FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.846.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi prvi asistent lige, Suki prvi strijelac lige 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Re: FC Barcelona
I dobiše trpanje.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
protjeran
Da smo trcali ovako protiv atletlica igrali bismo u finalu lp
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trpanje i trpanje, jedna tekma od prvenstva i jedna od kupa, ajmoooooooooooooooo.

16 godina
Još samo real ostao, at.madrid ispao iz trke za prvaka. MSN zabio, asistirao. Odlična utakmica, bravo Barca.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da je Granada ostala u ligi znači neće imati nekog posebnog naboja

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Da, ostali su. Imaju bolji međusobni omjer od Gijona. 2:0 i 3:3.
15 godina
FC Barcelona

Liga je trebala biti odlučena danas, samo da je sudac na utakmici Real Madrid - Valencia imao oči. 

Suci očito guraju Barcelonu do naslova! Uefalona!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Danas smo igrali odlično.4 utakmica 23-0 gol razlika.Messi stvarno dobar danas vidi se da im je trebao odmor jer su danas igrali strašno dobro.Čim se ide agresivno tu nema brige.Umor nas je ubio ove godine,uz neadekvatne zamjene.

Dogodine uz par pojačanja jurišamo opet na 3 trofeja.

Pogledao sam danas highlighte od Reala-Valencije...Pa ja ne mogu vjerovati Valnecija je promašila jedno 10 čistih šansi..Uz to sudac dao crveni karton bez razloga.To je stvarno sramotno.

Nama Valencija je stvorila 2 šanse i dali su 2 gola od čega je jedan autogol.Real ima sreće više nego pameti zadnjih mjesec dana.

Očekujem laganu pobijedu Atletica u finalu iako su kiksali a to je stvar umora.Sad su mirni i mogu se fokusirati na LP.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 23:03 (Boixus Nois PS).
10 godina
FC Barcelona

Uzalud guranje Reala, zadnje kolo ce sada bit jos sladje. 

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Danas smo igrali odlično.4 utakmica 23-0 gol razlika.Messi stvarno dobar danas vidi se da im je trebao odmor jer su danas igrali strašno dobro.Čim se ide agresivno tu nema brige.Umor nas je ubio ove godine,uz neadekvatne zamjene.

Dogodine uz par pojačanja jurišamo opet na 3 trofeja.

Pogledao sam danas highlighte od Reala-Valencije...Pa ja ne mogu vjerovati Valnecija je promašila jedno 10 čistih šansi..Uz to sudac dao crveni karton bez razloga.To je stvarno sramotno.

Nama Valencija je stvorila 2 šanse i dali su 2 gola od čega je jedan autogol.Real ima sreće više nego pameti zadnjih mjesec dana.

Očekujem laganu pobijedu Atletica u finalu iako su kiksali a to je stvar umora.Sad su mirni i mogu se fokusirati na LP.

Citao sam po netu o iskljucenju Rodriga protiv reala, nasao ovo. Navodno u zapisniku stoji
da je rodrigo rekao pomocniku "Eres un cagón!" ("You're a wimp!") Ti si mlakonja.
I da je na reakciju pomocnika glavni sudac pokazao izravan crveni za to.
Moram reci neovisno sto se to dogodilo protiv reala, da suci imaju previse moci
i da je sramotno sta rade. Ako mu je to i rekao, to je za zuti karton, a ne izravan crveni.
Dakle suci mogu izravno utjecati na iskljucenja igraca kada im to odgovara, samo kazu da im je neko
nesto rekao i bum crveni karton, a to sto nitko ne zna da li je to stvarno receno, to nema veze. Suci su
uvijek u pravu.
Iako mislim da se ovo nebi dogodilo da nije bilo protiv reala, u trenucima dok je visilo izjednacenje valencie
kod 3:2 rezultata. 
A sve i da je rekao sucu to, stvarno je smijesno da mu je dao izravan crveni karton. Ali opet cinjenica da je real u igri
pa mu treba olaksati. I onda imamo nogomet u kojem se na igrace starta dzonovima, s leda i slicno. Starovi koji
nekome mogu ozbiljno ugroziti zdravlje i karijeru, pa se za to dobiva samo zuti kartoni, ali ako sucu slucajno nesto kazes
eto crveni ko iz vedra neba. Mogus ad realovci poceti opet sa uefalona i slicno, ali kad je njihov klub u igri
onda sute kao macici.

15 godina
FC Barcelona

Pa Alba je prošle sezone dobio izravan crveni protiv Espanyola zato što je rekao sucu "siempre igual" ili u prijevodu "uvijek isto". U Španjolskoj se može svašta. Onaj debil od Ramosa može sucu pljunut u lice i neće dobiti karton.

Ali bitno da ljudi izvlače brojke penala dosuđenih za Barcelonu kako bi pokušali dokazati da suci guraju Barcelonu, a 99% tih penala je dosuđeno ispravno. Barca ima ogroman posjed i 3 igrača u napadu koja je teško zaustaviti 1 na 1, zato i imaju toliko penala. Da ne kažem da ih je moglo biti dosuđeno i više, kao npr. ona situacija sa Messijem jučer, čisti penal nedosuđen.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 10:24 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Toj sramoti od suđenja u prvenstvu se ne vidi kraj.Svaku utakmicu dok ne povedmo sudac svira sve kontra Barce.Jučer je neki klaunnakon klizećeg digao Mascheranu dzon u koljeno a nije dobio ni žuti.

Zbog jedne utakmice protiv Chelsea mi smo UEFALONA a Real svake sezone se gura u Ligi Prvaka i prvenstvu da bi osovjio nešto, i nikad ništa.

Barca je toliko moćna da svaku utakmicu igra protiv 12 igrača.Neznam kako su ljeudi zaboravili da je Real platio suca da sudi u korist Reala a to se sve zaboravilo.Postoje dokumenti sa suda gdje se jasno vidi ali to je odjednom nestalo.

Cijela sudačka organiziacija na čelu sa presejdnikom koji javno izjavljuje da je Madridisita,je u rukama Pereza.Ali maloumni ljudi to ne vide nego vide kad se Barci svira penal za 4-0 protiv Giijona.

Iskreno od sveg se srca nadam da će Barcaosovjiti prvenstvo ne postojećim penalom u 94. minuti samo da slušam cviljenje po internetu od hejtera Barce.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ništa od Marqinhosa.

Marqinhosu je obećana startna pozicija u PSG-u sljedeće sezona.Ove sezone je zatražio tarnsfer u Barcu ali je dobio mjestu u utakmicama LP-a i prvenstvu gdje je odigrao 5 utakmica u prvom sastavu te sada 99% da neće doći u Barcu.

Bome čak mi je i drago što neće doći.Nije nekakav stoper za 50 miliona koliko bi tražili.

Ozbiljnije opcije susada Baily,Mussacho,Laporte i Mustafi.

Po meni Mustafi odličan treba njega dovesti , jer je jeftiniji bolje bi se uklopio i igra već u Španjolskoj.

Ben Arfa je danas bio u Barceloni , nije se službeno nalazio sa predstavnitvom Barce ali se zna da je išao kako bi ubrzao svoj transfer.

12 godina
FC Barcelona

nema ga što ubrzavat kad je free transfer

15 godina
FC Barcelona
Ben Arfa je igrač koji je talentiran, ali sa problematičnim ponašanjem i bahata seljačina. Zbog toga nikad nije ni uspio na najvišem nivou iako ima talenta. Takvi Barceloni ne trebaju. Bez obzira što je free transfer, postoje i neki drugi rizici. Nije to videoigra pa da je sve jednostavno.

A ubrzo je i sve to demantirano u španjolskim medijima i nije bilo nikakvih pregovora zasad.
12 godina
protjeran
Nitko od nas ga nezna kakav a potez da se vrati u Nicu , da bi vratio formu nešto govori i o karakteru.

Nije vrijeme da se rasipa novac na napadača koji će biti zamjena.

Gledajte na to ovako.Dali je on bolji individualno igrač od Pedra?
Bolji je 3 puta i besplatan a to je nama dosta jer neće biti igrač na kojem će Barca graditi igru nego netko tko će pomoći rasteretiti napadače .

15 godina
FC Barcelona
Pedro je legenda Barce i zabio je toliko važnih golova za klub da ih je teško sve i pobrojati. Ben Arfa nije uspio niti u Newcastleu. Previše se vi oslanjante na YouTube klipove koji pokazuju samo ono najbolje kod igrača, no ne i njihove slabosti.

Postoji razlog zašto Ben Arfa nije uspio nigdje na najvišem nivou sa svojih 29 godina i zašto sada odlazi bez odštete.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Postoji i razlog zašto je ove sezone zaio 17 golova.Pedro je zabio vaznih golova ali on nije igrač koji radi razliku kakav nam sad treba.

15 godina
FC Barcelona

Jedno je igrati u Nice-i, u ligi gdje PSG osvaja prvenstvo sa 40 bodova prednosti i također imati svu slobodu u tom klubu. Barcelona je nešto sasvim drugo. Ovdje ti treba netko tko želi prihvatiti tu ulogu gdje bi većinom bio na klupi, treba ti netko tko stavlja svoju ekipu ispred sebe. A Ben Arfa je čista suprotnost. To je igrač koji se tukao sa suigračima, nije dolazio na treninge i da ne nabrajam dalje.
Uglavnom, čista suprotnost od onoga što Barca predstavlja i onoga što nam treba. Par YouTube videa i statistika na papiru me neće uvjeriti da je on ono što mi trebamo.

Više bi volio da se plati tih 20-30 milijuna ili koliko već za Nolita jer znaš sto dobivaš s njime, to je čovjek koji je prošao Barcinu školu i uklopio bi se jako brzo. A Ben Arfa je opcija čisto zato što je besplatan, a to na kraju može ispasti veći rizik od sigurne kupnje kao što je Nolito ako se pokaže kao promašaj, pa MSN trojac opet bude igrao 70 utakmica u sezoni i dogodine.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 14:57 (antimadridista).
12 godina
protjeran
Ja sam davno htio Nolita ali očito da naša uprava nije sposobna ga dovesti.

Ali dolazi u Barcu sa mišljenjem da će igrati ispred MSNa onda je glup momak.Možda hoće doći osvojiti LP jer dosada nije ništa osvojio.

Takva je situacija,Sevilla neće dati Gamiera za manje od 25 miliona a SAD ako to uprava može pokriti onda odlično.

Imamo pozicija na koja je bitnije pojačati se.
12 godina
FC Barcelona

Mislim da je najveća greška ove sezone prodaja Pedra. Da je ostao mogao je igrati svaku tekmu po pola sata, pa umjesto Neymara kad je pao u formi itd... Njegovo zalaganje je neupitno, posebno kad zna da svaku minutu mora iskoristiti da se nametne još više. Kad sve zbrojim i oduzmem, uvjeren sam da je njegova prodaja bila pogreška.

15 godina
FC Barcelona

Ma Barca je njega htjela zadržati, ali Pedro nije želio ostati jer u većini ekipa na svijetu može biti starter. Ali ove sezone se vidjelo koliko nam je takav igrač falio.

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Jedno je igrati u Nice-i, u ligi gdje PSG osvaja prvenstvo sa 40 bodova prednosti i također imati svu slobodu u tom klubu. Barcelona je nešto sasvim drugo. Ovdje ti treba netko tko želi prihvatiti tu ulogu gdje bi većinom bio na klupi, treba ti netko tko stavlja svoju ekipu ispred sebe. A Ben Arfa je čista suprotnost. To je igrač koji se tukao sa suigračima, nije dolazio na treninge i da ne nabrajam dalje.
Uglavnom, čista suprotnost od onoga što Barca predstavlja i onoga što nam treba. Par YouTube videa i statistika na papiru me neće uvjeriti da je on ono što mi trebamo.

Više bi volio da se plati tih 20-30 milijuna ili koliko već za Nolita jer znaš sto dobivaš s njime, to je čovjek koji je prošao Barcinu školu i uklopio bi se jako brzo. A Ben Arfa je opcija čisto zato što je besplatan, a to na kraju može ispasti veći rizik od sigurne kupnje kao što je Nolito ako se pokaže kao promašaj, pa MSN trojac opet bude igrao 70 utakmica u sezoni i dogodine.

smjesno je davati 30mil eura za igraca od 30 godina koji ce sjediti na klupi.

15 godina
FC Barcelona

To tako izgleda kad predstaviš to kao što si ti predstavio. Ali da je Barca imala takvog igrača ove sezone, nebi se dogodio ovaj pad forme pred kraj sezone i možda bi još uvijek bili u LP. Pedro je bio igrač sa klupe prošle sezone, rekao bi ništa posebno, ali sad se vidi koliko znači imati takvog igrača i koliko Barca ima kratku klupu.

Također, igrači sa klupe moraju biti kvalitetna rješenja, a ne samo nabacani tek tako. Klupa je skoro jednako važna kao oni što počinju kad gledaš dugoročno cijelu sezonu. Ne podnosim Real, ali oni imaju puno bolju klupu od nas i to je samo jedan primjer. Barcinih prvih 11 je najbolje na svijetu, ali i oni su samo ljudi, a ne roboti i tu dolazi do umora. A nema ih tko zamijeniti.

Za mene je čudo da smo još uvijek u igri za 2 trofeja jer ove sezone smo bili pročitani dosta puta. Več se zna koja je početna postava, a klupa nikakva. Tko god da uđe s klupe ne može napraviti nikakvu razliku na terenu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 16:29 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Ja mislim da je ben arfa odlicna investicija, moze igrat na pravom nivou barem 3,4 godine, decko je brz, ima odlican dribling 1v1 i udarac. Imao je dosta problema s ozlijedama, zato ni nije uspio u newcastleu.
15 godina
FC Barcelona

Taj Ben Arfa je samo još jedan propali talent. Uzet sad njega i misliti da ste riješili problem vam je pametno ko i kupnja Vermalena.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Ivan Rakitić: "Odlično smo odigrali cijelu utakmicu i zasluženo slavili s ovako visokim rezultatom. Ne trebamo se brinuti o našim rivalima, sve je u našim rukama i pružit ćemo svoj maksimum kako bismo osvojili prvenstvo." "Istina, imali smo priliku da Ligu osvojimo i ranije, no desile su se neke stvari koje ne možemo objasniti, ali najbitnije je da smo se nakon toga oporavili. Naredne sedmice igramo za titulu i to je ono što je najbitnije."

Luis Enrique: "Mi smo ti koji su zaslužili da osvoje Primeru, kako zbog igre koju smo pokazali, tako i zbog toga koliko smo dugo bili lideri. Sada smo bliže toj tituli, ostao je samo još jedan korak." "Atlético više nije u igri za titulu? Ništa mi to ne znači. Ako nisam ja taj koji će osvojiti Primeru, svejedno mi je ko hoće." "Protiv Granade moramo igrati jednako dobro. Ne znam da li je bolje igrati protiv njih sada kada su osigurali ostanak u ligi, ne znam koliko to ima veze. Pogledajte šta je napravio Levante protiv Atlética. Levante je jedina ekipa koja sigurno ispada i pobijedili su tim koji je među najboljima u Evropi. Šteta što Valencia nije uzela bod u Madridu." "Ja sam Guardiolin fan broj jedan, osvojio on Ligu prvaka ili ispao, ništa mi to ne mijenja. Poštujem ga zbog načina na koji igraju njegove ekipe, divim mu se i primjer je svima koji volimo napadački nogomet. Mislim da ne postoji navijač na svijetu koji ne želi da Pep vodi njegovu ekipu, a ako postoji, onda taj ima ozbiljan problem." "U posljednje četiri utakmice smo postigli 21 gol, a nismo primili niti jedan. To je najbolji dokaz da odlično igramo i da smo se dosta popravili u odbrani. Osim toga, sve se to desilo nakon niza od nekoliko poraza. Ekipi nije bilo lako igrati poslije toga, pogotovo zato što nismo u svakoj toj utakmici zaslužili poraz."

U znak odavanja počasti nedavno preminulom 'glasu Nou Campa', Manelu Vichu, stolica s koje je legenda FC Barcelone objavljivala sastave ostala je prazna tokom svih 90 minuta današnje utakmice. Video odavanja počasti možete pogledati na sljedećem linku: http://bit.ly/1UKyJz6.

Rafinha: "Drago mi je što sam opet dobio priliku da igram i što sam postigao pogodak. Bilo je dosta teško gledati utakmice van terena, ali sada je to iza mene i želim maksimalno uživati u onom što najviše volim." "Poziv za Brazil? Rekao sam to i prije, želim nastupati na Copa Americi i na Olimpijskim igrama. Napokon sam se vratio nakon povrede i ne želim odmarati preko ljeta, jednostavno želim igrati."

Zvanično: Utakmicu posljednjeg 38. kola La Lige, FC Barcelona će igrati protiv momčadi Granade 14. maja/svibnja (subota) s početkom u 17:00 sati.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
11 godina
odjavljen
FC Barcelona
Prva momčad FC Barcelone će svoje pripreme za narednu sezonu započeti u Velikoj Britaniji, točnije u trening centru Saint George's Park, koji se nalazi nedaleko od Birminghama. Izabranici Luisa Enriquea će se tamo nalaziti od 25. do 30. jula/srpnja, nakon čega će otputovati za Dublin gdje će odigrati prvu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Celtica. Također, ovo nije prvi put da će momčad Barcelone započeti svoje pripreme u ovom kompleksu, prethodni put je to bilo u sezoni 2014/15.

Lionel Messi je ove sezone postigao sedam pogodaka iz slobodnih udaraca, čime je postavio novi lični rekord kada je u pitanju ovaj segment igre. Također, jučerašnjim pogotkom se izjednačio s legendardnim Ronaldom Koemanom po broju pogodaka iz slobodnih udaraca u karijeri, obojica imaju po 23.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 19:03 (keyofdestiny13).
17 godina
Ajde neka samo ponove tu sezonu i cao daci :D

Dobar odabir lokacije, jako kvalitetni odjeli i tamo je idealno vrijeme 17-22 stupnja preko ljeta.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice