FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...
Navodno se borimo sa Realom i Dortmundom za Gueraria.

Mislim da smo tu glavni favoriti za dovesti ga ,ipak će Real ići na neko zvučnije ime.

Koga?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Navodno se borimo sa Realom i Dortmundom za Gueraria.

Mislim da smo tu glavni favoriti za dovesti ga ,ipak će Real ići na neko zvučnije ime.

Koga?

Lijevi bek iz Lorienta.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
To je Guerriero :) hehe tipfeler
13 godina
protjeran
Denis Suarez potpisao za nas!
12 godina
protjeran
Gdje si to vidio?
This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Je Barca vec 7godina zaredom uzima NAJMANJE i SVA 3 trofeja.... O Boze!  

Aj manite se gluposti jer vas na godisnjoj bazi spustamo na Zemlju osvajanjem Lige Prvaka, osim ako je vama vrh uzeti trofej La Lige za koji je potrebno cim vise protivnika nakantati sa 5+ golova onda je to druga prica...

Ne nužno 5+, dovoljno je i 4-0. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nez meni je nekako broj 11 prirastao srcu... 

11 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...
Gdje si to vidio?

Prema svemu sudeći, Denis Suárez će od naredne sezone nositi dres FC Barcelone. Timovi su se već dogovorili, te je Barça aktivirala "buy-back" opciju po kojoj su dužni platiti 3,5 miliona eura timu s El Madrigala. Denis je ove sezone skupio 48 nastupa za Villarreal, te je pritom postigao pet pogodaka, te zabilježio 11 asistencija.

IZVOR: barcabalkan

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Hvala Bogu pa si ti 1943. iz prvih redova gledao tu utakmicu, ajde mani se više tog broja 11, takav rezultat više nikad nećeš vidjet, možda protiv BATE Borisova u LP iduće godine

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dodao sam klauna fakea an ignore nemojte ga vamo citirati lik je završio osnovnu školu,pubertet ga puca i imat će vremena za svoje gluposti u ovoj temi buudći da je Real Madrid tema propala ko Real bez sudaca i namještanja ždrijeba.

Još jedno ime koji se dovoedi u vezu sa Barcom je Sanabria inače igrač Sporting Gijona a nekoć igrač Barce B.Dao je 11 golova ove sezone.Da se mene pita Da ali jedino ako će doći kao 2. mapadač u paru sa Nolitom.

A kao jedina opcija u naapdu za odmoriti MSN aposlutno NE jer je sličan kao Munir.Nijedan gol nije dao van 5 metara sve neki odbijanci na prazne branke.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

dosta je i 10 za njega.

16 godina
Boixus, najviše se ti ložiš na njega. Vidi se da je dečko blago ret******n. Sa takvima se ne svađaš.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
fakEEE kaže...

Tebi je i fašistička diktatura prirasla srcu izgleda. Uvijek kažem, navijači Reala obožavaju pričati o povijesti, a o njoj pojma nemaju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Tebi je i fašistička diktatura prirasla srcu izgleda. Uvijek kažem, navijači Reala obožavaju pričati o povijesti, a o njoj pojma nemaju.

Pa kako ne bi voljeli fasisticku diktaturu kad nam je franco sve moguce trofeje namjestio.pa nismo morali ni igrati, znali smo da cemo osvojiti trofej 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
10 godina
x18x05x kaže...
Boixus, najviše se ti ložiš na njega. Vidi se da je dečko blago ret******n. Sa takvima se ne svađaš.

Hahahahah. Ja ne znam ako sam ikada procitao neki post od tog fejka a da se nisam dobro nasmijao.. pa to je cudo koliko decko melje gluposti. Nekad se zapitam da li je momak glup ili je svaki put u losem pokusaju trolla..Ne znam tko fejka shvaca ozbiljno pa da se ide bavit s njim.

16 godina
Ja sam ga davno stavio na blokić, al se vidi kad ga neko citira a to je često ili preko mobitela.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno je Milan zainteresian za Vidala,dok postoji mogućnost da se i vrati u Sevillu...ne znam što bi rekao,dečko nije dobio pravu priliku,no po onome što sam vidio nije mi se nešto pretjerano svidio,u obrani je dosta slab,prema naprijed više manje solidan...očito Lucho ima neki problem s njim ili na osobnoj razini ili mu se nije svidio kao igrač tako da ne bi me iznenadilo da ga se riješe,jer očito od ove uprave možemo svašta očekivati.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Volio bih da dođe Coutinho

17 godina
Ha i ja bi volio, ali imamo 11 igraca na terenu ne 15.

Rafinha, D. Suarez, Turan su cak pricuve, di bi tek on igrao.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Coutinho je pet puta bolji od te trojice

17 godina
ks95hr kaže...

Coutinho je pet puta bolji od te trojice

Naravno i mogao bi igrati umjesto Rakitića, ali prodaja 2 igrača iz veze baš kad su doveli još jednog se neće desit.

A i čini mi se da će dobit astronomski ugovor ove godine u Man UTD ili Liverpoolu.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

I volio bih također da FC Barcelona konačno ima kvalitetnu klupu kako i priliči veličini kluba, jer će prije ili poslije doći trenutak kada treba rotirati, a da se bitno ne izgubi na kvaliteti igre. Vidio si što se dogodilo u travnju, Iniesta padne u formi i nema adekvatne zamjene za sredinu. Ne kažem da je samo on podbacio, ali čisto ako povučemo paralelu, tekme u kojima Iniesta nije spojio točno dodavanje i npr. ovu zadnju utakmicu gdje je bio odličan. Ja se uopće ne bih brinuo gdje će i kada tko igrati. Gledao sam gotovo sve u takmice Barcelone prošle sezone i znam da sam se često čudio od kakvih imena je 'zakrpana' klupa. Ne znam da li Real Madrid ima bolji prvi sastav, ali def ima bolju klupu o Barce. Sjećam se da sam gledao i Real tamo negdje između utakmica sa Wolfsburgom ako se ne varam gdje su upravo Realove klupe zabijali i briljirali James, Jese, Isco, Vasquez, a oni su kao prvih 11? Eto to je samo jedan od primjera...

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

To za Coutinha sam napisao zato što je danas u medijima isplivalo da se Barca i PSG interesiraju za njega. Sad, teško da Barca može konkurirati financijski, ali ako čovjek želi u Barcu...

15 godina
FC Barcelona

Izgleda da je Umtiti riješena stvar jer RAC1 navodi da je Barca u završnoj fazi pregovora, a oni su gotovo uvijek točni što se tiče transfera. Cijena 20-25M.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Dante05 kaže...

I volio bih također da FC Barcelona konačno ima kvalitetnu klupu kako i priliči veličini kluba, jer će prije ili poslije doći trenutak kada treba rotirati, a da se bitno ne izgubi na kvaliteti igre. Vidio si što se dogodilo u travnju, Iniesta padne u formi i nema adekvatne zamjene za sredinu. Ne kažem da je samo on podbacio, ali čisto ako povučemo paralelu, tekme u kojima Iniesta nije spojio točno dodavanje i npr. ovu zadnju utakmicu gdje je bio odličan. Ja se uopće ne bih brinuo gdje će i kada tko igrati. Gledao sam gotovo sve u takmice Barcelone prošle sezone i znam da sam se često čudio od kakvih imena je 'zakrpana' klupa. Ne znam da li Real Madrid ima bolji prvi sastav, ali def ima bolju klupu o Barce. Sjećam se da sam gledao i Real tamo negdje između utakmica sa Wolfsburgom ako se ne varam gdje su upravo Realove klupe zabijali i briljirali James, Jese, Isco, Vasquez, a oni su kao prvih 11? Eto to je samo jedan od primjera...

Heh, da imaš Coutinha ne bi ga držao na klupi. Problem bio onda nastao u tome tko će zamjeniti njega i tako u krug.

Mislim da je sa zdravim Rafinhom, Turanom i Robertom situacija super rješena. Busquetsa može zamjeniti Suarez, Rakitića Roberto, a Iniestu Turana. Rafinha sve njih i Neymara.

Bolje da se uloži u stopera, ili desnog beka i zadržati Vidala na klupi.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Klasična priča kada Barca treba kupovati, urnebes cifre, a prodaje se za mizeriju. Tako ako im za 2-3 godine padne na pamet povući Bartru natrag, nek računaju sa sličnim iznosom, a ned'o Bog da izraste u novog Hummelsa onda i 30-40, hehe

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Heh, da imaš Coutinha ne bi ga držao na klupi. Problem bio onda nastao u tome tko će zamjeniti njega i tako u krug.

Mislim da je sa zdravim Rafinhom, Turanom i Robertom situacija super rješena. Busquetsa može zamjeniti Suarez, Rakitića Roberto, a Iniestu Turana. Rafinha sve njih i Neymara.

Bolje da se uloži u stopera, ili desnog beka i zadržati Vidala na klupi.

Potpuno se slažem, mislim da se zna što su prioriteti, a i kako je krenulo sa tim zamjenama, došlo do toga da kraju ne smiješ više nikoga niti mijenjati, Messija jer će se posvađati (opet) sa Enriqueom, Neymara inače odlazi, onda je vadio Suarreza jedno vrijeme dok i ovaj nije s oproštenjem popizdio i na kraju nije nitko niti izlazio od ove trojice, nego kemijao u veznom redu...ali to je već posebna priča za raspravu.

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Nije ti to pobjeda kojom bi se trebao ponositi, pogotovo jer je prva utakmica završila bitno dugačije. Netko vam mora namjestit utakmicu da bi pobijedili, jadno .

Nego, opet si u našoj temi iako si već dva puta "otišao". Treća sreća?

cod4gamer kaže...

Pa kako ne bi voljeli fasisticku diktaturu kad nam je franco sve moguce trofeje namjestio.pa nismo morali ni igrati, znali smo da cemo osvojiti trofej 

Naravno i u tome nema ništa loše .

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 20:32 (PROTECTOR).
15 godina
FC Barcelona

"Messi has won the case against Real Madrid supporting right-wing paper La Razon for libel. He donated the €65.000 to Doctors Without Borders."

The GOAT

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 20:41 (antimadridista).
17 godina
Dante05 kaže...

Klasična priča kada Barca treba kupovati, urnebes cifre, a prodaje se za mizeriju. Tako ako im za 2-3 godine padne na pamet povući Bartru natrag, nek računaju sa sličnim iznosom, a ned'o Bog da izraste u novog Hummelsa onda i 30-40, hehe

Hehe ma neka izraste i nek se vrati, pare onda neće biti problem ako će ih isplatit :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice