FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.842.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

A za Pjanića nisam ništa novo vidio.

Prenosi : Gazzetta Dello Sport,Football-Italia,ESPN,Marca,Goal. Ti mediji su ga povezivali sa Barcom u zadnja 3 dana. U zadnjih 24 sata o tome je izvjestavao Gazzetta. Ne znam, ne bi bilo lose da dodje. Imam osjecaj da bi se on odlicno uklopio, koliko bi mi bilo drago vidjet ga kod nas isto toliko mislim da se moze kupit nesto bolje ali ne treba osporavat Pjaniceve kvalitete, definitivno top klasa. Ako se transfer ostvari Barcelona s time vjerovatno cilja na Iniestinu zamjenu u buducnosti. U svakom slucaju ne mogu pogrijesit sa ovim transferom ali ako vec kupuju sredinu volio bi da dovedu vise Pogbu i mirni smo, samo je razlika $$ 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 16:04 (el.šef).
13 godina
protjeran
el.šef kaže...
Boixus Nois PS kaže...

A za Pjanića nisam ništa novo vidio.

Prenosi : Gazzetta Dello Sport,Football-Italia,ESPN,Marca,Goal. Ti mediji su ga povezivali sa Barcom u zadnja 3 dana. U zadnjih 24 sata o tome je izvjestavao Gazzetta. Ne znam, ne bi bilo lose da dodje. Imam osjecaj da bi se on odlicno uklopio, koliko bi mi bilo drago vidjet ga kod nas isto toliko mislim da se moze kupit nesto bolje ali ne treba osporavat Pjaniceve kvalitete, definitivno top klasa. Ako se transfer ostvari Barcelona s time vjerovatno cilja na Iniestinu zamjenu u buducnosti. U svakom slucaju ne mogu pogrijesit sa ovim transferom ali ako vec kupuju sredinu volio bi da dovedu vise Pogbu i mirni smo, samo je razlika $$ 

pazi sad ovo,mi cemo pjanica dovest za 40mil eura,a city je gundogana doveo za duplo manje...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Gundogan je robase greškom kao Vermalen.Tu nema pomoći.Btw Vermalen se ponovo ozljedio.Pa stvarno to nije normalno.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne vidim svrhu dovođenja Pjanića osim ako ne planiraju prodati Raketu ili Ardu ili možda Rafinhu...previše bi to veznjaka bilo,2 igrača od 40 milijuna bi sjedili na klupi,jer Pjanić mi nikako ne bi mogao pored Rakete s obzirom na važnost i ulogu njega,jedino ako se Iniestu ne planira sve više odlagati na klupu,u što sumnjam,čovjek je 1.kapetan kluba, tako da ne znam baš koliko je ovo potreban transfer...nek oni prvo srede cijelu obranu i jednog napadača,a onda nek u vezu dovode koga hoće

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 17:47 (barcafan12).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba netko i prtljagu nositi makar mi se Pjanke cini preslab i za tu poziciju

15 godina
neaktivan
MGloc kaže...
Ako suarez bude zabijao kao ove sezone uz messia, barca opet uzima najmanje 2 titule a da ne pricam ako arda turan povrati formu i pokaze svoju pravu igru...

Velika je razlika sto ove sezone Real nece voditi Benitez.... 

Sukiju svaka cast, odavno je trebao igrati u nekom top klubu jer bi ostvario puno vise....

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
MGloc kaže...
Ako suarez bude zabijao kao ove sezone uz messia, barca opet uzima najmanje 2 titule a da ne pricam ako arda turan povrati formu i pokaze svoju pravu igru...

Velika je razlika sto ove sezone Real nece voditi Benitez.... 

Sukiju svaka cast, odavno je trebao igrati u nekom top klubu jer bi ostvario puno vise....

Nije ih vodio ni prošlih sezona pa je Barca redovno uzimala i po najmanje 3 trofeja u sezoni

12 godina
protjeran
Benítez je na istoj razini ko Zidane samo sto to nije vrijeme nije pokazalo.
17 godina
FC Barcelona

U posljednjih 25 godina, Barca je daleko najbolji klub na svjetu s čak 43 trofeja u 6 različitih natjecanja.

Slijedi Real sa 26.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 18:13 (Mitch).
11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ne vidim svrhu dovođenja Pjanića osim ako ne planiraju prodati Raketu ili Ardu ili možda Rafinhu...previše bi to veznjaka bilo,2 igrača od 40 milijuna bi sjedili na klupi,jer Pjanić mi nikako ne bi mogao pored Rakete s obzirom na važnost i ulogu njega,jedino ako se Iniestu ne planira sve više odlagati na klupu,u što sumnjam,čovjek je 1.kapetan kluba, tako da ne znam baš koliko je ovo potreban transfer...nek oni prvo srede cijelu obranu i jednog napadača,a onda nek u vezu dovode koga hoće

Pa normalno bi bilo da se Iniestu planira odmarati i dolagati na klupu u nekim utakmicama. 
Ove sezone se najvise vidilo koliko je Iniesta bio umoran, a zbog toga i nemocan, te sklon 
greskama kakve nikada nije radio. Godine cine svoje, Iniesta treba kvalitetnu zamjenu. 
Ne znam da li je Pjanic taj igrac, prije mislim da ce suareza stavljati na iniestino mjesto, 
ali donekle razumijem dovodenje Pjanica. Vidili smo ove sezone da cim nema jednog od 
glavnog trojca u prvom sastavu, ili da neko od njih nije u formi da u jacim utakmicama,
smo trpili jer nismo imali adekvatne zamjene. Turan je bar za sada bio promasaj, sergi
nekako igrac koji svagdje moze dobro odligrati, ali nije igrac koji moze vuci za sada.
Tako da sa te strane i razumijem dovodenje Pjanica. 

Sto se tice ovog branica iz Lyona, mali se cini sasvim dobar. Lijevak, brz, solidne visine
moze igrati i stopera i lijevog bocnog. Mislim da bi mogao biti bas ono sto Barci treba. 
Mlad igrac jako dobrog pootencijala koji moze pokriti 2 pozicije, tako da moze biti alternativa
Albi kada zatreba, a moze i stopera igrat. Gdje ima dima ima i vatre, a cinjenica da 
je Barca konaktirala Lyon govori da su zainteresirani i da ga prate.
Ovo sto svi negiraju da su u pregovorima, moze biti pila naopako, pa da na kraju
samo objave da su ga potpisali. Inace spominje se nekakva cifra od 20 milijuna
eura, sto se ne cini puno, a pokrijes 2 pozicije. Naravno pod uvjetom da mali stvarno
ispuni svoj potencijal.

17 godina

Umtiti je super. Bolji od Marquinhosa na stoperu i mlad potencijal.

Nadam se da će dovesti njega ili Laportea, ako ništa onda Stones.

BTW jako podsjeća na Abidala igrom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 18:27 (Mitch).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Je Barca vec 7godina zaredom uzima NAJMANJE i SVA 3 trofeja.... O Boze!  

Aj manite se gluposti jer vas na godisnjoj bazi spustamo na Zemlju osvajanjem Lige Prvaka, osim ako je vama vrh uzeti trofej La Lige za koji je potrebno cim vise protivnika nakantati sa 5+ golova onda je to druga prica...

Kolicina gluposti u ovoj temi me svaki puta iznenadi, nekog no name stopera se usporeduje sa Marqinhosom i sl... Svaki put pozalim sto bacim oko na ovu temu, book.. 

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Umtiti je super. Bolji od Marquinhosa na stoperu i mlad potencijal.

Nadam se da će dovesti njega ili Laportea, ako ništa onda Stones.

BTW jako podsjeća na Abidala igrom.

Od svih njih kada bi ja birao, doveo bi bas tog Umtitia, jer pokriva dvije pozicije, 
a i najeftiniji je od svih navedenih, a kvalitetom bih rekao daj je u rangu s njima,
mozda i bolji u nekim stvarima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 20:49 (danny_2).
11 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 20:09 (danny_2).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ljudi nadam se da Umtiti dolazi stvarno odličan potencijal.Bolje da njega dovedu nego Lemosa.

Kad bi njega kupili za 20 miliona, 2.5 za Suareza , ostaje još 45 miliona ako nitko ne ode.

Za te novce se može dvoesti zamjena za Albu za 15ak miliona Nolito za iste novce i ostaje još 15 miliona.

A ako još netko ode buđet se povećava a otići će nepotrebni igrači sa posudbe poput Tella,Sobnga,Montoye,Douglasa i ostalih.

Ako pak ništa ne bude od Bailya onda definitvno ova zvijer.

Fakee je mali klaun upravo je postao prva osoba koja mi je na ignore.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 21:23 (Boixus Nois PS).
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ljudi nadam se da Umtiti dolazi stvarno odličan potencijal.Bolje da njega dovedu nego Lemosa.

Kad bi njega kupili za 20 miliona, 2.5 za Suareza , ostaje još 45 miliona ako nitko ne ode.

Za te novce se može dvoesti zamjena za Albu za 15ak miliona Nolito za iste novce i ostaje još 15 miliona.

A ako još netko ode buđet se povećava a otići će nepotrebni igrači sa posudbe poput Tella,Sobnga,Montoye,Douglasa i ostalih.

Fakee je mali klaun upravo je postao prva osoba koja mi je na ignore.

Zasto trositi novce na zamjenu za Albu??? Pa upravo je Umtiti igrac koji uz stopera, moze 
pokriti i mjesto Albe lijevog bocnog. Ako masceharno ostaje, imamo jos i piquea, tako da ce se Umtiti
komotno moci koristiti i na lijevom boku kad zatreba. 
Sto se tice vezne linije, ja bi radije prodao Turana i pokusao dovesti Pjanica. Time dovodis igraca

koji ce vise odgovarati Barci, a koji je takoder i mladi. Tada bi nam veza dobila tu kvalitetnu sirinu.
Jedim udarcem dvije muhe.  

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Istina ali najvaili su da ga neće prodati tako da....Ali opet volio bih vidjeti Pjanića umjesto njega.Može se Arda prodati za 25 miliona u roku od sat vremena ali...

Što se tiče Umtitija tu si u pravu ali sumnjam da bi bio do veliek koristiti u Lp protiv jedngo Atletica kad ni Alba ofganizvno ne može ništa napraviti.

Ali opet dobra solucija Umititi,Suarez,Nolito i ako treba još Pjanića dovesti i sve smo rješili.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Arda je jedan od većih promašaja u zadnje vrijeme,dolazak Pjanića bi to samo potvrdio...bolje uzeti za njega para dok se još može.

11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Arda je jedan od većih promašaja u zadnje vrijeme,dolazak Pjanića bi to samo potvrdio...bolje uzeti za njega para dok se još može.

Mislim postoji ta neka mogucnost da Turan proighra iducu sezonu, ali
definitivno se slazem da je bolje prodati ga dok se jos moze i nadodati za
Pjanica. 

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Istina ali najvaili su da ga neće prodati tako da....Ali opet volio bih vidjeti Pjanića umjesto njega.Može se Arda prodati za 25 miliona u roku od sat vremena ali...

Što se tiče Umtitija tu si u pravu ali sumnjam da bi bio do veliek koristiti u Lp protiv jedngo Atletica kad ni Alba ofganizvno ne može ništa napraviti.

Ali opet dobra solucija Umititi,Suarez,Nolito i ako treba još Pjanića dovesti i sve smo rješili.

Vjerujem da bi Umtiti bio od koristi bas protiv Atletica, ali u defenzivi, kada
treba zaustavljati Atleticove kontre. Ja mislim da nam u vezi treba jedan bas kvalitetan
igrac koji moze povuci kad zatreba.. Sergi, rafinha mi ne cine se za sad da to mogu. 
Suarez ce tek sada pokazati da li je za Barcu ili ne. Nadam se da je.  
Pa da iako sam protiv nolita zbog njegovih godina, ali cinjenica da novaca za nesto mlade
a dobro nemamo, a i nolito ce biti zadovoljniji sa minutazom koju bude dobiivao.
Jos taj desni bok, koliko god sergi moze to dobro pokriti, a lucho biser nije vidalu
dao prosle sezone pravu priliku da vidimo jel se i koliko mozemo pouzdat u njega.

13 godina
protjeran
Meni I dalje nije jasno zasto su douglasa kupili.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

To je nekakva prevara u vezi Neymarovog transfera jer su morali kupiti igrača iz njehove agencije...Uglvnom nešto tako

17 godina
fakEEE kaže...

Aj manite se gluposti jer vas na godisnjoj bazi spustamo na Zemlju osvajanjem Lige Prvaka, osim ako je vama vrh uzeti trofej La Lige za koji je potrebno cim vise protivnika nakantati sa 5+ golova onda je to druga prica...

Kolicina gluposti u ovoj temi me svaki puta iznenadi, nekog no name stopera se usporeduje sa Marqinhosom i sl... Svaki put pozalim sto bacim oko na ovu temu, book.. 

hahaha kakav si ti lik, niste osvojili ligu godinama, kad budete konstantni kroz 36 utakmica bez da potrosite xyz milijardi eura mozes doc na forum

no name stoper, ima vise nastupa u Ligue 1 od Marquinhosa koji ni u PSG ne moze izborit startera

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 10:49 (Mitch).
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Koliko vi imate treblea? 0

Koliko mi imamo? 2

Kad ste zadnji put osvojili La Ligu? 2011/12

Prije toga? 07/08

Kad smo mi zadnji puta osvojili La Ligu? 15/16

Prije toga? 14/15

Unazad 1 desetljeća koliko imate LP? 2

Koliko mi imamo? 4

O čemu pričamo, ko koga ovdje prizemljava iz godine u godinu? U svemu ste jadniji od nas

Osim ako ne mjerimo postojanje Lige Prvaka od 2014. godine, svaka čast, imate jedan više trofej od nas ;)

12 godina
protjeran
Lyon prihvatio ponudu od 25 miliona eura za Umtitia.
Izvori L'Equeu i MD.

Valjda transfer neće biti još objavljen do sljedećeg mjseca vjerovatno zbog sponzora na dresu.
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Lyon prihvatio ponudu od 25 miliona eura za Umtitia.
Izvori L'Equeu i MD.

Valjda transfer neće biti još objavljen do sljedećeg mjseca vjerovatno zbog sponzora na dresu.

Odlično

12 godina
FC Barcelona

znam da je dobar, al ja sam se nekako nadao laporteu

17 godina

Haha pa rekao sam Vam da je smiješno što on uopće dolazi u obzir, nema šanse da Baskijac dođe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 14:36 (Mitch).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Umtiti je najbolja opcija, brz, jak u duelu, odlično čita igru, odličan u skoku, polivalentan, za te novce ako ga kupe, odličan potez uprave.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
Navodno se borimo sa Realom i Dortmundom za Gueraria.

Mislim da smo tu glavni favoriti za dovesti ga ,ipak će Real ići na neko zvučnije ime.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice