FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.836.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldo, najbolji igrač unazad 100 godina, nezaustavljivo vodi svoju reprezentaciju prema finalu EURA.

Više puta je pucao od nekoliko momčadi, kakva igračina, niti jedan pogodak!

Messi ozljeđen uleti na teren i zabije hattrick

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako Neymar ode ovo je 5 igrača koji se spominje kao moguća rješenja.

1.Dybala

2.Hazard

3.De Bruyne

4.Griezman

4.D.Costa

Po meni Hazard iako nije u bajnoj formi ima još mota i potencijala,a Chelsea kakva je ekipa sve se vidjelo ove sezone.

De Bruyne mi je više vezni tgrač,Grizeman nije toliko krilo on je praktički čisti špic a i lijeva noga tko zna kako bi to izgledalo.

Douglas Costa zanimljivo rješenje ali on mi je više igrač za otočćke ekipe koje igraju preko krila i idu na centaršut.

Dybala igrač tipa Messi koji nema što traćžiti na lijevoj strani.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Od tih bi samo uzeo Hazarda jer igra Neymarovu poziciju i Griezmana jer igra u Španjolskoj...ali opet nema garancije da bi ih klubovi prodali jer su glavni igrači tamo,pogotovo Griezmanna da daju direktnom rivalu,vrlo teško,a i sve je pitanje prilagodbe,kako bi se snašli u Barcinom sistemu,Hazard je isto igrač koji voli imati loptu u nogama,po tome se ne razlikuje od Neymara,a Griezmann je više špica,a u tu pored Sukija ne može nikako...sve u svemu kad bi Neymar otišao svakako trebaju tražiti igrače takvog kalibra,a ne da mi dovedu Nolita i svi sretni.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako se proda onda Dybalu dovest. Taj Hazard je previse toplo-hladno a mali Dybala vec sad reda obrane u Italiji..Puno mjesta za napredak, 22 godine. di ces bolje

Barcelona - Mes que un club
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Previše odugovlaci Neymar sa produljenjem ugovora. Ili nek izjavi da ostaje ili da odlazi. Taj se ugovor trebao odraditi puno prije jer samim time kaj se odugovlaci Barci ostaje manje vremena za odabir novog igraca, ali ne kako bi zamjenio Neymara na njegovoj poziciji vec za igraca koji ce se najbolje uklopiti u Barcinu momcad. To bi moglo znaciti da se i stil Barcine igre malo promjeni. Danas na goal.com napisu naslov ''20 igraca koje bi Barca mogla kupiti'' i od tih 20 ja u Barci mogu vidjeti max 3 igraca. Barca je jedna institucija u koju se jednostavno moras uklopiti, cak i nemoras bit vanserijski igrac, ali ako si psihicki blizu ostalim igracima Barce i ako se brzo prilagodis mozes se bolje uklopiti u momcad od tog istog vanserijskog igraca koji se ne bi uklopio ni nakon 3 godine. Jedan od igraca za koje ja smatram da bi se uklopio u Barcinu igru je Douglas Costa, fantastican igrac i meni ga je uzitak gledati. Isto tako navodite Hazarda, Hazard je odlican igrac, ali u njegovoj laki lako dolazi do zavrzlama i neke druge stvari ga odvuku od nogometa i jednostavno padne u losu formu, takav igrac nije za Barcu. On je izjavio da ako njegova cura odluci da odu u Pariz, on ce otici u Pariz. 

artuditu
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno je Barca poslala prvu i posljednju ponudu Neymaru,15 milijuna godišnje je najviše što u ovom trenutku mogu ponuditi.Sad će se vidjeti čemu teži Neymar,parama ili osvajanju titula.

16 godina
Re: FC Barcelona
Kad bi se gledalo po plaći onda je Neymar na trećem mjestu u Barci. Prvi Messi, drugi Suarez. Više nije ni zaslužio. Svi znamo kakvi su ti Brazilci, Ronaldhino je bio najbolji na svijetu pa sezonu iza tog niko i ništa, morali ga prodat.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
protjeran
Prodat neymara I dovest perisica!
17 godina
Pjaca ce bit 40 milijunski transfer jednog dana, koju brzinu ima i dribling svaka cast, jos da poradi na dodiru i kompletno je krilo.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Prodat neymara I dovest perisica!

Ne znam koliko bi se perisic snasao u Barci, jer Barca igra na postavljene obrane.
Perisicu vise odgovara kad ima prostora, na kontre i polukontre. U svakom slucaju
bilo bi zanimljivo ga viditi u Barci, jer definitivno je odlican igrac. Ima brzinu, dribling,
sut i igru s obje noge, fizicki je mocan. A i odlican je u skoku. Svakako bi ga bilo zanimljivo
vidit ui Barci.

17 godina

Ma on ide iza Eura za 40-50 mil, takvog igrača Premiership nema, ne bi se čudio da ode u Man Utd jer Mourinho voli takve igrače (Di Maria etc)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 0:01 (Mitch).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ništa ni od Nolita,ide u City...Dajte nam Ivana 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Je li istina da Rakitic vrijedi 50 milijuna eura? Vidjam to zadnjih dana po novinama, malo mi cudno jer nisam to do sad cuo. Inace lik mi je uvjek bio drag, u repki di ima potpuno drugi zadatak briljira a u Barceloni isto tako super obavlja svoj zadatak, ja mislim da nece on tako skoro od nas. Koliko mi je samo zao sto onaj lob nije uso..18M za takvu klasu, sta reci, jedan od boljih tansfera. Neka prica tko sta hoce, ali ja sam i vise nego zadovoljan sa Ivanovim partijama u Barceloni a bome i u reprezentaciji. 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Yyvan Le Mee (menadžer Sofiana Boufala): "Istina, prije koji tjedan imali smo sastanak sa predstavnicima Barcelone, samo je pitanje da li bi bio zamjena za MSN, ili bi počinjao od prve minute, kako bi mogao pokazati raskoš svoga talenta."

Hahaha.

16 godina
Messi asistirao i zabio iz slobodnjaka. Čovjek je nevjerovatan! Tek je prvo poluvrijeme.
10 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Messi asistirao i zabio iz slobodnjaka. Čovjek je nevjerovatan! Tek je prvo poluvrijeme.

Kakva asistencija, jos bolja golcina iz slobodnjaka sa 30 metara. Lud covjek,lud. Ako sad ne osvoji ne znam kad ce.

16 godina
Imao je još jednu asistenciju u drugom poluvremenu.
12 godina
protjeran
Možda čovjek zna da Neymar ide hehe
13 godina
protjeran
Na the sport bibleu pise da Ben arfa odlazi u sevillu besplatno.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

13 godina
FC Barcelona

Evo vam gif od slobodnjaka

https://streamable.com/tp7t

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Barca dala posljednju ponudu od 15 miliona eura godišnje za Neymara a PSG je spreman ponuditi 25 miliona.

Ako ov ne prihvati slobodno nek ljudi uplate klauzulu od 190 miliona eura a Barca će za te novce kupiti pravu zamjenu.

Perišić se spominje kao opcija  u slučaju da Nolitov transfer propadne,navodno Guardiola opet krade igrača Barci.

Jučer je bio sastanak na temu Gabriela Jesusa navodno su naši zapeli za njega.

Uz to Sanielhi ga je gledao jučer gdje je zabio 2 gola a pobijedili su 2-0.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/gabriel-jesus-firma-una-actuacion-cinco-estrellas-ante-raul-sanllehi-5221253

Volio bih tog mladog brazilca vidjeti u Barci sumnjam da ima ijedanveći talent na svijetu od njega na poziciji krila.

17 godina
Ne bi volio Perisica u Barci. To je igrac koji mora startati u bilo kojoj momcadi LP, ovdje bi propao s 27 godina.
12 godina
protjeran
Ma gluposti su to neće sigurno u Barcu.Prvo nije stil koji Barca traži.Po meni je on za ekipe koje igraju na kontre.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neymarova sestra na IG-u.

''Nadam se da ideš ondje gdje ćeš biti sretan''

Hmm da nije možda poruka posvećena ?

Gdje ima dima ima i vatre.Govorili su ima mjsec dana da je govoto da će potpisati na kraju sezone itd...

http://www.sport.es/es/noticias/barca/hermana-neymar-enigmatica-instagram-referia-5222137

https://www.instagram.com/p/BG8OGXEkX23/

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 16:00 (Boixus Nois PS).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Poslije svega i bolje mu je da ode,jer bi mogao postati najomraženiji igrač među navijačima baš zbog te svoje neodlučnosti,baš je lik razočarao skroz.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma siguran sam da želi za novcem ići.Ako ode stavljam ruku u vatru da će se pokajati i da neće biti na razini na kojoj je u Barci.Njemu odogovara ovaj stil igra sa 2 najbolja napadača na svijetu.

Za 200 miliona eura plus 60 predviđenih uz novce od prodaje Barca će imati fantastične novce.U nekim varijantama se spominju i novci od Pedrovog transfer što znači oko 300 miliona eura na raspolaganju za transfere.

Bezveze nabrajam sad...Cancelo,Umtiti,Nolito,Wendell su oko 100 miliona plus kupiš Hazarda ili Griezmana za 70-80 miliona eura i imaš ekipu za osvojtii sve dogodine.

A da ne govorim da imaš još oko 120 miliona eura spremno za dogodine kupiti Iniestinog nasljednika.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A vidi nije sve ni u novcima i kupovanju igraču,najbolji primjeri su ti PSG,City i donekle Real...svake godine ove ekipe potroše i po 150 milijuna na pojačanja,kupe odlične igrače pa im na kraju sezone to ništa ne znači,PSG je prejak za svoju ligu,a u LP nikad da napravi značajniji rezultat,Real ugrabi tu i tamo trofej,dok City svake prijestupne nešto napravi.Ista situacija bi bila i sa Barcom,đabe kupiti 4-5 vrhunskih igrača,ništa to ne mora značiti na terenu,činjenica je da Neymar savršeno odgovara Barceloni,snjim,Messijem i Suarezom imamo najjači napad,tako da realno nema tog igrača koji bi trenutno zamijenio Neymara na pravi način,ali da ima približno dobrih kao on,ima,pogotovo Hazard i Griezmann koje si naveo.Sa tim novcem Barca bi jako dobro mogla osvježiti i ojačati momčad,ali ja iskreno mislim da bi Neymarovim odlaskom više izgubili nego dobili,što se svih aspekata tiče.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

...

12 godina
kexzoR kaže...

...

Piše top 5 liga, a francuska je 6. liga po redu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice