FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FC Barcelona

Po meni je zalosno sto tako velik klub kao Barcelona nema jaku klupu.. Pa zamislite da imamo zamjene kao Bayern recimo, di bi nam kraj bio.. Opet, ne treba pisati unaprijed prijelazni rok nije ni poceo kako treba ali da bilo bi bolje da smo vec sad zapakirali nekog igraca, bi.  Vidjet cemo.. ovo su sve ionako medijske price. Jednostavno moraju dovest dva top pojacanja ovo ljeto, pa nisu glupi.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko znam pričalo se da bi ga Barca dobila za 20-25 što je sasvim ok,naravno da je 40 milijuna previše,ali poanta je da će svi talentirani stoperi otići u velike klubove,evo ne bi me čudilo da i Umtitija sada neko kupi,dok Barca samo čeka i promatra, i onda će kupit jednog prosječnog stopera poput Marqinhosa kojeg će isto tako masno platiti,i šta smo dobili s time ništa...Poznato je da bi Barca sve na jeftinjaka,zbog par milijuna eura izgubili smo stoperčinu poput T.Silve,da su na vrijeme reagirali sada bi možda i Hummelsa imali,itd...

Hebeš kupovanje tek toliko da kupiš,ako misle igrati na svim frontovima,klupa mora biti podjednako dobra kao i prvih 11.

17 godina
Re: FC Barcelona
Problem je u Enriqueu, on je sam blokirao taj transfer Umtitija, inače bi ovaj potpisao odma iza Eura.

Laporte je nadomak Cityu, oko 45 mil €.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Enrique je budala,njemu ništa valja.Evo valjao mu je Vidal,borio se za njega,pa šta sad,dečko ni 3 utakmice nije odigrao,dovodi nam samo fosile u klub.Mislim da bi klub trebao malo samoinicijativno odabrati neke igrače,kao što to recimo Perez radi,ili da barem provedu neku anketu među navijačima...Ako će se samo Enrique slušati iduće sezone mi mogli imati deset igrača od 30 godina u prvoj ekipi.

17 godina
Pa naravno, od 6 "targeta", 2 je iz Celte Vigo...sve govori tko bira igrače.
15 godina
FC Barcelona

Ne vjerujte svemu što pročitate. To da je Luis Enrique blokirao transfer Umtitija je došla informacija od Sporta, a oni stalno izmišljaju i u 99% slučajeva nisu u pravu što se tiče transfera. 

RAC1 koji su puno pouzdaniji tvrde da Umtiti dolazi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
FC Barcelona

da nam je nekakav karizmatik,autoritet i motivator trener poput kloppa trener, osvajali bi par godina sve živo jer su igrači uigrani i tu se nema što više radit osim nekih sitnica

nije da je sad loše, ali svakako se mora poraditi na autoritetu i "podizanju" igrača za vrijeme pada forme ekipe

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 17:48 (Del_Boy97).
17 godina
FC Barcelona

jel dobar taj Umtiti? Ne pratim baš Francuze od kad je P$G počeo dominirat ligom...

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

jel dobar taj Umtiti? Ne pratim baš Francuze od kad je P$G počeo dominirat ligom...

Nisam ga ja ni pratio,zapazio sam ga prvi put kad je Tottenhamu zabio golčinu.Ali uvijek se da pogledati par yt klipića i da se zaključiti da je talentiran,jak,brz,može pokriti 2 pozicije,a i nedavni poziv za EP mu ide u prilog,tako da isplati se pokušati,nije ni skup,a ako se pokaže odličnim dobili smo igrača za 10tak sezona.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pošto se igrači tradicionalno kupuju poslije SP-a odnosno Eura, vjerujem da im je i sada takva namjera.

A za Enriquea znam da je još kao igrač bio temperamentan, tako da, kada je došao na trenersko mjesto, nisam uopće dovodio u pitanje njegov autoritet ili kako se kaže cojones, ali mislim da je mal' stao na loptu i to nakon one prepireke sa Messijem na početku svog mandata kao trenera u Barceloni. Smatram da tener treba biti autoritet i Bog i batina, ali izgleda da su stvari drugačije nego što mislim, da su tu neki novi trendovi i hijerarhije...

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kaze Mundo deportivo da je Barca dogovorila sa Lyonom za Umtitia,
transfer tezak oko 20-25 milijuna eura. 

16 godina

Pjanić će vjerovatno potpisati za Juve.

Pa mi još ni jednog igrača nismo doveli.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
x18x05x kaže...

Pjanić će vjerovatno potpisati za Juve.

Pa mi još ni jednog igrača nismo doveli.

Pa još nitko nije doveo ikoga kad nije počeo prijelazni rok.

A i svi ozbiljni klubovi čekaju da završi EURO pa onda ide kupnja/prodaja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nolito sve bliže Barci mislim da tu nema greške.

Agent Jonh Stoneaa je bio u Barceloni bio prošli vikend.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/agente-stones-estuvo-pasada-semana-barcelona-5192749

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Juventus navodno zeli Pjanica i Kovacica, pa se navodno pripremaju na odlazak
Pogbe. Ako je istina, di ce Pogba. Barcelona??

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dajdaj,Umtiti+Stones,ne može bolje,pa makar ih platili 80 milijuna,samo da nisu neki starkelji.Ali teško će šta biti od Stonesa,s obzirom na cijenu,a i dosta Engleza je zainteresirano za njega,hoće li se Barca upustiti u tu trku vidjet ćemo.

Nolito bi bio super,za zamijeniti MSN,može izgurati još 2-3 sezone sigurno.

Pjanić je i službeno novi igrač Juvea koliko znam

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 14:14 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
danny_2 kaže...

Pogba dolazi u Real... Mjesto u ekipi i lova su vec pripremljeni, kontakti su postignuti... 

Pogba bi za Barcu bio visak(?), ogromni trosak i nemoguc za placat... Znate i sami kakva je situacija sa MSNom.... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 14:38 (fakEEE).
12 godina
protjeran
Nažalost dobro govori
17 godina
fakEEE kaže...
danny_2 kaže...

Pogba dolazi u Real... Mjesto u ekipi i lova su vec pripremljeni, kontakti su postignuti... 

Pogba bi za Barcu bio visak(?), ogromni trosak i nemoguc za placat... Znate i sami kakva je situacija sa MSNom.... 

Najnovija provjerena vijest je da ce Pogba produzit s Juveom do 2020. za 12,5 mil po sezoni uz otkupnu od 200.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 19:44 (Mitch).
10 godina
fakEEE kaže...
danny_2 kaže...

Ti si osobno pregovarao s njim i pripremio mu placu?

Cini se da se Juventus pojacava za osvajanje lige prvaka sto je njihov predsjednik nekoliko puta rekao, mislim da Pogba ni ove godine ne ide nigdje ali vidjet cemo.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sumnjam da će iči u Real ali znam da neće u Barcu.

Ipak naši nisu mogli dovesti Nolita na ljeto zbog plaće a ne Pogbu koji bi tražio čisto 13 miliona eura.

Ja bih volio vidjeti Pogbu u Barci na mjestu Raktića ali od toga nema ništa barem ove godien a dogodine je sve moguće.

Ako bi pametno potošili novce ove sezone i dogodine ne bude trebalo pjačavati kao i ove 5 pozicijha mogli bi odreješirti kesu i npr. prodati Raktića i to usmjeriti za Pogbu.

U nogometu se sve lako promejni u jednoj sezoni.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Radim neki video i sad gledam utakmicu Sevilla-Shaktar je rje video o Marianu.

a taj lik je rupa  obrani i to samo takva.Lik ispada ko budala.Prema naprijed  nije toliko loše ali nazad tragikomedija.Jao nama ako on dođe i ako je ovakav u svojoj najboljoj utakmici prema whoscoredu.

Tek sam prvo poluvrijeme pogledao ali i to mi je dosta.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Realu se sprema transfer ban i nakon Eura se moze ocekivati apsolutno svasta... 

Za Pogbu, ako se pokaze u dobrom svjetlu na Euru, se moze vrlo lako probiti iznos za najplacenijeg igraca u povijesti... Mislis da ce to Juventus odbiti jer kao 'slaze' momcad? 

Sve su to price navlakuse da veci klubovi posegnu dublje i dovoljno duboko u svoj dzep... 

Barca trenutno nije u situaciji nit je stiska da iskesira 100mil. za igraca u veznom redu gdje ste relativno dobro popunjeni za razliku od nekih drugih pozicija dok je Realu to deficitarno ako izuzmemo Casemira... 

Real je osvojio Ligu Prvaka i s obzirom na ovaj transfer ban, ovo ljeto bi Real vrlo lako mogao potrositi i 200mil. samo na 2-3 igraca jer realno vise nam ni ne fali.... 

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Za Pogbu, ako se pokaze u dobrom svjetlu na Euru, se moze vrlo lako probiti iznos za najplacenijeg igraca u povijesti... Mislis da ce to Juventus odbiti jer kao 'slaze' momcad? 

Sve su to price navlakuse da veci klubovi posegnu dublje i dovoljno duboko u svoj dzep... 

Barca trenutno nije u situaciji nit je stiska da iskesira 100mil. za igraca u veznom redu gdje ste relativno dobro popunjeni za razliku od nekih drugih pozicija dok je Realu to deficitarno ako izuzmemo Casemira... 

Real je osvojio Ligu Prvaka i s obzirom na ovaj transfer ban, ovo ljeto bi Real vrlo lako mogao potrositi i 200mil. samo na 2-3 igraca jer realno vise nam ni ne fali.... 

Isitina.Konačno da se složim sa tobom.

Pogba je doličan ali nema šanse da on može opravdati transfer od 100 miliona eura jer mu statiska nije ništa bolja od npr Pjanićeve.A Pjanić igra ako recimo Prilo depp lying play gdje dolazi po loptu ispred stopera.

Ne kažem da Pogba nije odličan igrač ali je bome previše napuhan preko medija samo da mu se cijena digne a što se i dogodilo jer se unatoč tome što još nije uopće nšta puno pokazao stavlja u rečenicu sa najboljima na svijetu.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jesam ja jedini ovdje koji misli da ce nas ne dovodenje kvalitetnog veznjaka
i naredne sezonebit udarac koji ce nam uzet koji il sve trofeje??
Gledam transfere drugih klubova i jednostavno Barca naspram njih izgleda kao
momcad koja se bori za sredinu ljestvice pa kalkuliraju sa svim i svacim.
Pjanica smo mkogli dovesti za 30 do 40 milijuna eura, toliko smo pplatili
Turana koji sad ima 30 godina. A s pjanicem bi stvarno dobili sirinu u vezi.
Ja sumnjam da ce turan naredne sezone proigrati, iako se nadam da oce.
Iniesta nece moci izdrzati, a trenutno nemamo bas ono pravih zamjena u sredini.
Takoder desni bok sa Vidalom i Marianom bi mogao biti smijesan.

17 godina
fakEEE kaže...

Modrić, Kroos, Isco, James, Casemiro, Kovačić, Lucas Vasquez

Nije baš deficitarno, ali problem je Realu, i sreća za Barcu, što ćete prodat Jamesa i Kovačića :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kakav Pjanic, to moze samo Realovcima bit zao sto ga niste doveli... U srazu sa Romom Modric ga je pojeo, doslovno... 

On je slican tip igraca, ali puno puno slabije... Jedan je Modrinjo, kad mu Rakitic nije ni blizu znate koliko je sati... 

A s obzirom da se Arda koji je vec itekako navikao na spanjolski nogomet nije prilagodio Barcinom nacinu igre, gdje ce Pjanic... 

James, Isco i Kovacic sve redom AMF sto Real gotovo ni ne igra... Jbga, kriva politika i promjena formacije... Neko od njih troje ce morat otic al dvojica svakako ostat jer trebaju zamjene za Kroosa i Modrica koji su opet gotovo nezamjenjivi... DMF da ni ne spominjem koliko nisu taj tip igraca... Kroos i Modric su igraci koji igraju na 2 fronte jednako dobro i to je jako tesko pronaci... 

Casemiro odlican destruktivac ali definitivno na njegovom mjestu ima mjesta za jednog Pogbu... 

Koliko sam shvatio vama trebaju 2-3 obrambena igraca i barem jedan napadac... 

Jedino ako mislite sve to dovesti + Pogba, no to ni vi ovako veliki fanatici ne mozete pomislit....

Nama trebaju Pogba i napadac, cak i da samo vratimo Coentraa sa posudbe eventualno jedan obecavajuci obrambeni te je to itekako izvedivo... Vidjet cemo :)

12 godina
protjeran
Majke mi i mene to nervira ko da se borimo za EL a ne za sve trofeje dogodine.

Osovina ekipe nema pravu zamjena to nas je koštalo a kostat će i godi E pogotovo nakon eura i Cope.

Pjanić bi bio dobar,meni je Coutinho dobar potencijal takoder..

Vrijeme je da se počne pomlađivat momčad kvalitetnim igračima.

Ajde tu je Suarez SAD, ali treba nastaviti i dalje i kupiti npr Concala iz Valencije a ne Mariana od 30 godina
12 godina
FC Barcelona

ma da je nama verrati ja bi bio presretan

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ma kakav Pjanic, to moze samo Realovcima bit zao sto ga niste doveli... U srazu sa Romom Modric ga je pojeo, doslovno... 

On je slican tip igraca, ali puno puno slabije... Jedan je Modrinjo, kad mu Rakitic nije ni blizu znate koliko je sati... 

A s obzirom da se Arda koji je vec itekako navikao na spanjolski nogomet nije prilagodio Barcinom nacinu igre, gdje ce Pjanic... 

I Modrić je sa 25 godina bio samo Modrić, veznjaci i golmani najkasnije sazrijevaju jer dobivaju sve više iskustva. Samo zamisli Kovu za jedno 3 - 4 godine, nakon još bar 100 utakmica u nogama ;)

A Rakitić i Modrić igraju totalno drugačije role, jedan je playmaker a drugi čuva pokriva cijelu desnu stranu u slučaju kontra napada..

A Arda, se pogubio u Barceloni to je istina, mada ATM i Barcelona - to je nemjerljiva taktička promjena

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice