FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...
Neznam po meni Vidal je trebao više igrati jer je dobar ali očito ima neki razlog zašto nije igrao..

Ali opet bolje dovesti 3 kvalitetna nego 5 nikakvih

Lucho se naljutio na Vidala jer se ozljedio na treningu igrajući košarku. Od tada nije odigrao ni minute. A nadam se da će i Lucho to ostaviti iza sebe sljedeće sezone jer Vidal je dobar igrač i u ono malo vremena što je igrao, nije uopće bio loš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
Nisam znao za to...

Ništa onda se nadam da će dogodine bit dobar ko i u Sevilli
This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kaže ovako sportski direktor: Mascherano i Neymar ostaju, Alves odlazi i dolazi Denis Suarez

http://futbol.as.com/futbol/2016/06/02/primera/1464866598_947538.html

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa dobro, ako ce Sergi igrat obranu više nije to tako loše jer je vrhunski tehničar. Bitno da ostaje iza ništa drugo. Sve naprijed može Raketa obavit.

A i Vidal je čisto solidan za Primeru. Za LP nisam siguran.

Znaci zato i upadnemo u probleme u jacim utakmicama, jer svi smatraju da nam pojacanja ne trebaju
na nekim mjestima. Barca koja igra iznimno ofenzivnu igru mora imati i brze i dobre bokove. 
Dania je nemoguce zamjeniti, ali to ne znaci da ne treba pokusati. Ne znam zasto Vidalu nije data
prava prilika u vise utakmica prosle sezone. Ali roberto nije bocni, on je svestran i moze to dobro popuniti,
ali popuniti, u jakim utakmicama mislim da nece moci dati ono sto trebamo jna tom mjestu.
A misliti da rakitic moze pokriti ciojelu desnu stranu u napadu je greska. on je vezni, njemu treba
bocnmi koji ce mu ponuditi na desnoj strani priliku za prolaz. Jer rakitic to nece moci sam.

11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Neznam po meni Vidal je trebao više igrati jer je dobar ali očito ima neki razlog zašto nije igrao..

Ali opet bolje dovesti 3 kvalitetna nego 5 nikakvih

Lucho se naljutio na Vidala jer se ozljedio na treningu igrajući košarku. Od tada nije odigrao ni minute. A nadam se da će i Lucho to ostaviti iza sebe sljedeće sezone jer Vidal je dobar igrač i u ono malo vremena što je igrao, nije uopće bio loš.

Ako je to istina, onda je lucho kreten. Jer tak se ne ponasa jedan trener kluba kjao sto je Barca.
U redu sto se naljutio, u redu sto ga je kaznio. Ali kazniti ga da uopce vise ne igra, je retardiurano
jer stetis samo klubu. Sada kada nema Alvesa ti moras stavit covjeka koji nije igrao godinu dana skoro.

17 godina
danny_2 kaže...

Znaci zato i upadnemo u probleme u jacim utakmicama, jer svi smatraju da nam pojacanja ne trebaju
na nekim mjestima. Barca koja igra iznimno ofenzivnu igru mora imati i brze i dobre bokove. 
Dania je nemoguce zamjeniti, ali to ne znaci da ne treba pokusati. Ne znam zasto Vidalu nije data
prava prilika u vise utakmica prosle sezone. Ali roberto nije bocni, on je svestran i moze to dobro popuniti,
ali popuniti, u jakim utakmicama mislim da nece moci dati ono sto trebamo jna tom mjestu.
A misliti da rakitic moze pokriti ciojelu desnu stranu u napadu je greska. on je vezni, njemu treba
bocnmi koji ce mu ponuditi na desnoj strani priliku za prolaz. Jer rakitic to nece moci sam.

Barca nikad nije igrala s obrambenim bekovima osim kad je Puyol igrao RB.

Zato nam trebaju dva dobra stopera koja uvijek ostaju u nasoj polovici.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Bit će dobar Vidal dogodine.

Polako se kockie slažu mislim da se zna barem 2 imena zasada.

Neznam zašto ali još nije nađen sponzor za dres umjesto Qatar Airwaysa. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 23:54 (Boixus Nois PS).
10 godina
FC Barcelona

Sta se nitko ne nada jednom skupljem pojacanju? 

12 godina
protjeran
Puno se piše za Pjanica zadnjih dana.Otkupna klauzula za je 38 miliona a vjerujem da bi ga mogli dobiti i jeftinije.

14 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Sta se nitko ne nada jednom skupljem pojacanju? 

Skuplje nije uvijek i bolje.. James čisti dokaz

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Kad se sjetim da su kalunovi Fakee i KS95hr govorili da je James budući N0.1 i da je bolje pojačanje od Suareza hahah

Ima dobrih igrača samo ih treba prepoznati kao Dmebelea,Kantea,Nolita,Lemosa i ostale.Ali rpoblem su mediji zog kojih cijena raste za 100%.

EDIT

Sstanak u Milanu zbog Marqinhosa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 13:08 (Boixus Nois PS).
16 godina
Malo statistike, vidi se da postoje segmenti igre u kojoj bi Pjanić bio dobar za Barcu.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
FC Barcelona

usporedba la lige i serie a ne stoji baš

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pjanić je odličan igrač.

Prvo je dosta mlad drugo ima taj stil koji Barci treba.Prošle je godine rekao da je odbio pundu Barcelone i Bayerna što znači da ga Lucho želi.

Vidi se da je pubo prilika kreirao više od njih 2 skupa,ima više golova i asistencija a Seria je poznata po tome da se više fokusira na obranu nego napad.

Po meni jedno veliko DA, jer će se Roberto korisitit kao desni bek a Rafinha više kao krilni igrač.I tu ima mjesta za njega po meni.

16 godina
Mlad je i bio bi nam od velike koristi. Ova usporedba dobiva na težine zbog toga što su prva dva igrači Barce, njima je puno lakše igrati jer imaju vrhunske suigrače.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
protjeran
Bartra ode u dortmund za 8mil eura.
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
danny_2 kaže...

Barca nikad nije igrala s obrambenim bekovima osim kad je Puyol igrao RB.

Zato nam trebaju dva dobra stopera koja uvijek ostaju u nasoj polovici.

Pa poanta mog posta je da nam treba odlican bocni, a ne neko ko ce biti samo dobar.
 Upravo zbog ofenzivne Barcine igre nam treba odlican bocni. Alves je znao odlicno
 zatvarati svoju stranu, koliko god je igrao ofenzivno.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prvo nek srede obranu i napada pa onda nek u vezu dovode koga hoće...nemam ništa protiv Pjanića,mislim da bi se uklopio,ali trenutno nam nije prioritet...evo Bartra odlazi za pišljivih 8 milijuna eura,a otkupna klauzula 40 milijuna...strašno,na kraju će Roberto igrati beka,a stopera neće ni dovesti...

10 godina
FC Barcelona

Bartra otisao za 8M. Strasno.. Kako za ovog momka nisu uspijeli izvuci barem 15 milijuna? Zaslono, pogotovo kad vidis kakvi debili se prodaju za puno vece novce.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Bartra u Barca 15 godina ima barem 50-60 nastupa za Barcelonu i ide za 8 miliona a Lemos koji je odigrao 8 utakmica ni više ni manje za Las Palmas neće otići za manje od 13 miliona.

Poserem se na Roberta ili kako se već zove pa oni nebi mogli dovesti igrača bez uguvora.

12 godina
x18x05x kaže...
Malo statistike, vidi se da postoje segmenti igre u kojoj bi Pjanić bio dobar za Barcu.

Potpuno besmislena usporedba. Prvi razlog je totalno dvije razlicite lige i razliciti stilovi igre. A drugi je taj da je Pjanic u Romi kreativac i ima mnogo slobode, u Barci to nebi bio slucaj. Primjer, Rakitic iz Seville i Rakitic iz Barce, u jednom klubu kapetan, organizator i glavni igrac, u drugom potpuno podredjen slavnoj trojci i potpuno druga uloga. Rakiticu nije problem trcati za drugoga, dok je pjanic bio kritiziran zbog lijenosti kad Roma nema glavnu ulogu na terenu i kad je posjed kod protivnika. Stoga mislim da Pjanic Moze pomoci u ofenzivi, dok defanzivno nikakve koristi nebi bilo, nesto tipa Fabregas.

17 godina
Bartra je otišao za iste novce ko i Jozo Šimunović

Zato je Mamić respektiran u nogometnom svijetu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
FC Barcelona

bartra je otisao za te novce jer mu je otkupna klauzula poslije 1.6. sa 40mil pala na 8 mil

10 godina
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
Mundo pise kako se finalizira transfer umtitia iz lyona, potpisat ce na 5 godina, ako je to istina, odlicno
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igraci koje Barca i Real prodaju ce uvijek otici za puno manje od njihovih pravih vrijednosti, a s druge strane ce igrace dovoditi barem za duplo vecu cifru od njihove prave vrijednosti... 

Hummels koji bi Barci i Realu dosao bolje nego ikome, otisao u Bayern za 30mil... Mislite li da bi ga Real i Barca doveli za te novce? Aha, ispod 50 nebi ni trepnuli..... 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Taman sam se i ja ponadao ali ništa od toga za Umittita.

10 godina
FC Barcelona

Sve vise vijesti u medijima da Pjanic dolazi za 38M eura.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

I iz Barce su sve negirali za Umittia.Šteta baš mi se sviđa način na koji igra a još nije dešnjak kao većina stopera.

A za Pjanića nisam ništa novo vidio.

14 godina
Ako suarez bude zabijao kao ove sezone uz messia, barca opet uzima najmanje 2 titule a da ne pricam ako arda turan povrati formu i pokaze svoju pravu igru...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice