FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

I tako, sprdali nas realovci u ovoj temi da je ovo najgora Barca u zadnjih nekoliko godina, da je ekipa u rasulu, da smo smiješni. Kad ono hladno Barca ulazi u Clasico sa 3 boda prednosti.

Što je tek onda bila Barca u najboljim danima ako je čak i ova najgora u zadnjih par godina ispred njih? Lagano is šijemo na ljestvici čak i kad najbolji igrač ikad hladi jaja kod kuće 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ova momčad Barce je trenutno odlična a fali nam najbolji igrač na svijetu.to će tek tada biti.

Ekipa ima glavu i rep,polako se bliži 1. mjesec i tu dobivamo 2 odlična igrača.Plus ako dovedimo još neko pojačanje na prijelaznom roku imampo fenomenalne sanse za tripletu.

Zbilja Enrique radi odličan posao, Neymar i Suarez su sve bolji i bolji.

Real je kramp od ekipe to sam odvano rekao.Imali su nevjerovatno sreću ove sezone da to nije bilo gledljivo.Jendostavno ih je posrećilo u velikoj mjeri i sada će sve doći na napletu.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi treba spustit loptu na zemljlu. Super je sto Barca unatoc svim
problemima ima prednost nad Realom. Istina i Realu je bilo dosta ozljedenih,
iako oni imaju siru klupu. 

Ipak ne treba zaboravit da je ove sezone i barcelona imala jako losih, da ne kazem
negledljivih i promjenjivih izdanja. Protiv Reala nam se svaka greska moze odbit od glavu.
A iskreno, Barca dosta gresaka pravi. Iako se vidi napredak naspram pocetka sezone, iako to izgleda sve bolje,
treba se suzdrzat ikakvih prognoza za el classico. To ce biti jedna sasvim drugacija i teska utakmica.
Obje ekipe imaju svoju priliku. 

15 godina
FC Barcelona

Ma naravno, nitko ni ne priča o El Clasicu, samo mi je drago da im se ta bahatost obila od glavu. A u El Clasicu je sve moguće, ali drago mi je da smo u plusu 3 boda, što znači da čak i da izgubimo, i dalje je sve otvoreno.

Ali vjerujem da Barca može pobijediti Real čak i bez Messija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prije bez Messija kada je bio ozljeđen, bilo potpuno bezidejno i negledljivo, dosta su ajmo reći sazrili bez Messija, je da puno fali ali dolazi puno Neymar do izražaja od kojeg se to i očekuje i mislim da bez problema bez njega možemo parirati Realu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Ma naravno, nitko ni ne priča o El Clasicu, samo mi je drago da im se ta bahatost obila od glavu. A u El Clasicu je sve moguće, ali drago mi je da smo u plusu 3 boda, što znači da čak i da izgubimo, i dalje je sve otvoreno.

Ali vjerujem da Barca može pobijediti Real čak i bez Messija.

Definitivno se slazem za ovo sto smo 3 boda u plusu. Prvenstvo ce ostati otvoreno cak i da Barca poobjedi u derbiju,
te ode na +6. Naravno, to bi bilo odlicno. Ipak nadam se samo da ne izgube, a pobjeda bi bila bonus svemu ovome do
sada. Slazem se da Barca moze dobiti Real i bez messia, kao sto s njim moze izgubit. Nekako uz sve ozljede i ocito slaboj
formi u kojoj smo bili na pocetku, pa i nakon poraza od Celte, ovaj dio prvenstva nekako kao da je tu samo da se
drzimo uz Real, a da pravo tek dolazi u prvom mjesecu kad stignu i Turan i Vidal, pa se vrati jo0s i messi. :)

Tommy_123 kaže...

Prije bez Messija kada je bio ozljeđen, bilo potpuno bezidejno i negledljivo, dosta su ajmo reći sazrili bez Messija, je da puno fali ali dolazi puno Neymar do izražaja od kojeg se to i očekuje i mislim da bez problema bez njega možemo parirati Realu.

Istina za ovo sto si naveo kako smo prije bez messia znali izgledati. Ipak uz Neymara koji se dize i dize,
to sada izgleda dosta lakse. Barcelona moze parirati Realu bez messia, pogotovo ako enrique
nesto spremi jos.  :)

15 godina
FC Barcelona

In the last 3 games, Busquets has won back 26 balls, caused just 2 fouls, never had an unsuccessful touch and was never dispossessed.

Busquets trenutno igra najbolji nogomet u karijeri. A to puno govori jer je čovjek na briljantnoj razini od prvog dana otkad je prebačen u prvu ekipu Barcelone.

Današnji prvi gol je gotovo u potpunosti njegova zasluga. Pametno postavljanje, uzimanje lopte i onda savršen pas za Neymara. To je i prelomilo utakmicu. Nikad nisam vidio igrača koji se pametnije postavlja na terenu, uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme.

14 godina
FC Barcelona

dok se barcinim igračima dijele žuti kartoni za prigovor radi faula,a isti faul se minutu prije nije dosudio za fcb,  ovakve ,

i 
 stvari se nekima toleriraju i sve je OK. Mogli su ipak malo suptilniji bit. no comment..

Ayee!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

A to puno govori jer je čovjek na briljantnoj razini od prvog dana otkad je prebačen u prvu ekipu Barcelone.

Aj ne dipr, dok je Tata Martino bio najviše ste blatili Busija i proklinjali dan kad je Masche prebačen na poziciju stopera

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 12:17 (Hrvek1909).
15 godina
Hrvek1909 kaže...
antimadridista kaže...

A to puno govori jer je čovjek na briljantnoj razini od prvog dana otkad je prebačen u prvu ekipu Barcelone.

Aj ne dipr, dok je Tata Martino bio najviše ste blatili Busija i proklinjali dan kad je Masche prebačen na poziciju stopera

Ha? Ja baš nikad nisam blatio Busija jer znam kakav je igrač i da mu Mascherano ne može kopačke čistiti na poziciji zadnjeg veznog. Svatko tko želi Mascherana na poziciji zadnjeg veznog umjesto Busquetsa ne razumije nogomet. Jednostavno.

Pa i sam Mascherano kaže da on ne može ekipi donijeti ni upola toga na zadnjem veznom koliko Busquets može.

A to što so neki Barcini navijači razmaženi pa su nakon jedne loše sezone ekipe pisali takve gluposti, to nije problem Busquetsa. Pa nakon te sezone, ja se sjećam da ih je dosta pisalo da Messija treba prodati. A kamoli ne za Busquetsa. Činjenica je da imamo najrazamženije navijače, to je sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 13:26 (antimadridista).
13 godina
protjeran
FC Barcelona
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

U proteklih 10 godina toliko su toga napravili da je normalna stvar da su nas razmazili...

Najvaznije je da u ovom razdoblju do sijecnja ne zaostanu previse bodova za realom.... Sto za sada jako dobro ide.

Jedva cekam gledat najjaci trojac u napadu, a iza njih Busija, Iniestu i Turana.... Mislim da je to najjaca ekipa danasnjice i s punim pravom se moramo nadat trofejima.

Neymar me impresionira potezima, i nevjerojatno je koliko sazrijeva svakom utakmicom. Definitivno je drugi igrac na svijetu...tu nema nikakve rasprave...

Btw, Sevilla je napravila odlican posao sinoc. Svi koji su gledali imali su prilike vidjet koliko je ronaldo tehnicki nesposoban i neinteligentan igrac. Ako mu nije namijesteno vise ne moze postic gol da ga jebes....a nema teorije da sam nesto iskreira ili nedaj Boze nekom super loptom uposli suigraca. Njegovo vrijeme je proslo, ako ga je uopce i bilo.....

Zato ce mu Bale pomoc, on je puno pametniji od njega, hihihi....

Katalonac_HR
16 godina

Neymar je duplo bolji igrač kada nema Lea Messia na terenu. Kada se ovaj vrati opet će biti po starom. Treba igrati kao i sada, Messi će sam sebi stvoriti priliku, ne mora mu svaka na tanjuru biti. Upravo to Neymar radi kada Messi igra.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
x18x05x kaže...

Neymar je duplo bolji igrač kada nema Lea Messia na terenu. Kada se ovaj vrati opet će biti po starom. Treba igrati kao i sada, Messi će sam sebi stvoriti priliku, ne mora mu svaka na tanjuru biti. Upravo to Neymar radi kada Messi igra.

Ako "po starom" znači da opet osvajamo trostruku krunu i da će Neymar zabiti u svakoj utakmici od četvrtinala LP do finala, ja potpisujem.

Nije Neymar bez Messija bolji igrač, nego jednostavno i on i Suarez moraju preuzeti više odgovornosti na sebe jer im nema tko podvaliti loptu. Da, Neymar često dodaje Messiju kad je ovaj u igri, ali zato Messi dodaje njemu i Suarezu još više. Koliko im je samo šansi namjestio.

Brojke ne govore baš sve. Njih trojica savršeno funkcioniraju zajedno.

16 godina

Nije baš tako, al je bolji bez njega. Mislim da mu Messi samo smeta. Suarez uvijek igra standardno, doveden je da daje golove i on nemože napredovati više, zato Neymar može i Messi ga samo sputava. On može duplo bolje i to se trenutno vidi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 18:23 (x18x05x).
15 godina
FC Barcelona

Ja neznam jesmo li mi gledali iste utakmice prošle sezone. Koliko je puta Messi Neymaru namjestio mrtve šanse? Koliko je golova Neymar zabio prošle sezone? Zabio je 40. 

Pričaš kao da je s Messijem Neymar bio Ilija Sivonjić i zabio 5 golova. Pa ima cijela video kompilacija Messijevih dodavanja i namještanja šansi Neymaru i Suarezu, 15 minuta dug video na YouTube-u.

16 godina

Jep, iste utakmice i to je mogao i Pedro napraviti što je napravio i Neymar. Činjenica je da je on mogao duplo bolje od tog što je napravio. Bez obzira što ti rekao.

15 godina
FC Barcelona

Čekaj, znači s Messijem u igri čak i Pedro može napraviti ono što je napravio Neymar, a bez Messija je Neymar bolji igrač? Nema mi to ama baš nikakve logike, ali ok.

16 godina

Ima ima, ti ne vidiš dalje od Messia i Sergia B. Nisu samo oni Barca.

15 godina
FC Barcelona

Pa ja hvalim Neymara cijelo vrijeme, a u zadnjih par tjedana pogotovo. Neznam ja točno kakvih ti problema imaš, koji forum čitaš i koje utakmice gledaš, ali samo zato što sam napisao da se ne slažem s tobom, ne znači da ne volim ostale igrače ili da volim samo Messija i Busquetsa.

Ali eto sve je tako jednostavno i kako ti kažeš, Messi Neymara čini lošijim igračem.

Mogu ti sad postaviti bar 20 videa u kojima Messi Neymaru namješta mrtve šanse ili bar 10 izjava Neymara u kojima on kaže da ga Messi čini boljim igračem, ali nema se smisla raspravljati sa zidom.

Najvažnije je pogledati statistiku i vidjeti da je Neymar bez Messija zabio par golova više (ponajviše zbog toga što on izvodi penale kad nema Messija) i zaključiti da ga Messi uništava i čini lošijim igračem. Jer eto, statistika je sve u nogometu.

Neymar je prošle sezone bio stroj, isto kao i ove sezone. Pa zabio je 40 golova. To je jedina činjenica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 19:43 (antimadridista).
16 godina

Činjenica je da si ti Zid sa kojim je nemoguće rasoravljat. Očito je da obojica imamo neka svoja mišljenja. Ja gledam realnu situaciju a ti samo ono što ti paše.

15 godina
FC Barcelona

Činjenica je jedino da sam ja pokušao pričati dok si ti meni prišivao gluposti poput "ti voliš samo Messija i Busquetsa" zato što imam drugačije mišjenje od tebe.

Ovakve gluposti su i razlog zašto sam prestao baš redovno pratiti ovu temu i forum općenito.

PS. Idemo prodati Messija jer je za k*rac i čini suigrače lošijima tako što im namješta 5 šansi po utakmici.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar: "I tend to play well against Madrid, I already scored several goals against them, scoring one isn't enough."

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Carlo Ancelotti : Barcelona je najbolji klub na svijetu.

Još jedna potvrda i to od kakvog gospodina.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/ancelotti-barca-mejor-club-del-mundo-4665168

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi krenuo trenirati sa ekipom :)

12 godina
Tommy_123 kaže...

Messi krenuo trenirati sa ekipom :)

jedan dio treninga

15 godina
FC Barcelona

Deulofeu je zabio hat-trick za U21. 

VISCA BARCA
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Munir je dao ultimatum Barceloni.Ostat će u klubu ako mu daju veću plaće...

Ejj ovaj mali markonaski kozojebdaje jednoj Barceloni ultimatum, pa pi*ka ti materina smećaru ruzžni jel to sram tražiti?Nije dao gol ima godinu dana,najgori igrač zadnjih 10 godina koji je upisao nastup za Barcu i on ovo traži.

Dabogda ti sljedeća utakmica bila zadnja u Barceloni klipane obrezani

13 godina
FC Barcelona

Koje đubre precijenjeno

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja se duboko nadam da će ga se Barca na zimu riješiti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice