FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.005.311
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
matrix777 kaže...
Mitch kaže...
matrix777 kaže...

Bilbao nije Deportivo kompa.

Kakve to veze ima? Koji polufinalist LP igra bunker protiv 5. plasirane momčadi Primere koja nije vidjela dalje od četvrtfinala EL?

Gledaj večeras drugog polufinalista Reala protiv Vilareala, mislim da se neće lijepo provesti. Pričaš gluposti. Ne igaju bunker jer žele. Zar je čudno da Bilbao doma dominira posjedom lopte? Zelen si.

Atletico i doma i u gostima igra bunker, bio to Villareal ili bio to Las Palmas.

Drže loptu na 50 metara od suparničkog gola konstantno, igraju duge lopte i na bljesak Griezmanna/Torresa.

Real barem neće igrat bunker večeras to je sigurno, a nisu ga igrali ni protiv Bilbaa u gostima (pod Benitezom).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
protjeran
Ne valjaju oni nista,treba ih sve prodat,messija prvog.
14 godina
protjeran
Ne valjaju oni nista,treba ih sve prodat,messija prvog.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

49 goals in 48 games, LUIS SUAREZ 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
Mitch kaže...
matrix777 kaže...
Mitch kaže...
matrix777 kaže...

Bilbao nije Deportivo kompa.

Kakve to veze ima? Koji polufinalist LP igra bunker protiv 5. plasirane momčadi Primere koja nije vidjela dalje od četvrtfinala EL?

Gledaj večeras drugog polufinalista Reala protiv Vilareala, mislim da se neće lijepo provesti. Pričaš gluposti. Ne igaju bunker jer žele. Zar je čudno da Bilbao doma dominira posjedom lopte? Zelen si.

Atletico i doma i u gostima igra bunker, bio to Villareal ili bio to Las Palmas.

Drže loptu na 50 metara od suparničkog gola konstantno, igraju duge lopte i na bljesak Griezmanna/Torresa.

Real barem neće igrat bunker večeras to je sigurno, a nisu ga igrali ni protiv Bilbaa u gostima (pod Benitezom).

Kako god, nije za zamjeriti ekipi koja je primila samo 16 pogodaka. Sve je to fair play. Zabiti Atleticu je umijeće. Prava momčad razbija bunker. 

17 godina
neaktivan
Ha slažem se, ali onda bi svi igrali takav nogomet...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Laureano Ruiz (igrač Deportiva): "Barça je definitivno najbolja momčad na svijetu. Ukoliko postignu pogodak, velika je mogućnost da se nešto ovako dogodi. No, bilo kako bilo smatram da je rezultat stvarno 'glomazan'."

16 godina

Koliko su večeras pretrčali? Izgledalo je dosta drugačije nego posljednji par utakmica.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 22:29 (x18x05x).
12 godina
FC Barcelona

Kao navijač barcelone smataram ovo kao uslugu za prošlogodišnje spašavanje od ispadanja

11 godina

Usluga od 8-0. 

Naslov je vec osvojen,  samo ako nastave sa ovakovm igrom i malo poprave obranu. Pa ljudi su imali 39 utakmica bez gubitka mogu valjda sad spojit 5 pobjeda za redom i to protiv kakvih protivnika, normalno da mogu. 

18 godina
ks95hr kaže...

Vecu glupost nisam dugo procitao. Mozda vi igrate neki poljski mali nogomet. Ali kad se igra ozbiljan mali nogomet ili trcis koliko mozes ili gubis. Osim ako usporedujes natjecateljske utakmice i kvartovsko setkaranje. To je onda druga vrsta gluposti.

Veliki nogomet vec pruza priliku da se igrac prosece. Ali setkaras se koliko ti protivnik omogucava. Las Palmas mozes pobijediti uz setkaranje. Ali Real Sociedad i pogotovo Atletico Madrid su opasniji protivnici. Kad kazemo da njihovi igraci nemaju individualnu kvalitetu to ne znaci da ne znaju igrati nogomet. Svi oni igraju odlicno, neki vise odlicno, neki manje odlicno, ali trka je ono sto cini razliku na toj razini. 

antimadridista 0:1 ostali

Nisam ni ja dugo pročitao veću glupost, ali šta ćeš... Znači ako više trčiš bolje ćeš igrati? Logično. Evo Messi ništa ne trči pa je među najgorima. 

Oni koji nemaju kvalitetu taj nedostatak nadoknađuju trkom i tako to ide. Bio to taj neki poljski mali nogomet (wtf ti je to?) ili profesionalni, tko nema u glavi ima u nogama i taj nedostatak uglavnom kopenzira trkom. Ako može oboje, još bolje. Ali takvi su rijetki.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
10 godina
neaktivan

Hoces reci. Trka ne cini razliku ali ipak cini razliku. Vrlo si mudar.

18 godina

Ne. Pročitaj opet. I onda opet polako.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
10 godina
neaktivan

Da razjasnimo. Prvo mi neutemeljeno kontriras. Znaci najprije tvrdis da trcanje ne cini razliku. Slijedi ako vise trcis bolje ces igrati. Kazes to sarkasticno jer ne shvacas da je to istina. Nazovimo to neuspjeli sarkazam. Zatim vrlo mudro usporedujes predenu udaljenost na utakmici La Lige i svoj poljski nogomet. Makar smo razjasnili da nije usporedivo. Za kraj zakljucujes da je ipak najbolje da znas igrati i da trcis kao lud. I to je najmudrije sto si napisao.

Skraceno trcanje ne cini razliku ali ipak cini razliku. 

Pero zao mi je. Vi ste najslabija karika

11 godina
odjavljen
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 13:46 (keyofdestiny13).
18 godina
ks95hr kaže...

...

Gdje sam to sve rekao? 

Nisam rekao da trčanje čini razliku. Ako jesam molim te pokaži mi gdje jer ja ne vidim. Usporedio sam veliki i moj poljski nogomet jer se isto igra sa loptom i isto ima igrača koji igraju (gornjom) glavom, a opet ima onih koji su tu slabiji, a mogu dosta trčati.

To što ti više pretrčiš od mene ne znači baš da si bolji igrač. Ili obrnuto. Požrtvovniji si ako ništa.

Rekao sam da ima igrača koji mogu puno trčati i još su dobri tehničari, igraju pametno (npr. Penaldo, neka ti bude). Jer po ovome tvome ona momčad koja više pretrči pobijedi, zar ne? Logično.

10 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

tko nema u glavi ima u nogama i taj nedostatak uglavnom kopenzira trkom. Ako može oboje, još bolje. Ali takvi su rijetki.

eto

Pero Dinamit kaže...
ks95hr kaže...

...

Gdje sam to sve rekao? 

Nisam rekao da trčanje čini razliku. Ako jesam molim te pokaži mi gdje jer ja ne vidim. Usporedio sam veliki i moj poljski nogomet jer se isto igra sa loptom i isto ima igrača koji igraju (gornjom) glavom, a opet ima onih koji su tu slabiji, a mogu dosta trčati.

To što ti više pretrčiš od mene ne znači baš da si bolji igrač. Ili obrnuto. Požrtvovniji si ako ništa. 

Rekao sam da ima igrača koji mogu puno trčati i još su dobri tehničari, igraju pametno (npr. Penaldo, neka ti bude). Jer po ovome tvome ona momčad koja više pretrči pobijedi, zar ne? Logično.

Posto sam dobrica dat cu ti jos jednu sansu. Gore sam citirao kad kazes da trka cini razliku. Drago mi je da smo se slozili.

18 godina

Dobrice, ja sam rekao da je super ako igrač može puno trčati i ako još igra pametno, čak sam i nabrojao jednog takvog, ali nigdje nisam rekao da to čini razliku.

Boldao sam riječ igrač za svaki slučaj da ne bi mislio da je to ekipa, momčad ili što već.

Sada si ti na redu

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mozda ces lakse ispratiti korak po korak. Je li bolje da igrac dobro igra i setkara ili da dobro igra i puno trci?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 19:01 (ks95hr).
16 godina
Najbolje je da se obojica ugasite jer niste zanimljivi.
10 godina
neaktivan

A tko je tebe koji rasprodajes igrace koji su te toliko usrecili ista pitao. Tvoju mudrost smo vec utvrdili. 

16 godina
Ja nisam jedan od onih što promjene mišljenje. Još uvijek stojim iza svojih riječi i mišljenja. Ovo što vas dva raspravljate je glupo i dosadno za pratiti.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onaj koji ne mijenja misljenje je ili vrlo mudar ili budala. Stara kineska poslovica.

Rasprodati igracine koje pregaze Deportivo 8:0. Nije mudro.

...

11 godina
ks95hr kaže...

Onaj koji ne mijenja misljenje je ili vrlo mudar ili budala. Stara kineska poslovica.

Rasprodati igracine koje pregaze Deportivo 8:0. Nije mudro.

...

I ćorava koka pogodi zrno.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igraci koji pobijede Real 4:0 i osvoje tripletu prosle sezone su corave koke. Oke je da navijas za Real ali molim bar malo objektivnosti.

15 godina
ks95hr kaže...

Igraci koji pobijede Real 4:0 i osvoje tripletu prosle sezone su corave koke.

Ključna riječ je prošle sezone. Ne živi se od stare slave.

Ovo ispadanje iz LP bi dugoročno moglo biti dobro za Barcu. Osim ako ih osvajanje prvenstva/kupa ponovno zavara da im ne trebaju prava pojačanja. Tempo u današnjem nogometu nije normalan i bilo bi dobro da se ide u neke značajnije promjene u broju utakmica koje vrhunski igrač "mora" odigrati u sezoni. Evo ove godine Europsko i Copa America, nakon toga Olimpijske igre (tamo neće svi nastupati, ali opet) i praktički već počinju pripreme i nova sezona. 

Samo je popriličan problem kako dovesti nekog dovoljno kvalitetnog da može zamijeniti recimo MSN na pravi način, a istovremeno da tom igraču nije "ispod časti" sjediti veći dio sezone na klupi. Jer na kraju dana bez obzira na novac i velike šanse za osvajanje trofeja, još uvijek ima igrača koji će radije biti glavni igrač u ne znam, Borussiji ili Liverpoolu nego sjediti na klupi u Barci ili Realu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
Gameiro dolazi.Koji god igrač dode imat će minimalno 30 nastupa do kraja sezone što od početka a nešto sa klupe.
This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uprava Barce je odlučila da će Neymar nastupiti samo na OI, ali ne i na Copi.

16 godina
Hexfire kaže...
ks95hr kaže...

Igraci koji pobijede Real 4:0 i osvoje tripletu prosle sezone su corave koke.

Ključna riječ je prošle sezone. Ne živi se od stare slave.

LOL

"Ne živi se od stare slave" - kažu navijači reala koji broje 5 LP naslova iz 50ih godina.

Swedish latin super funk.
12 godina
FC Barcelona

dupli standardi, oni to smiju mi ipak ne

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice