 godina
protjeran
Gabriel Jesus ostaje u Brazili još godinu dana a onda bi mogao u Barcu jer je navodno dao rijec.

Fernandez govori da bi se Gomes uklopio odlicno u Barcu i da je odlican igrac.

Messi u najgorem slucaju ide na uvjetnu kaznu.

Transfer Pereza u Barcu bi mogao iznositi oko 12 miliona eura.

17 godina
barcafan12 kaže...

Pa već je sad izrečena uvjetna, dakle ako ne plati 3 centi poreza ići će sigurno.

9 godina
neaktivan
FC Barcelona

OSUDJEN MESI HOBIT HAHAHHAHAHA!!! 2 GODINE ZATVORA!!! ALA GUSTA!!!

9 godina
neaktivan
FC Barcelona

PRIPREMI VAZELIN HOBITE MESI!!!

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neki ljudi ocito ne znaju sta je uvjetna kazna. 

14 godina
FC Barcelona

Ma to je samo neuspješan pokušaj provociranja...šta češ, nekima takvo šta pruža sreču u životu.

17 godina
Haha a lik ne kuzi da je Casillas, "legenda" "kluba" bio na istoj stranici...
12 godina
Stigao doma
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice