FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
danny_2 kaže...

Kako mi golove primamo, pa to je strasno. E moj mascherano
zasto se zeza s tom loptom. Meni on u vezi jednostavno ne sjeda,
pogotovo u kombinaciji sa busquetsom i rakiticem.

al opet i nas golman svaku loptu prati pogledom,ni ne trudi se obranit.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je ovo istina za Messija onda je veliko s*anje,iz utakmice koja je trebala biti samo formalna ozljedi nam se Messi,i strahujemo do zadnje sekunde za pobjedu...meni ovo uopce ne lici na dobro,nista ne funkcionira kako treba,od obrane do napada,ako do 12.mjeseca budemo izdrzali da se Real ne odvoji previse to ce biti odlicno...nadam se da ce se povratkom Vermalena i dolaskom Arde i Vidala nesto popraviti jer ovo sto gledamo nije dobro,Barci su i drugoligasi veliki problem,sto ce biti sa vecim ekipama,sve me strah...vrijeme je da se krajnje uozbilje,zaborave na proslu sezonu i krenu igrati kako znaju

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ali ih nejdu penali...

artuditu
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imaju Nejmara i Suareza. Zasto bi to bilo sranje. Ako ne mogu bez Messija, a s njima u ekipi... e onda neka se je_u.

14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Imaju Nejmara i Suareza. Zasto bi to bilo sranje. Ako ne mogu bez Messija, a s njima u ekipi... e onda neka se je_u.

Ja se slazem,ali kad izgubis najboljeg igraca u ekipi i na svijetu,normalno da ta ekipa nije ista,a zna koliko Messi znaci,pogotovo Suarezu i Neymaru koje hrani loptama...ali problem je bio sto Barca i s Messijem ove sezone ne izgleda dobro,muce se sa svakime,a primaju nenormalno puno golova...

16 godina
Oni su napadači i nije za njih da izvode penale. Bolje i Rakitić ili Iniesta. Koga nema bez njega se može i mora.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
FC Barcelona

2 mjeseca, ligamenti... sluzbeno, nazalost..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Gledao utakmicu mogli smo izabiti još 5-6 komada ali nemamo preciznosti ove sezone niti malo...

Pitanje za Pirata ;

Toma iz teme Real Madrid, te javno nabija na k**** i njemu daš žuti a meni crveni zbog trollanja kojeg nije bilo uopće...Toliko o tome 

This time next year we'll be millionaires
16 godina
moderator
Boixus Nois PS kaže... 

Pitanje za Pirata ;

Toma iz teme Real Madrid, te javno nabija na k**** i njemu daš žuti a meni crveni zbog trollanja kojeg nije bilo uopće...Toliko o tome 

Njemu sam dao karton jer je tebe vrijeđao,a tvoj crveni nije upitan.

I daj me ubuduće takva pitanja pitaj u PP,da ne spamamo temu bezveze.

سمندری ڈاکو
12 godina
protjeran
FC Barcelona

U sljedeca 4 kola Real igra protiv Atletica,Levantea,PSG-a i Celta Vuga u gostima...Sve teske utakmice u gostima i sigguran sam da ce kiksati

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

U sljedeca 4 kola Real igra protiv Atletica,Levantea,PSG-a i Celta Vuga u gostima...Sve teske utakmice u gostima i sigguran sam da ce kiksati

Čini mi se da si promašio jednu utakmicu, onu idućeg kola LP protiv Malmo-a!

ATJ Lučko
16 godina

Danas su kiksali. Nogomet je nepredvidiv. Ja sam mislio da će ih rasut, nisu. Baš kao ni mi.

12 godina
protjeran
Cini se da jesam...Real je pokazao svoje lice a to je da nisu još vrhunska momčad kao i mi i da im se igra vrti oko Jamesa i Ramosa.Kad njih nema bilo tko ih može pobjediti.
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Cini se da jesam...Real je pokazao svoje lice a to je da nisu još vrhunska momčad kao i mi i da im se igra vrti oko Jamesa i Ramosa.Kad njih nema bilo tko ih može pobjediti.

Mogao bih ti svakako odgovoriti na ovaj tvoj komentar, ali neć nikako! 

Zašto, čisto iz razloga jer će Barçelona sigurno imati koji loš dan i odigrati koju lošu utakmicu, govorim o vremenskom periodu dok je Messi odsutan sa terena, pa ću te pratiti, kakve ćeš komentare onda nabacivati u svezi igre Barçelone, dali ćeš se sjetiti ovog svog komentara, hoćeš li onda biti toliko "objektivan" ili apsolutno subjektivan, kao skorom i uvijek?!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

2 mjeseca bez Messija je puno i dolazi u vrijeme kad barca nije na nivou, sad im recimo fali Pedro kojeg su se olako odrekli, a i da li ga za ''samo'' 20mil €. Sada bi moglo uspjeti ubacivanje Arde u igru, ali i to tesko. Mislim da je sada najveca odgovornost na po meni najbitnijem igracu iza Messija, a to je Iniesta. S druge strane ono kaj su dosada promasivali, Neymar i Suarez ce morat sigurno pogađat. Ali za mene je najbitnije da poprave obranu i da se Rakitić malo digne i postavi malo odgovornije. Ali vrijeme i igra će pokazati, lako je ovak iz stolca pisat kako ce...

artuditu
12 godina
protjeran
FC Barcelona

flpmyslf nije 20 nego 30 miliona.Naravno da bi sad dobro došao ali da je tu jedan Nolito koj je trebao biti kupljen ili npr. Crisitan Tello koji odlično igra u Portu,nebi bilo nikakvog problema.

Ali i dalje bih prodao Pedra jer njegove partije nesu kakave bi trebale biti ima 3 sezone.Da je ostao još jednu sezonu otišao biza 10 miliona eura.

Žao mi je Messija a još mi je više žao što ću morati gledati Munira na desnom krilu.Kakva pokora.

Lik je loš nadajmo da će Arda Turan dobiti dozvolu za igranje,pa da napokon imamo donekle ''komplentnu'' ekipu.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona
I kad je tesko i kad neide..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sada Neymar mora pokazati zašto je doveden, mora biti lider ove momčadi u ovih 2 mj dok je Messi odsutan, mora odlučivati utakmice skupa sa Sukijem, nadam se da se Vermealen ubrzo vraća jer je obrana tragikomična počevši od Piquea i nadam se povratku Brava na gol jer je Ter Stegen olako sve ovo shvatio, pa čovjek je u 2 tekme primio 5 golova. Nadam se da će strojnice Iniesta i Raketa se vratiti u formu jer je krajinje vrijeme, sva sreća pa je Real kiksao pa smo ispred njih. Sve u svemu, kad je najgor, tu se moramo pokazati.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Halilović opet asistirao, ako ovako nastavi, mogao bi biti i on pojačanje na zimu :)

12 godina
protjeran
Halilović je klasa.Stvarno je najbolji igrac na utakmici...But će pojačanje ako ga vrate na zimu
17 godina
Ja kad vidim Munira na ekranu lijepim power tape jer ga ne mogu gledat.

Samo da ga se rijese sto prije, a Alen igra super
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
Problem je kad nemamo bolji igrača koji bi igrali na toj poziciji. Ni Sandro se nije pokazao. Sevilla se diže, bit će teško protiv njih.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Da diže se primili su kući 2 gola od Raya i jedva pri kraju dali gol u 87. minuti...

Sevilla je loša, 3 boda su jedina opcija.Prošle godine smo odigrali najbolje orvo poluvrijeme a oni imali 2 šuta i dali 2 gola.Ove godine neće biti tako...I mislim da je vrijeme da obrana proradi jer smo previše golova primili i po zakonu velikih brojeva nebi trebali primiti gol....

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 17:48 (Boixus Nois PS).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Da diže se primili su kući 2 gola od Raya i jedva pri kraju dali gol u 87. minuti...

Sevilla je loša, 3 boda su jedina opcija.Prošle godine smo odigrali najbolje orvo poluvrijeme a oni imali 2 šuta i dali 2 gola.Ove godine neće biti tako...I mislim da je vrijeme da obrana proradi jer smo previše golova primili i po zakonu velikih brojeva nebi trebali primiti gol....

Hahahahaha koji si ti vicmaher Boksić! 

Tako si jučer čarobirao da će Real primiti gol, pa nije! 

Okani se prognoza, nikada ne pogodiš, hahahahahahahaha!!!!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Roberto Carlos je izjavio da je Neymar za njega najbolji igrač na svijetu! E pa sada će fino i brazilac imati priliku to dokazat. Ako Barca u razdoblju bez Messija ne skupi recimo nekih 70-75% bodova, onda znaci da jedan igrac ipak cini momcad.

artuditu
14 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

Roberto Carlos je izjavio da je Neymar za njega najbolji igrač na svijetu! E pa sada će fino i brazilac imati priliku to dokazat. Ako Barca u razdoblju bez Messija ne skupi recimo nekih 70-75% bodova, onda znaci da jedan igrac ipak cini momcad.

I sa Messijem smo primili dva puta 4 gola, katastrofa nam je obrana ove sezone

10 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
flpmyslf kaže...

I sa Messijem smo primili dva puta 4 gola, katastrofa nam je obrana ove sezone

otkada je puyol prestao igrat imaju problema sa obranom, fali im taj jedan srcani igrac koji ce gurat obranu kad nejde.

artuditu
15 godina
FC Barcelona

Obrana je prošle sezone bila skoro pa savršena. Kod Barce je stvar što se ekipa brani presingom, a ne poput većine drugih ekipa. Kad presing bez lopte ne štima, Barcina obrana je loša, jer to nisu igrači koji su dobri u branjenju 1 na 1 (zonski), već se brane presingom, ekipno. Kad presing funkcionira onda je to potpuno druga stvar.

Zato Barca većinom lošije igra u prvom dijelu sezone jer igrači još uvijek nisu na 100% spreme, baš kao i prošle sezone.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 20:52 (antimadridista).
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Što ako se to dogodi : Neymar otiđe u Manchester United?

Neymar još nije potpisao novi ugovor s Barcelonom jer misli da neće postati najbolji nogometaš svijeta pokraj Messija. Zato razmišlja da u budućnosti potpiše za nekog od velikana, možda i United koji ga najviše želi

Ako Katalonija postane nezavisna:

http://www.goal.com/hr/news/6940/%C5%A1panjolska/2015/09/27/15669632/%C5%A1to-nas-o%C4%8Dekuje-ako-se-katalonija-odcijepi-bez-barcelone-u?ICID=HP_BN_1

IZVOR: Goal.hr

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar je rekao da nigdje ne želi, kakav Utd čovječe....

A ako se Katalonija odcijepi od Španjolske, koliko sam čitao, vrlo je vjerojatno da idemo u Francusku ligu ali opet, pa propala bi Španjolska liga.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice