FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona

Nema Vermalena i Brava i mi kao amateri izgledamo bez njih.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi se tacno igraju sa nama

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovog Piquea isterati iz kluba,kako ga nije sramota 

17 godina
x18x05x kaže...

Pa nije bilo Vermaelena ni prije pa kaj sad.....Enrique je najlosiji trener koji je osvojio trostruku krunu IMHO, a to sam govorio prije i opet cu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izravni crveni za ovo udaranje Sukija, pa kakvo smeće bezobrazno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Mitch kaže...
x18x05x kaže...

Pa nije bilo Vermaelena ni prije pa kaj sad.....Enrique je najlosiji trener koji je osvojio trostruku krunu IMHO, a to sam govorio prije i opet cu

Kako ne, pa igrao je i bili smo dobri pozadi. Frajer je svaki duel osvoji i obrana je bila sigurnija. Bolji golman se povrijedio i sad primamo golove kao po traci. 

10 godina
protjeran
FC Barcelona

A ovog Munira brate mili...Prvo sto je ocajan a drugo najruzniji igrac na planeti

16 godina

Mene je sad sramota. Kako je tek njima.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa jel mrtvo moguće, sve šta su puknuli je ušlo u yeben gol, e moj Lucho smrade smrdljivi, Munir u igri a Sandro na klupi. clap clap.

17 godina
x18x05x kaže...

Mene je sad sramota. Kako je tek njima.

da ih je sram trčali bi trudili se radili presing, tako da ih očito nije sram

16 godina

Gledam ove igrače Celte oni se igraju lopte. Naši čim prime loptu odmah neko glumatanje, izmišljanje tople vode. Stalno kompliciraju idu okolo i ne naprave ništa.

Njihovi igraču idu direktno na gol i vidi čuda, trapju nas.

17 godina
x18x05x kaže...
Mitch kaže...
x18x05x kaže...

Kako ne, pa igrao je i bili smo dobri pozadi. Frajer je svaki duel osvoji i obrana je bila sigurnija. Bolji golman se povrijedio i sad primamo golove kao po traci. 

Ma daj molim te igramo sa 3 polustopera...pa ne moze nam Mascherano od 1.78m biti prvi stoper

Vermaelen je super, ali sad kad ga nemamo zna se da Mathieu mora bit na stoperu a ne na boku....Piquea otjerat u pm

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nema se tu sta puno reci,Barcina obrana je ove sezone ocajna sa Ter Stegenom na 1.mjestu koji ne moze obraniti nista zivo,a tome u prilog govori podatak da su ove sezone u 9 utakmica primili 16 golova sto nije normalno za jednu takvu ekipu...cini mi se da su se opet previse opustili kao osvojili su sve zivo pa ne trebaju ni igrati ove sezone...Messi mi opet djeluje nezainteresirano posljednjih par utakmica,opet samo sece,tu i tamo nesto proba,a vec se zna kad se Messi ne trudi nema od toga nista...samo me strah sto ce biti kad naletimo na Real ili na jace protivnike u LP,znam da je ovako bilo i prosle sezone do 12.mjeseca ali ove sezone je to puno izrazenije,sa sve jednom ekipom se Barca muci i pobjedivali jedva 1-0 i moralo je negdje puknut...

14 godina
FC Barcelona

Jedan od komentara napisanih u 24 sata.U Barceloni se nešto mora popraviti.

" 4 gola od seville, 4 od bilbaa, 4 od celte. Sve u rasponu mjesec dana. Riječi su suvišne. Ja sam se počeo smijati, tragikomično je bilo večeras."

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

kako vas nije sramota pljuvat po igracima koji su vam osvajali trofeje,svakom se desi los mec,sad ste pokazali pravo svoje lice,ja za Dinamo i Real navijam i kad gubi i kad pobijeduje

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
10 godina
protjeran
FC Barcelona

Ljudeskare evo moj par razmišljanja koje moram podijeliti sa vama:

Da je jedan Adama Traore danas bio umjesto Munira,napravio bi takav dar-mar na desnoj strani na kojoj je bilo 50 metara praznog prostora.Ali ne tvrdoglava konjina zvana Lucho ostavlja ovaj kramp od igrača u Barceloni i za sitne nove prodaje

Adama koji je u prvom nastupu odmah dao gol...Ovaj Munir je sramota nad sramotama.Dajte ga rsenalu kao što ste i dali Bellerina.LOL

Messi je danas igrao samo kad je imao loptu.Njegova realzacija ove sezone je stravično loša.Da je Ronaldo bio u situacijama umjesto Messiju dao bi golamnu 3 gola kroz uši.Jednostavno ima obe noge i bolje realizira šasne u ovom trenutku.

Suarez.Što reći za njega...?Balans mu je ravan nuli.Svako malo je na podu,njegova dodavanja su kriminalno loša.

Neymar.On je danas uživao jer ga boli k. za sve.Driblao je kao u Brazilu dao je gol.Za njega ovo je bila dobra utakmica.

Iniesta se ovako nije osramtio od 2005. godine.Jednostavo se osjećala nemoć i strah kad je imao loptu.

Busqets.Za njega nemam što drugo reći nego da se utopio u sivilo iako nije imao većih grešaka.

Sergi Robeto. Očigledno da je pi*kica i da nemože primiti loptu u sredini i da je njegova pozicija na beku.

Mathieu.Eee ovo majkemi odavno nisam vidio...Najkrući igrač u povijesti nogometa.Kad digne nogu ili skoči pomislim slomit će sam sebi nogu...Izgleda kao amaterski bodibilder pušten na pašnjaku da odradi kardio.Okretnost i agilinost nisu u njegovom opisu.

Mascherano.U početku je plivao na 100 metara ali na kraju je popravio svoj dojam borbenošću,uklizivao je i radio najbolje što je mogao.Pravi ratnik to mu je u krvi.

Pique.Nije ga bilo 4 utakmice koje smo sve pobijedili, i nije bilo kikseva u obrani duze vrijeme ali ipak pojavio se u pravo vrijeme i sa svojom asistencijom podsjetio na slavne dane iz 2012/13 .

Dani Alves. Pokušavam se sjetiti ičega u vezi njega ali jednostavno nemogu.Mislim da je on trebao izaći na Nolita kad ej zabio 1. gol?

Ter Stegen. Što su pucali u okvir to je i ušlo . Neće mu se puno prigovoriti osim možda na prvi gol ali glavno da je ostao u formi i da je primio cca. 20 komada u 5 partija.

Osramotili smo se, ali nije sramota izgubiti nego se ne boriti...Tu je problem plus prekratka klupa koja ionako nije dovoljno kvalitetna.Nisu to dani iz Guardioline ere kad samo ubacujes klince u vatru a oni igraju kao da su tu 10 godina...

Obavezno dovesti Nolita, a Munira prodati za trošak koji je napravio u kantini i hotelu odkad je u prvoj ekipi.Ipak prodati za više od te svote bveliki je grijeh.

14 godina
neaktivan
morbida kaže...

kako vas nije sramota pljuvat po igracima koji su vam osvajali trofeje,svakom se desi los mec,sad ste pokazali pravo svoje lice,ja za Dinamo i Real navijam i kad gubi i kad pobijeduje

Joj sudrzi me takvih komentara,to su stare fore,sta znaci osvojili su sve i sad ne trebaju ni igrat vise,Barci se losa utakmica desava iz utakmice u utakmicu ove sezone,3 puta primiti po 4 komada u mjesec dana...

10 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
morbida kaže...

Joj sudrzi me takvih komentara,to su stare fore,sta znaci osvojili su sve i sad ne trebaju ni igrat vise,Barci se losa utakmica desava iz utakmice u utakmicu ove sezone,3 puta primiti po 4 komada u mjesec dana...

sta oces ti?to vam je 1 poraz,sjeti se prosle sezone,Real je dominiro 1 polosezone,a Barca je igrala isto ko i sada i kako je nakraju zavrsilo?

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
11 godina
odjavljen
x18x05x kaže...

Gledam ove igrače Celte oni se igraju lopte. Naši čim prime loptu odmah neko glumatanje, izmišljanje tople vode. Stalno kompliciraju idu okolo i ne naprave ništa.

Njihovi igraču idu direktno na gol i vidi čuda, trapju nas.

A Barcini igrači primaju milijunske plaće, nebi im davao tolike milijunske plaće, da im smanjiš plaću, al vidiš kako bi onda igrali.

11 godina
odjavljen
morbida kaže...

A ja navijam  za Barcu i hrvatske klubove koji nastupaju u Europi.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dečki se malo opustili....ništa strašno....duga je sezona

15 godina
FC Barcelona

Ljudi moraju shvatiti da igrači nisu roboti. Toliko puta sam to pisao u ovoj temi u ovih par godina i uvijek bi bio popljuvan. I na kraju bi uvijek igrači dobro reagirali i vratili se u formu, osvajali ponovno trofeje. Takvi periodi moraju doći, jednostavno od ove ekipe ljudi očekuju da godinama dominiraju bez izgubljene utakmice, bez izgubljenog trofeja. Što je suludo.

Još kad uzmete u obzir da je uprava zaj*bala sa onom zabranom transfera i da nam je klupa doslovno nikakva do siječnja, ovo trenutno što se događa nije ništa začuđujuće. Nema širine na klupi, nema svježine u ekipi. 

Prošla sezona je počela na sličan način, a Real je pobijedio više od 20 utakmica zaredom u istom periodu. A znamo kako je završilo. Sezona je duga, ne treba pljuvati po igračima nego biti strpljiv, pogotovo do siječnja dok se ekipi ne pridruže Arda i Vidal koji će donijeti puno u samoj širini ekipe. I moliti Boga da ne bude novih ozljeda dotad.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

gledao tko tekmu jucer? Fkt su tak losi? Mislim da je ovo ipak alarmantno stanje, visoki porazi od Bilbao-a i Celte, x sa Romom, mucenje na otvaranju sezone. I prosle godine su slabo startali, ali nije bilo ovakvih nokautov-a od ipak bitno slabijih protivnika iako papir je jedno, a teren drugo.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ljudi moraju shvatiti da igrači nisu roboti. Toliko puta sam to pisao u ovoj temi u ovih par godina i uvijek bi bio popljuvan. I na kraju bi uvijek igrači dobro reagirali i vratili se u formu, osvajali ponovno trofeje. Takvi periodi moraju doći, jednostavno od ove ekipe ljudi očekuju da godinama dominiraju bez izgubljene utakmice, bez izgubljenog trofeja. Što je suludo.

Još kad uzmete u obzir da je uprava zaj*bala sa onom zabranom transfera i da nam je klupa doslovno nikakva do siječnja, ovo trenutno što se događa nije ništa začuđujuće. Nema širine na klupi, nema svježine u ekipi. 

Prošla sezona je počela na sličan način, a Real je pobijedio više od 20 utakmica zaredom u istom periodu. A znamo kako je završilo. Sezona je duga, ne treba pljuvati po igračima nego biti strpljiv, pogotovo do siječnja dok se ekipi ne pridruže Arda i Vidal koji će donijeti puno u samoj širini ekipe. I moliti Boga da ne bude novih ozljeda dotad.

Potpuno se slažem s tobom, i lani je Enrique rotirao sa ekipom dosta prije zime, vjerovatno da se smanji mogućnost ozljeda i da se ne potroše toliko, tamo od trećeg mjeseca je važno stisnuti u ligi što jače.

Svakako i od siječnja mi nećemo imati igrački kadar neki, posebno u napadu, ovaj trojac je nezamjenjiv, a ako uprava ne dovede Nolita i recimo Verattia ili Pogbu to je katastrofa.

Inače, jučer sam pročitao da je Pogba odbio neku astronomsku plaću od PSGa te prihvatio manju cifru od Barcelone upravo zbog imena na dresu.

15 godina
FC Barcelona

U gotovo svim španjolskim medijima danas pojavila se vijest da Nolito želi napustiti Celtu u siječnju i da se vraća u Barcu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

FIFA odgovorila u vezi registracije Arde, kazu kako bi to moglo biti protiv pravila, ali klub je trazio konkretniji odgovor... Ako i ne daju, spanjolski savez ce izgleda pustiti da igra ligu i kup (jer smatraju da je zabrana istekla zavrsetkom prijelaznog roka), a LP od sijecnja, sto bi bilo odlicno...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
david7 kaže...

FIFA odgovorila u vezi registracije Arde, kazu kako bi to moglo biti protiv pravila, ali klub je trazio konkretniji odgovor... Ako i ne daju, spanjolski savez ce izgleda pustiti da igra ligu i kup (jer smatraju da je zabrana istekla zavrsetkom prijelaznog roka), a LP od sijecnja, sto bi bilo odlicno...

Ma ta smrdljiva fifa, svugdje nas kradu i još sada jedu govna.

16 godina

Ajmo danas po pobjedu. Imam neki osjećaj da će ih natrpati.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mora barem petarda za podizanje samopouzdanja nakon one tragikomije prije tri dana.

Barça: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Bartra, Adriano, Mascherano, Rakitić, Busquets, Messi, Suárez i Neymar.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 15:22 (Tommy_123).
16 godina
Neymar se ošišao na nulu. Sad će biti brži.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice