FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.846.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dogodine smo jači nego ikad to upamtite.

Piše se ponovo o Musacchiju kao glavnoj meti Barce.

Pogledao sam n jegov nastup portiv Barce prije 2 godine...Kakva partija.

Jedna izjava Jurića u kojoj je sve objašnjeno.Jednoastvo nitko ne može igrati ovu Barcinu igru osim nas.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Jedno je igrati u Nice-i, u ligi gdje PSG osvaja prvenstvo sa 40 bodova prednosti i također imati svu slobodu u tom klubu. Barcelona je nešto sasvim drugo. Ovdje ti treba netko tko želi prihvatiti tu ulogu gdje bi većinom bio na klupi, treba ti netko tko stavlja svoju ekipu ispred sebe. A Ben Arfa je čista suprotnost. To je igrač koji se tukao sa suigračima, nije dolazio na treninge i da ne nabrajam dalje.
Uglavnom, čista suprotnost od onoga što Barca predstavlja i onoga što nam treba. Par YouTube videa i statistika na papiru me neće uvjeriti da je on ono što mi trebamo.

Više bi volio da se plati tih 20-30 milijuna ili koliko već za Nolita jer znaš sto dobivaš s njime, to je čovjek koji je prošao Barcinu školu i uklopio bi se jako brzo. A Ben Arfa je opcija čisto zato što je besplatan, a to na kraju može ispasti veći rizik od sigurne kupnje kao što je Nolito ako se pokaže kao promašaj, pa MSN trojac opet bude igrao 70 utakmica u sezoni i dogodine.

Dati 30 milijuna eura za 30 godisnjeg napadaca. Zbog takvih trasnfera nas ceka veliki problem u jako bliskoj buducnosti.
Turan takoder spada tu. Napisao sam vec post o godinama koje imaju kljucni igraci Barce i to je vec pomalo
zabrinjavajuce, jer se ne vidi da cemo imati neke dostojne zamjene tim igracima.  I mi mjesto da dovodimo svjezu krv,
mi cemo davati 30 milijuna za igrace kao mathieu, turan, nolito i slicno. Shvacam tvoju poantu da ce nolito prihvatiti
sjediti na klupi i ulaziti i to. I slazem se da ima kvalitete. Al dati 30 milijuna je vec dosta za 30 godisnjeg igraca.
Sto se Ben arfe tice, nece te nista uvjeriti osim kad bi dosao poa pokazao da je dobar za Barcu. Naravno da ne mora znacit da 
bi bio dobar i on, iako sam ja misljenja da s obzirom na free da nas ne kosta nista dovesti ga i ugraditi klauzulu o raskidu ugovora
ukoliko bude stvarao probleme. A novce koje su spremni dati za nolita usmjere u vezu i obranu. 

11 godina
odjavljen
FC Barcelona
Éric Abidal (bivši igrač FC Barcelone): "Nikad nisam sumnjao u ovu ekipu i nikad neću, oni su najbolji na svijetu i uvijek im moramo pružati najveću moguću podršku. Vjerujem u njih da će osvojiti prvenstvo i Kup jer su to momci koji nikada ne odustaju od svojih ciljeva. Razgovarao sam s njima i atmosfera u svlačionici je svakako na mnogo većem nivou nego u mnogim klubovima." "Ben Arfa? Ne znam da li će doći u Barçu ili ne. Na kraju krajeva, moj posao nije da pregovaram u ime Kluba niti da dovodim bilo koga."

Lionel Messi: "Svjesni smo da smo mnogo ranije mogli osvojiti Ligu, ali u najbitnijem trenutku u sezoni mi smo pali i izgubili dosta bodova. Ali, na svu sreću, uspjeli smo se oporaviti i nastaviti tamo gdje smo stali prije toga. Domaće prvenstvo je teže iz godine u godinu i uvijek sam ga smatrao najbitnijim takmičenjem u jednoj sezoni. Ispred nas se nalaze dvije finalne utakmice i bili bismo više nego zadovoljni kada bismo slavili u obje." "Dosta teško smo podnijeli ispadanje iz Lige prvaka jer znamo da smo mogli mnogo više, no Atletico je bio bolji i zasluženo su prošli dalje. Nemam svog favorita u finalu Lige prvaka, ali mislim da bi ljudi u Barceloni bili sretni kada bi Atletico osvojio tu titulu."

Alejandro Jose Hernandez će dijeliti pravdu na posljednjoj ligaškoj utakmici između Granade i FC Barcelone. Barçi je do sad sudio u pet utakmica, te su Katalonci ostvarili dvije pobjede, jedan remi te dva poraza. Posljednji put kada je sudio Barceloni bilo je u posljednjem ligaškom El Clasicu, kada je tim Luisa Enriquea poražen s 1-2.

Prema pisanju "Sporta" PSG je odustao od transfera Neymara, jer su informisani kako je igračeva želja ostati u Barceloni. Neymar bi trebao potpisati novi ugovor na ljeto.

"Goal.com" je napravio idealan tim Primere za ovu sezonu u kojem su se našla četvorica nogometaša Barcelone. U timu su samo igrači prve tri ekipe.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
17 godina
Sta Juanfran radi tamo, nema ko ga nije izvozao iz nase i Realove ekipe
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
protjeran
Sretan rodjendan don andresu I meni!
14 godina
Juanfran je klasa a to sta ne vrijedi preko 30 mil kao ostali ne znaci da je los.Atletikov tim vrijedi upola manje nego barcin ili bayernov pa su ispali.Nije on bezveze u spanjolskoj reprezentaciji.To sto ste navikli na galaktikose marcelo,bale,kroos..Koji vrijede 40+ mil vidjet cemo ih 28 u finalu.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Juanfran je odličan ove sezone.Bolji je od Alves a i od onog Carvajala za kojeg samo navijači Reala misle da je dobar.

Ostalo je sve Ok jedino je i Marcelo upitan ipak Felipe Luiz igra sezonu iz snova ali eto...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dominacija na svim poljima.Preuzeli smo tron najboljeg kluba u nogometu a bome i u financisjkom smislu još malo.

FC Barcelona je klub koji je prodao najviše dresova u sezoni 2015/16 - ukupno 3 637 000. Slijede Bayern (3 312 000) i Chelsea (3 102 000).

12 godina
FC Barcelona

a gdje je taj famozni real koji transfere isplati sa prodajom dresova

15 godina
Del_Boy97 kaže...

Pa mi prodajemo dres po 50 eura, a vi paket od 5 komada po 15 eura.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Dominacija na svim poljima.Preuzeli smo tron najboljeg kluba u nogometu a bome i u financisjkom smislu još malo.

FC Barcelona je klub koji je prodao najviše dresova u sezoni 2015/16 - ukupno 3 637 000. Slijede Bayern (3 312 000) i Chelsea (3 102 000).

Uz jedan kupljeni, dva se dobiju gratis :)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
12 godina
FC Barcelona

Lijepo je što se tješite hahahahaha

inače, navodno david alaba želi u barcelonu ali pod uvjetom da igra u veznom redu

16 godina
Hexfire kaže...
Del_Boy97 kaže...

Pa mi prodajemo dres po 50 eura, a vi paket od 5 komada po 15 eura.

Ajde mi daj link di se tako može uzeti?

Ozbiljan sam, moram kupiti dici dresove od barce i hrvatske. 

Zajedno gledamo utakmice pa dica žele izgledati kao tata...

Battlelog: MUDO_HR
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bolje da ih pocnes usmjeravati na kraljevski klub dok se jos lako oblikuju. Kad Lessi ostari pocinje dugo susno razdoblje kakvo je bilo i prije njega. Navijaci Uefalone ce tada biti jos vise propaceni i iskompleksirani nego ovi danas. Dobar roditelj ce uciniti sve da mu djeca ne budu kao antimadridista, delboy, kexzor.

12 godina
ks95hr kaže...

Bolje da ih pocnes usmjeravati na kraljevski klub dok se jos lako oblikuju. Kad Lessi ostari pocinje dugo susno razdoblje kakvo je bilo i prije njega. Navijaci Uefalone ce tada biti jos vise propaceni i iskompleksirani nego ovi danas. Dobar roditelj ce uciniti sve da mu djeca ne budu kao antimadridista, delboy, kexzor.

sačuvaj bože da dijete nekom bude autist kao ti, ne bi to poželio ni najgorem neprijatelju

16 godina
ks95hr kaže...

13 godina
protjeran
ks95hr kaže...

zdravstveni sustav nam je u kurcu kad su poceli ljude s teskim psihickim oboljenjima puštati kući preko tjedna i jos im omogućiti pristup internetu,žalosno.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

HEXA udaraju kompleksi,jer je Barca miljama ispred Reala.

Inače volio bih kad bi Alabu doveli može igrati svugdje al sumnjam da bi igrao u sredini u kojoj ima 7-8 igrača.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Što ti trbunjaš? Pa Real je i dalje najvrijedniji klub, a najviše dresova je prdao United, dok je Real drugi, a Barca 3.

16 godina
Jack Sparrow kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Što ti trbunjaš? Pa Real je i dalje najvrijedniji klub, a najviše dresova je prdao United, dok je Real drugi, a Barca 3.

Kuky, ne širi laži ko u BF temi. 

16 godina
amater_2 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Kuky, ne širi laži ko u BF temi. 

Ma ide mi lik na živce, ne navijam za Real to već valjda znaš po mom emblemu iz BFa, ali ovaj ga seruca i serucka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 12:28 (Jack Sparrow).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nisam ništa izmislio , iskopira sam od negdje.

Tamo se radi o puno većim brojevima oko 3.7 mil pa je to možda zadnje 2 godine.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kažu da je transfer suareza riješena stvar, 3m i nešto sitno, mogao bi bit predstavljen poslije finala kupa. A i vidio sam da ništa od ben arfe, ono su bile samo glasine da je u barci, a zapravo nije bio.

Nešto se spominje i Alaba, ka oda je spreman doć ali Barca želi da igra u sredini, šta je sada tu istina....

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam za Alabu.Kad bi ga doveli njega bi računali kao stopera,beka i veznog i opet bi ostali ''suhi'' za jednog mladog kvalitetnog stopera.Alba je toliko-koliko dobar i bolji od njega nam trenutno ne treba jedino neka zamjena za njega tipa Wendell ili Rodriguez.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Problem bi mogla bit njegova cijena,jer pričamo o najboljem beku na svijetu,znači ispod 60-70 milijuna eura nemamo šta pričat,da li je to stvarno potreban transfer,ljudi u Barci najbolje znaju,ako će i pored njega dovesti već spomenutog Suareza,Gameira ili neku drugu 9tku,te barem još jednog mladog stopera,onda nemam ništa protiv,samo ne znam da li će imati toliko na računu,svakako onda treba razmišljati i o prodaji nekih igrača,prvi se spominje Sandro na kojem bi mogli zaraditi nekakvih 10tak milijuna,Munir nažalost ipak ostaje sve se čini,Vermaelen-Bartra-Mathieu,riješiti se dvojice od njih,najlogičnije je ostaviti Bartru koji je najmlađi i nije sklon ozljedama kao ova dvojica...e sad ja bi osobno još jaako dobro razmislio o Alvesu,mislim da se na njemu može zaraditi minimalno 30 ako ne i 40 mil. s obzirom na raskošnost Kineza,tako da bi njegovom prodajom Barca osigurala dovoljno novca za sve ovo gore navedeno....sve u svemu očekujem jako dobru ljetnu tržnicu,treba svježe krvi svakako

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Osuamne Dembele novi igrač Borussie Dortmund.Cijena 15 miliona eura.

Pa ju ću se ranit da oni nisu mogli ga kupiti sad kad je čovijek pokazao da je ekstra igrač i mladi potencijal.

Dći će maksimalno 3 igrača plus Denis S.Alves ne ide nigdje nema šanse da bi netko dao za igrača od 33. godine 40 miliona.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa koliko znam pričalo se nešto da su Kinezi spremni toliko dat...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pričalo se da Dmebele neće ići spod 40 miliona a Borussia uzela najtaletiranijeg mladog napadaća na svijetu za 15 miliona.Mislim na igraće ispod 20 godina.

13 godina
protjeran
HaAhhahahhahahhahahah gameiro I Ben arfa ne idu na euro,a giroud I gignac idu,smjesno.
15 godina
FC Barcelona

Pazite nagrada koje dodjeljuje Marca:

• Najbolji golman: Keylor Navas
  • Najbolji obrambeni igrač: Marcelo
  • Najbolji vezni igrač: Modrić
  • Najbolji napadač: Cristiano Ronaldo
  • Najljepši gol: James Rodríguez
  • Najbolji navijači: Real Madrid
  • Najbolji igrač prvenstva: Cristiano Ronaldo

Njihovi su uvijek u svemu najbolji, nema što. Iz godine u godinu ta njihova ekipa osvaja sve trofeje pa je sve ovo zasluženo. Koja sramota 

Medijska moć u Španjolskoj...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 22:57 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice