FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FC Barcelona

Meni nije jasno da pique nije mogao uklizat i pospremit ovo u gol

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa jbt, mogli smo im utrpat 5 komada već, Neymar odličan za sada, jedna mora uć.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
E, preokrenu li i ovo svaka cast...
Real eyes realize real lies...
16 godina
Samo se živciram bezveze. 2:0 i nema tu povratka.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad mi ne znamo da damo gol pored onoliko sansi,oni znaju,zasluzena pobeda Seville ! 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Što ne zabiš, primiš. Nepisano pravilo nogometa. Čisto sunjam u preokret, ako u prvih 45 nismo zabili, nećemo ni sada.

12 godina
FC Barcelona

ovako losi nismo bili prosle godine u prvom dijelu sezone

14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ovako losi nismo bili prosle godine u prvom dijelu sezone

Ostalo je povjest :)

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Zabio Neymar iz penala, za 2:1.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ma nema za njega mjesta ni u Barci B.Takav plašljivac nam netreba.Ako nam ga vrate dat ga na posudbu u Sevillu ili tako negdje.

Mozda Sevilla posalje nekog u Barcu da si odigra malo :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Kako je krenulo bodove ćemo samo doma uzimat.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

E moj Pique nije dovoljno sto si dao 3 boda Celta Vigu nego jos i danas Sevilli.Taraba od igraca neznam koji k nestavi Bartru koji je jednako los ali barem se bori...Ovaj panj gleda kako se lopta sece po crti i nece da uklize jer zeli da Neymaru pripadne bod.

Suarez u nekim utakmicama izgleda kao amaterski igrac iako je pogodio precku ali z k kad promasuje mrtve sanse sa 10 metara.

Ovakvu jadnu Sevillu nemozemo pobjediti , koja je ove sezone skupila 3 boda i to sretnim golom u 90 protiv Raya Vallecana...

Jad i cemer obrana je trulez nema tu puno pomoci osim kupovanja novog stopera jer La Masija sigurno nece izbaciti nikog dostojnog 2. spanjolske lige.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

E moj Pique nije dovoljno sto si dao 3 boda Celta Vigu nego jos i danas Sevilli.Taraba od igraca neznam koji k nestavi Bartru koji je jednako los ali barem se bori...Ovaj panj gleda kako se lopta sece po crti i nece da uklize jer zeli da Neymaru pripadne bod.

Suarez u nekim utakmicama izgleda kao amaterski igrac iako je pogodio precku ali z k kad promasuje mrtve sanse sa 10 metara.

Ovakvu jadnu Sevillu nemozemo pobjediti , koja je ove sezone skupila 3 boda i to sretnim golom u 90 protiv Raya Vallecana...

Jad i cemer obrana je trulez nema tu puno pomoci osim kupovanja novog stopera jer La Masija sigurno nece izbaciti nikog dostojnog 2. spanjolske lige.

Taj sretni gol je dosao iz njihove odlicne igre... tako da tu o sreci nemamo sta raspravljat... imaju 8 bodova ;)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije bilo sreće, potrgani su u svakom segmentu igre bili, samo je sreća na njihovoj strani bila. Tu se ništa nije moglo. Pa u prvom pol su 5 komada trebali dobiti, a Bogme i u drugom, šteta al idemo dalje.

Halilović žari i pali u sportingu, zabija, asistira, brzo će njega Lucho vratiti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 2:25 (Tommy_123).
16 godina

Bila jednom  Tika-Taka

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Španjolske novine danas pišu o navodnom dogovoru Barce i Liverpoola oko Coutinha,koji bi trebao preći u zimskom prijelaznom roku,spominje se cifra od 30 milijuna eura...mislim kao prvo za te novce da je to sasvim solidno s obzirom koliko se danas nabijaju cijene za kojekakve igrace,a i pratio sam ga,dobar je mali,ima udarac,dribling,pas...u ovom trenutku mislim da je svako pojacanje dobrodoslo s obzirom na klupu...isto se spominje da su igraci Barce potaknuli upravu da finaliziraju registraciju Arde,da se prikljuci ekipi i prije zime,ali bi navodno mogao igrati samo prvenstvo i kup utakmice dok bi Ligu prvaka mogao tek od siječnja...sto se kaze bolje ista nego nista,ali opet bolje i ne srljat sa ovim da FIFA ne bi jos goru neku kaznu smislila..

12 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Španjolske novine danas pišu o navodnom dogovoru Barce i Liverpoola oko Coutinha,koji bi trebao preći u zimskom prijelaznom roku,spominje se cifra od 30 milijuna eura...mislim kao prvo za te novce da je to sasvim solidno s obzirom koliko se danas nabijaju cijene za kojekakve igrace,a i pratio sam ga,dobar je mali,ima udarac,dribling,pas...u ovom trenutku mislim da je svako pojacanje dobrodoslo s obzirom na klupu...isto se spominje da su igraci Barce potaknuli upravu da finaliziraju registraciju Arde,da se prikljuci ekipi i prije zime,ali bi navodno mogao igrati samo prvenstvo i kup utakmice dok bi Ligu prvaka mogao tek od siječnja...sto se kaze bolje ista nego nista,ali opet bolje i ne srljat sa ovim da FIFA ne bi jos goru neku kaznu smislila..

Čuj tebe pratio sam ga pa nije bilo tjedna da nije neki dobar potez napravio a tih 30 milijuna zaboravi a da će doć u uefalonu također

13 godina
barcafan12 kaže...

Posto Barca ne igra sa poluspicom ta kupovina mi nikako nije jasna. Kraj toga svega barcelona nema desnog beka, stopera i neku drugu ili trecu opcija za Messia ili bilo koje trojke naprijed. Prodao se Sanchez da bi se otvorilo mjesto Suarezu ( bzvz ), prodao se Pedro a sada fali... Politika kluba je malo skrenula. Skola nogometa nije izbacila kvalitetnog igraca jos od Messia a kolko pratim osim Halilovica nitko drugi bas ne igra na nekoj kvalitetnoj razini iz te skole.

FIFA kaznu nije smislila nego je otkrila nepravilnosti i kaznila u skladu sa sustavom... ako ti mislis da je FIFAi u cilju da jedan od najvecih klubova na svijetu ( isto tako sponzorski medu najjacima ) kazni i da on stagnira onda nisi bas na ti sa glavom. Spletke i ostale gluposti ostavite sa strane jer je svima u interesu novac a ne borba nekih tamo navijaca koji vriste i svadaju se oko Ronalda i Messia svaki dan barem par puta... dok oni dvojica laganica piju shake skupa, dok im se klinci zahebavaju sa strane... 

16 godina
Našli se experti i sad znaju sve o njemu. Sigurno niste ni znali gdje igra dok ga nisu počeli povezivat sa Barcom. Vidim još uvijek ima balavurdije u ovoj temi.
13 godina
x18x05x kaže...
Našli se experti i sad znaju sve o njemu. Sigurno niste ni znali gdje igra dok ga nisu počeli povezivat sa Barcom. Vidim još uvijek ima balavurdije u ovoj temi.

Dva najveca hejtera i ljudi koji ne znaju napisati suvisli post... boixus i x18... 

Dok je Coutinho igrao u Interu ti nisi znao pisat... I naravno da znam, pratim nogomet... pogotovo Seriu A. 

12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
x18x05x kaže...

Dva najveca hejtera i ljudi koji ne znaju napisati suvisli post... boixus i x18... 

Dok je Coutinho igrao u Interu ti nisi znao pisat... I naravno da znam, pratim nogomet... pogotovo Seriu A. 

Napisao si dosta gluposti u svom postu...Pa da kazem svoj misljenje o tome...

Po tvojoj logici posto Barca neigra neki sustav sa cistom poluspicom kao 4-2-3-1 Coutinho nema mjesta u Barci.

Sergi Roberto je trenutno Barcin najbolji bek ako nastavi ovako nemoze ga nitko izbaciti.

Prodaja Sancheza i kupovina Suareza po tvojoj logici je bezveze.Sanchez je bio negledljivo los u Barceloni, i nikad nebi pokazao ono sto radi u Arsenalu a ova sezone mu i nije nesto.

30 miliona za igraca koji je igrao 15 minuta ako i toliko u 28. godini je pun pogodak.Jednostavno nije kvalitet za Barcu i formu mu je odavno u sliaznoj putanji.(Pedro)

A za La Masiu se slazem nema kvalitete , najbolji mladi igraci odlaze iz Barce i igraju zapazene uloge...

Npr Balde Keita i Icardi kad vec pratis Seru A...Bellerin,Adama,Deulofeu u PL , Denis Suarez,Sergi Gomes u Spanjolskoj , Thiago Alcanatara nikad prezaljeni igrac , definitvno u TOP 3 mlada igrac ana svijetu kad je zdrav onda Cristian Tello...

Jos ih ima mnogo ali mi trenutno nepadaju napamet...

Prmasena politika skroz...Za cca 5 miliona smo mogli imati Asensia (navijac Barcelone) i najboljeg mladog stopera u Spanjolskoj (neznam kako se zove ali je sad u realu)...

A kupuje se Douglas koji je u 2 sezone skupio 2 nastupa 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 0:51 (Boixus Nois PS).
11 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...

Prmasena politika skroz...Za cca 5 miliona smo mogli imati Asensia (navijac Barcelone) i najboljeg mladog stopera u Spanjolskoj (neznam kako se zove ali je sad u realu)...

Npr, Isco, igrač Reala Madrida, a navija za Barcelonu.

12 godina
protjeran
keyofdestiny13 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Npr, Isco, igrač Reala Madrida, a navija za Barcelonu.

Isco , Modric i Benzema sa njihove strane...A od nasih Mascherano je nekada bio navijac Reala...

16 godina
SimeKZ kaže...
x18x05x kaže...

Šime, iskreno nisam na tebe mislio. Žao mi je što si se baš ti našao uvrijeđen.

16 godina
strelokkk kaže...
x18x05x kaže...

Bila jednom  Tika-Taka

ahh kad se ovog sjetim ;)

Izludili su navijače reala i onda bam, gol i to kakav.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ono kaj Barci stvarno je treba je pravi napadac, jak u igri glavom, ali opet, tesko je nac takvog, a da ti sjedi na klupi i ceka da Barca do 75min ne zabije gol i onda ga poslat u igru pa nakon jedne sezone ode u drugi klub

artuditu
17 godina
flpmyslf kaže...

Ono kaj Barci stvarno je treba je pravi napadac, jak u igri glavom, ali opet, tesko je nac takvog, a da ti sjedi na klupi i ceka da Barca do 75min ne zabije gol i onda ga poslat u igru pa nakon jedne sezone ode u drugi klub

Nekada davno (prije 2-3 godine) sam htio da dovedu Oscara Cardoza iz Benfice, visok, jak, dobar glavom, zna zabiti iz svake pozicije i mogao je doći za malo para i na kraju je otišao u Trabzonspor za cca 5 milja €.

12 godina
FC Barcelona

davno prije, larsson je bio za takve stvari

15 godina
FC Barcelona

Navodno Luis Enrique stalno inzistira na Nolitu i ne želi nikoga drugog, a Nolito se sam nudi Barci. On bi bio odlično pojačanje za odigrati onu ulogu koju je imao Pedro, sjajan joker s klupe. A osim toga, već poznaje klub jer je izdanak La Masije i odlično poznaje Lucha jer ga je ovaj trenirao dok je bio u Celti i u Barci B. Otkupna klauzula je 18 milijuna eura što i nije puno za takvog igrača. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice