FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.005
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Navodno Luis Enrique stalno inzistira na Nolitu i ne želi nikoga drugog, a Nolito se sam nudi Barci. On bi bio odlično pojačanje za odigrati onu ulogu koju je imao Pedro, sjajan joker s klupe. A osim toga, već poznaje klub jer je izdanak La Masije i odlično poznaje Lucha jer ga je ovaj trenirao dok je bio u Celti i u Barci B. Otkupna klauzula je 18 milijuna eura što i nije puno za takvog igrača. 

Jedina mana su mi njegove godine,ima 29 ako se ne varam,tako da to nije neki igrac za buducnost,a jos kad MSN uhvati formu,ne znam bas koliko ce se on naigrati...tako da sam vise za nekog mlađeg igraca,spremnog da ulazi s klupe,ali dobro bolje ista nego nista...

12 godina
protjeran
Daj suff nereklamiraj te svoje polunovinske članke koji nemaju veze sa zivotom.
This time next year we'll be millionaires
10 godina
FC Barcelona

Navodno je Barca ponovno zainteresirana za Reusa, ne znam sto ce nam on ako je to istina?

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Spominje se dosta imena a to za Reusa je medijska patka ako se mene pita.

Barcelona trazi Nolita i uvjeren sam 100% da on dolazi.

Osim njega Enrique želi igraca tipa Larrson...Tu se spominje dosta tragikomicnih imena ali eto naborjat cu neke...

Soriano,Lavezzi,Samaras,Aduriz,Negredo,Giovinco,David Villa....

11 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Navodno je Barca ponovno zainteresirana za Reusa, ne znam sto ce nam on ako je to istina?

Ma naravno, sta ce nam on. Zbog takvog razmisljanja Barca sada i je u problemima u kakvim se 
nalazi. Reus je odlican igrac i moze popuniti vise pozicija. Barcelona je jako tanka ove sezone. 
Realizacija je takoder veliki problem za sada. A sezona je tek pocela. I uvijek postoji mogucnost novih 
ozlijeda, ali o tome se ne razmislja, dok se ne dogodi kaos ada da nemamo ni messia ni iniestu i slicno. 
Pa strepimo nakon svakog faula hoce li se tko novi ozlijediti. Uostalom sezona je duga i kvalitetne rotacije
su uvijek potrebne. 

12 godina
protjeran
I sam je Teus na ljeto rekao da nema mjesta u Barci a sigurno da neće doci kao zamjena pa se nadati da će netko nastradati.

Nolito je idealan ima još bar 3 vrhunske sezone ispred sebe...Mala klauzula poznaje klub...Nemoze bolje
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Osim njega Enrique želi igraca tipa Larrson...Tu se spominje dosta tragikomicnih imena ali eto naborjat cu neke...

Soriano je stroj, čovjek trpa i trpa, pa on je čak i bio u Barci b ali jbg, sumnjam da pored sukija ima mjesta za njega ali da je tragikomičan, apsolutno ne, jedan od boljih devetki.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

''Barca kreće po.. KUYTA!'' (c) goal.com 

Vijest dana 

artuditu
12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Soriano je stroj, čovjek trpa i trpa, pa on je čak i bio u Barci b ali jbg, sumnjam da pored sukija ima mjesta za njega ali da je tragikomičan, apsolutno ne, jedan od boljih devetki.

Nisam mislio direktno na njega on je najbolja opcija od navedenih

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ilkay Gundogan zeli u Barcu i konatakte sa upravom je napravio preko agenta Arde Turana.

Vrhunski igrac vec 2 sezone igra bez ozljede,oduvijek sam ga zelio vidjeti u Barci jer ima sve.Klasa od igraca a vjerujem da bi ga dobili za 30-ak miliona

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 12:36 (Boixus Nois PS).
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ilkay Gundogan zeli u Barcu i konatakte sa upravom je napravio preko agenta Arde Turana.

Vrhunski igrac vec 2 sezone igra bez ozljede,oduvijek sam ga zelio vidjeti u Barci jer ima sve.Klasa od igraca a vjerujem da bi ga dobili za 30-ak miliona

engleski igraci precjenjeni, njemački podcjenjeni.. sterling 70mil€, kroos 20mil€... Dolaskom Gundogana izbacio bi vjerojatno Rakitica iz prve postave, al opet kad dođe Arda Turan vec ce on vjerojatno upast u prvih 11. Gundogan je vrhunski igrac, mozda ce se vise rotirat igraci. 

Neznam zakaja Barca ne proba igrat recimo 3-4-1-2(3-4-3) ili 3-5-2

artuditu
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Jako okretan odlican pas...Siguran zna iznjeti loptu dosta je brz za veznog igraca.Bolje nam netreba.Sigurno zna igrati i obranu.Bio bi pun pogodak.

Vjerovatno ce i ighrati 3-4-3 jer nevidim drugog razloga zasto su kupili Aleixa Vidala koji je stvoren za tu poziciju.

Uz par pojacanja kao sto su Nolito i Gundogan , plus Arda i Vidal mislim da imamo ekipu za velike stvari kao sto je bilo i prosle sezone.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

ali nemaju bas obranu za 3-4-3 jer za tu obranu trebaju 3 cb, znaci ispali bi alves i alba. Cekamo iza nove godine, da vidimo da li se popravlja forma. I samo da El Clasico ne bude ko prosle godine (1.)

artuditu
12 godina
FC Barcelona

nebi ispao alba. već bi bio kao krilni vezni, a na drugoj strani aleix vidal

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Kakva je klasa Arda Turan.Odavno nisam vidio ovakve poteze na malom prostoru.

http://www.germanijak.hr/vijesti/video-enrique-arda-je-potpuno-lud-cesi-osramoceni-unutar-kvadratnog-metra/13960

Inače Arda u 2015. godini je upisao 6 naszupa za Tursku a skupio je 2 gola i 5 asistencija.

14 godina
neaktivan

Mislim da je fer da se Vermaelenu pruzi jos jedna sansa,jer ovo malo sto je odigrao bilo je savrseno,Barca tada nije primala golove dok je on igrao,a sto se tiče Mathieua slazem se da je jako opao,ipak ima i solidne godine,tako da bi kupovina nekog mlađeg dobrodosla,s ove liste mislim da je najbolji Stones,decko je najtalentiraniji stoper u Engleskoj,Chelsea se borio za njega do posljednje minute ali ga Everton ne da lako...

12 godina
FC Barcelona

ma kakvi, uvjerljivo najbolji je laporte, samo na njega ne obraćaju pažnju toliko jer igra u lošijem klubu od ostalih

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uhh, da Stones hoće doći, ulov samo takav.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Iskreno nisam punogleao nikoh osim Laportea i Marqinhosa...

Laporte je zvijer neznam zasto ga nimso ranije doveli kad se znalo kakav je igrac.

Marqinhos mi je jos nezrel svi znamo da je ispadao ka klaun skupa sa Luizom kad je Suarez unistio PSG sa svoja 2 lijepa gola...Nije me odusevio ima i boljih za te novce.

Onaj iz Atletica mi se necini los , ali bi trebao imati bolju tehniku i pas buduci da je previse sikirast.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neće nitko doći, tako se uvijek priča i na kraju ništa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 18:06 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

"S obzirom na pravila UEFA-e i dugove koje ima FC Barcelona, klub će u ovom zimskom prijelaznom roku moći potrošiti samo 10 miliona eura na nova pojačanja."

Uzmite vijest s rezervom, pročitao sam na fejs stranici Barcelona Fans (ima milju lajkova, nebi rekao da se djeca igraju novinara).

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

"S obzirom na pravila UEFA-e i dugove koje ima FC Barcelona, klub će u ovom zimskom prijelaznom roku moći potrošiti samo 10 miliona eura na nova pojačanja."

Uzmite vijest s rezervom, pročitao sam na fejs stranici Barcelona Fans (ima milju lajkova, nebi rekao da se djeca igraju novinara).

Ja sam isto tako nešto vidio, kao da je ponovo pređen ffp za 2 milje, sad je li istina ili nije, ne znam.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zalosno sta rade,,ta ocita namjera da se oslabi Barca je odvratna,pa koga da dovedu za 10 milja,ako bude ovako onda ocito nista od Nolita...

12 godina
protjeran
Ooj majko mila pa dokle više sa pravilima koja se samo na nas odnose...

Ali opet priča se sa da Adriano ide a sa njim Douglas ili tako nešto pa bi vjerovatno i uspjeli kupit Nolita.
13 godina
FC Barcelona

To se zive financijski fairplay i kaci sve klubove... To sta barca ima dugove ne znaci da se svi love za nju...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

To se zive financijski fairplay i kaci sve klubove... To sta barca ima dugove ne znaci da se svi love za nju...

Nisam vidio da se taj fairplay primjenio na jos nekim klubovima osim na Barci i PSGu prosle godine ako se ne varam,a Barca nema nista vise-manje dugova nego neki drugi klubovi,tipa Real,Chelsea,koji uz ogromna ulaganja ne ostvaruju rezultate dostojne silnih transfera,cak po mojoj nekoj logici s obzirom na zabranu transfera ove godine,a s obzirom na uspjesnost prosle sezone,i prihoda mislim da su reducirali dugove tako da mi ta prica ne drzi bas neku vodu,to je samo moje misljenje...a to da FIFA nema neki pik na Barci,pa samo pogledaj zabrane i kazne u posljednju godinu ili dvije,ocigledni su napori da se uspori Barcina dominacija,ko kaze drugacije nije realan

15 godina
barcafan12 kaže...

ako se ne varam,a Barca nema nista vise-manje dugova nego neki drugi klubovi

Osim ako imaš detaljan uvid u financije svih top klubava u Europi, varaš se.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
barcafan12 kaže...
SimeKZ kaže...

Nisam vidio da se taj fairplay primjenio na jos nekim klubovima osim na Barci i PSGu prosle godine ako se ne varam,a Barca nema nista vise-manje dugova nego neki drugi klubovi,tipa Real,Chelsea,koji uz ogromna ulaganja ne ostvaruju rezultate dostojne silnih transfera,cak po mojoj nekoj logici s obzirom na zabranu transfera ove godine,a s obzirom na uspjesnost prosle sezone,i prihoda mislim da su reducirali dugove tako da mi ta prica ne drzi bas neku vodu,to je samo moje misljenje...a to da FIFA nema neki pik na Barci,pa samo pogledaj zabrane i kazne u posljednju godinu ili dvije,ocigledni su napori da se uspori Barcina dominacija,ko kaze drugacije nije realan

Da... Zele srusiti dominaciju jednog kluba pa dok drugi dode... Rusit ce i njega ? Daj ne trkeljaj molim te. Barcelona ima masu dugova koje ocito ne placa kako treba. Ostali klubovi imaju veci priljev novaca sa strane i to je to... 

Nitko ne rusi barcu... Nitko nije protiv nikoga... Jednostavna pravila i hebiga. Najbolje da ce ic unistit jedan klub... O cem pricas ti...

13 godina
barcafan12 kaže...
SimeKZ kaže...

Da... Zele srusiti dominaciju jednog kluba pa dok drugi dode... Rusit ce i njega ? Daj ne trkeljaj molim te. Barcelona ima masu dugova koje ocito ne placa kako treba. Ostali klubovi imaju veci priljev novaca sa strane i to je to... 

Nitko ne rusi barcu... Nitko nije protiv nikoga... Jednostavna pravila i hebiga. Najbolje da ce ic unistit jedan klub... O cem pricas ti...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice