FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Znam zašto je Messi izveo onako penal. Ne želim reći ništa više o tome. CR 

Ronaldo na aparatima zbog penala.

Carlos se sramoti iz dana u dan i pokazuje da je njegov IQ na razini sobne temperature.Toliko zavisti i ljubomore mogu imati samo kompleksasi iz Madrida.

Inače Barca se raspituje za Alessia Romagnolia stopera Milana...Nije loš ali izgleda spor ko blato.Čekamo Šimu da ga izkomentira ipak on prati Milan.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Re: FC Barcelona
Asistencija je bila namjenita Neymaru. To što cristina misli svi znamo. Kako njemu namještaju u madridu da zabije što više golova tako će u Barci namještat Suarezu. Znam da mu je teško, kako i nebi kada neće biti najbolji strijelac, niti će osvojit ligu a ni ligu prvaka. I mene bi to smetalo. Kmeee
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobar je Romagnoli, gledao sam par tekmi dok ej u Romi i Sampdorii, brzina mu nije jača strana, ali tehnički je odličan, odlično čita igru i ima jako dobru skok igru, barem koliko sam aj vidio, velik talent ako se ne desi nekakva ozljeda.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 20:35 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Johan Cruyff (legenda Barcelone): "Messi me je oduševio penalom. Ne znam da li je vidio kako sam ja to napravio, ali ako neko može uraditi tako nešto, to je on. Poslije sam vidio da su spominjali kako sam ja to napravio prije njega. Lijepo je kad te se sjećaju poslije toliko godina, sretan sam zbog toga."

"Manjak poštovanja? O čemu pričate? U moje vrijeme to niko nije ni pomislio, nikome to nije palo na pamet. To nema nikakvog smisla. To je nogomet, zabavno je i drugačije, a nogomet je upravo to - zabavna igra. I to je ono što Messi radi, zabavlja se i zabavlja sve druge. Celta je igrala dobro i negiranje toga je manjak poštovanja, ništa drugo. Bravo je bio jedan od najboljih, spasio je Barçu nekoliko puta. Kada jedna ekipa igra tako dobro, nemaš želju da je poniziš."

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 23:04 (Tommy_123).
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Znam zašto je Messi izveo onako penal. Ne želim reći ništa više o tome. CR 

Ronaldo na aparatima zbog penala.

Carlos se sramoti iz dana u dan i pokazuje da je njegov IQ na razini sobne temperature.Toliko zavisti i ljubomore mogu imati samo kompleksasi iz Madrida.

Inače Barca se raspituje za Alessia Romagnolia stopera Milana...Nije loš ali izgleda spor ko blato.Čekamo Šimu da ga izkomentira ipak on prati Milan.

Odlican potencijal, za svojih 20 godina jako zrelo stoji odozada i odlicno pokriva prostor. E sad, Bayern je vec nudio 35milja a Milan odbio... Posto se sad napokon moze napraviti neki kostur ekipe Donnaruma, Romagnoli, De Scglio, Bacca, Locatelli, Bertolacci... sumnjam da su spremni ga prodat. No tko zna sta je u glavama Berle i Galliania. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Asistencija je bila namjenita Neymaru. To što cristina misli svi znamo. Kako njemu namještaju u madridu da zabije što više golova tako će u Barci namještat Suarezu. Znam da mu je teško, kako i nebi kada neće biti najbolji strijelac, niti će osvojit ligu a ni ligu prvaka. I mene bi to smetalo. Kmeee

Al ono, ne valja im ak namjestaju messiu, onda se bune svi samo za messia rade,
sad kad namjestaju suarezu, pogotovo kad mu messi namjesta, sad opet ne valja,
to se radi da suarez da vise od ronalda. KJakvi su to samo kompleksi,
pa kome da namjestaju onda. Mislim da njima smeta suradnja MSN-a, to je nesto
sto u realu nemaju i nikad nece imat dok je ronaldo ondje. A naravno smeta im i 
sto MSN se promice u najbolje napadacki trio u povijesti nogometa, ne samo svojom
kvalitetom, vec i kemijom kojom suraduju i igraju skupa.  

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po nova tri boda i komotno se maknut od Atletica i Reala :)

[LINE-UP | ALINEACIÓ | ALINEACIÓN]
13. Bravo
3. Piqué
4. Rakitic
5. Sergio
7. Arda
9. Suárez
10. Messi
11. Neymar
21. Adriano
22. A. Vidal
24. Mathieu

11 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Po nova tri boda i komotno se maknut od Atletica i Reala :)

[LINE-UP | ALINEACIÓ | ALINEACIÓN]
13. Bravo
3. Piqué
4. Rakitic
5. Sergio
7. Arda
9. Suárez
10. Messi
11. Neymar
21. Adriano
22. A. Vidal
24. Mathieu

Drago mi je da Vidal igra...Nadam se da će Arda pokazati više nego u prijašnjim utakmicama jer se nije baš iskazao.Nije odigrao loše ali nije pokazao svoj talent.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slabo dani igra zadnjih par tekmi, a Vidal je skoro pa svaku tekmu odlično iskoristio.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakvaaa golčinaaaaa, genijalnost Lea. Ajmooooooooooo

Pa jel moguće da odmah primimo, hebeni Mathieu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 18:58 (Tommy_123).
16 godina
Sramotna ova naša obrana. Trče u prazno umjesto da idu na igrača koji ima loptu. Adriano samo vraća loptu u nazad, već me pomalo živcira. Ljudi imaju 1% posjed lopte i zabiju gol.
17 godina
FC Barcelona

Messi 

16 godina
Već je na 15 golova u ligi. Samo 8 od Suareza.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

I to vanjskom, milina. 

Messijev 301. gol za Barcu u 334 tekme i 10.000 gol u Barcinoj povijesti, rekordi padaju :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 19:05 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neloše to izgleda,mozda rezultatski nije uvjerljivo kao sto smo navikli u zadnjih par utakmica,ali svakako je igra na solidnom nivou,moglo je biti i uvjerljivije,Gijon je opasan na kontre,tako su i zabili...Arda jako lijepo,siguran s loptom u nogama,bice on jos sve bolji i bolji,Neymar nesto neatraktivnije prvo poluvrijeme za njegove standarde,ali svejedno stativa,i jos par udaraca i proigravanja...Messi opet kad je potrebno ukaze se,Suki ako ne zabije asistira...u 2.poluvremenu uvesti Iniestu da jos malo primiri igru,treba jos barem 1 gol da se pobjeda osigura,a u slucaju znatnije prednost ja bi izvadio nekog od MSNa cisto da ne bi doslo do ozljede,blizi se i Arsenal

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 19:27 (barcafan12).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

arda je oduzeo 5,6 lopti,zao mi je sto ga nekad naš MSN ignorira :( alen lijepo igra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 19:30 (kexzoR).
17 godina
FC Barcelona

ok, mislim da bi trebali nabavit nekog trenera za penale i barem 2 puta tjedno ostat duže na trenigu da nauče pucat penale

16 godina
Još jedan penal promašen. Golman ga pročitao još jučer.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja ne znam šta oni rade na treningu, yebem ih u glavu i ti penali smrdljivi, pa daj ga ubi na golu a ne puknut kao zadnja pičkica.

16 godina
13 penala 7 golova i 6 promašaja. Statistika poražavajuća, to bi trebalo biti puno bolje.
17 godina
FC Barcelona

suki se iskupio 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iskupio se, i to lijevom :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Solidna tekma, bez previše umora, rutinski odrađena, Busi suspendiran i ne igra protiv Las Palmasa pa ima fini odmor pred Arsenal.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bitna pobjeda,odvojili se od konkurenata...ali brate mili pa mi ako kojim slucajem odemo na penale u LP mi ispadamo 100% pa od glavna 3 igraca ni jedan nije pouzdani izvodac,Messi je najsigurniji ali vise mu se ni ne pucaju penali,stalno prepusta,a ova dvojica to ne koriste...ovo je ozbiljan problem,trebaju opasno poraditi na tome,moglo bi nas kostati

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je smjesno, sudac mora da gura Barcu protiv Sportinga, jad...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
11 godina
protjeran
Mquany kaže...

Ovo je smjesno, sudac mora da gura Barcu protiv Sportinga, jad...

Koju si ti utakmicu gledao?

16 godina
Fakat svašta se vidi u ovoj temi. Al ovi padobranci su najjači.
12 godina
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel se oni namjerno sprdaju sa tim penalima? Kada ce im taj jedan penal biti od velike vaznosti/pomoci onda ga nece moci pogoditi. Odabrati jednog igraca koji ce bit jako ozbiljan sa penalimai samo on ce ih pucati

artuditu
11 godina
protjeran
To je fakee sa back-up accounta.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice