FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Onu statistiku sam kopirao sa WhoScored stranice, ali evo ima i na SofaScore. Neymar i Messi 39 driblinga, Halilović na trećem mjestu sa 26 (2.9 po utakmici u prosjeku).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 23:32 (antimadridista).
13 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Onu statistiku sam kopirao sa WhoScored stranice, ali evo ima i na SofaScore. Neymar i Messi 39 driblinga, Halilović na trećem mjestu sa 26 (2.9 po utakmici u prosjeku).

Ne znam jesi meni odgovaro... mislio sam na youtube link kako je igro.

EDIT: naso -

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 1:22 (SimeKZ).
14 godina
Izgleda da Messi otpada za Clasico.. Mozda i bolje, bit ce 100% spreman za nastavak, a jedna utakmica ne odlucuje prvenstvo
R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
13 godina
FC Barcelona

On Messi and el Clásico. Despite some reports, nothing has been decided. He will only play if 100%, which he hopes to be by then... [Guillem Balague], ovaj je pouzdan

Ja bi ga na klupu, neka digne malo moral ekipi i uplasi Madrid, ne mora ulazit

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

On Messi and el Clásico. Despite some reports, nothing has been decided. He will only play if 100%, which he hopes to be by then... [Guillem Balague], ovaj je pouzdan

Ja bi ga na klupu, neka digne malo moral ekipi i uplasi Madrid, ne mora ulazit

Rađe da ne igra da ne produži ozljedu. Jedino da ako će biti 100 posto. Vidjet ćemo kako će Ney to odigrati ako Messija neće biti, morat će biti vođa kao i u svim ovim tekmama, a obrana Reala je dosta loša ove sezone, jedina zasluga što nisu primili više golova je Navas a ne njihova obrana.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pogba je prekrižen.Tog igrača kojeg drže novine i mediji nek kupi Real taman bi se uklopio u najpretplaćeniju ekipu bna svijetu.

Reus se nada igranju u Barci.Naravno da taj velikan želi u Barcu ipak se radi o ekipi koja će biti zapamćena kao najbolje ekipa ikada.

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20151103/202598985953/marco-reus-guino-barca-messi-ineista-barcelona.html

This time next year we'll be millionaires
12 godina
FC Barcelona

ja nebi htio njega ovdje, zbog njega, pa lik bi sjedio na klupi, a to nikako ne zaslužuje

12 godina
protjeran

Vidjet ćemo što će biti.Reus može i polušpica odigrati.Zapravo sve pozicije u napadu i na krilima.

Pad ami na pamet formacija 4-2-3-1 sa Neymarom - Reusom - Messijem u sredini i Suarezom u napadu. Ali tko zna što će biti na kraju

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

:)

This Wednesday against BATE Borisov at Camp Nou, Suárez can draw closer, or maybe even surpass them. And it would not be surprising either, given Suárez's good start to the season. In 12 games in La Liga and the Champions League, the Uruguayan has scored 10 goals, for him a record pace.

Messi has been running without any problems for a few days now. The feelings are optimistic and he isn't ruled out of the Clasico. [Cadena COPE]

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 17:45 (Tommy_123).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

danas 4-4-2 postava sa Neymarom i Surezom naprijed.U sredini Rakitic Busqets i na krilinim pozicijama Iniesta i Roberto.Obrana Adriano,Mascherano,Vaermaelen i Alves.

Ovakava postava izlazi i protiv Reala to je 100%.Možda ALab umjesto Adriana i to je to.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Raketa ozljeđen, pa majku mu, da li ima kraja....

14 godina
FC Barcelona

A ne mozes me hebat u pitchku materinu vise

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Neymaaar 1-0!!

16 godina

Sumljiv penal, bitno da vodimo. Mrzim ekipe koje se samo brane. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako neozbiljno izvodenje tih penala. Nadam se da mu se jednom 
u nekoj vaznoj utakmici nece to odbit od glavu. Jer ovo je stvarno 
neozbiljno od njega.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kak su penali sad mili i dragi.... 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Messi Neymar Suarez...Ovim redom 3 najbolja igrača na planeti.A ney u roku od 2-3 godine definitvno osvaja nagradu za najobljeg igrača na svijetu jer jednostavno iz utakmice u utakmicu je sve bolji i bolji.

16 godina
fakEEE kaže...

Žalosno je što postoje ljudi kao ti. 

12 godina
protjeran
x18x05x kaže...
fakEEE kaže...

Žalosno je što postoje ljudi kao ti. 

Treba Fakea i takve kao i on na granicu pa nek ide van države sa izbjeglicama i kozojebima jer je to pravo društvo za njega...I vjerujem da svi naviajju za muslimanski klub iz madrida,

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ivan Rakitić would have a calf muscle tear and would be out for a month. [TV3] 

17 godina
FC Barcelona

Ivan Rakitić would have a calf muscle tear and would be out for a month :\

12 godina
FC Barcelona

opet smo na 2 centralna vezna, sva sreća pa je roberto sada u formi, nadam se da se jos nitko neće do classica ozljedit

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa već je sljedeće kolo grdo, dolazi nam doma Villareal.

13 godina
neaktivan

Imam jedni pitanje, znaci sa gledista neutralca...sta je vas golmn radio na poluvremenu? Nekuzim?? Ajde da mora zadrzavat vrijeme ili tako nesto, al ono radit na poluvremenu , neznam zasto? Previse gleda neuer ili ? Znaci nisam dosao sprdat se ni nista, cisto me zanima pozadina tog, da ide na korner zastavicu se zahebavat onako lol..

Origin ID: ReaLazio
16 godina
TheDarkSide kaže...

Imam jedni pitanje, znaci sa gledista neutralca...sta je vas golmn radio na poluvremenu? Nekuzim?? Ajde da mora zadrzavat vrijeme ili tako nesto, al ono radit na poluvremenu , neznam zasto? Previse gleda neuer ili ? Znaci nisam dosao sprdat se ni nista, cisto me zanima pozadina tog, da ide na korner zastavicu se zahebavat onako lol..

Vjeruj da bi većina nas to voljela znati. Čovjek se promjenio od prošle sezone, kao da nije isti golman.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sergi Roberto pretrčao 12.2 km na utakmici protiv Bate Borisova.To je novi klupski rekord.

Momak je zvijerka.Konačno mladi igrač na kojeg se može osloniti a da je dijete Barce.

16 godina

Statistika Busquetsa protiv Bate Borisova:
97 dodira
88 dodavanja (98% preciznih dodavanja)
14 dugih dodavanja (100% preciznost)
3 kreirane šanse
2 uklizivanja
3 presijecanja
1 čišćenje

15 godina
FC Barcelona

Pep Guardiola in 2011: "Sergi Roberto is a player to look out for in the coming years. When he really breaks through, you'll all be surprised."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Sergi Roberto pretrčao 12.2 km na utakmici protiv Bate Borisova.To je novi klupski rekord.

Momak je zvijerka.Konačno mladi igrač na kojeg se može osloniti a da je dijete Barce.

Iduce g prodat Rafinhu ili Rakitica u Premiership za dobre novce i odlican posao napravljen...

Naravno volio bih Raketu gledat dulje, ali za njega je mozda bolje da ode u Premiership, visok je, sporija je liga, a takvi igraci se najvise cijene tamo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran

Ako se već bude išlo na pordavanuje bolje Rakitića a dovesti obavezno Verrattia.Od drugih igrača Gundogan i to je to što mi trenutno pada na pamet.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice