FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.798
|
čitano: 6.661.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Prvo poluvrijeme bezveze, drugo magično. Šta reći, Messi se vratio u punom sjaju, Suarez zabija kao u Liverpoolu a Neymar čarobnim potezima oduševljava.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
I Neyyymarrr
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tako se igra, čim Messi proradi, cijela ekipa se digne.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva nesebicnost,zbog ovoga smo vise od kluba,svaka cast ! Vazna pobeda ♥

13 godina
protjeran
FC Barcelona

NE MOZEEEE NAM NITKO NISTAAAA JACI SMOOO OD SUDBINEEEE MOGU SAMO DA NAS MRZEEEE ONI KOJI NAS NE VOLEEEEEEEE

13 godina
FC Barcelona

MES QUE UN CLUB 

15 godina
I sad da su igrali ovako ozbiljno i prvo poluvrijeme bilo bi sigurno 8+ golova.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

A sta reci nakon ovog,Celta je u 2.poluvrijeme usla u Barcin Bermudski trokut,ovo sto su napravili je nenormalno,kakvi su to potezi bili,strasno...3 boda su tu,rijesiti u srijedu Gijon i privesti prvenstvo lagano kraju,s ovakvom igrom ne vidim protivnika koji moze ikako nastetiti Barci,igru su podigli na jos neki visi,nemoguci nivo,stvarno je uzitak gledati da neko igra ovakav nogomet...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Alves je katastrofalan...Jedna od njegvoih najgorih partija...Pique je bio toliko loš da je bio ne gledljiv...Messi se vratio,Suarez uvijek zabija kad ima šanse, Neymar nam je trošio živce u provom dijelu ali eto nakon par čarobnih poteza tko mu može što reći...Odlična partija i Inieste...Sljedeće 2 utakmice su u gostima...Gijon i Las Palmas pa onda opet u goste ali u London.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
FC Barcelona

Radi ove utakmice mi se isplatilo plaćanje sportkluba ovaj mjesec. Jadni Wenger, valjda je otišao ranije spavat, jer ovo budi sjećanja na Piresa i Henryja :)

*edit: twitter je proključao, jer je penal neispravan. Suarez je morao biti izvan luka

http://www.interestingfacts.org.uk/sport/why-is-there-a-d-shape-area-on-a-football-pitch/

There is no job like cron job!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 23:11 (hrvooje).
13 godina
FC Barcelona

Mogo mu je jednostavno dat pucat penal... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
hrvooje kaže...

Radi ove utakmice mi se isplatilo plaćanje sportkluba ovaj mjesec. Jadni Wenger, valjda je otišao ranije spavat, jer ovo budi sjećanja na Piresa i Henryja :)

*edit: twitter je proključao, jer je penal neispravan. Suarez je morao biti izvan luka

http://www.interestingfacts.org.uk/sport/why-is-there-a-d-shape-area-on-a-football-pitch/

Da, ali je gostujuci igrac bio prvi iza Messija...i tih 10 jardi se racuna od zvizduka ja mislim a ne od kicka...zato se spori zaleti cesto ponavljaju itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 23:16 (Mitch).
17 godina
Mitch kaže...
hrvooje kaže...

Da, ali je gostujuci igrac bio prvi iza Messija...i tih 10 jardi se racuna od zvizduka ja mislim a ne od kicka...zato se spori zaleti cesto ponavljaju itd.

Mislim da nisi u pravu, jer bi onda nakon zvižduka svi igrači mogli potrčati do izvođača i spriječiti ga da puca. Zato su i vraćali na snimci nekoliko puta kad Messi dira loptu. Mislim, gol je fenomenalan, kao i utakmica, ovaj detalj ništa ne umanjuje.

There is no job like cron job!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 23:20 (hrvooje).
16 godina
hrvooje kaže...
Mitch kaže...
hrvooje kaže...

Mislim da nisi u pravu, jer bi onda nakon zvižduka svi igrači mogli potrčati do izvođača i spriječiti ga da puca. Zato su i vraćali na snimci nekoliko puta kad Messi dira loptu. Mislim, gol je fenomenalan, kao i utakmica, ovaj detalj ništa ne umanjuje.

Istina neispravan je penal :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

ljepše je ovako.

13 godina
kexzoR kaže...
SimeKZ kaže...

ljepše je ovako.

CItam da su to vjezbali zbog Croijffa... neka su mu uljepsali teske dane. <respekt.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
FC Barcelona

Jedna riječ, genijalci. Milina je gledati ovaj Barcelonin nogomet, takav trio kakav imaju u napadu ne vjerujem da će se više ponoviti. Da bih barem to jednom mogao uživo vidjeti, zavidim ljudima koji mogu.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

http://www.24sata.hr/sport/zidane-mateo-je-bio-dobar-ali-ronaldo-je-je-eno-najbolji-igrac-461159 ovaj zidane je veci klaun od beniteza,umjesto da ih spusti na zemlju,on ih dize u nebesa,a izjavio je to u stilu kao da su imali seks prije toga.

17 godina
FC Barcelona

Moje subjektivno mišljenje je da bi zabranio ovakvo izvođenje penala.

Dakle drugi igrač nebi smio puknuti loptu osim u slučaju da se lopta odbije od vratnice ili od golmana. 

Penal nije slobodni udarac i ovo je najveća glupost koji sam u nogometu vidio duže vrijeme (usput je i tehnički neregularno izvedena jer je suarez stajao tamo gdje nije smio kad je messi puknuo).

Ista stvar da u rukometu pri pucanju sedmerca nebi dozvolio varanje golmana na način da igrač zamahne a ne pukne loptu, pa onda iz drugog pokušaja pukne (to je mislim bilo čak priče da bi zabranili). To po meni nije pošteno.

Sad dali bi u rukometu bilo regularno napravit cepelin na ovaj način ne u znam (mislim da nebi), ali to je ono što su napravili messi i suarez u nogometu.

17 godina

A što bi bilo kada bi igrač krenuo pucati i osklizne se i lopta ode isto kao što je Messi sada dodao? Ponovno pucanje ili? Ti si ko moj stari, on bi ukinuo zaleđe u nogometu

Igrači mogu utrčati u teren nakon što igrač dodirne loptu i to je to. Može ju on opucati prema golu, dodirnuti lagano da se samo pokrene ili nešto treće i tu je kraj te dileme.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
Pero Dinamit kaže...

A što bi bilo kada bi igrač krenuo pucati i osklizne se i lopta ode isto kao što je Messi sada dodao? Ponovno pucanje ili? Ti si ko moj stari, on bi ukinuo zaleđe u nogometu

Igrači mogu utrčati u teren nakon što igrač dodirne loptu i to je to. Može ju on opucati prema golu, dodirnuti lagano da se samo pokrene ili nešto treće i tu je kraj te dileme.

Znam da je to tako, zato sam i rekao da je to moje subjektivno mišljenje. Zaleđe nebi ukinuo 

Ako se igrač oklizne tko mu kriv, nije iskoristio šansu i to je to. Lopta golmanu na ispucavanje kao da je puknuo u aut.

Čak sam za to da kod penala nema ni pripuca, dakle da se puca onako kao kad nema pobjednika pa se ide na penale. Dakle 1 igrač na golmana i to je to. Nema pripuca i gotovo.

Ali ajde shvaćam, pošto se radi o kaznenom udarcu treba ipak neku prednost imati ekipa na kojoj je napravljen prekršaj ili kojoj je učinjena nepravda na neki drugi način.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 17:22 (lllnuclearlll).
13 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Moje subjektivno mišljenje je da bi zabranio ovakvo izvođenje penala.

Dakle drugi igrač nebi smio puknuti loptu osim u slučaju da se lopta odbije od vratnice ili od golmana. 

Penal nije slobodni udarac i ovo je najveća glupost koji sam u nogometu vidio duže vrijeme (usput je i tehnički neregularno izvedena jer je suarez stajao tamo gdje nije smio kad je messi puknuo).

Ista stvar da u rukometu pri pucanju sedmerca nebi dozvolio varanje golmana na način da igrač zamahne a ne pukne loptu, pa onda iz drugog pokušaja pukne (to je mislim bilo čak priče da bi zabranili). To po meni nije pošteno.

Sad dali bi u rukometu bilo regularno napravit cepelin na ovaj način ne u znam (mislim da nebi), ali to je ono što su napravili messi i suarez u nogometu.

njihovi igraci su isto uletjeli u 16 prije nego sto je messi opucao,po tvome bi svaki penal bio neregularan.

17 godina
kexzoR kaže...

njihovi igraci su isto uletjeli u 16 prije nego sto je messi opucao,po tvome bi svaki penal bio neregularan.

Pa da, sve to i jesu neregularni golovi. Samo što ih sudac nije sudio. A baš zbog mogućnosti utrčavanja protivničkih igrača i sabotiranju penala bi zabranio pripuc. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thierry Henry: "They say Messi-Suarez penalty is lack of respect? Oh, please... First, it's allowed. Second, fans pay to see such genius."

17 godina

Stvarno ne vidim genijalnost u ovom penalu. Pa ovo rade amateri u županijskim ligama odavno... I da, nedostatak je poštovanja prema golmanu, rade sprdačinu od njega.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
lllnuclearlll kaže...

Stvarno ne vidim genijalnost u ovom penalu. Pa ovo rade amateri u županijskim ligama odavno... I da, nedostatak je poštovanja prema golmanu, rade sprdačinu od njega.

Da su to kojim slučajem igrači reala napravili drugačije bi pričao. Zato ne seruckaj i uživaj u dobrom nogometu.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

A ovih klaunova poput fakea i ovog illiminiatia ili kako se vec zvoe mi je pun k...Ti ljudi nemaju doticaj sa stvarnosti , nikad nisu igrali nogomet  znaju noliko koliko pročitaju u komentarima...Po njema sve pobjede sa 2-3 razlike su ponizavanje , a jedino sto je jadno i ponizavajuce je njihvo nogometno znanje.

This time next year we&amp;amp;amp;#39;ll be millionaires
11 godina
protjeran
Malo zanimljivosti

Barca je na ljeto poslala ponudu za T.Silvu ali je PSG odbio.

80% navijača je izglasalo da bi željeli da Neymar bude Ronaldov nasljednik.

Pokrenuta je peticija da Mascherano puca penal za Barcu,kako bi se upisao u listu strijelaca.
This time next year we&amp;amp;amp;#39;ll be millionaires
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mahrez uzeo Barcu kao tim,heheh,mislim da je to nagovjestaj koga preferira iz Spanjolske...kakvo bi to pojacanje bilo,zvijer od igraca,nesreca je samo sto imamo MSN u napadu,

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice