Liga je riješena kako mi se čini, a atletico, jad i bijeda, ako to ne nakantamo, onda stvarno en znam..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iniesta vrlo vjerojatno neće konkurirati danas za sastav pošto ima problema sa mišićem. Arda me nije nešto oduševio, niti 10 onog iz atma, vrijeme je da ubrza.
Iniesta vrlo vjerojatno neće konkurirati danas za sastav pošto ima problema sa mišićem. Arda me nije nešto oduševio, niti 10 onog iz atma, vrijeme je da ubrza.
covjek igra 3 mjeseca...ne sjecam se bas da je i neymar nesto pokazao u tom periodu kada je tek dosao u klub.
Sastav danas:
Barça: Bravo; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitić, Arda; Messi, Suárez i Neymar.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Sudac ocajan,po meni ostetio Villareal,prvo je Pique treba biti iskljucen nakon sto je igrao rukom,i penal mi je isto smijesan,vise ne nego da...,
Sudac na razini hnla.
Ali kako olako primamo golove, to je nevjerojatno, sredine nema, čim Inieste nema, truba.
Ma vrlo jednostavno Mathieu=primljeni gol/ovi,Enrique isto ushrao tekmu,nepotrebne promjene je radio,a sve je funkcioniralo,cim je ovaj smoto usao eto ti 2 gola,na kraju mozemo i biti sretni remijem...steta mogli smo se znacajnije odvojiti od rivala,nije ni ovo lose,niz se nastavlja,ali trebala je biti ovo pobjeda
Pa jel Pique bio u nekoj opasnosti od kartona ili ?
Na ljeto obavezno rekonstrukciju obrane napraviti, dovest barem dva kvalitetna i po mogućnosti mlada stopera.
Sad negdje Realovci misle, hm.. Barcelona je počela kiksat, ima još puno do kraja, sigurno osvajamo naslov 
Ovaj Mathieu mi ne ide u glavu. Prvo kod prvog gola ne gleda iza sebe,
igrac mu iza leda ulazi. Kad je Mathieu to primjetio konacno,
lagano krece, al bas lagano i onda kod suta mjesto da uklize u blok
i proba barem sprijecit putanju lopte, on lagano gleda. Pa ono uklizi barem.
A kod drugog gola, a dogodi se autogol svakom. Ali on stoper i nema
igraca, nikoga ne cuva i onda ga lo0pta pogodi tam gdje nije ni trebo bit.
Strsno da luis ne vidi. Bolje da je bartru uveo, makar bi grizo mali.
Druga stvar,m Barca vec utakmicama plese po rubu, igra onoliko
koliko im treba, danas im se to osvetilo. Srecom barem je bod tu.
Sad negdje Realovci misle, hm.. Barcelona je počela kiksat, ima još puno do kraja, sigurno osvajamo naslov 
evo obicno ne komenitram,ali prvo kada sam procitao ovaj komentar kao da ga je pisalo dijete od 10 god.
evo obicno ne komenitram,ali prvo kada sam procitao ovaj komentar kao da ga je pisalo dijete od 10 god.
Bolje da nisi ni komentirao. Ovako nisi ništa pametno napisao.
Legenda, jedan od meni najdražih igraća, užitak je bilo gledati što je sve radio na terenu. Mogao je još bar 5 godina igrati na onom visokom nivou ali sjebao se sa svojom nedisciplinom i navikama.
umro veliki johan cruyff :(
R.I.P
"Playing football is very simple. But playing simple football is the hardest thing there is."
RIP legendo...
RIP legendo, zauvijek ćeš biti u našim srcima.
Tvorac modernog nogometa, danas nogomet nebio bio nogomet bez njegovo utjecaja, a pogotovo Barcelone. Počivaj u miru, legendo. 
laporte slomio nogu.
laporte slomio nogu.
mislim da je ipak stopalo
Ide clasico lagano, koje su vase prognoze? Ja samo prizeljkujem pobjedu, nadam se sa par komada. 
Mislim da je ovo prvi El Clasico od ne pamtim kad,da me ne trese neka navijačka trema,jednostavno situacija je takva da ni poraz ne znači puno,a sumnjam da je Real u stanju dobit ovakvu Barcu u gostima,tako da pobjeda sa 2-3 gola razlike vrlo moguća...
Jeremy Mathieu je danas imao operativni zahvat i neće ga biti ako se ne varam od 6-8 tjedana ako sam dobro zapamtio...
I sve se više spominje odlazak Ter Stegena,sam je izjavio da ce pričati sa klubom nakon El Clasica,naravno nezadovoljan svojom minutažom...bila bi velika šteta izgubiti ovakvog golmana,ali ako nije spreman prihvatiti ovakvu situaciju,a zna i sam da će kroz dvije tri sezone biti apsolutni broj 1 na golu onda neka ide,ne trebaju nam nezadovoljni igrači...
Pa neka ide, nitko ga ne drži, dobar je golman ali Bože moj, nije nezamjenjiv, ima dosta dobrih mladih golmana, Bravo je no1 i tako će ostat još bare mdvije sezone.